Új privát üzeneted érkezett!

Teri sajnálom!! De most van mindkettőnknek cuki babája, ez a lényeg!!

Na szerintem ezt most hagyjuk is, régen volt, nehogymár lehangoljuk a topikot. :wink: :wink:

ZSÓFI??? Remélem jól vagy és pihensz!!!

Klári
Kép
ganti

minden ok, vagyok, csak hát egész nap pörgés samuval tanítottam és én fektettem, mindezt úgy, h nem vagyok a toppon. fájdogál a gyomrom. tuti vmilyen vírus.
a zugolvasó nyuszinak ISTEN HOZOTT újra!
és az új andinak pedig ISTEN HOZOTT! gyertek sokat lányok és írjatok!

ha nem haragszotok, most nem reagálnék, mert annyit írtatok én meg alig bírok ülni. csak gondoltam jelzem, h semmi nincs. :lol: :lol:

ne felejtsétek samut is túlhordtam :)
kerekpocak

Klári! Há ez az, és lesz is mindkettőnknek mégegy!!!

Mi lehet Zsófival????

Teri

KépKépKép
pruci

Na jól van, mindig később jön egy-egy üzenet, m én is írok róla. Na mindegy, már kezdem tök hülyének érezni magam miatta :oops: :oops: :oops:

Teri

KépKépKép
pruci

ja csak annyit, h a férjem családja (nem az egész) csak egy része nincs beszélő viszonyban velem. bonyolult a szitu, a lényeg, h csináltak vmi disznóságot és amikor kiderült nem a "család" mellé álltam, hanem sehova sem, mert megértettem őket is vhol, de közben azokat is, akiket (akaratlanul talán) megkárosítottak. így most persona non grata vagyok.

a vonalzómat átalakítottam ápr. 22-re. azt sajnálom, h kos babaát akartam és bika lesz, úgy néz ki. :(

teri ne hülyülj már! ja és rég akartam kérdezni, miért nem költöztök vissza? lehet, h írtad már, csak szita az agyam??

homok evés. sztem nyugodtan lehet engedni már benit homokozni! imádni fogja! samu 9 hónaposan már javában! nem lesz gáz! - és főleg nem fog felfázni, ebben a jó időben.

hmm még a torta: nekünk csokis volt, de samu nem nagyon kért belőle. mi ettük meg apával. :)
kerekpocak

hahaha a végén nem 20 hanem 21 hónap lesz a korkül :) ha még 1 héttel túl is hordom, simán május elején születik majd. :wink:
kerekpocak

Klári, már azt hittem. :roll: de, sajnálom...

Zsófi: ma eszembe jutottál, egész nap jöttünk mentünk Szonjával, estére lógott a belem a fáradtságtól. Mondtam Apának a fürdés előtti órában foglalja le kiscsibét, mert alig élek. Hogy bírod? Jó, tudom, szokás kérdése. Én is mentem reggeltől estig, de nagyon elszoktam tőle. :roll:
Neked sem egyszerű a családod.
Jó éjt mindenkinek!

Nelly

Kép
breeki

ja még annyit, h grace klinika rulez!!!!!!!!! nekünk kedd a mozi esténk. bk ( :oops: :oops: :oops: :oops: ) vészhelyzet, grace klinika. :lol: :lol:

nelly: mostanában nagyon kész vagyok. egyre nehezeben bírom, sajnos. főleg ha bevágja a hisztit és mondjuk fel kell cipelnem a másodikra. :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

ja még azt akartam írni, h én is topikfüggő vagyok (nem véletlenül- jó társaság :))
kerekpocak

és köszönöm mindenkinek aki gondol ránk!!! BAROMI JÓL ESIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na mentem vízszintesbe helyezkedni. :lol: :lol:

és asszem kicsit behoztam magamat :) :wink:
kerekpocak

Samu szokott hisztizni??? :shock: Zsófi ilyeneket is mesélj! Miért, és hogy kezeled?

