Új privát üzeneted érkezett!

Újabb buta kérdés:
Hajfestés a terhesség alatt. Hááát eléggé kezdek gyatrásodni hajban. Már van egy nagy lenövésem. Mit lehet ilyenkor tenni? Próbáljak még várni 3 hetet, vagy gyenge szinezővel próbáljam a hajam eredeti színét visszavarázsolni?
A természetes festékektől félek, hogy milyen lesz az eredmény.
(Amúgy most pár árnyalattal világosabb a hajam, mint a természetes.)
Kozmetikus problémára találtam gyógymódot, ugyanis ő természetes festékkel is dolgozik, direkt a kismamik miatt. Azt mondta, ez nem árt. Na meg a szemöldök azért nem túl nagy felület.... :lol:

Nekem azt ajánlották,hogy a mérleget béreljem majd és a légzésfigyelőt meg vegyem meg.

Kép
Kép
gabi82
 
 


Chris,
nagyon mennek a drukkok! Hányra mentek holnap NST-re? Már nagyon kivi vagyok mit mondd a dokid! :D

Bibi,
én is parázok azon, hogy fiú, pedig én is láttam elvileg a nuniját, de annyira elbizonytalanit, mikor egy-két öregasszony fiút jósol nekem, pedig hiába mondom, hogy az uh-n lányt láttunk, meg a dokim is annyira biztos benne. Szerintem én akkor fogom teljesen elhinni, ha megszületik! :oops: :D
Egyébként nem értem ezt a hason alvás dolgot. Minden könyv, stb. szerint háton a legbiztonságosabb altatni a babát, pedig szerintem pont az a legnagyobb hülyeség, hisz ha véletlenül büfizik, vagy nyáladzik, vagy valami, akkor az háton mind visszafolyik a torkába, amitől megfulladhat, de ha hason van, akkor meg kifolyik az ágyra. Nem? Meg akiket én kérdeztem anyukákat, mindenki azt mondta, hogy a világért sem fektetné hátra a gyerekét! Na, akkor most mi van? :? :roll:

Gabi,
a hajfestésről megoszlanak a (szak)vélemények. Én nem festettem, igaz már úgy nézek ki, mint egy szörnyeteg, de nem érdekel, majd befestem, amikor már egy kicsit erősödik a picikém. De ismerek olyat is, aki festette, és nem lett semmi gond. Szerintem ezt te kell, hogy eldöntsd! Nem az a gond a festéssel, hogy a bőrön keresztül felszivódik, hanem hogy belélegzed a szagát (ami ugye tudjuk, hogy milyen erős a hidrogéntól, stb.). Ezt egy doki mondta, de te döntessz! :D

A komódot meg mindjárt lefotózom, és teszek fel képet!
sirkici
 
 


Sirkici!
7:30-ra megyünk NST-re. Utána a doki megvizsgál, amikor van egy kis ideje, és sikerül elkapnom. Remélem már 9-10 körül tudom, hogy bent kell-e maradnom, vagy sem. Jaimeenek írok sms-t, ha már tudok valamit.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 

 
 

Hát fiú-lány ügyben akkor nem csak én őrültem meg :lol: :lol: , de Jaimee mami, el se fogod hinni, ismerek olyat is, aki végig kérdezgette a dokiját, hogy ugye még mindig lány? :lol: :lol:

Sirkici, én is a komódot neveztem ki Csiribébi szekrénynek, nem új, 3 éves, fenyő, de perwollal mosva... :lol: Várjuk a képet!

Gabi-hajfestés...én festettem, eddig már 2szer, épp tegnap, hááááát, nem volt könnyebb, mint az epilálás...enyém festék ammóniamentes, meg csak színező, és muszáj volt már.
Vendég
 


Bíbi:dobsz a kedvemért meleg hordóképet? :wink:
Vendég
 


Bíbi: Jól van na, de én nem voltam 3-4 D-n. :D :D :D

Hajfestés: Aki eddig nem festette ne most fogjon hozzá, amúgy meg nem árt, csak ammónia ne legyen benne. Sztem. Én nem festeném azért. Egyértelmű voltam? :D

Sirki: hogy összezavarjalak, a babákat az OLDALUKra kell fektetni, amúgy nem forognak maguktól. :lol: :lol: :lol: Réka is háton fekvős.
jaimee1
 
 


