Új privát üzeneted érkezett!

helló csajok!

Tabati, köszönöm szépen az érdeklődést, jól vagyok. Tegnap este még egy kicsit éreztem a vizelési ingert, ma reggelre azonban elmúlt. Szedem be fegyelmezetten a gyógyszert, nehogy újra előjöjjön. Ha elfogy a gyógyszer, kell mennem újabb adagért. De nem bánom, a lényeg, hogy végre gyógyuljak meg. Mert ugye a mostani és a múltkori eset is még a legelső eset miatt maradt vissza, mivel akkor nem gyógyultam meg, hanem csak a tünetek szüntek meg. Egyébként borzalmas érzés az egész. Ennél még akármilyen fájdalom is jobb, de ha pisilned kell, és nem tudsz megkönnyebbülni, az szó szerint felér egy tortúrával.

Én is nagyon kíváncsi vagyok az eredményre, Tabati! Szerintem, ha terhes vagy, és ma megcsinlnád, akkor is már kimutatná. Hány napja is késik?
Én egyébként már egészen biztos, hogy nem fogok szülni mostanában. Született bennem valamivel kapcsolatban egy elhatározás, s ahhoz tartom magamat, sőt, azokon munkálkodom az elmúlt napokban, hetekben.

Viszont: nem tudom, emlékszel-e, még ősszel vettem egy-két terhességi tesztet a "sose lehet tudni" esetekre. Na,most ezekkel mit csináljak??? Mert hogy mostanában nem fogom elhasználni őket, az biztos! :D Tiszta hülye vagyok, egy olyan topicba írogatok, ahol a nők babát akarnak, én meg most nem akarok. :-)
Vendég
 


Anuk!
Na, a fogyó nálam is megy. Igaz, ár 4-5 kilót leadtam. örülök, hogy sikerült ez az egész. Igazából, én elég keveset eszem, és csak akkor, ha éhes vagyok s annyit, amennyi éppen jól esik. DE úgy látszik, ez bevált.
Szerintem érdemes kitartani az elhatározás mellett, úgy hogy mindent bele neked! Nekem akkor jött meg a kedvem az egészhez, amikor először megláttam, hogy 1 kilóval könnyebb vagyok. Ekkor már láttam az eredményt, s láttam, így megéri.

Egyébként ennek köszönhetően találtam magamnak az elmúlt időszakban egy-két olyan jó kis szoknyát. Ezek pont passzolnak rám, mert ugye se az nem jó, ha nagy a szoknya, se az, ha kicsi, és feszül mindenhol. Mostanában szoknyás lettem. Vettem pár szép mintás harisnyát, s így járkálok.
Vendég
 


Ósió:):) átveszem tőled a teszteket ha gondolod:):):) mi szeretnénk mielőbb igy jól jönne persze ha meg tudunk egyezni :)

nekem sem ártana fogyizni de én annyira lustaaaaaa vagyok :):):):):):):):):) de hamarosan muszály lesz mert lassan nem merek már az utcára menni:):):):):) na jó ez igy ebben a formában nem igaz de........

nika70
Salgótarján
 
 

 
 

Nika! Neked is köszi a biztatást! Nem mondom, egy kissé be voltam tojva h terhes lennék, de még 2 hónapot ki kellene húzni nélküle...

Anuk! Hú, nagyon sz.. helyzetben vagy! Sajnos én is hasonló dolgokon megyek keresztül: anyósból totál elegemn van. Én legszivesebben pofán vágnám az enyémet, de hát nem lehet. Hozzád legalább szól, engem viszont levegőnek néz. Nálunk én vagyok a hülye pesti liba, aki szegény kis falusi fiacskájukat el akarja tőlük rabolni... Én is próbálok kompromisszumot kötni, de baromi nehéz, mondhatni lehetetlen.
Nem lehet h az idegesség miatt nem fogysz? Csak mert nekem tudom h amiatt nem le egy deka sem, sőt...
Mivel próbálsz fogyni?
A barátnőm 134 kg-ról indult (hasonló volt a szitu m nálatok), baromi nehezen ment le az első pár kiló, de aztán nagyon belejött és most baromi csinos és terhes. Neki a doki azt mondta h a szénhidrátot felejtse el egy életre. Az első pár hét kegyetlen volt, de aztán hozzászokott, és amikor éhes lett, almát vagy sárgarépát rágcsált. Kenyérből csak azt a fekete préselt izét ehette.

Ósió! Ha nem is akarsz babát most, akkor is ide tartozol mint ős topiktag!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


pruci: ez nálunk is van hogy én a pesti tyúk csak nem ennyire éles a dolog de mindig éreztetik velem hogy más valakinek jobban örültek volna a kisfia mellé:):):):) de hála istennek nálunk Gabi mellém áll az ilyen vitákban :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Húha! Hát nem semmi ez az anyós téma. :shock:

Anuk!

Ha jól emlékszem, ti külön éltek az anyóséktól...akkor meg egyértelműen a párodnak kéne olyan kompromisszumot kötni, hogy mondjuk kéthetente látogatjátok őket, de ők inkább ne jöjjenek... Vagy valami mást, most hirtelen nem jut eszembe. És így megmaradna a magánéletetek. Ha meg rosszul emlékeztem és együtt éltek, akkor nincs menekvés, vagy költöztök a pároddal, vagy tényleg egyedül, mert meg fogsz őrűlni.

Mi mostanság járunk (na azért ez túlzás, eddig 2x voltunk) az esküvő miatt a lelkésznél beszélgetésen. Na, ott mondta a felesége, hogy ha ilyen vita van, akkor az a legfontosabb, hogy a férj a feleség mellett álljon ki, bármi van is. Még ha nincs igaza, akkor is ott a helye mellette. Max utána lehet vele beszélni, hogy azért nem teljesen volt neki igaza, de az anyós előtt mindig ki kell állni a férjnek a felesége mellett. Még pedig azért, hogy az anyós érezze, hogy már nem az ő pici fiacskájáról van szó, hanem a te férjedről, már nem hozzá, hanem máshoz tartozik. Azt is elmondta, hogy marha nehéz a férj helyzete, de neki kell a villámhárítónak lennie, és megoldania a problémákat.