Nelly

Kép
breeki

samu azért nem az a talpig jólfésült babó akit beteszel a sarokba, majd 3 óra múlva kiveszed. jó fiú, de nem extrán. vagy nem is tudom. nekem ő a legjobb. nyilván. nem egy török-zúzok típus de marha eleven. mondom, a bölcsiben állandóan azzal jönnek, h samu SOSE ül le. csak hát én nem féltem anynira, tehát a lakásban is perpetum mobile, csak nem mindig van szem előtt.
meg kb 2 napos kora óta úgy nevelem, h van olyan játékidő, amit neki kell egyedül megoldania. a maradék időben meg persze mindig együtt vagyunk. de samu egyedül is tud/szeret/akar játszani. de az arány (egyedül/velünk játék) 25-75%. vagy 15-85%.

hisztizni: hát persze, h szokott. csak nem annyira említésre méltó. mármint úgy értem ez életkori sajátosság (amit én a mai napig nem nőttem ki :) :)) semmi extra.
ált. van egy hisztink 11-12 között, amikor már nyűgös, ilyenkor üvölt végig a lépcsőházban felfelé, leveti magát a konyha kőre, iszonyúan zokog, majd vhogy megetetem, hüppög, beteszem az ágyba, na arra felélénkül és dumál még vagy 30 percet. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
én vagy nagyon higgadtan próbálok ilyenkor beszélni vele és akkor egy idő után abbahagyja, vagy otthagyom kicsit, h lehiggadjon vagy figyelemelterelek, vagy puszilgatom, ölelgetem. attól függ, h épp milyen "típusú" hisztivel állunk szemben. :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

a gyomrom sajnos még mindig elég rossz, vízszerű hasmenés (guszta, mi? jó reggelit mindenkinek) és gyomorfájdalom... de ma samu bölcsiben van szóval azon kívül, h alszom, fordítok (mint állat!!) és takarítok (:)) semmi dolgom nincs. hehehe.

holnap állítólag gyönyörűbb idő lesz, mint ma!
kerekpocak

Sziasztok!

Zsófi! nem szita az agyad... a párom ott lent tanít, most végzős az osztálya és abba belementem, h őket vigye végig. Na de most az a legújabb, h még 1 évet akar ott lent tanítani. Erre mondtam azt, h azt már nélkülem. Én nem bírok lent még egy évet. Örülök ha most júniusig kihúzom. Amit én nem figyeltem meg magamon, m nem érzékelem, h amikor ott lent vagyok vagy menni kell, akkor baromi ideges és feszült vagyok, és itthon meg semmi bajom nincs. Ezt a bátyám mesélte a barátnőmnek.

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Köszönöm, Lányok, nagyon aranyosak vagytok!

Hát család ellen sajnos nincs orvosság :( Pláne, ha a "második" családdal van a gáz.

Nelly, régebben írtam ide párszor, szülés előtt meg közvetlenül utána. Előtte meg az újpestieknél voltam, de azt hiszem, kijelenthetjük, hogy az a topik kimúlt :(

Zsófi, gyors jobbulást, de tényleg!
Kicsit kiakadtam helyetted is, amikor kiderült, hogy mégis megpróbáljátok normál úton a szülést, hiszen jó sokáig nem erről volt szó és azért az nem mindegy lelkileg! De ügyes leszel :wink:
Nem tudom, emlékszel-e, nekem is hasonló volt a helyzetem, annyi különbséggel, hogy nekem előre megmondták, csak sürgősségi császár lehet. Így legalább nem 21 óra után döntötték el a dolgot, mint Csengénél :roll: (bár akkor volt EDÁm, így nem éreztem annyira gáznak az eltelt időt - szerintem kérj, ha lehet!)

A bika is jó jegy, emiatt ne aggódj :wink: A férjem bika, kis családcentrikus 8)

Hisztiügyben: állítólag a csúcs három és négy éves kor között van - már alig várom, hogy vége legyen :roll:

Egyéves tortákat felraktam a főzős topikba.
Tapasztalataim szerint inkább a szülőknek/vendégeknek kell, hogy jó legyen a torta, a gyerek úgysem eszik belőle mennyiséget :wink:

Legyen szép napotok, ha tudom, még benézek!
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszi04

most csak gyorsan mindjart megyunk setizni...

Zsofi jobbulast

Teri kitartast es csak ugy mondom en nem maradnek lent egy percig sem... kiakadtam mikor olvastam hogy mit irtal

Nyuszi szinte egyidosek a babaink (modhatni az mert ez a par nap nem szamit) merre laksz ujpesten.... en is akartam regebb az ujpestisbe irni de nem nagyon volt aktivitas szoval inkabb hagytam

