Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Igen, a kislányom második keresztneve a Jázmin, az első Cintia én pedig Andi vagyok.

Nekem is ötös az egyik szemem, anno két és fél éve nekem is azt mondták, hogy nem lesz gond belőle. Más kérdés, hogy végül császárral szültem.

Nekem nincs gondom a vizesedéssel, inkább a gyomorsavam kínoz. Ez az előző terhességemnél sokkal később jött elő, igaz, hogy most a pocakom és a súlyom is nagyobb.

Jó éjt! Andi
jazmin2005
 
 


Húúúúú, Binyek, ez nem semmi.... Ennyi meglepetést egyszerre.... Hát nem tudom, ez kicsit fura, lehet, hogy elnézett valamit a doki, és mégis kétpetéjűek, nem? Vagy akkor mit láttatok 18. héten??? Hát kiváncsi vagyok mi lesz a vége...

Ezek után már én sem vagyok olyan biztos a lányban, de jövő hétfőn megyek én is 4d-re, aztán vagy megerősítik, vagy meglepődünk ;-)

De az tök jó, hogy nem kell befeküdnöd, és nem programozott császár... A végén mégis elkerüljük egymást, ha minden jól alakul Nálad? ;-)

yuyu79
 
 


Van köztetek olyan kismama, aki császármetszéssel született? Továbbítom egy ismerősöm kérését, hátha valaki közületek megtenné, hogy kitölti a kérdőívet ;-) Köszi!

"Császármetszéssel született várandós anyukák kerestetnek!!
Kérlek segítsetek egy szakdolgozó kutatásában! Torkos Dóra (pszichológus hallgató) a császármetszéssel kapcsolatban végez kutatást, de a vártnál jóval kevesebb válasz jött vissza EDDIG! Olyan várandósokat keresünk (mindegy, hányadik hónapban, s hányadik babával), akik maguk császármetszéssel születtek. Ezeket az anyákat arra kérjük, hogy töltsék ki az innen letölthető kérdőívet: http://torkosdori.uw.hu/Kerdoiv.doc , és küldjék el e-mailen (vkata@vnet.hu), vagy papíron Dr. Varga Katalin témavezető nevére (ELTE PPK APIK, 1064 Bp. Izabella u. 46.)"

yuyu79
 
 

 
 

Köszi, és jó éjt mindenkinek!

yuyu79
 
 


Jó reggelt mindenkinek!
Andi. üdv közöttünk!
Yuyu: a köldökzsinórvérről erről az előadáson nem volt szó, de két héttel korábban igen, azt egy nőgyógyász tartotta, neki az volt a véleménye, hogy aki megteheti, az mindenképpen vetesse le, mert olyan ez mint egy életbiztosítás, és az sem baj, hogy ilyenkor viszonylag keveset tudnak levenni, mert már tudják szaporítani, és azt is mondta, hogy amit egyik kismamában írtak, hogy bárkitől később is le lehet venni, mert mindenkinek a szervezetében megvan...az sem teljesen így van, a leukémiát hozta fel példának, és azt mondta, olyankor a sajátot már hiába vennék le, ezért kell közeli hozzátartozó, akinek hasonló a vércsoportja.
Itt a fórumon nagyon változóak a vélemények erről, de mi nem tettünk le róla, még gondolkodunk rajta. Ha nem vetetjük le, és később szükség lenne rá, egész életemben lelkiismeret furdalásom lenne....
Katica: én is megnéztem az ismerőseinket:) Van egy pár :D
Félhold: Azt nekem is többen javasolták, hogy ultrahang előtt édességet kell enni, mert akkor jóval aktívabb a baba, legközelebb kipróbálom.
Barbi: nem semmi a tegnapi uh eredménye. Nagyon el vagytok keseredve? Ha jól emlékszem, nagyon két kislány pártiak voltatok...Ezeket a késéseket nem tetted fel a dokinak? Viszont a császár tényleg jó hír! Egyébként a 16 hetes uh-on még nekünk is kisfiút jósoltak, így mi is azt vártunk, aztán közölték, hogy tuti kislány :) Bár én nagyon örültem neki, mert valahogy kislányos anyukának sokkal eltudom képzelni magam, persze azért a fiút is imádtuk volna :D Akkor most kezdhetitek a névkeresést előről :)

Szép napot mindenkinek!

