Chris,
nagyon mennek a drukkok! Hányra mentek holnap NST-re? Már nagyon kivi vagyok mit mondd a dokid!
Bibi,
én is parázok azon, hogy fiú, pedig én is láttam elvileg a nuniját, de annyira elbizonytalanit, mikor egy-két öregasszony fiút jósol nekem, pedig hiába mondom, hogy az uh-n lányt láttunk, meg a dokim is annyira biztos benne. Szerintem én akkor fogom teljesen elhinni, ha megszületik!
Egyébként nem értem ezt a hason alvás dolgot. Minden könyv, stb. szerint háton a legbiztonságosabb altatni a babát, pedig szerintem pont az a legnagyobb hülyeség, hisz ha véletlenül büfizik, vagy nyáladzik, vagy valami, akkor az háton mind visszafolyik a torkába, amitől megfulladhat, de ha hason van, akkor meg kifolyik az ágyra. Nem? Meg akiket én kérdeztem anyukákat, mindenki azt mondta, hogy a világért sem fektetné hátra a gyerekét! Na, akkor most mi van?
Gabi,
a hajfestésről megoszlanak a (szak)vélemények. Én nem festettem, igaz már úgy nézek ki, mint egy szörnyeteg, de nem érdekel, majd befestem, amikor már egy kicsit erősödik a picikém. De ismerek olyat is, aki festette, és nem lett semmi gond. Szerintem ezt te kell, hogy eldöntsd! Nem az a gond a festéssel, hogy a bőrön keresztül felszivódik, hanem hogy belélegzed a szagát (ami ugye tudjuk, hogy milyen erős a hidrogéntól, stb.). Ezt egy doki mondta, de te döntessz!
A komódot meg mindjárt lefotózom, és teszek fel képet!