puszi mindenkinek es szep napot

Kép
cica_1

Ági: tegnap akartam neked írni...
Az alvás nálunk is örök probléma. Kb 1 hónapja rendeződött a dolog, de Szonjánál nagyon sok mindenen múlik.
Egészen pici kora óta az volt a jellemző rá, hogy alig alszik nap közben, éjszaka nem volt gond vele, amire a védőnő mindig azt mondta, valószínű ennyi az alvásigénye, mert ha kevés lenne neki, akkor nyűgős, fáradt lenne, és biztos hogy észrevenném, ill. elaludna. Én már másodszor áltam neki az ágyban alvásra szoktatáshoz, nem volt könnyű, de azóta van hogy 3x alszik nap közben. Nem sokat, 1 1/4, 3/4, fél órákat. Éjszaka meg 8-tól, 1/2 7 7-ig. Sajnos be kellett látnom, hogy az én lányomnak nagyon fontos a rendszer, és kicsit sem térhetek el tőle, mert akkor nem alszik. Ez tegnap szépen beigazolódott. Egész nap csavarogtunk, sétáltunk, játszótereztünk, és aludt az autóban kb. 3 percet, és hazafelé egy 3/4 órát, de azt is csak azért mert inkább kerültem egy kicsit, hogy tovább aludjon. Ez volt az egész napi alvása. Ez csak azért keserít el engem, mert itt a szép idő, és ha azt akarom hogy pihenjen, akkor nagyon meg van kötve a kezem, hogy mikor mit csinálok, mert a babakocsiban is ritkán alszik. Szóval én megértelek, nem aggódod túl a dolgot, valszin neked is hiper érzékeny lányod van. :wink:

Nelly

Kép
breeki

Nelly, nálunk is hasonlóan működik. Emmának sincs alvásigénye, egyszerűen nem igényli.
Itt a jóidő, most úgy sakkozom, h. ebéd után aludjon egy nagyot.
De ha programunk van pl. reggeltől, akkor annyira kaotikus, elalszik esetleg a kocsiban, de ha rövid az út, akkor rövidet és utána már nem tudom letenni az ágyába egy hosszabb alvásra.
Babakocsiban sem nagyon alszik el, ugye sok az inger, minden olyan érdekes, ha elálmosodik is csak nyüglődik.
Meg hát a babakocsi nem olyan kényelmes, mint az ágy, nem tud benne úgy forgolódni. Érthető mondjuk. Ők már úgy alszanak mint a felnőttek.

Kép
niki30

Szia Nyuszi!
Sajnálom anyukádat, részvétem.
Jó hogy itt vagy:)

Torta recept érdekelne engem is. Talán már fel is töltötted a receptesbe?

Teri, Klári sajnálatos ami történt, a lényeg, h. Juli és Petra már veletek vannak!

Zsófi, pihenjél inkább, ne takaríts! Használd ki, h. le tudsz dőlni! Tedd fel a lábad és lazíts!
Utána már úgysem nagyon lesz rá alkalmad.
Fordítanod muszáj?

Csajok, annyira jó hangulatú a topic, én is nagyon szeretek jönni!

Kép
niki30

Niki: akkor kezet foghatunk. :wink:
Dettó. Én is próbálnám a du.-i nagy alvásra szoktatni, de addigra már hulla fáradt, és azért nem alszik sokat. Régebben ez azért működött, mert aludt 1/2 9-9-ig, és ki tudtam húzni addig, de most sajna nem. Úgyhogy itthon ülök, és várom hogy felébredjen, és mehessünk!

Nelly

Kép
breeki

Nelly hajrá! :)

Lányok, tud valaki valamit a Pöttöm Bölcsödéről, ez a Ménesi úton van a XI. kerületben.
A Karolinán csak ovi van ugye?

Ez fontos lenne, segítsetek légsziii! :oops: :lol:

Kép
niki30

niki: sajnos nem :(
nyuszi: u.a. a dokink?
ha mondjuk túlhordom jónást, akkor császár lesz belőle.
hát majd meglátjuk dokim mit mond, pl a köv. héten. engem is megrázott először, h nem császár lesz. ha term. szülés, akkor csak abban reménykedem, h olyan gyors lesz, h nem lesz időm töprengeni, nagyon belemenősen megélni, hanem pörögnek a dolgok. :? :?
kerekpocak

Sziasztok!

Üdv az újaknak és a viszontújaknak!

Néha-néha tudok csak olvasgatni... Időm nulla, felpörögnek a dolgok mostanság nálunk :)

Mirkó!
Kicsit megkésve ugyan, de nagyon boldog 3. évfordulót neked!
Kép
Jó volt képet látni rólad! Köszönjük Anyának! A kisoroszlán tündéri, a bölcsis meg megható :)

Zsófi!
Kitartás! És drukk hegyek! Kiváncsi leszek hogy alakulnak majd a dolgok, hisz egy a szitunk :)
Én a kostól tartottam és a bikának szurkoltam, annak ellenére, hogy attól is féltem :) De jó jegy! Egy szavam nem lehet Balára! Nyugodt és kiegyensúlyozott gyerkőc. Az éppen aktuális korosztályi nehézségeket ne vegyük figyelembe 8).