Kép
Kép
tabati
 
 


Hát, még egy ideig biztos ide fogok tartozni! :D

Minket még nem hívott a pap, de most már jobb is lenne, ha nem hívna minek közvetlenül az esküvő előtt. Úgyis van mostanság sok gondolkodnivalóm, felesleges megmondani mindekünk, hogy mi a szerelem. Egyébiránt nagyon kedves pap, 30 éves, de mégis, mostanság összejött ez-az, inkább már jobb lenne nem menni hozzá.

Köztem és anyósom között sose volt vita, igaz, mi sose laktunk nála, és apósoméknál se (elváltak), de anyósommal mindig is nagyon jól kijöttünk. Elég modern gondolkodású, jófej. Szerencsém van vele.
Igazából nem is tudom, hogyan lehet az ilyen helyzeteket kezelni. Az emberben biztos ott marad a szálka utána, hogy egyszer megvolt az anyósom véleménye rólam...stb.
Vendég
 


Nika! Az a baj, h nálunk Zoli nem áll mellém, csak hallgat. Mindig azzal jön, h mondjam meg én ha vmi bajom van velük. De hogy mondjam meg h ekkor meg akkor bunkók?

Tabati! De jó, h ezt leírtad! Most majd jól meg is mondom a páromnak, h mellém kellene állnia...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Tabati

Külön lakunk. A lakás haszonélvezeti joga anyósé. (A férje elhagyta amikor a gyerekek kicsik voltak) Így aztán akkor jön és megy amikor akar, a város másik negyedében lakik. :(

Voltam délután pszichológusnál még suli előtt, hál tudott fogadni. Töltetett ki velem valami tesztet, meg kérdezgetett. Tudom, hogy könnyen kiborulok, csak mostanában tényleg sok volt a "jóból".
Akart felírni antidepresszánsokat, de mondtam neki, hogy nem akarom szedni, mert babát szeretnék, és nem hiszem, hogy jó lenne. Kaptam tőle egy papírt is, azt mondta, hogy nyugodtan "hagyjam elől" hogy az anyós is olvassa, mert neki kéne a nagy segítség, mielőtt az idegosztályra juttat. Holnap beprüntyögöm, de mintha a mi helyzetünkről lett volna írva az egész. Szal depi és idegösszeomlás orvosilag igazolva. Előlhagytam mindent (papirost, orvosi véleményezést) had nézze meg Rod és az anyuka is.

Fogyi.
Speciális epebeteges diétám van, mivel elég sok gondom volt vele az elmúlt években. Nem hiszek ezekben a mindenféle húúú egy hét alatt öt kilót fogysz húúú féle diétákban. Csak ez szigorú, és nehéz főleg, ha főznöm kell, és ugye mint írtam ilyenkor tolják az ember orra elé a sütit azzal hogy "Te nem ehetsz mert kövér vagy, a kisfiaimnak csináltam!" Plusz torna, de csak módjával a vérnyomásom és az asztmám miatt.

Pruci!
Rod azt mondta, mikor neki mondtam a bánatom, hogy ne neki mondjam, hanem az anyjának. Egyszer tettem meg normális, kedves emberi hangon! Azóta háború, és én vagyok az "...idegbeteg hisztériás fruska, aki hogy képzeli, hogy képes lesz gyereket nevelni..." Utálom azt a struccpolitikát amit csinált, és kénytelen voltam ilyen helyzetbe hozni, hogy válasszon ki a fontosabb számára. :(
Vendég
 


Pruci,
Nati 9 hónapos volt, amikor megjött, Szabi 12 hós. Szopi alatt, a magas prolactin szint okozhat gondot, de végülis Szösz is úgy jött össze, hogy egyszer próbálkoztunk. 8)
Szénhidrát nélkül meghalnánk. :wink:

Anuk,
Nagyon sajnálom. Az anyós dolgot van valami esély arra, hogy megoldjátok? Vagy hogy minél távolabb legyetek? Terhesség, ilyen felállásban, ha összejön, egy rémálom. :( Én nagyon érzékeny voltam, főleg elsőre és rosszul is viseltem. Pedig nekem senki nem próbált keresztbe tenni.
A haszonélvezeti jog egy tulajdoni forma, a lakásra vonatkozik, nem pedig rátok. :shock: Azt hiszem, van egy kis elbeszélgetnivalótok a pároddal. :? Ha anyós ilyen, én biztos költöznék.

Kép KépKép
lorca
 
 


Mindenkinek jó reggelt!

Hát, én eléggé el vagyok kenődve, megint érzem a pisilési ingert, sőt, olyan érzésem van, mint fertőzésem lenne... nem értem, pedig már tegnap semmit nem éreztem, most miért érzem megint? Nem nagyon, de picit igen. Annyira elmegy mindentől a kedvem. Nem is nagyon olvastam vissza, majd ha kicsit jobb passzban leszek, jövök ám, és érdemben részt veszek a beszélgetésben.
Mindenkit puszilok!
Vendég
 


Csapdák a házasságban

Szeretném rögtön helyesbíteni a címet. Egészen pontosan talán így hangzana: a házastárs rokonaival kapcsolatos csapdák. Hiszen a házasságkötéssel szerencsés esetben egész seregnyi új rokont is kaphatunk, akik - ha bevalljuk, ha nem - mindenképpen hatással lesznek a házasság alakulására. A rokonná válás minden érintett számára az érzések sokaságát jelenti, és egyaránt kelthet szeretetet, normális elfogadást, átmeneti feszültségeket, vagy pusztító gyűlölködést.