Chris,
várjuk a hireket! :D

Bibi,
igen, azt hiszem én is ismerek olyat, aki végig kérdezgette a dokiját! :wink: :lol:
Szerintem is egyenlőre elég a kis cuccoknak egy komód (persze, ha valakinek van nagyobb szekrénye, az mégjobb), később meg majd úgyis kapni fog rendes szekrényt! :)
Ha a te hajfestéked csak szinező, akkor az biztos nem árt! Mondjuk neked a barna hajamra sajnos semmilyen szinező nem fogja be szőkére, pedig már próbáltam! :cry: :)

Akkor a képek:

Kép Kép

Most meg megyek mosni, mert a kiságyba tiszta káosz van! De annak örülök, hogy a jövő hét végére már a kórházi pakkom is össze lesz csomagolva! :lol:
sirkici
 
 


amúgy=amííííííííííííííííííííg
jaimee1
 
 


Jaimee,
vááá, na jó, okés végül is akkor ha az oldalára fektetem, akkor amig kicsi addig nem tud megfordulni, nem? Később meg majd ő eldönti, hogy hason vagy háton szeretne feküdni. Vagy nem igy van?
sirkici
 
 


:roll: , minél közelebb kerülök a szüléshez, annál butábbnak érzem magam... :D
sirkici
 
 


[quote]i írta:gen, azt hiszem én is ismerek olyat, aki végig kérdezgette a dokiját!



Sirki: Kiaz? Kiaz? :lol:
jaimee1
 
 


Nóri friss az nincsen, ez majd 3hetes hordó, meg agyon kellett szabdalnom, hogy valamelyest publikus legyen, de a kedvedért vállalom :lol: :lol:

Kép

Sirkici, ez tök szééééép komód!

Apa engem is nyaggat, hogy csomagoljam már össze a kórházi pakkot...hát nem tudom, ez olyan ijesztő, én még marha távolinak érzem az egészet, pedig már csak 6 hét...
Vendég
 


Bíbi:TÖKÉLETES!!!!De hogy lehet a törölköző sárga??? :shock: :D

Kép
Vendég
 


Há'mer' lakberendezésben, értsd falszínben meg csempében napsárga mániás vagyok, ez ment a fürdőhöz :lol: :lol: :lol: Egyébként azért a hálómban volt egy piros falam is :lol:
Vendég
 


Télleg, Bíbi, sárga törölköző.... :D :D
:lol: :lol: Photoshopban sárgítottad ki, eredetileg bizti piros volt.

Sirki: Csini a bútor!

Na megyek, egyre rövidebbek a szopik. Kész pióca ez a lány...

Ja, Bíbi. Ráérsz még a pakkal, de azért a lista legyen teljes, magyarán legyen meg otthon minden, ha nem is összepakolva.
Van legalább 3-4 gombolós hálóinged? Papír budiülőke? Nedves WC papír? Mobilon jó sok pénz? :lol: :lol: Két papucs, fényképezőgép, pelus Bíbinek...meg ami még nem jut eszembe....
jaimee1
 
 


Sárga csempe? Igenigenigen!!!!!!!!!!!!!!!!
jaimee1
 
 


Jaimee:sárga csempe minek a kórházi pakkba? :shock: :lol: :lol:
Vendég
 


Jól van, holnapra kaptok piros törülközőset is :lol: :lol:

Háááát, a lista az megvan, csak a fele még nincs itthon, hanem a boltban :lol:
Vendég
 


Bíbi:kapjad magad össze, mert pikk pakk itt van csiribéjbi!Én várom a pociképet holnap!Belőletek "táplálkozom" kedves régi topik-barátnőim! :wink:
Vendég
 


Bíbi: Az baj. Feketepont!! :twisted: :twisted:

Nóri: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondjuk, a mi kórházunk elég szocreál, feldobná a mi csempénk a tusolókat.

Na tényleg mentem.
jaimee1
 
 


Nóri ez jó volt, ez a sárga csempe :lol: :lol:

Jajjj, a régi szép idők...
Vendég
 


Hát igen, már semmi sem olyan mint vót...de minnyá jövök ide át! :wink:
Jaimee anyu meg függő, itt írkál, a gyerek meg üvölt...na szép... :wink: :lol: 8)
Vendég
 


Bíbi: gyönyörű a pocakod......de tényleg....szép formás

Drága Nóri barátném én már annyira várom, hogy itt legyél mint kismamai

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci:hát még én!
Kép
Vendég
 


Ti aztán termeltetek :D ,de ez a jó!

Chris

Drukkolok holnapra,kíváncsi vagyok a védőnőd jól tippelt e hogy már keresztbe volt Klárika.

