Sziasztok!
Szamóca, gratula a vevőkhöz! De jó, hogy meg tudtatok egyezni! Nem kell többet a háznézőkön idegeskedni. És kik veszik meg? Házaspár, gyerek van? Szimpik voltak?
Ja, jobbulást Jázminnak, Anna már teljesen jól van?
Balwin, szegény Annalucus...remélem, rendeződik majd a dolog. Aranyos lehet, ahogy ül-négykézláb halad
Betti, ki csinálja majd a műtétedet? Bettike ovijában mi a helyzet azóta?
Niki, akkor lehet, hogy Kata nem is fog már olyan sokat felkelni éjjel. Talán ez az egy dolog vigasztaljon. Dorka meddig szopizott?
Kata hogy van?
Fanna, jók a képek Nimiről, de élőben még jobb!
Meddig maradtatok még Katiéknál? Érdekes ez az Argentína...tényleg életreszóló élmény lehetett.
Dorka, köszi az infót!
Esküdni mertem volna pedig, hogy lány...Tervezem, hogy felhívom hamarosan Gy-t, majd úgy teszek, mintha nem tudnám!
Ja, és gratula az első kiscipőhöz! Bizony, mérföldkő ez! Hol vettétek? (és mennyibe fájt? gondolom aranyárban volt...)
Katlina, jó, hogy Robika már jobban van. Tényleg jól összertört a kocsi. Most akkor hogy oldják meg a munkát a fiúk?
Judit, szép rucikat rendeltél megint a csajoknak! Leti nagyon aranyos, hogy beszunyált!
Remélem, reagáltam mindenkinek...bocsi, ha valakit kihagytam
Rólunk: a csempész jól halad, tervei szerint holnap befejezi. ztán még a szanitereket kell beállítani, gázkészülékeket visszatenni, meg festetni. A festők ígérték, hogy jönnek hétvégén. De jó lenne...(végre a saját kádamban fürdeni,
vagy egyáltalán fürdeni )
Zsófi jól van, elég nyűgös még mindig, a foga továbbra sem akar kibújni. A kúszást tökélyre fejlesztette, pillnataok alatt ott van. Ott= ahol nem kéne
Simán kijön utánam az előszobába, konyhába. Voltunk tanácsadáson kedden éééééés 7 kg! (6980 g)