Az anyós mint a párkapcsolat elrontója

Ugyanakkor a munkám során napi rendszerességgel tapasztalom, hogy a problémákkal küzdő páros egyik tagja úgy kezdi a mondatát: „a gondok akkor kezdődtek, amikor az anyósom …” „ha akkor az anyád …” És azután következnek a rémtörténetek, amelyekben legtöbbször az anyós a főszereplő. Az anyós, aki kezdetben örül, hogy gyermeke rendes, az ő igényeinek is megfelelő partnert választott. Aztán amikor kiderül, hogy a partnerből pár lesz, és az anya helyét minden területen elfoglalja a gyermek választottja, akkor jön a féltékenység, a kritizálás, a „csak azért mondom, mert jót akarok neked” kezdetű felvilágosító előadások, amelyekben kifinomult eszközökkel ültetik el a bogarat a szerelemtől boldog vakságban élő fiatal fülében.

Amikor házaspár kerül krízisbe, és a kapcsolat megromlásának okai között szerepel az anyós vagy após, mint a problémák elmérgesedésének gócpontja, mindig érdemes megfejteni, hogy mi az üzenete az anyós-após viselkedésének.
Az anyós az, aki mindenkinél jobban tudja, hogyan kell gyermeket nevelni, jobb ízléssel rendezi be a lakásunkat, hiszen az ő lakása is lám, milyen praktikus, és sokkal ügyesebben gazdálkodik a konyhapénzzel, hiszen honnan is tudná az, aki sosem vezetett háztartást, hogy mi fán terem a gazdálkodás(legalábbis ezeket hiszi magáról)?
Tudnunk kell azonban, hogy mindez csak a felszín. Az igazi ok, amely az esetek 99 százalékára érvényes, az elengedésre való képtelenség. Az anya nem képes, és nem is akarja megengedni a gyermekének, hogy felnőjön, önálló döntéseket hozzon. Megfigyelhető, hogy a legtöbben kétségbeesetten bizonygatják, hogy alig várják, hogy gyermekük „révbe érjen”, miközben kifinomult és álságos eszközökkel azon dolgoznak, hogy gyermekük számára nélkülözhetetlenné tegyék magukat, és bebizonyítsák, hogy gyermekük választottja a nyomukba sem érhet. Mindannyian ismerünk folyton segítő anyósokat, akik rátelepszenek a gyermekeikre, és nem hagyják, hogy a fiatalok a saját, önálló életüket éljék. Ők azok, akik rettegnek a magánytól, az egyedülléttől, és képtelenek szembe nézni a saját félelmeikkel. Ők azok, akik nem képesek a saját életüket élni, a gyermekeikben akarják megvalósítani saját álmaikat, a gyermekeik életének jobbítását a küldetésüknek érzik.

Tanácsok anyósjelölteknek

1. Az esküvő napján nem borulok a menyem/vejem nyakába, hogy „szívből gratulálok”, és utána nem kezdek el sírni.
2. Nem fogok mindent jobban tudni.
3. Nem mondom a menyemnek/vejemnek, hogy jé, ma egész jól nézel ki!
4. Kibírom, hogy hetente csak egyszer, vagy sürgős esetben telefonálok nekik.
5. Elviselem, ha a kisfiam kedvenc lekváros sütijét nem az én lekváromból süti a menyem.
6. Szemet hunyok, ha a kicsinyemnek idén nem én díszítem a karácsonyfát.
7. Nem simogatom a fiam/lányom fejét a párja előtt, hogy: szegénykém!
8. Nem mondom azt a menyemre/vejemre a háta mögött, hogy hülye, ronda, slampos, rendetlen …

Az anyósnak tilos úgy kezdeni a mondatot, hogy:

• látod, én így szoktam…
• nem szólok bele, de…
• nem azért mondom, de…
• csináld, ahogy akarod, de…
• a kisfiam/kislányom úgy szereti, hogy…
• a te édesanyád nem tanított meg arra, hogy…?


Mintha csak a mi helyzetünkről írta volna!!!

:) Szép jó reggelt. Rod tegnap olyan volt, mint a kisangyal. Mivel nem volt meleg kajája, megtudta, hogy valóban nem számíthat az anyjára, mert tesz rá nagy ívben. Így aztán leszedte a szárítót, elmosogatott, a bakancsa sárnyomait is felsöpörte a lakásban. Sőt eljött elém a sulihoz. :) Kiderült, hogy olvasta a papírokat...még azért várok, nem egy napig tartott-e a királyság.
Vendég
 


anuk: szerintem azzal hogy haszonélvezeti joga van a lakáson az nem jelenti azt hogy a nap bármely szakaszában rátok törhet.Ezzel az erővel ha albérletben vagy a tulaj is kénye kedve szerint járkálhat nálad :) ez azért nem igy megy. Bocsika de azért elég iq gyenge anyósod van de ez az írás is amit beillesztettél mennyire igaz az anyósok nagyobb részére persze vannak kivételek de tényleg ilyenek.

Osió: nem lehet hogy a gyógyszer miatt van lehet most gyógyulsz ezért még lehetnek tüneteid mint az orvos is mondta egy adag gyógyitól még nem gyógyulsz meg légy türelemmel tudom ez nem boldogít de várd ki mig a gyógyszerek tényleg hatnak :)

nika70
Salgótarján
 
 