Légzésfigyelő: Mikor Bence született nem vettünk,de apa /mikor már két hónapja nem aludtam,csak paráztam él e még a gyerek/Úgy döntött kerül amibe kerül veszünk egyet.Akkor még 40000ft volt használtan,garanciával,de megérte,nagyon megnyugtatott.
Mérleg volt,de csak felidegesített,így visszavittük :) Az első pár napban csak pohárból volt hajlandó a lefejt tejet meginni/aztán 4 és fél éves koráig szopizott :oops: /Ha van elég pisis pelus, nyugodt a baba nem kell minden szopit lemérni,mondom mostmár én is.

Sirkici

Nagyon jó a komód!
A kiságyunk még nincs összerakva,félek, hogy belemásznak a rosszcsontok és leszakad.Pedig már kéne, mert már arra is gondoltam Gergő azért nem siet kibújni, mert nincs ágya :oops:

KépKépKép
bambika
 
 


Jaimee,
na ugyan ki az? :lol: Azt hiszem most is neki irok! :wink: :lol:

Bibi,
szép poci! :lol: Végül is, ha belegondolok én is majd 37 hetes leszek mire odaérek, hogy összepakoljam a kórházi cuccost, de a lista megvan! :D

Bambika,
azért mostmár tényleg nem ártana összerakni a kiságyat, hisz már csak két hét! A gyerekektől meg nemhiszem, hogy leszakadna, én is még emlékszem, hogy a kiságyamban hülyültem, persze már nagy gyerekként, nem amikor kellett volna. Ezt anyukám meg is szokta sűrűn emlegetni, hogy most azért fáj a dereka, mert egész éjjel engem dajkált, mert a kiságyban orditottam... :oops: :roll:

És köszönöm a komód dicséretet!!! :D
sirkici
 
 


[quote]
írta:

Ezt úgy értettem, hogy mindenkinek! Remélem érthető voltam! Hiába, még nagyon korán van... :oops:

Nóri,
remélem mostmár tényleg jössz hozzánk, olyan jó lenne már!
sirkici
 
 


Na, mostmár totál kivagyok, el is teszem magam későbbre!
sirkici
 
 



Sziasztok!!!
Csak par szora:

Nekunk a BAMBIHOZ hasonlo helyzetunk volt a legzesfigyelovel. kb 2 hos volt Zolcsika, amikor ugy dontottunk, hogy kell. ANGEL CARE a mienk, ujonnan 30000 volt, nagyon jo, pillanatra sem bantunk meg, hogy van. Merleg meg van, Zozinal meg paraztam, hogy mennyit hizik, de Tuncsinel mar nem, sokat szopcsizik, pisil , kakil, tehat mukodik :lol: Hetente merem csak , hogy legyen emlek, mert felirom.

Jaimee: az a legzesfigyelo csipogassal en is igy voltam, mindig beriasztott, ha kivettem, mert lekapcsolni elfelejtettem :roll:
Most mar rutinbol oda nyulok es lenyomom. :lol:

Tundike is elkapta Zozitol, csak enyhebbet, nincs laza, de kohog es nathas :( Remelem hamar tul lesz. Tegnap kaptunk volna 3 hos oltast es rota-t is, de tolodik :?


Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


SIRKICI: Nagyon boldog 25.szülinapot!!!!!!!!
Vendég
 


Kép Kép Kép Kép

Bocsika, ha sok voltam :oops:
Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 



Sirki: BOLDOG SZULINAPOT!!! ( Betsy: koszike :oops: )
nagyon szep a komod :wink:

Bibi: pocika nagyon formas, szep :wink:

Mar irigy vagyok a kismamikra, mert hianyzik a pocakom :roll: :oops: :lol: :lol:
Lehet kene meg szulni????????????????? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok!