Szilvi


<
sziszka78
Tolna
 
 


sziasztok!

köszi a sok bejelölést iwiw-en ;) mindet vissza is igazoltam! olyan jók a képek, mindig azokat nézegetem! :)

amúgy a szemészettel kapcsolatban csak annyit, hogy nem a nagy dioprita a gond, hanem az, ha a szemfenekeden van valami olyan dolog, ami a nagy erőlködéstől levállhat, na, az a cikis! ezért nem merik a dokik bizonyos dioptria után már simán bevállalni a spontán szülést. mondjuk egy vizsgálattal több, viszont lehet, hogy egy problémával kevesebb!

én is úgy mennék már 4D-re... mi úgy állapodtunk meg, hogy a 25-27. héten megyünk, de az még olyan messze van... :( pedig legutóbb is még csak fiú gyanúsak voltunk, szóval jó lenne tudni, hogy milyen nemű lesz a Drágánk, mert vásárolgatni szeretném már! :P

sophie27
 
 


Hi :lol:
Kicsit még álmos voltam reggel, mikor írtam, és most, hogy visszaolvasom, kissé zagyva, de azért remélem, értitek amit írni akartam, mostanra túl vagyok egy tejeskávén, így már jobb a helyzet :)


<
sziszka78
Tolna
 
 


Sziasztok!

Éjszaka teljesen begörcsölt a lábam,alig birtam aludni, meg most is nagyon fáj. Lementem a gyógyszertárba, kaptam rá egy krémet,de egyenlére nem sokkal jobb. Másnak is van ilyen gondja? Mit csináltok vele?

Kellemes napot!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska
 
 


Sziasztok!

Nagyon eltűntem, pedig nagyon szerettem volna jönni Hozzátok!!!
Ráadásul a találkozós képekkel is adós vagyok! :oops: :roll: DE egyszerűen hihetetlen rohanós volt ez a hét, ház-láz tombol ezerrel, hogy haladjunk; drága férjem tegnap volt 32 éves, így összeszedtem magam és megcsináltam neki az egyik kedvencét (mostanában elmarad nálam a főzés, mert mikor Soma alszik én is ledőlök és csak pihizek, sajna úgy érzem muszáj, mert keményedgetek...) voltunk uh-n is, engem most könnyű boldoggá tenni "a méhszáj zárt és nem rövidült a méhnyak " tipusú mondattal, megint megkönnyebbültem pár napra, most biztira mondták a kislányt, bár binyek beszámolója után már egyáltalán nem vagyok ebben olyan biztos.. ezek azok a tipikus hihetetlen esetek, mikor végig a terhesség alatt állítanak valamit, és aztán megszületik az ellenkező nemű baba.. nem csodálom, hogy összezavarodtál!!

1 mondattal vissza a találkozóhoz! Nagyon jól éreztem magam, csak azt sajnáltam, hogy nem tudtam mindenkivel beszélgetni. Teljesen más egy személyes találkozó után beszéletni itt a fórumon is; egyszóval: köszi, hogy találkoztunk! (azt mindenesetre megállapítottam, hogy "pocakelőnytelen" felsőt vettem fel, mert ebben csak simán dagadtnak tűnök, nem terhesnek :shock: ; szóval legközelebb majd én is jobban odafigyelek erre! :lol: ) A piknik meg tényleg jó 5let!!

Ági - ha nem gond átküldöm Neked a talis képeket, előre is köszi, hogy felrakod! :D

Barbi- Remélem azóta, mióta én nem voltam még javult a helyzet, és már lényegesen jobban vagy!! Tőlem is mennek a pozitív energiák! :arrow: :arrow: :arrow: +++++++++++

iwiw- Szuszu megtaláltál, ügyi vagy! :lol:

A teljes nevem a táblához: Bótáné Depinyi Judit

A fiúk most rendesen elhúztak! :wink:

védőnő kérdés- én most váltok a pécelire, de úgy tűnik jó váltás lesz (bár ez nem nehéz a jelenlegi ismeretében.. :) ) Baba születéséig a jobb érzésű védőnő, még ha valaki adna is pénzt, nem fogadja el!!!

feluca- Ki lesz a dokid Egerben?

Zsófi- szuperek az esküvői képek!! Tényleg nagyon szépek voltatok, és nagyon boldognak is tűntetek! Még egyszer: sok boldogságot!

Üdv az újaknak!