Anuk! Ez nálunk is tök igaz. Ráadásul addig voltqam a szemében aranyos, kedves, amíg terhes nem lettem, na onnantól kezdve... Ez a gyerek csak az én hibám, csak én akartam, ha én nem védekezem, akkor ez a vége, ő még nem akar nagymama lenni, ő még fiatal ehhez... Na, amikor meg a fia közölte, h el akar venni feleségül: minek kell az, a papí nélkül is lehet boldogan élni, minek összeházasodni, a válás egy nagyon macerás procedúra. Kaptam a háziáldást... Nem mondom h jólesett... Aztán megszületett a baba, most meg állandóan azt akarja h ott legyünk náluk. Persze úgy gondolná, h én nem, csak a gyerek. Ebből ő meg nem kap. Szülés után 6 héttel a sógoirnőm a hátam mögött közölte a párommal, h én azért hízom, m túl sok zabot eszem. Szóval náluk ez a hátam mögött nem mondunk rosszat nem műköik. Mostanában meg csak köszönnek és semmi mást nem szólnak hozzám, levegőnek néznek. Egyedül apósom normális. Csak azt nem értem, h az egész családjuk el tudott fogadni, csak anyós meg a lánya nem. És csodálkoznak h minél előbb szabadulni akarok abból a környezetből. De ezt most majd kinyomtatom és ott hagyom direkt az asztalon amikor átjönnek. Ennél jobban úgysem utálnak meg. :lol: :lol: :lol:
De az jó, h Rod elgondolkodott ezen, ez már haladás!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Jut eszembe a haszonélvezetről: mi egy szolgálati lakásban lakunk, és amikor anyós vagy sógornő átjön, akkor se kopogás, se csengetés, csak benyitnak és jönnek be. Szerintem ez bunkóság és mindent elmond róluk.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Pruci azt is mégegyszer megemlíteném, hogy ezt nekem pszichológus adta!

Egyébként nincs 5 perce, hogy Rod felhívott, mi lenne, ha randiznánk munka után :D El sem hiszem, a férjem újra randizni akar velem.
Vendég
 


Anuk! Teljesen mindegy ki adta, de sajnos ránk is igaz. :roll: Én is gondolkodom egy pszichológuson...
Ez tök jó! Annyira izgis a randi! :lol: :lol: :lol:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Aham lányos zavaromban a pulcsimat le is filceztem :D Remélem kijön mosásban. Amolyan szövegkiemelő volt, kiesett a kezemből.

De már annyira várom :D Számolom a napokat, vajon meddig tart ki a lelkesedése. Azt hiszem ma már lehet kap valami harapnivalót. Ugyanakkor remélem, hogy a fene nagy figyelme nem azért van-e, hogy megint normális kaját kapjon :D :shock:
Vendég
 


Nika, lehetséges, hogy igazad van, ami a gyógyszert illeti, hogy még várni kell kicsit. Az orvos azt mondta, 2-3 nap alatt kezdődik el a javulás, de akkor tegnap miért nem éreztem semmit? Pedig már úgy örültem, hogy kezd rendbe jönni minden. :cry: Erre tessék. Most mondjuk egy kicsit engedett, ahogy itt ülök a gép előtt, biztos nyugalmi állapotban jó neki. Úgy hogy meg se mozdulok. :cry: De azért vettem gyógyfüvet, mert már kétségbeesésemben ki fogom próbálni azokat is.
Egyébként, mikor elmentem a füvekért, beugrottam pár percre a szoláriumba is, mert itt volt újra az idő, de kész kínszenvedés volt, amíg elértem oda. És amikor befeküdtem abba a nagyon kellemes melegbe, hirtelen úgy feloldódtam, komolyan mondom, sírni tudtam volna a megkönnyebbüléstől. De komolyan, ez iszonyatos érzés. Na, most már ennyit erről.

Valóban nagyfokú udvariatlanság csak úgy rányitni másra, legalábbis szerintem. Én nem értem az ilyen anyósviselkedéseket. Egyébként én úgy gondolom, hogy sokszor akkor van nagy probléma, amikor a fiatalok otthon élnek a szülőknél, mert akkor a szülők mindig kicsi gyereküknek fogják tekinteni a nagyot, és meg lesznek lepődve, ha az kikéri magának a kopogás nélküli benyitást. Elvégre együtt lakik valakivel. Meg ilyenkor még úgy összemosódnak a dolgok, holott ha már nem élne otthon a gyerek, biztosan nem kerülne sor bizonyos dolgokra. De mivel otthon él (élnek), ezért a szülők sokszor úgy gondolják, hogy meg lehet ezt is csinálni.
A másik meg az, hogy szerintem mindig érdemes a feladatokat leosztani, ki mikor mit csinál, hogy ne legyen veszekedés, hogy csak az egyik csinál mindent, a másik semmit.
Vendég
 


Pruci!

Ha semmi közük a lakásotokhoz, akkor beszéld meg a férjeddel, hogy téged zavar, hogy ki be járnak a lakásotokban, és cseréljétek le a zárat, ne adjatok nekik új kulcsokat. Szépen meg is lehet mondani nekik, hogy ha jönnek, akkor szóljanak előre, hogy ne kerüljétek el egymást, meg ilyenek, hogy érezzék a lényeget, de mégis kedvesen legyen megmondva nekik. A zárról meg lehet kamuzni, hogy elromlott stb. Az meg, hogy miért nem adtok nekik, nyugodtan meg lehet mondani kerekperec, hogy így döntöttetek, hogy legyen egy kis magánéletetek is.

Anuk!

Jó, hogy a párod értette a pszichológus levelét, reméljük nem csak pillanatnyi a dolog, hanem a javulás tartós lesz. Különben meg el kéne költözni az anyósi haszonélvezettel terhelt lakásból, még ha albiba is, mert ezt mindig a fejetekhez vágja majd, és sosem lesztek boldogok!

Ósió!

Ne aggódj, szerintem szokott olyan lenni, hogy hat a gyógyszer, aztán utána megint visszajönnek a tünetek, majd megint elmúlnak. Szóval ne aggódj, a dokid biztos tudja a dolgát.