Korábban olvastam...
Cipő: nem vagyunk márka függők, de a SuperFit kiscipők nagyon jók. Az Elefanten kiscipők is, csak elég drágák, így ilyenünk még nem volt. Rendeltem már neten is cipőt Balának a cipőexpresstől, a babaszobán is (kiscsizmát télire). A lényeg, hogy tartsa a bokájukat, harántemelés nem kell bele. És szép fokozatosan kell hozzászoktatni a lábikókat a viselésükhöz. Először otthon 1-2 perc, csak úgy mutiba, játékként, aztán jöhet a tipegés benne.

Ruha: Nekünk szerencsénk volt, mert a pici ruhákat szinte teljesen fedezte a kolléganőmtől kapott ruhahalom: ezek mellé persze elcsábultunk új, cuki darabokra. De ahogy nő a gyerkőc, egyre horrorabb áruk van az új ruháknak. Így én átszoktam a használt ruhákra. Nagyon jókat ki lehet fogni, csak keresni kell. Többségéről meg sem lehet mondani, hogy használtak. Lelőhelyeim: babaturik, netportalok. És néha belefut az ember persze jó kis leárazásokba is. :)

Alvás: Bala is keveset alszik, aludt mindig is. Pörögnek ezerrel ők is, mint az egész világ. A levegőben van. Már most felveszik a ritmust. Csak mi bírjuk energyvel.

Anyós téma: én most fogok kiesni a pikszisből, pedig (lekopogom) eddig semmi bajunk nem volt egymással, bármikor számíthatok rá, csak szálka már most a szemében, hogy messzebbre költözünk, s a telek vásárlásakor nem Sz-re melett döntöttünk, hogy ott legyünk a szomszédságában. Aláírom, többett kell utaznia, ha jönni akar (nem vezet), de egyelőre nem is akar jönni. Két éve épül a ház, azóta egyszer volt kint megnézni, hogy állunk, akkor is a mi ötletünk volt, hogy na megmutatjuk. Magától nem jött volna.
Arra leszek majd kiváncsi, hogyha megszületik Zsebi, akkor jön e majd. Anno Balánál ide Óbudára még be-be jött. Az elmúlt egy hónapban, hogy nagyobb előrelépéseket sikerült tennünk a háznál, felajánlottuk, hogy jöjjenek, nézzenek meg minket. Mindig volt valami "mondvacsinált" kifogás. Na mindegy. Majd kiderül.

Mostanra ennyi tellett tőlem, megyek vissza dobozolni. Bala nagyizik én meg elkezdtem költözködni :) A kupi egyre nagyobb, s nem látom a végét. :?

Puszi mindenkinek: Timi

Kép

Kép
timtom

koszi Nelly a valaszt, hat igen ez van, Anna csak 6 max 6:30-ig alszik reggel 20 vagy 21 oratol es epp az a bajom hogy nyugos es latom hogy faradt es megsem tudom elaltatni na mindegy ezen is tulleszunk

Kép
cica_1

Sziasztok!

Niki, nem a Labdarugó bölcsi nektek a körzetes? Csak azért, mert a múltkor felfedeztem, hogy tök közel lakunk ám egymáshoz :wink: Mi a Fótin lakunk, a Megyeri és a Baross között, és nekünk a Labdarugó a körzetes bölcsi. Csenge oda jár (két gyerek között dolgoztam egy keveset) és meg kell, hogy mondjam, nagyon meg vagyok elégedve a bölcsivel.

Tortareceptek a receptes topikban megtalálhatók :wink:

Zsófi, nem ugyanaz a dokink, én Serfőző doktornál vagyok - immár tíz éve.
Csak arra emlékeztem, hogy amikor még jártam közétek :oops: akkor voltál egész kis terhes és teljesen biztos abban, hogy a kis korkülönbség, előző császár, plusz méhciszta (vagy ilyesmi) miatt biztos a császár. Ehhez képest már nagyterhesen kiderül, hogy mégsem :shock: Az azért sokk, nekem legalábbis az lenne :wink:
De ügyes leszel, nem lesz gond, és nagyon fognak vigyázni rád!

Egyébként amiket írsz így az utolsó napokról azokat éltem át én is: Csengénlé teljesen tűkön ültem, hogy mikor születik már meg, Borinál meg nyugisan kiélveztem Csenge utolsó egyke-napjait, aztán lesz, ami lesz 8)
Jónás visz ajándékot Samunak?