Sikerült visszaolvasnom..
JAIMEE: Réka gyönyörű. :lol: :lol: :lol: Nagyon jól áll neki a narancssárga szín :lol: És nagyon ügyes, hogy már forog. Gratula neki :lol:
HENI: Petinek a Neisvacot adattuk be, Bencének is azt gondoltam.. Anyatejezik Bence, semmi mást nem kap. Nem tudom mekkora most, mert kölcsönadtam a mérlegünket valakinek, de kedden megyünk mérekezni, majd megírom a méreteit :lol:
OLIK: Örülök, hogy minden oké volt a dokinál. Nem csináltad meg, amit a másik oldalon írtam? Ha igen, mi jött ki? Jók a képek, épp írni akartam, hogy rakjál fel! Zozi nagyon muzikális! Hallgatta is a zenét, vagy csak a fotó kedvéért volt rajta a füllhallgató? Mit hallgatott?
SIRKICI: Már csak egy bő hónap, és a kezedben tarthatod Nikit :lol: Jó nagy már a pocid. Csontjaid nem fájnak? Szép a komód!
CHRISTELL: Mi volt ma a dokinál? Vagy lehet, hogy bent tartottak? :wink:
MIRCI: Neked is alakulgat a pocid :lol:
GYABI: Nagyon kreatív vagy! Alkottál azóta esetleg mást is?
GITKA: Jó nagy már a pocid! Nagyon szép helyen voltatok nászúton, és azok a fincsi kaják.. Aranyos helye lesz Annának! :lol:
BAMBIKA: Sajnálom a vesetágulatot, remélhetőleg kinövi majd Gergő. Már nem sok van hátra Nektek sem!
BIBI: Olyan művésziek ezek a pocakfotók, amiket mindig felraksz! Nekünk légzésfigyelőnk nincs, mérlegünk van. Mérleg szerintem is elég 1 hónapra, ha van tejed, és szépen gyarapszik, felesleges.
GABI: Én kislányt éreztem (vagy csak azért, mert nagyon azt akartam), és kisfiú lett :lol: Inga mit mond? ;) Nekem mindkét kiskönyvemen kisfiú volt, és azok is lettek :lol: Hajat a 12.hétig nem lehet festeni, melíroztasd ammóniamentessel, de szerintem várd ki azt a pár hetet, 1cm ide vagy oda..
JUDY: Mi újság Veletek?
(Bocsi, ha valakit kihagytam :oops: )
Vendég
 


Betsy,
nagyon szépen köszönöm! Meglepődtem, és nagyon jól esett, hogy eszedbe jutott! :lol:
Igen, már tényleg nincs sok, de már alig birom kivárni, egyre türelmetlenebb vagyok. Mostanában mindig vele álmodom, hogy már megszületett! :oops: :D
A csontjaim nem igazán fájnak, csak ha nagyon kifárasztom magam, akkor fáj a szeméremcsontom (ha van ilyen? szóval a hasamnál fájdogál :oops: ). Ma meg a derekam akarf leszakadni, de majd pihengetek, hogy mire jönnek a vendégek legalább birjak ülni!
Új fotók a fiúkról?

Olik,
neked is köszike! :lol:
Nagyon édesek a gyerkőcök! :D Mindenki azt mondogatja, hogy hiányzik a pocakja, hát ez én most igy el sem tudom képzelni. Én már alig várom, hogy a ti helyetekben legyek! :D

És csajok nektek is köszi a komóddicséreteket! :)
sirkici
 
 


Sirki: Nagyon boldog szülinapot!
Szemtelenül fiatal vagy! :D Kép

Chris még nem jelentkezett, talán a dokija váratja?? Vagy hazaengedték.

Még nem is írtam, blogot indítottam, a kis házikómban van az elérhetőség. :D
jaimee1
 
 


Olik: Nagyon aranyosak a gyerekek, dehogy voltál sok!!!!! Jobbulást nektek!

Heni: ?? és a többi hiányzó?

Betsy: VELETEK mi újság?
jaimee1
 
 


Sirkici: :wink:

Kép
Vendég
 


Sirkici: Isten éltessen sokáig! ( Szerintem is felháborítóan szemtelen a korod! :lol: :lol: )

Nóri, ez a beszéd! Gyere mááááááár!

Olik:nagyon szépek a gyerekek!

Elmeséltem apának ezeket az elfelejtem kikapcsolni a légzésfigyelő sztorikat, azt mondta, rámismer, akár ezt én is művelhettem volna :lol:

Nem tudom, én még elvagyok a pocakommal, épp tegnap siránkoztam, hogy mennyire fog ez nekem hiányozni...Közkívánatra tegnapi pirostörülközős kép:

Kép

Képzeljétek, tök véletlenül sikerült az ágyneműhöz illő pelenkázólapot vennünk, de a legnagyobb meglepetés a kókuszmatrac volt, fehérben rendeltem, de visszaszóltak, csak mintás van, mondtam akkor egye fene....erre kihoztak egy igencsak passzoló drapp macisat! :lol:



Kép
Vendég
 


Sirkici, nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!

Bíbi, gyönyörű a pocakod!!!!! És tényleg tökre passzol minden mindenhez!!!