Most rólam... :roll:

Reggel teszteltem és megint negatív lett, de még mindig nem jött meg. Barátnőm felbíztatott, hogy hívjam fel a kórházi dokim, és menjek el hozzá holnap. Meg is tettem, de a doki olyan bunkó volt a telefonban, hogy még!! :shock: Kiosztott, hogy miért az utolsó pillanatban jut eszembe, meg menjek, de lehet, hogy nem kerülök sorra, meg ilyenek... :shock: Mondtam neki, hogy már volt egy méhen kívülim, és most nem jött meg, de fájdogál a hasam, és izgulok, na erre mondta, hogy akkor nyolcra menjek vérvételre, aztán meglátjuk. Úgy felhúzott, hogy leléptem a munkahelyemről, még odaértem az sztk-s rendelésre, ahol azt mondta a doki, hogy van egy megvastagodott nyálkahártyám, úgyhogy valszeg pár napon belül meg fog jönni, vagy pedig egy nagyon korai terhesség, ami a negatív tesztek miatt nem valószínű, de nem lehet azt sem kizárni egyértelműen. Úgyhogy megnyugodtam, és már nem érdekel mi lesz, fő, hogy nincs baj. Ja!! Azt elfelejtettem írni, hogy a fájdogálások miatt aggódtam, meg mert kihánytam az ebédet. Utána felhúzott a doki a telefonban, úgyhogy kész idegbeteg voltam.

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati!

Akkor most várnod kell, amíg megjön? Ennek nagy az esélye? Nem is értem, hogy végülis akkor most lehet terhesség is? De akkor már éreznél valamit, hányinger, mellfeszülés. Nem? Vagy lehet, hogy tényleg csak magától nem akar megjönni? De hát azért mentél orvoshoz, hogy mondja meg, mert azt mi is tudjuk, hogy bármi lehet, nem? :x

Hát, nekem most egy fokkal jobb, mint napközben volt. Van itthon Klion hüvelytablettám, azt most tusolás után hasznéltam is, mert már semmiben nem vagyok biztos. Lehet, hogy nőgyógyászati eredetű a bajom, csak azt nem érzem, a hólyagomra viszont ráment? De ez nem lehet, mert az urolódus és a nőgyógyász is megvizsgált, és én sem érzem magamnak nőgyógyáasztilag betegnek. De mivel csíp és szúr pisiléskor, már nem tudom különválasztani a kettőt szóval, gondoltam, baj nem lehet, ha egy tablettát használok az éjszakára.
Vendég
 


Ósió!

konkrétan rákérdeztem, hogy ha nem terhesség, akkor mitől késik, de ő sem tudta. Az tuti, hogy nem a kúptól. Álltalánosságokat mondott, hogy stressz, meg ilyesmi. :roll: De hát pont ugyanolyan ciklus volt ez is, mint a többi, épp annnyira stresszes, vagy épp nyugodt, semmi nem volt, amire tudnék gondolni. Sőt! Még talán nyugodtabb voltam, hisz ő már húsvétkor megmondta, hogy nincs baba, úgyhogy gondoltam is, akkor majd a jövő ciklusban. Úgyhogy nem lettem okosabb, ha nem jön meg továbbra sem, akkor jövőhét csütörtökön vissza kell mennem. Én úgy gondolom, hogy nemsokára meg kell jönnie, hisz ha még nem látott semmit, akkor az nagyon korai terhesség lehetne, ami nem valószínű, hiszen a fertőzés miatt csak húsvét előtt voltunk együtt, akkor viszont már csak kéne látszania valaminek. :roll: Úgyhogy szerintem nem fog kiderülni, miért késett... (hazudok, mert a várt mensi előtt egy nappal még együtt voltunk, de azért azt nem hiszem, hogy az talált volna be... :roll: )

Te mikor mész vissza a dokihoz? Nem kéne visszamenni? Szerintem ne használj olyat, amit a doki nem írt fel, a Klion az receptköteles nem? És ha olyan bajod nincs is, akkor abból nem lehet, baj, hogy csak úgy használtad? Én inkább elmennék a helyedben megint a nőgyógyihoz. Tudom, már biztos eleged van, de mi a barátnőmmel röhögtünk, mert neki is sokat van nőgyogyis problémája, hogy mi már lassan az utcán is széttárjuk a lábunkat szégyenérzet nélkül, hogy nézzenek belénk! :lol: :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Ja, csak hogy másról is beszéljünk, mit a gondokról:

Kitaláltuk milyen lesz a tortánk az esküvőre, valaki ajánlotta egy ismerősét (na megint egy ismerős :lol: ), hogy olyan tortákat csinál, amibe belesüti az esküvői meghívót! :shock: :D El sem tudom képzelni, hogy milyen lehet, meg, hogy hogyan kivitelezhető, de annyira tetszik az ötlet, meg szerintem egyedi (legalábbis én még nem hallottam, meg nem olvastam ilyenről), hogy eldöntöttük, ilyen lesz. És mivel a meghívó sötét, bordó lesz, így valszeg a torta borítása fehér csokiból lesz, hogy meglegyen a kontraszt. :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati

A lakás Rodé, ő vette vagy 7 éve. Amióta együtt vagyunk, együtt fizetjük a törlesztést. Csakhát anno ugye olyan nyámnyili arany szive, és olyan zavarba jön a nőktől, hogy hagyta magát rábeszélni anyós javaslatára, hogy haszonélvezet legyen.

Egyébként a sógorom is velünk lakik, mert már elmenekült hazulról, ahol állandó ellenőrzés és kutatás alatt volt. Nem zavar, külön szobája van, mindig kopog ha akar valamit, sőt segít a házimunkában. Mondjuk olyan helyen dolgozik, hogy elég sokat van kiküldetésben, így pl tavaly alig volt itthon, idén meg február óta megint csak hétvégén jár haza. :) Szegénykém úgy falja a főztömet, mintha egész héten éhezett volna, pedig rábeszéltem, hogy igenis fizessen be ebédre, nem lehet meleg kaja nélkül meglenni.