Ma már többet nem jövök, csak holnap, Mindenkinek szép napot!!! Gyönyörűen süt a nap! :lol:

Kép

Kép
mákszem
 
 


Ja, még annyi, hogy mi is a Magzatdiagnosztikai Kpban voltunk most, mert engem meg a kora és ugye a méhszáj idegesített; nekem is a Timmermann Gábor csinálta, mint Szuszunak, gyors (15 perc) volt és alapos, viszont valamiért a 4d-n semmi nem látszott, csak 1 nagy paca, ezért 2 hét múlva kell visszaugranunk, akkor már csak fényképért, mert ugye benne van az árban, és tök kellemetlenül érezte magát, hogy egyszerűen nem tud adni, és nem is jött rá, miért....mondtuk, hogy nem ez a fontos, de ragaszkodott hozzá..

Szuszu- A táblázathoz aug. 17-re mondják most az időpontot, ha megtennéd, hogy javítod- többet nem foglalkozom már vele ígérem! :D

Kép

Kép
mákszem
 
 


Sziasztok!

Nekem is görcsölt éjjel a lábam. Én akkor le szoktam feszíteni a lábfejem és vissza. Ez általában segít, illetve ha gyakoribb lesz szerintem több magneB-t is kell majd szednem. Amúgy nekem jó visszeresek a lábaim, így nyáron biztosan fájni fognak majd. Hízásban én is hat kilónál tartok, viszont a hasam akkora, mint az első csajommal 10 héttel később.

A Szigetszentmiklós környéki tornát azt hiszem ketten is mondtátok. Hétfőnként 11-kor tartja egy gyógytornász.
Én ma voltam a védőnőmnél, eddig ő tartotta. Nekem nagy szerencsém van a védőnőmmel, mert egy tündér. Ugyan nincs még gyereke (kb. három éve próbálkoznak), de minden kérdésemre tudja a választ.

Barbi! Én is remélem, hogy jobban vagy már, nem lehet könnyű a három gyerek mellett. Nálunk is amíg bizonytalan volt a terhességem észrevettem, hogy egyszerűen nem volt türelmem a kislányomhoz. Amúgy mi is a német vonalat erősítjük. A terhesség előtt Heilbronnban laktunk megszakításokkal két évet. Párom most is ott dolgozik.

Mindenkinek szép napot! Andi
jazmin2005
 
 


Mazska,
szerintem vegyél be valamilyen magnézium tablettát, én is azt szoktam, ha görcsölgetek, de csak akkor. Vannak itt a lányok közül, akik rendszeresen szedik, de én egyelőre csak akkor szoktam, hogy húzza a görcs a lábam.
Tegnap este nekem is nagyon fáj a combom töve, meg úgy általában is, alig bírtam mozogni. De tudom mi az oka. Képzeljétek el, hogy kimentem este a férjemmel a Margitszigetre, ő futott, én gyalogoltam, de én is a futósávon. Egyszer csak azt vettem észre, hogy egy faszi a bokorban éppen magát macerálja, erre nagyon megijedtem, sietősre vettem a lépést, de amikor visszanéztem, akkor láttam, hogy elindult utánam a bokrok között. Erre elkezdtem futni, de az meg nem nagyon megy már, szóval futás közben elkezdtem görcsölni. Meg ideges is voltam, mert tudtam, hogy nem tudok körbemenni, hanem vissza kell fordulnom ugyanezen az úton. Visszafelé már lent mentem a parton, ahol meg tiszta hepehupás a kő, közben görcsölt a hasam, de mégis szaporázni kellett. Mire összetalálkoztam a párommal már sírtam, annyira megijedtem. Minek élnek a világon ilyen beteg állatok?

szuszu
 
 


jó reggelt!

jaj ilyen szép napra érdemes felkellni süt a nap csicseregnek a madarak :):) tiszta jókedv.
Tegnap voltunk havi kötelező dokinál kukrászáson, meg szívhangot néztünk. Minden rendben van. én hónap végén 28dika körül megyek terhelésre igy beszéltem meg a dokival, mert nekem akkor lenne a legjobb. Én annyira imádom a dokimat olyan közvetlen néha már talán túlságosan is de nekem jól esik hogy ennyire kedves velem. Mikor meglátott : na itt van az én nagy lányom! és megsimizte a pocim. Aztán kikérdezett, mindent megbeszéltünk és megvizsgált. Szülésznőt ő ajánl nekem akivel együtt szokott dolgozni de még ráérünk találkozni.
Tegnap Andival fánkot sütöttünk, annyira finom lett!!!! Olyan kis házitündér és nagyon finiket tud sütni! :)
BInyek:
Ennyi meglepetést egyszerre! Most akkor ez már tuti amit mondtak vagy még ez sem az?