Betsy, még nem ingáztam. De mostmár pár hét és úgy is megtudom. :)

Kép
Kép
gabi82
 
 


Jaimee!
Te nyerted a tortát! :lol: Ismét itthon. :lol:
Azt mondta a doki, hogy szépen tágulok, a belső méhszáj alig volt nyitva, a vizsgálat során pedig sikerült annyira megpiszkálnia, hogy épp most távozik a nyákdugóm. :wink: A méhnyakam szép puha. Úgy tűnik a vége felé járunk.
Ma ügyeletes a dokim holnap reggel 8-ig. Azt mondta lehetőleg, ha úgy érzem ne várjak holnapig, mert neki 8-kor le kell lépni, és csak 8 óra múlva tud visszajönni. Ezért vagy még ma szüljünk, vagy péntek du. 4 után.
A baktérium leoltásom során viszont találtak 2-3 félét, ezért most Augmentint kell szednem 3x1-et.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Sirkici!
Boldog szülinapot! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


SIRKICI: Lesz ünneplés ma? Nekem sem hiányzik a nagy pocakom. Íme két kép:


Kép
Kép

JAIMEE: Olvasni fogom a blogodat, kedvencekbe raktam :wink: Én is csináltam naplót a fiúknak a babaszobán, de szinte csak képeket tettem fel, és azokkal is jócskán el vagyok maradva..Velünk semmi különös nincs. Peti oviban, így nagy a csend itthon. Hiányzik nagyon! Ma megyek szülőire, kíváncsi vagyok, mi lesz.

Bence beszél, kacag, úszni tanul.. :lol:
Vendég
 


Bence beszél, kacag, úszni tanul.. :lol: (így akartam eredetileg :oops: )
http://youtube.com/watch?v=aqSnmgV0zUs
Vendég
 


CHRISTELL: UH is volt? NST mutatott valamit? Csaszi lesz most már biztos?
Vendég
 


Sziasztok, régen voltam!

Képtelenség visszaolvasnom, mrt annyira jó itt az idő, hogy egyfolytában kinn vagyok, tegnap is a pocakot napoztattam.

Bíbi: megkérdezhetem hol vetted a matracot???? Nekünk is ilyen kellne.... :lol: :lol: :lol:

Betsy, Jaimee: kertészkedés van egyfolytában, virág-virág hátán...
Ja és tegnap füvet is nyírtam, úgyhogy most nagyon tetszik , ilyenkor mindig gyönyörködöm benne

Sirki: Isten éltessen sokáig!!!!!
Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Betsy!
UH nem volt. Nem éreztem, hogy megfordult volna, doki is azt mondta, hogy ő sem érzi. Tehát faros. Ha nem fordul meg addig, akkor biztos a császár, mivel első baba, és elég nagyra tipeli, és ezért nem biztos, hogy kifér. 03.18.-án UH-n BPD:9,39.
NST-n volt két méhösszehúzódásom. Az első nagyobb, a második kisebb. Kb. 10 perc volt közöttük. Egyébként minden ok.
Esténként már keményedik a pocakom, és vannak jósló fájások is, kb. 15-20 percenként. De csak kb. 6-8 db, utána elmúlik. Ha pihenek akkor nincs semmi, és napközben sem nagyon van, csak ha sokat állok, vagy mászkálok.
Neked volt haskötőd? Mi a tapasztalatod vele kapcsolatban?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Mindenkinek köszönöm a szülinapi köszöntéseket!!! :lol:

Bibi,
szép pocakod van, neked nem olyan nagy, gondolom azért is fog hiányozni! :wink: :D
És nagyon szép Bibilak, tényleg minden passzol mindenhez! :D

Chris,
ez rendben, de akkor most mikor szülsz? Ma vagy holnap délután? És tényleg mostmár biztos a császár?

Betsy,
nagyon jók a képek, édesek a fiúk, és nagyon macsók! :lol:
Nem lesz nagy ünneplés, a barátnőimet várom, meg anyuékat, anyósékat. Másra nem számitok, de sosem lehet tudni, hogy bevágódik-e valaki. Ja, meg szombaton jönnek a sógornőmék.
sirkici
 
 


Ja és a pocakkép felöltözve:

Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Ja, és Betsy nagyon aranyos Bence a videón! :D

Gyabi,
kösz neked is! És aztán azért vigyázni azzal a fűnyirással! :D
sirkici
 
 


Gyabi,
mostmár látszik, hogy babát vársz, nagyon szép pocak. És alig hiztál! :D
sirkici
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?