Én meg sose kérdem hova megy, minek megy, kihez megy, mikor jön stb stb stb. Sőt ő szokott bejelentkezni, hogy mikor jön haza, és mit szeretne enni(megcsinálom-e neki),vagy hozzon e valamit, ha pl a belvárosba megy :) Nah ez sem tetszik (gondolom én) az anyósnak, hogy jól kijövünk egymással. Elvégre Ő is már 30 éves, és ugye a magánéletéről nem tudok semmit, ide még nem hozott senkit. (Nem mintha meg lenne tiltva, mert pár hónapja annyit nyögött be tök vörös fejjel, ha olyan barátnője lenne aki nem tud főzni ugye megtanítanám-e legalább a kedvenceire) :)

Aztán meg ha oda jut a férfi banda, hogy sógornak is komolyabb kapcsolata lenne megbeszéltük, hogy amíg nem találnak megfelelő lakást addig maradhatnak, bár ahogy ismerem előre gondolkodik.

Viszont a malackáim tipikus nagybácsiként kezelik :D Nekünk "szülőknek" rosszak és követelőzőek mint a kisördögök, de neki aztán nyöszörögve hemperednek el, ha simit akarnak. (Zsókám drága még harap is, nem nagyon szoktam más kezébe adni, engem nem nagyon rág meg, de szegény Rodnak jól leharapta az ujja végét)

Zsóka képei: http://keptarhelyem.hu/gyujtemeny/241/zsoka

Sára képei: http://keptarhelyem.hu/gyujtemeny/242/sara
Vendég
 


hát anyós aki kopgás nélkül benyit egy másik lakásban ami nem az ővé megvan a véleményem róla :) viszont a haszonélvezeti jog baromira nem hatalmazza fel semmire sem csak annyi hogy nélküle nem lehet eladni szóval a párodnak kéne neki megmondani hogy szükségetek van a magánéletre és hogy illik kopogni stb mikor anyósnál laktunk pár hétig mindig kopogott ha be akart jönni a szobába ha be volt csukva sosem kellett kulcsra zárni :)

nika70
Salgótarján
 
 


Igazad van Nika! Mi is anyóséknál lakunk, és kiny.....ja a s....ket. Ha be akarja vinni a tiszta ruhát a szárítóról a szobénkba, mindig jön, hogy a kezembe adja, és megkérdezi, hogy de szívesen beviszi, ha megengedem, hogy bemenjen a szobánkba. :shock: Megengedem!! Még szép a saját lakásában!!! Mondjuk ezt túlzásnak tartom (de nem zavar :wink: ), viszont ha benn vagyunk a szobában, szerintem még szép, hogy kopog!!Ez szerintem természetes, ő lakása vagy sem.

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Hol van mindenki? Mondjuk az idő gyönyörű, úgyhogy pl. Ósió tuti a kertben! :lol: Nekünk nagy könyörgésre megjöttek a munkások hordják hátra a téglákat. Azért írom, hogy nagy könyörgésre, mert ugyebár eddig esett az eső, azért nem dolgoztak, de tegnap sem jöttek, pedig hétágra sütött a nap, és mondták, hogy jönnek. Szóval lehet valami mégis abban amiért a múltkor anyósom ideges volt... :roll: Mondjuk pénzt úgysem kapnak arra amit nem végeztek el, nade azért... Tegnap már apósom pakkolta megint hátra a téglákat helyettük, aztán szerencsére telefonált az építésvezető, és utána el is jött szeméylesen, szerintem cikinek érezte a dolgot, hogy egy 70 éves bácsi pakolja a munkásai helyett a téglákat. Mondta, hogy megkapták a magukét a fiúk, hogy nem jöttek, mert legalább szóltak volna, hogy valamiért nem jó nekik. (szerintem pedig csak mosakodott, mert nem tudom elképzelni, hogy pont a főnök nem tud róla, hogy a munkásai nem mennek valahova dolgozni ) na de mindegy, most itt vannak, elvileg holnap jön a ragasztó, és hétfőn rakják a falakat.

Ja!!! És mensi még mindig sehol!!! :D Ennek már azért is örülök, mert ha meg is jön nemsokára, az esküvőn már szerintem tuti nem lesz meg, hanem utána. Úgyhogy megfordul a dolog. Majd azon kell izgulni, hogy nehogy előbb jöjjön meg! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!Anyós téma jól ki van vesézve!Az enyém is egy túlbuzgó fajta!Túl sokmindenbe beleavatkozik:Mindenbe!Vannak olyan megjegyzései,hogy csak az én türelmemen és tiszteletemen múlik,hogy ne legyen galiba!
Pl:a múltkor a főztömet nem akarta megenni a kislányom(ő épp itt volt)Erre ő:-nem baj kislányom,majd a mama főz neked a hétvégén tökfőzeléket azt biztosan megeszed!
Pl:mentünk érte,mert ott volt délután,valamiért rászóltam a kislányra,hogy ezt nem szabad!Ő:-itt ő a főnök és ne szóljak rá!
Mégiscsak az én lányom!Akkor szólok neki amikor én akarok!stb,stbNa és persze úgy elkényezteti,ahogy csak lehet!Külön szobát rendezett be neki náluk.millió féle játékkal halmozza el.Ide már megtiltottuk,hogy elhozza mert nem férünk el a lakásba.

KépKép
vicuska
 
 


Hát igen az én anyósom azt mondta, hogy a nagymama dolga, hogy elkényeztesse az unokát! :lol: Úgyhogy ez már nekünk is eleve elrendelt! :lol: De emlékszem rá, hogy anno én is imádtam a nagyimhoz menni, mert mindig kaptam valami ajándékot. Úgyhogy bármennyire is idegesítő, ez így van sajna... Bár azt sosem értettem, miért kell alázni az embert, mert az, hogy beszól, hogy majd az én főztömet megeszed, az nem a gyerekről szól, hanem a te alázásodról, hogy még főzni sem tudsz ezek szerint. :evil: Én tuti kikérném magamnak és megsértődnék. :evil: Főleg, hogy mindenki tudja, hogy a gyerek épp azt eszik és akkor amikor ő akar.