Cica, igen, nincs sok korkülönbség Anna és Bori között - ti kb. kijöttetek a kórházból mikor mi bekerültünk :D Fentebb leírtam, merre lakunk, és Ti?

Timi, jó költözést, nem lehet könnyű poci+örökmozgó felállásban :wink:

Legyen szép napotok!
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszi04

timi jó költözést!!!

ági: nem próbáltad, h amikor 6-6:30 körül kel anna, nem veszed ki, hanem úgy kezeled a dolgot, mintha még éjszaka lenne és visszateszed? samunak ez ment kb 6-7-8 hónapos koráig.

nyuszi: visz ajándékot, de még nemtom, h mit. :shock: és a kórházban kell odaadni? vagy hogy megy ez? samu adjon ajándékot jónásnak, v ez csak egy irányban működik? babát szoktak ilyenkor adni, de nekem ahhoz nem fűlik a fogam, sztem samut nem érdekelné.
császártéma: ja-ja.

annyi mindent csinálhatnék, de ehelyett egész nap lógtam..
kerekpocak

Nálunk póni őrület volt Csengénél, amikor Bori született, így minden napra vettem neki egy kis apróságot: minden napra jutott egy póni, utolsó nap meg egy mozdony (mert a Thomas mánia sem maradhat ki :lol: )
Igazából babát szoktak adni, de neki már volt egy ilyen pelusozható babája, rá sem szokott nézni :oops:
De egyébként nagyon számon tartja ám, mit kapott Boritól, szokta neki mutogatni, hogy "látod, ezt tőled kaptam a kórházban, amikor megszülettél, köszönöm, Borika" és ad neki egy nagy puszit :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi04

mármint minden nap, amikor bement kapott vmit? hmm, akkor ennem kell 4 v 5 ajit?
csenge minden nap bement? hogy volt ez nálatok? aznap is, amikor megcsászároztak?
kerekpocak

Lebetegedett a fodrászom, úgyhogy nem lettem szép! :x Talán majd hétfőn...

Alvás: Emmus csak jobb esetben húzza 6-ig reggel, de a fél6 az általános! :x :shock: Utána alszik 10-11 között babakocsiban, majd délután 1 órácskát (most 45 percet sikerült :evil: ), meg késő du. még 1 felet! Egyelőre nem látom, h mikor lesz ebből 2 alvás, mert az esti "kicsi" nélkül nem bírja ki a fürdetésig. Pedig akkor szabadabbak lennék, ami nagyon jó lenne már! Ha meg hamarabb fürdetjük és tesszük le, akkor még hamarabb ébred reggel! :roll:
Ja és persze nálunk is bekavar, ha a kocsiban műsoron kívül alszik egyet, van, hogy emiatt mi is a háztömb körül autókázunk!

Amúgy iszonyú édi, kezd gyerekesedni. Hozza a labdáját és várja, h labdázzunk vele. Amikor mászik, akkor újabban leszegi a fejét, és úgy trappol, mint egy kis faltörő kos! Belövi az irányt, és meglódul! Tök jókat nevetünk rajta! Már amikor ugye nem vagyunk kómásak az 5 órai keléstől!

Ki is találtuk, h 7végén reggel leadjuk a szüleimnek és elmegyünk sétálni meg ebédelni Szentendrére. Előtte talán vásárolgatunk magunknak néhány dolot, utána meg lehet, h megengedünk magunknak egy délutáni szunyálást! Emmus biztos hiányozni fog, de jó lesz egy kicsit egymással fogalkozni! :D

Nyuszi, szia! Elkezdtétek már a hozzátápit? Mit szól hozzá Bori?

Niki passzolom a Bölcsit, bár Tomi jó eséllyel oda járt, úgy 28 éve! :wink:

Zsófi: meddig fordítasz még? Vagy Jónás megszületése után is folytatod majd?

Zsu
svs

Zsu!

Húha... Ez a korai kelése Emmának nem semmi. :shock: Én hulla lennék. Szerencsére Bala sose kelt hajnalok hajnalán. Mondjuk nem is fekszik korán. Kicsinek is és most is 10-11, mire ágyba kerül. Utána mi még fent 1-2-ig. De így legkorábban 7:30-kor kel, de nem ritka a 9 órás kelés sem. Mondjuk alapesetben ez a mi életritmusunk is, úgyhogy ebbe neveltük bele. Akkor lesz nehéz, ha elkezdődik majd az ovi. Akkor muszáj lesz korábban fektetni, s korábban kelni. Félek is ám tőle. :? No meg anyósom néha példálozik, hogy Tomiék este fél nyolckor már aludtak. No de korábban is keltek.