Mákszem jobbulást nektek!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


szegény szuszu biztos nagyon megijedhettél, hát egyedül nőként de még két nőnek sem ajánlott mászkálni este a margitszigeten, se a ligetbe, jóformán sehol. Annyi beteg ember van és volt régen is. Én évekig úsztam ott az uszodában és volt pár rossz ilyen élményem nekem is még mikor kicsi voltam. Hihhetetlenül el van ferdülve ez a világ. :shock: :x
Még jó hogy nem törted össze magad! Gondolom utánna volt is indulás haza.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Szuszu, ez nagyon durva!!!!!

Két szerencse is van, az egyik, hogy nem ért utol, a másik pedig, hogy nem lett semmi bajod ebben az eszeveszett menekülésben....
Azt hiszem ez már nem neked való...menjetek inkább egy salakos pályára, mi is azt szoktuk....

Nem csodálom, hogy éjszaka nem voltál jól!Döbbenetes ez a sztori....

Magne B6-ot én is szedek egyet-egyet naponta, de még nem görcsölök szerencsére, viszont akkor nagyon jó, ha fáj a fejem, pár perc alatt elmúlik tőle:) Már a férjem is rászokott, neki is bevált :)

Szilvi


<
sziszka78
Tolna
 
 


Sziasztok!

Szuszu atyaééég! még jó, hogy ne lett semmi bajotok....

mi is voltunk tegnap matatáson. Ha felfekszem a kínzószékre egyből pisilnem kell, totál feszül mindenem a szanaszét rakott lábaim miatt. Nektek nem?
Viszont minden rendben talált a dottore.
Elkezdtem hízni. 3 kilónál járok. Összesen. ez sok? Ti hogy álltok a kilókkal?
makadu
 
 


Hüha Szuszu!

Minden elismerésem a "sprintedhez"! Ilyenkor felmegy rendesen az agyvizem, le tudnám az ilyen fazont ütni, ha nem lenne a pocak! Nekem is sok rossz élményem van tömegközlekedés és uszoda tekintetében. Sajnos arra sem érdemes hagyatkozni, hogy ha valaki a közelben van, kisegít a bajból. Elismerésem! Remélem többet nem történik meg veled ilyesmi, de mással sem! Tényleg szörnyü emberek vannak, tele van a világ perverz állatokkal...

Jázmin!

Akkor neked ismerös a helyi terep. Hogy éreztétek itt magatokat? Jöttök még vissza lakni a párod miatt, vagy marad az ingázás, ami szintén nem a legkellemesebb? Ha a közelben jártok, ugorjatok be, mi az autópályától kb. 5 percre vagyunk a hazafelé úton... :)
Heilbronnban laknak rokonaim, az asszony gyógyszertárba dolgozik a belvárosban. Sajnos velük lefagyott a kapcsolat az én természetem miatt. Kész csoda, hogy ti elviseltek engem, olyan szörnynek tünök bizonyos emberek leírásai alapján... :)
Én idén nyáron ünnepelhetem a 10 éve itt c. részt.

Amúgy elvagyok. A biztonság kedvéért nem piszkálom a hasamat és a kölyköket is próbálom távolabb tartani az érzékeny részétöl. Már csak az nyugtalanít, hogy az infúzió helye még mindig piros és fájdalmas ill. hogy nem voltam már 3 napja nagyot alkotni a wc-n. Gondolom ez már pszichés, a félelem bénít.

Megyek enni, hátha sikerül valamit alkotni aztán. Itt esik. Napok óta. Csütörtök van és még mindig enm tudjuk, hogy hétfön kell-e indulnunk hazafelé. De szeretem az ilyesmit. Kapj össze hirtelen 3 gyereket plusz 2 felnöttet, egy heti cucc, kaja, miegyéb.
Mennék is és maradnék is.

Barbi
Vendég
 


Jó reggelt, illetve szép délelőttöt!

Szuszu, annyira utálom az iyen sztorikat és annyi, de annyi ilyet hallok. Már sehol sem lehet biztonságban az ember, még egy tömött tömegközlekedési eszközön és templomban sem.húúú, a hideg is kiráz.

Jázmin, valami közelebbit is tudsz mondani a Szigetszentmiklósi tornáról? Mert én eddig semmit sem tudtam kideríteni. Nálunk Halásztelken tuti nincs, de én hiába érdeklődtem Miklóson, végigkérdeztem mindenkit aki szóba jöhet a munkahelyemen, de semmi.
Merrefelé laksz?