Kép
Kép
tabati
 
 


Szijjasztok :D

Megjöttem én is, délelőtt program telepítési, javítási gondok voltak, aztán egy gyors apeh bevallás és nettó finanszírozás, úgyhogy most ebédig már lazítok :)

A tegnapi nap nagggyon jó lett. Előbb el tudtam menni, gondoltam benézek a könyvtárba. Ott találkoztam a nyári nyelvvizsga felkészítő tanci"néni"vel, hát jól elbeszélgettünk, nem is tudtam hogy továbbra is figyeli az eredményeimet.

Aztán randi Roddal. Ilyenkor általában elvisz cukrászdába, de hát az most a diétámra tekintettel elmaradt, viszont kaptam nárcisz-tulipán csokrot. (A kedvencem!) Szupi volt jó időben sétálni, elvégre az is mozgás. :D Utána elmentünk a boltba, és ügyelt rá, hogy tej, vaj és kenyér is diétás legyen :) Este kimenőn volt(kosarazik), én meg jó meleg levendulás vízben ejtőztem vagy egy órát :D

Jó volt utána késő este összebújni egy kicsit :oops:
Vendég
 


Anuk! De jó ,h ilyen szupi volt a randi444 :wink:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Vicuska! Neked sem lehet így könnyű! Persze, h a nagymama dolga a kényeztetés, de azért az észszerű határokon belül.
Én is próbálom tűrtőztetni magam, de mindig a párom kapja a javát. Azért sokmindent nem lehet szó nélkül hagyni. Nálunk kajaügyben az a mániája, h hiába főzök és hiába mondom neki h van kaja, odapakol egy hétre való ennivalót, ami aztán a szemetesben landol. A párom max 2 napig hajlandó egyfélét enni, és persze csak olyanokat főz, amit a párom szeret én meg nem, vagy a szopizás miatt nem ehetek. Ráadásul amióta eszement fogyókúrázik olyan sz..ul főz, h sokszor ehetetlen.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk..... dolgozatot írok most éppen, de jövő héten már leszek rendesen. Addigra igyekszem teljesen képbe kerülni.

Puszi mindenkinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


kényeztetéstől amit nagyika csinál én már többször hátast dobtam kezde onnan hogy minidg mondom neki ebéd előtt neadjon neki édességet mert nem fog enni ebéde erre dafke tolja a szájába nem azt mondom hogy ne egyen édességet mert azt nem tudom megtiltani mivel mi is eléggé édesszájuak vagyunk de ha azt mondom hogy nem akkor miért nem lehet elfogadni. Elhisze hogy már felnevelt két gyerkőcöt meg van már két unokája is bár azokat a párom tesója is furcsán neveli ha nem kanászodnak el akkor csak a csoda ami segített benne mert az anyjuk fejére fognak nőni egy két éven belül :):):):): mondjuk kaja ügyben most büszke vagyok mert a kisfiam szark amama főztjére mostanában ha ott vagyunk hétvégén náluk kb 3 hete nem eszik rendesen olyankor elteszi anyós a kaját és itthon két pofáva zabálja szóval aggódhat a mama hogy miért nem eszik nála a gyerek :):):) most kicsit gonosz voltam :) :wink:

nika70
Salgótarján
 
 


Nekem még sajna nincs babucim :( Így aztán én csak azt látom, amit a malackáimmal művel.

Egyszer hagytuk rá egy hétre az állatkertünket. A négy hörcsögből kettő eltűnt! Az egyik malac kinn lófrált, isten tudja mióta, és hálát adtam amiért nem rágott meg semilyen kábelt amiben áram van. A másik malac meg felpuffadva, fekve nyöszörgött, rohanhattam vele az állatorvoshoz. A doki nem tudta mi lehetett vele, sokáig tartott kikezelni (meg pénzbe) Valszeg mosatlanul adott nekik mindenfélét, vizet egyáltalán nem kaptak a 38 fokos hőségben :(

Előre félek mi lesz a gyerekkel. Több mint biztos, hogy hülyére zabáltatja édességgel, meg cukorkával, a tesója unokájával is azt csinálja. Ha meg rossz a kölök, cibálja és ordít vele. Húsvétkor rossz volt nézni mit művelnek szegény kicsikkel. :( :cry:
Vendég
 


Most nagyon éljük családi életünket, apa egy kicsit itthon van betegszabin. :D Nagyon élvezzük. :lol: Ő is, mert annyira azért nincs halálán. Nem is tudom, mikor sikerült utoljára rávennem arra, hogy ne menjen be dolgozni betegen. Lehet, hogy akkor még csak terhes sem voltam Szabival. :lol:

Vicuska,
Az elkényeztetésnek hallottam egyszer a meghatározását, ami nagyon tetszett. Akkor van, ha az erőegyensúly megbomlik a gyerek és a szülők között, a gyerek javára. Ezt egy nagymama nem tudja megtenni. Hogy milyen kapcsolata van vele a gyereknek, az nem befolyásolja igazán, hogy hogy viselkedik veletek.

Anuk,
Azt hiszem, ha bárki cibálni próbálná a gyerekeimet, kitekerném a nyakát. :shock: Még én sem ütöm meg Natit, Szabira még csak rá sem kiabáltam. Hogy jön ahhoz, hogy így bánjon egy gyerekkel? Bár azt sem értem, hogy a szüleik mit csinálnak olyankor. :?

Tabati,
Ha a hányingeren aggódsz, azt nem kell, az jópár hetes terhesen jön csak elő, ha akar. Megjött azóta? Nekem igazából soha nem volt elég rendszeres ahhoz, hogy egy-két hét késésen aggódni tudjak. 8)

Kép KépKép
lorca
 
 


Én meg azért aggódtam, mert eddig mindig rendszeres volt. Most viszont... Szóval megjött, tegnap kezdte barnázással, ma meg a Niagara. :lol: Na így se szokott nekem soha. Mindig reggel jön. Mindegy is, jobb ez így, mert már minden hülyeségen agyaltam. Az tuti, hogy ezentúl nem lepődöm meg egy hét késésen sem. Úgy látszik begolyózott a szervezetem. :lol: Mindjárt rakok is fel vonalzót!

