Sziasztok!
Nagyon eltűntem, pedig nagyon szerettem volna jönni Hozzátok!!!
Ráadásul a találkozós képekkel is adós vagyok!
DE egyszerűen hihetetlen rohanós volt ez a hét, ház-láz tombol ezerrel, hogy haladjunk; drága férjem tegnap volt 32 éves, így összeszedtem magam és megcsináltam neki az egyik kedvencét (mostanában elmarad nálam a főzés, mert mikor Soma alszik én is ledőlök és csak pihizek, sajna úgy érzem muszáj, mert keményedgetek...) voltunk uh-n is, engem most könnyű boldoggá tenni "a méhszáj zárt és nem rövidült a méhnyak " tipusú mondattal, megint megkönnyebbültem pár napra, most biztira mondták a kislányt, bár binyek beszámolója után már egyáltalán nem vagyok ebben olyan biztos.. ezek azok a tipikus hihetetlen esetek, mikor végig a terhesség alatt állítanak valamit, és aztán megszületik az ellenkező nemű baba.. nem csodálom, hogy összezavarodtál!!
1 mondattal vissza a találkozóhoz! Nagyon jól éreztem magam, csak azt sajnáltam, hogy nem tudtam mindenkivel beszélgetni. Teljesen más egy személyes találkozó után beszéletni itt a fórumon is; egyszóval: köszi, hogy találkoztunk! (azt mindenesetre megállapítottam, hogy "pocakelőnytelen" felsőt vettem fel, mert ebben csak simán dagadtnak tűnök, nem terhesnek
; szóval legközelebb majd én is jobban odafigyelek erre!
) A piknik meg tényleg jó 5let!!
Ági - ha nem gond átküldöm Neked a talis képeket, előre is köszi, hogy felrakod!
Barbi- Remélem azóta, mióta én nem voltam még javult a helyzet, és már lényegesen jobban vagy!! Tőlem is mennek a pozitív energiák!
+++++++++++
iwiw- Szuszu megtaláltál, ügyi vagy!
A teljes nevem a táblához: Bótáné Depinyi Judit
A fiúk most rendesen elhúztak!
védőnő kérdés- én most váltok a pécelire, de úgy tűnik jó váltás lesz (bár ez nem nehéz a jelenlegi ismeretében..
) Baba születéséig a jobb érzésű védőnő, még ha valaki adna is pénzt, nem fogadja el!!!
feluca- Ki lesz a dokid Egerben?
Zsófi- szuperek az esküvői képek!! Tényleg nagyon szépek voltatok, és nagyon boldognak is tűntetek! Még egyszer: sok boldogságot!
Üdv az újaknak!
Ma már többet nem jövök, csak holnap, Mindenkinek szép napot!!! Gyönyörűen süt a nap!