Annyira muris, hogy még mindig milyen meglepik vannak a nemek körül. Azt hiszem én megvárom az április végi kötelező uh-t és ha ott nem derül ki, akkor megyek 4d-re.
Binyek, azért a két kukacos is nagyon szuper, legalább lanyané babóival kiegészítitek egymást.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok! Nagyon szép napra ébredtünk ma. Gyönyörű idő van, teljesen feldobta a hangulatomat. :)

Szuszu, remélem kipihented a tegnapi sokkot. Nemhiába mondják, hogy nagy az Isten állatkertje, rengeteg beteg ember él körülöttünk. :(

Barbi, nem lehet hogy a nagydolog intézés hiánya miatt görcsölsz? Vagy máshol fájt, mikor rosszul lettél? Ezt azért kérdezem, mert kb. 2 hónapja én is nagyon begörcsöltem, alig bírtam kiegyenesedni, elmentünk az orvoshoz (szegény páromra a frászt hoztam), megvizsgált és azt mondta, hogy csak egy erős bélgörcs lesz a bűnös, és igaza lett. Még aznap délután hasmenésem lett valamitől, azért görcsöltem. Pedig meg mertem volna esküdni, hogy "menstruációs" görcsöt éreztem. :oops:

k.a.t.i.c.a
 
 


halihó!

nálunk itt az irodában olyan meleg van, hogy kezdek rosszul lenni... :(

ebéd után vagyok, és most aludhatnékom van ;)

remélem, hogy Niki elintézte, hogy most már mindig csak ilyen szép idő legyen :P

Andi (Jázmin), akkor lehet, hogy szomszédok leszünk!? mi május elején költözünk a lakihegyi lakóparkba! ;) a kismamatorna engem is érdekelne! köszi előre is az infót!

Szuszu, sajnálom ezt az ijesztő szituációt! sajnos velem is volt már ilyen... kislányként elmentem egyedül moziba, és ott akart tőlem valamit egy ebmerke, de én fogtam magam és elszaladtam! hát pocakkal gondolom, hogy már nem egyszerű kilépni sem, nemhogy rohanni! :(

Barbi! jobbulást! remélem, hogy nem lesz semmi gond!

jaaa, tegnap a doki nálam is vizsgált méhszájat, illetve szívhangot, uh-n. szerencsére minden rendben volt! ;)

további szép napot, még 5-ig felnézek biztosan :P

sophie27
 
 


Szuszu!

Nem semmi ez a történet, jó hogy nem történt semmi nagy baj! Vigyázzatok magatokra!

MagneB6-ot szedek en is minden nap - de most ez sem segit, a lábaim nagyon fájnak :( Fekszem az ágyban felpolcolt lábakkal, remélem jobb lesz hamarosan.

Köszi a képeket - letöltöttem őket!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska
 
 


Szuszu!

Szegénykém, biztosan nagyon megijedhettél! Remélem már jobban vagy! Nem is tudom mit csináltam volna, ha velem történik hasonló.

Tegnap egyébként nekem is sikerült egy őrülttel összeakadnom, de az nem volt ilyen durva. Egyik barátnőmmel dumcsizni voltunk, és este 8 után indultam hazafelé a Mammutból. A megállóban megszólított egy részeg (aki mellesleg lengette közben a cigit is felém, amitől külön rosszul vagyok), hogy erre kell-e felszállnia, ha a Nyugatihoz megy. Mondtam, hogy igen, és arrébb mentem 3 métert. Erre ő utánam. Megint tovább mentem, megint jött utánam, megint tovább, megint utánam - na ekkor kicsit megijedtem, pedig azért voltak mások is a megállóban. Konkrétan nem tudom mitől, de nagyon kellemetlenül éreztem magam. Egészen a megálló végéig kellett mennem, hogy leszálljon rólam. :evil: Pedig alapvetően nem vagyok az a félős típus, múltkor 11 után mentem haza egyedül a fél órára lakó barátnőmtől.

Remélem máskor nem történnek ilyenek egyikünkkel, és általában senkivel sem. :)

Beus

Kép
félhold
 
 


Binyek!

Hát ez nem semmi, ahogy az egyik alkalommal ezt mondják az orvosok, a másikkal azt. :) Tök jó, hogy nem kell korábban befeküdnöd, és a császár sem biztos. :)

Beus

Kép
félhold
 
 


Makadu!