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati,
Akkor csak annyi történt, hogy jól rákészültél. :lol: Ez most hány napos ciklusnak felelt meg?

Kép KépKép
lorca
 
 


Kis reggeli idézetek :)

Sötét éjszaka volt az asztalra fektettél, én széttettem a lábaimat, mikor vetköztetni kezdtél. Fölém hajoltál, én felsikítottam és megtörtént az első.................pelenkázásom!

Simizel, Becézgetsz, érzem már a lábam között a nedvességet, lassan a hátamra fektetsz és gyengéden levetköztetsz.... Hurrá, új pelust kapok!

Köszönet érte Takács Gyulának :)
Vendég
 


Lorca!

35 napos volt a drága! :lol: Tudom valakinek alapból hoszabb, de nekem a 28 az általános!

Kép
Kép
tabati
 
 


anuk ez édes vol t:):):):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Tabati!

Jót nevettem! :D De nem vagyok a kertben. Most annyira más dolgok kötnek le, hogy szóltam a nagyimnak, hogy lehetséges, hogy idén ő egyedül fog veteményezni. De mondta, hogy semmi probléma.
Meg hát még mindig érzem enyhén ezt a fránya betegséget. Ma is pl. kifejezetten éreztem, hogy nincs minden rendben... igaz, annyira nem vészes, de majd meglátom, milyen lesz holnap-holnapután, s attól függően elmegyek kedden a nőgyógyászomhoz is. Amúgy meg hétfőn megyek vissza az urológushoz, remélem, a vizeletem alapján némi javulást fog látni.
Nagyon finomnak tűnik a tortátok így látatlanban is! Na, nekünk azt még intézni kell.
Most csak ennyit tellett tőlem, mindenkinek szép estét kívánok, és jó pihenést holnapra!
Vendég
 


Ósió!

Nem akarsz mesélni egy kicsit, hogy mi köt le mostanság? Nagyon titokzatos vagy! :wink: Vagy titok?

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati, ez annyira hétpecsétes titok, hogy a kedvesemen és a mamámon kívül senki sem tud róla! :D És nagyon remélem, hogy összejön, és minden úgy alakul, ahogyan azt elterveztem és szeretném. Na, jó, annyit elárulhatok most, hogy megpályáztam a doktori iskolát idén, remélem, szeptembertől fevesznek. Ez az egyik lépés a céljaimhoz... :D Majd ha minden összejön, amiért bizony rogyadozva imádkozom a jóistenhez, akkor azért majd bőbeszédűbb leszek! 8)
Vendég
 


Sziasztok!

Teszteltem az előbb egy akkora zebrát :!: :shock: :D :D :D
9.én kellett volna megjönnie, hát nem jött :D
Mondjuk tudtam hogy valószínű összejött a dolog....megint megéreztem az ominózus este hogy na ez bejött, aztán idegbeteg vagyok, nappal egyfolytában aludnék, éjjel nem tudok aludni, és hát a pisi színe is elárulta, jó sötét lett megint (hormonváltozástól ilyenkor sötétebb lesz) :D :D

Olyan boldog vagyok, hihetetlen, hogy szopi mellett ekkora túlsúllyal összejött megint :shock: :D Még ha nem is marad velünk, na de miért menne el!?, akkor is örülök mert a szervezetem képes rá, hihetetlen :D :D



Láttam, kiveséztétek az anyós témát :lol: :twisted:
Tünemény anyós-após párosra tettem szert, bár nehéz velük élni, de nagyon megszerettem őket. Szörnyű volt olvasni, hogy milyen emberek vannak a világon. Nem értem miért jó a saját gyereked szerelmét bántani, lelkileg gyötörni??? :shock:


Ósió!

Látom új tervek! :D :D Egy kalappal a doktorihoz :wink: És mindenhez!
A cicád már nagyon közeleg a vonalzó végéhez :shock: :P


Olyan az agyam mint a szita, elfelejtettem hogy mit olvastam :shock: Megyek visszaolvasok megint....

Ha nem tudnék jönni, mert felkelt a Ricsi, akkor majd jövök :lol:
És mindenkinek ilyen zebrát kívánok! Majd teszek fel képet, bika erős lett :lol: Na megyek olvasni :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Kép
Igény szerint mindenkinek hasonlót kívánok :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

Új vagyok,szívesen csatlakoznék hozzátok! :oops:

Tabati: köszönöm,hogy "átcsaltál" :wink:

Momi: gratulálok a teszthez! :)
léni
 
 


Nincs itt senki?????
léni
 
 


Hali haló :D

Éééééés igen! Száztíz százalékig biztos voltam benne, hogy most eszi ide a fene, el akarja venni a virágföldemet, amibe réti virágokat ültettem holmi petúniák miatt, kioktat, hogy nincs elmosogatva, holott ma Rod a soros csak még borotválkozik, stb stb stb.

Nah így próbáljon meg az ember lánya házaséletet élni. Egyébként este 19:20 van, mikor ezen sorokat írom, vérnyomásom a plafonon.

Egyébként :) Üdv akik jöttetek. :D

Léni ilyenkor babafürdetés, meg apjuk etetés stb van, a lányok nem nagyon vannak, de lesz itt dumcsi, csak ki kell várni. :D Nem mintha én állandóan fenn lógnék.

Momi el sem hiszed mennyire irigykedek :) Szívből gratulálok, és csak reménykedni tudok, hogy talán fél év múlva én is hasonló képet tehetek fel.
Vendég
 


momi: gratula azt hiszem mi találkoztunk már egy másik topikban:):): ez tényleg bika erős teszt megnyithatod lassan a januári topikot :):):):):)

léni : üdv köztöünk és mielőbbi pocakosodást:):):):)

anuk: anyós nem semmi de ezt már mondtam:) mi a lóf***sz köze van hozzá hogy el van e mosogatva vagy sem:) nem tujátok bezárni az ajtót hogy ne menjen be csak ha beengeditek?

nika70
Salgótarján
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?