Már most írtózom a dobozból lakásnak. Pedig most egy időre ez vár ránk ... :? Nem fog ez nálunk 1-2 nap alatt lezajlani. Ma hozzuk el a padlószőnyegünket. Jövőhéten parkettáznak, padlószőnyegeznek. Folyamatosan tárgyalok asztalosokkal belsőajtók és konyha no meg gardrób ügyében. És még 100%-osan kész fürdőszobánk sincs. :(
No de fel a fejjel, a lényeg, hogy haladunk és jobb cél felé :)
Mindenesetre mire Zsebi érkezik, már nem akarok lomolni.

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

Gyors kérdés: Járt már valamelyikőtök kineziológusnál?

Kedden megyek először egy ilyen "szeánszra" a láb és kézfájdalmaim okának kiderítése miatt.
Ugyanis azt hiszem írtam már, hogy ez a láb és kéz fájdalom (mintha be akarna görcsölni) leginkább este jeletkezik, s éjjel nehezen alszok tőle. Azaz pontosabban mostmár (kb. egy hónapja) minden éjjel felébredek rá, s szenvedek a visszaalvással. Egy valami segít, az a forró vízzel való tusolás célzottan a karomra és a vádlimra. De hát kinek van kedve mindig kimászni az ágyból hajnalok hajnalán fürdeni. Azaz kedvem nincs, de nem tudok jobbat tenni. Apa kezdi megszokni, hogy anya 4-kor pancsizni megy.
Amire viszont a napokban döbbentem rá: Megfigyeltem, hogy cakkra mindig ugyanakkor ébredek fel, hogy fáj a kezem, lábam. 3:40 +- 10 perc. Először csak furcsáltam, aztán pár napja, amikor éppen hajnalban zuhanyoztam, valamiért, de hogy miért pont akkor és hogyan, bevillant, hogy Balázs született 3:40-kor.
Azóta ezen töröm a fejem, hogy miként függhet ez össze.

Ötlet?

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

hüüüüüüüüüüüüüűűűűűűűű
timi ez nagyon rejtélyesen hangzik. hmm. én már voltam kineziológusnál, volt ami jó volt, volt ami nem. alapvetően nem zárkózom el (a jóstól sem) de olyan igazán nem hiszek benne.
viszont a helyedben én is elmennék. meg ilyen panaszokra tuti mond valamit. remélem megosztod majd velünk!
mióta van ez?
kerekpocak

okoskodhatok angolilag, ha nem haragszotok meg érte?
akinek angolul van a vonalzója, majdnem mindenkinek (kivéve, akinek nem) ki van hagyva az "is" létige. és így nem helyes a mondat.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
nagyon bocsi, h beleszólok, csak hát szakmai ártalom. helyesen így van:

__________ (itt a név) is 3 month & 5 days old.

mondjuk.

persze nem azért írtam, h mindenki azonnal írja át és virtuálisan nyugodtan rúgjatok seggbe.
kerekpocak

Zsófi!

Ez a kéz és lábfájdalom már Balánál is volt, de nem ennyire korán és nem ekkora mértékben.
Most viszont már kezd elegem lenni belőle. :evil:
Mindenki (házidoki, nőgyógyász, gyógyszerész, laikus) a Mg és a Ca-ra gyanakodott. Én is. Így szedtem 2x2 MagneB6-ot és napi 1 CaSandoz pezsitabit. Volt hogy használt, de most egy pár napja próba szerencse képpen felhagytam ezekkel is és lám jobb náélülük, de még így is ébredek és szenvedek éjjelente.

Ez a 3:40 kicsit nekem is "misztikus". Apa is nézett egy nagyot, amikor felfedtem neki a felfedezésem. Nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy kedden mire jutunk. Ugyanis már nagyon szeretnék egy jót aludni. :roll: A tapasztalataimmal, meg az eredménnyel majd jövök.

Angol: köszönjük a helyesbítést. :lol:

Kép

Kép
timtom

Zsófi drága, nagyon kedves a segítséged- bár én speckó jó vagyok angolból! Csak az .....old szócskát nem lehet odatenni, mert nem ad rá lehetőséget, tehát sehogy sem lesz igazán jó (legalábbis ezen az oldalon)! Majd vissza is teszem a magyart, amit direkt a nyelv miatt választottam, csak "hellokittizek" egy kicsit!

Zsu
svs

neked eddig magyar volt, nem személyes dolognak szántan!!
kerekpocak

tudom én azt! :wink:

Zsu
svs

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Ez az alvás dolog lehet hogy életkori sajátosság? Mindenesetre érdekes.