Tőlem mindig megkérdezi az asszisztensnő még a várakozás alatt, hogy voltam-e pisilni, ha nem, elzavar a mosdóba. Múltkor az idegesség miatt kétszer is voltam, de bent már nem figyeltem ilyenekre.

A 3 kiló abszolút nem sok. A dokim egyébként az mondta, hogy havi 1-2 kiló teljesen ok, meg, hogy ne hízzak 40 kilót. :)
Egyébként én is 3 kilónál járok, hogy ebből mekkora a baba, az ma este a dokinál derül ki. Már annyira várom, hogy ismét megnézhessük Picikét! :)

Beus

Kép
félhold
 
 


Binyek: én úgy tudom, hogy alapból a legelején minden baba lánynak látszik, mert olyan szeméremajakszerűségek vannak csak a lábaik között. Aztán később kezd kialakulni ugyebár a csiklóból a fütyi és a külső szeméremajkakból herezacskók. szóval ha ez igaz, akkor lehet, hogy amikor először nézték őket, akkor még kislánynak látszottak, és később alakultak csak ki a fiús hímivarszervek.
A két vagy egy petéjű dologra viszont nem tudok választ, nem tudom, hogy összenőhet-e a két magzatburok...

De végülis a kisfiúknak is örültök azért ,nem?

szuszu: ez durva sztori!! ezért van nálam mindig gázpray, párom nem is enged el anélkül sehova. Meg egy síp is van a kulcscsomómon, pont az ilyen esetekre. egyébként ezek a mutogatósok pont azt élvezik, hogy sokkolnak és megijedsz tőlük. Ilyenkor le kell becsmérelni őket nagy nyugodtan, vagy ha buszon vagy, akkor jó hangosan felháborodni azon, amit csinál. Akkor elszégyenlik magukat és eltakarodnak. Nekem már nagyon sok ilyen esetem volt buszon. Gyűlölöm az ilyenfajta embereket....ezek nem is emberek. De persze az ember nem mindig tud időben reagálni, meg hát persze, hogy megijedünk először. Szóval megértelek, hogy Te is inkább menekülni kezdtél.
lei
 
 


HAHÓ!
Többen, akik most voltatok UH vizsgálaton, Ti a 18. heti kötelező UH-n voltak, vagy a saját dokitoknál voltatok vizsgálaton és ott volt UH gép, amin nézelődtetek????
lei
 
 


Sziasztok!

Szuszu! Ez tényleg borzasztó lehetett! Én már attól is rosszul vagyok, amikor ismerős, de idősebb férfiak úgy "dörgölőznek" miközben az üdvözlő puszit nyomják.

Barbi! Jól éreztük magunkat, bár az én német tudásom hagy némi kívánni valót maga után, úgyhogy próbáltam keresni a magyarok társaságát. Olyan mákom volt, hogy néhány házzal odébb találtam egy magyar csajt, akinek ráadásul a kisebbik gyereke az enyémmel majdnem egyidős volt. Azóta is rendszeresen beszélünk, ő is 10 éve van kint, de a gyerekeit nem tanította meg magyarul, sajnos. Párom még szeretne pár évet lehúzni kint, így ha már mehetünk a picivel megyünk is, szerintem jövő tavasszal. Igazából én úgy találtam, hogy a németek nem annyira barátkozóak, a játszótéren is inkább a török, lengyel stb. anyukákkal beszélgettünk.

Apro, Zsófi! Mi a "faluban" lakunk a postához közel. A torna pedig a Gyári úton van, ha gondoljátok átküldöm a gyógytornász számát. Nagyon szimpi kis nő, nekem néhány hete zsibbadtak a végtagjaim és nagyon sokat segített, de a tornán eddig még nem voltam, mert sokat kellett feküdnöm.

Nálunk tuti a neme, bár a párom nem akarta, hogy megnézessük a kromoszóma vizsgálaton, de szerintem így egyszerűbb az élet. Legalább tudjuk, hogy maradhatunk a rózsaszínnél. Azért apa jobban örült volna már néhány autópályának itthon, mint megint babáknak.:)

Andi
jazmin2005
 
 


Sziasztok csajok!
Hát az éjjel meghánytam-vetettem a dolgokat és én eldöntöttem,hogy egy lány meg egy fiúka van a pocakomban és kész!!! :lol:
Hihetetlen,hogy már az anyaméhben is tudnak babát műteni,de egy nyamvadt nemmeghatározás ilyen problémás! :wink:
Bár a párom is kitalálta reggelre a megoldást:egy egypetéjű fiú ikerpár és egy kislány van bent.Na gondolhatjátok,hogy milyen fejet vágtam,amikor mondta... :roll:Mindjárt eszembe jutott a tegnapi uh-s kép,amikor igazság szerint mindenhol kezek,lábak,köldökzsinórok meg egyéb alkatrészek keverdtek!Még a doki is mondta,hogy kicsit nagy itt a népsűrűség! :lol: :lol: Na,szép lenne,ha elbújva tényleg ott lenne még egy babó....Atyavilág... :roll: :roll:

Szuszu!Még jó,hogy jól futsz százon félidősen!!! :wink: Te szegény...

Mindenki hogy felpezsdült a jóidőtől!!Én már nagyon tologattam volna ma a babakocsit ebben a szép időben! :P

binyek
 
 


Csak egy próbálkozás a vonalzóval.

KépKép
jazmin2005
 
 


Úgy látom sikertelenül.

KépKép
jazmin2005
 
 


Csak összejött!

KépKép
jazmin2005
 
 


Sziasztok!
Segítsetek nekünk babakocsi ügyben, bemásolom a két jelöltet..a férjem beleszeretett a 3 kerekű kocsiba, és mindenképpen azt szeretne. A cam nálunk a favorit de az Abc Design árban jobb lenne, halott valaki valamit ezekről? Akár jót akár rosszat....

Kép Kép

Köszi!

Szilvi


<
sziszka78
Tolna
 
 


Szilvi én a 3 kerekű hátránynak csak annyit hallottam,h ha magasabb járdára mész fel, amíg az első kerék van csak magasabban addig nagyon erősen kell tartanod,mert oldalra billen. Aztán,h mennyire billenékeny azt nem tudom... :oops:
makadu
 
 


Igazából a Cam-et még nem is láttuk üzletben, csak egyszer az utcán toltak benne egy babát, és szerelem volt első látásra...de itt a környéken sehol nem lehet kapni, így élőben nem is láttuk, csak a net-en nézelődtünk. 3 hónapja próbálunk kiszeretni belőle, kevés sikerrel. Más 3 kerekűt próbálgattam, de az üzletben biztos más, mint a terepen.


<
sziszka78
Tolna
 
 


Szilvi, szerintem a bal oldali kocsi elég masszívnak tűnik és a felszereltsége is jó. Szóval, az én szerény véleményem szerint az praktikusabb. A boltban meg ki tudjátok próbálni, azt amit Makadu mondott, megemeled a hátulját, és picit megbillented valamelyik irányba és egyből kiderül mennyire képes bilenni ha még a baba is benne ül, és hogy meg bírod e tartani ilyen esetben.

k.a.t.i.c.a
 
 


Nálunk a háromkerekű akkor esett ki a kedvencek közül, amikor rájöttünk, hogy nem férne be a liftbe...
Vendég
 


A sárga a cam, ami 30e forinttal drágább, mint a kék, abc.


<
sziszka78
Tolna
 
 


A kéknek is ugyanez a felszereltsége, mint a camnek, csak nem találtam másmilyen képet.


<
sziszka78
Tolna
 
 


Nekem is a sárga tetszik jobban. Kék olyan "ócccsósnak" tűnik a képen. Viszont másmilyen abc-set már láttam és pofás volt nagyon!
makadu
 
 


Hááát, ha a Cam Nektek is jobban tetszik, és ahogy mondtad szerelem volt első látásra, akkor sztem érdemesebb azt megvenni, mert később bánni fogjátok, ha nem azt választjátok. De Ti tudjátok! :) Remélem jó döntést hoztok. ;)

k.a.t.i.c.a
 
 


lei: nekem az istvánba kell mennem a 18-ik uhra mert h. ott jobb a gép, és profi aki csinálja.12 hetit is így kellett.

Kép
winona
 
 


én a Brandonban próbálgattam a Pliko GT3-ast, az is 3 kerekű. És nekem azzal az volt a bajom, hogy ha padkánál emelni kell, akkor bizonytalan a kocsi, kibillen valamelyik oldalra, pláne ha még egy gyerek is benne ül és Te meg egyedül vagy, nem segít senki melletted. Szóval pont, mint ahogy makadu is írta. Én ezért mondtam le a 3 kerekűről.
lei
 
 


További nagyon szép délutánt Mindenkinek!! :)

Kedvcsinálónak egy szép kép. :D

El napozgatnék egy ilyen szép réten.. :P

Kép

k.a.t.i.c.a
 
 


Jázmin!