Lányok, én ma este kiruccanok a barátnőmmel!!! Semmi extra, csak beülünk valahova ahol "emberek vannak" dumcsizni, iszogatunk egy kicsit, úgy hiányzik néha ez az elmenni valahova, elkészülni stb...

Nelly

Kép
breeki

nekem nagyon bejön a hello kittys vonalzód!
nelly: én is ma megyek el, vacsizni

:roll: :roll: nem fogok tudni semmit enni,. de szülésig taliznom kell ezekkel a lányokkal.
kerekpocak

Sziasztok!

Nelly, Zsófi, jó kikapcsolódást estére/éjjelre :wink:

Zsu, tök jó tervetek van! Sok sikert hozzá! Pici Emma biztosan el lesz nélküled egy kicsit 8)

Borival nem olyan régen kezdtük a hozzátápit, eddig almát és őszibarackot eszik, teljes sikerrel, ma pl 100 gramm őszibarit lenyomott :shock: A következő a sütőtök vagy a meggy lesz.

Timi, kineziológiáról nem tudok semmit :( Reméljük, tudnak segíteni, hogy könnyebb legyen kicsit. Ez a 3.40 tényleg misztikus :shock: (Bori 3.50kor született :wink: )

Zsófi, mivel nekem péntek hajnalban volt a császár, már aznap délután behozták Csengét a kórházba. Kedden reggel mehettünk haza, így összesen négy mütyűr kellett. Minden nap, amikor indultak haza, odaadtam neki, hogy Borika tudja, mennyire szeretné ezt a pónit, és ő küldi neki.

Remélem, az én tickerem jó :oops: Szégyen is lenne, ha nem, mert van angoltanári diplomám :oops:

Lányok, mindenkinek jó hétvégét kívánok, mi holnap reggel elutazunk. Vigyázzatok magatokra és a csemetékre is 8)

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszi04

Sziasztok!

Most értem haza, én is barátnőztem: elmentünk az ikeába egy kicsit nézelődni. :oops:
Végre sikerült elérni a jósnőt, eddig Hévizen volt, holnap este megyek. Nagyon kiváncsi leszek...

Voltunk a dokinál is: 75 cm, 10,2 kg :oops: . Megkérdeztem a kullancs elleni oltást, 2 éves kor alatt egyáltalán nem adják be, utána is csak akkor, ha nagyon olyan a környezet, inkább 3,5 éves kortól ajánlják.

Nálunk most az alvás kész katasztrófa: este 8-9 között elalszik Petrus, 2-kor ordí, h szopizni akar, majd visszaalszik, 5-kor megint éhes, viosszaalszik, 8-kor kelünk. Napközben alvás: kb 11től 2 óra, aztán délután max fél óra- óra. Még bírom... :roll: :roll: :roll:

Teri

KépKépKép
pruci

nyuszi: akkor kollégák vagyunk :)

na, már itthon. sajnos vacsi közben (én nagyon óvatosan ettem- rosszul is vagyok hihi) telefonált csaba, h a barátja is fosós vírust nyert és annyira kiszáradt, h kórházba kell vinni, mert piszok rosszul van, de a mentők csak 2 óra múlva tudnak kimenni és van két gyerek. őt kérték, h vigye be a srácot a kórházba. így gyors vége lett az estének.

képzeljétek, van egy olyan parám, h samu barátja (akit amúgy imád) tök agresszív lett mostanában, simán üti-vágja samut. utána megpuszilja meg minden, de előtte egy nagyot odasóz. vele járnak együtt bölcsibe és aggódom, h amit én nem látok, az idő alatt mennyi ilyen stressz (és pofon) éri samut. ??? amit csak du láttam az 3-4 necces pofozás, bottal rásózás, kis kővel dobálás volt. az anyuka rászól, h "de ábris, nem szabad" de sztem nem elég határozottan/erélyesen. arra gondoltam, legközelebb szólok neki - már az anyukának.
ti mit tennétek? samu olyan cuki, csak áll és tűri.
kerekpocak

teri: köszi a kullancsos infókat!
lányok: az alvás nekünk is szar volt 9 hónapos kor körül, aztán rendeződött! kitartást!
kerekpocak

Sziasztok Csajok!

Tegnap épp, h. csak visszaolvastalak benneteket, már nem volt erőm írni 10 órakor.

Fogorvosnál voltunk, aztán én barátnőztem, este meg elég későn tettük le Emmát.
Érdekes, ha későn alszik el 9-10 között, akkor kevesebbet van fennt. Most is csak 3-kor és 6-kor cicizett.
Ez már jó.

Még tegnapi hír; Lehet lesz helyünk ebben a Pöttöm Böliben. Még nem tuti, de folyamatban van a dolog.
Nyuszi, de azt hiszem az a körzetes, csak mikor bementem jelentkezni a központba, akkor választhattunk bölit a kerületben (nem kötelező a körzetest).
Mi a Leiningen útit választottuk. Dehát mindegyikre várólista van. Így jött, h. a munkahelyemhez közel (XI. XII.ker.) megpróbál intézni valamit a főnököm.
Ne hülyülj már h. kb két saroknyira lakunk egymástól? Úr isten, ez tök jó. És melyik házban pontosan?
És Te is Serfőzőnél szültél, hihi:)
Béke térre nem szoktatok járni? Gyertek el egyszer, dumáljunk össze!

Most mennem kell, felébredt, aztán dolog van. Majd még jövök ma.
Puszi

Kép
niki30

SZiasztok!

Kicsi Samu, en biztos szolnek az anyukanak hogy erelyesebben szoljon ra a gyerekre...

Zsofi vigyazz magadra pihenjel basszus nehogy igy a vegere valami gond legyen

Niki, NYuszi olyan jo hogy kozel laktok en az Arpad uszodanal egy picit messze vagyunk de azert nem veszes...

Van itt kozel egy kismama akinek 6 hos kislanya van olyan jo vele is osszefutni mert mas mindenki dolgozik szoval jo ha van valaki kozel akivel dumcsizhatsz... :) a tegnap is taliztunk, Anna is eleg agressziv folyton fogdosta a kislanyt es az az igazsag hogy nagyon eross ezert folyton le kellett fogjam hogy ne bantsa :(

Lehet hogy az alvassal kapcsolatban Anitanak lesz igaza rohan a vilag es a gyerekek is igy nonek fel mar nem kell annyi alvas kitudja... :roll:

Nelly milyen volt a buli?

ZSu szerintem jo lesz a hetvege irigyellek is erte...

Nekunk holnap vendegek jonnek eleg sokan, vasarnap meg mi megyunk Maglodra szoval ismet nem lesz pihi, alig varom hogy hazamenjunk es pihizhessek mert itt tenyleg folyton porges van.
Anyosomek haza az erdo szelen van egy kis faluba meg az ozek is bejarnak a kertbe szoval olyan csond van hogy csak na... reggel max a madarcsiripelest lehet hallanni remelem tenyleg tudunk majd pihenni

puszi mindenkinek most elkezdem a takaritast fuj utalom
agi

Kép
cica_1

Nagyon jó volt kimozdulni tegnap etse egy kicsit! Jó volt a nyüzsi. Jót dumcsiztunk, borozgattunk, és Apa is nayon ügyesen lerendezte Szonját, fürdetés, vacsi, alvás egyedül!!! Ő mondta hogy mnejek nyugodtan, meg tudja oldani! Olyan aranyos volt, úgy imádom érte, ezt kevés pasi teszi meg!!!!

Zsófi: sajnálom hogy neked rövidre sikerült az estéd. Én biztos elmondanám az anyukának, hogy ez milyen rossz hatással lehet Samura, amit az ő gyereke csinál, és megkérném a gondozó néniket, hogy figyeljenek jobban oda rájuk!

Zsu: nekem is nagyon tetszik a hello kitty-s vonalzód! Honnan szerezted?

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok, de addig is nem tud valaki egy jó gyereksebészt akihez nem kell hosszú heteket várni????

Köszi

Edis

Kép
ediske

edis: sajnos nem.

csak bekukk.
egykor bírtam elalduni, samu 5kor kelt, 7kor nagy nehezen visszaaludt, f9kor keltettem. délelőtt játszó, most hátha elalszik, nagyon kész vagyok. hasmenés gyomorfájás sajnos megint van. volt két olyan jóslóm is, h azt hittem ottmaradok, le kellett feküdnöm. természetesen eddig samu is álmos volt, most h letettem felélénkült. :twisted: :twisted: :twisted: muszáj aludnom, kész vagyok.
kerekpocak

Edis: én sem ismerek.

Zsófi kitartást, pihenj amikor csak tudsz!! Dőlj le akkor is amikor Samu játszik, már ha fekszel az is segít.
Azért akármeddig alakítod a vonalzódat akkor is nagyon a finishben vagytok!! Mindenesetre nagyon drukkolok és gondolok rád/rátok!!

Vonalzómat megnézem, őszintén szólva meg se néztem, csak írtam be Juli nevét :oops:

Klári
Kép
ganti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?