Fején találtad a szöget. A németek nem barátkozóak, hozzájuk képest a -20 fokos hütöm meleg baráti szeretete is letaglóz...
Nekem se sikerül igazán barátokra találni, inkább olyan laza haveri kapcsolatok alakulnak ki, megijednek minden mélyebb kapcsolattól. Pedig nekem nincsenek gondjaim az ismerkedéssel, elég barátkozó természetü vagyok.
Ha jöttök tavasszal, tudunk itt is talizni!

Most úgy fest, hogy jövünk kedden Bécsbe, majd 2-3 napra Pestre! Nicky!!!!
Nem tudom, hogy lesz kedden, kicsit be vagyok szarva, mert egész nap egyedül kell kóborolnom a gyerekekkel ebben a nekem vadidegen városban. Már tudom hol találok wc-t és boltot, de játszóteret nem tudtam decemberben felfedezni, de akkor nem is nagyon érdekelt. Talán sikerül anyámat rávenni, hogy értünk jöjjön, mert a páromnak kell a kocsi és ha én továbbmennék vele, nem tudna éjjel átjönni Pestre. Szegénynek pont a szülinapja ez a kedd...
Most megyek bevásárolni, a postára, utána Enit tornázni vinni, ha még bírom magam.

Barbi
Vendég
 


Sziszka!

Nekem 5 éve ABC Design babakocsim van, ha nem is 3kerekü. Használtam kaptuk és nagyon szeretjük. Aránylag kompakt és könnyü, iszonyatos strapabíró, csak ajánlani tudom.
Vettem ugyan most egy 3 kereküt is, de nem próbáltam még ki, lehet el is adom újra, mert felesleges.

Barbi
Vendég
 


Sziasztok, épp csak beugrottam, mert sajna egész napos őrület van idebent:(( de este még jövök és Barbi írok Neked is wiw-en;)

most rohanok a doktorbácsihoz a szokásos havi matatásra:(((
reménykedek, hogy megnéz uh-val is:)

sniky
 
 


Sziasztok!

Pár napig nem voltam,alig gyözöm visszaolvasni az oldalakat.
Ha lesz egy kis időm én is jelölgetek az iwiw-en.
Engem Lengyel Veronika Juditként találtok meg.
Szuszu! Ha legközelebb frissítesz táblázatot beírnád a gyermek nevéhez hogy Miksa.
Köszönöm
l.veronika
 
 


Sziszka!
A Cam tényleg komolyabbnak tűnik... :wink:
De szerintem még fussatok egy pár kört,mielött döntenétek!Én háromkerekűt vettem,de csak kényszerből,mert a négykerekű ikres kocsi nem fért volna be se a lépcsőházba,se az ajtón.De egész jónak találom...bár a puding próbája az evés! :lol: Ezért szerintem tologass még egy párat egy-két üzletben...

Niki!Írj,ha megjöttél!Mik a hírek felétek? :lol: Nem lett lány a fiad?Mert én már semmin sem akadnék ki.... :wink:

binyek
 
 


Most értem haza a bevásárlásból ill. a gyerek tornájáról. Odafelé nagyon szenvedtem, lépésröl lépésre egyre jobban fájt a hasam, szépen görcsöltem má
sfél km után, örültem is, hogy összefutottam a postással és nem kellett még tovább mennem. Vissza tornára, ott kicsit pihentem állva, mert leülni nem lehet sehol és masszíroztam a derekam, s erre jobb lett. Ezen felbátorodva elmentem mégis bevásárolni, de hazafelé megint nyögtem, ha nem is olyan nagyon, mint odafelé. Mindig ugyanott fáj a derekam. Talán mégis be van valami ideg csípödve és az is bekavar..
Beáztattam a gyerekeket, vacsi és alvás. Nagyon éhes és fáradt vagyok. Amíg éhes vagyok, nagy baj nem lehet a pocakomban, gondolom. Kicsit sikerült is alkotnom... :) Hogy manapság milyen hétköznapi apróságoknak tudok örülni!
Vettem magnéziumos pezsgötablettát is, hátha csodát tesz! :) Fö az optimizmus.

Jó éjt nektek!

Barbi
Vendég
 


Szép reggelt Kismamák! :D
Tavasz van!!! Végre!!! :lol:

k.a.t.i.c.a
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?