Új privát üzeneted érkezett!

Ani
Nagyon klassz a vonalzód! :D

Szilvi
Ez aztán a pocak! :wink:

Andesz
Persze hogy megérti mindenki hogy nem tudsz sűrűbben jönni :)
Gabiék jól vannak?

Bessy

Pihenj csak amennyit tudsz !Kitartás meghozza a gyümölcsét!

Köszönöm a dícsérteket a képhez..ahogy rám tud nézni a Réka állandóan megkönnyezem..tiszta szentimentális vagyok...

Bocsánat akiket kihagytam...megyünk sétálunk egy nagyot!Szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok.

Már épp írni akartam, hogy még mindig semmi "produkcióügyileg", amikor ismét hatalmas öröm ért. A kisfiam betojt :wink: :lol:
Na nem részletezem, de amikor készen lettünk mindennel, letettem a helyére, és azóta is édesen alszik! Nagyon örülök végre.
Ja, és ez köszönhető Krixtának!!! Köszi és puszi érte.
csajok, ez a Laevolac szirup egy isten. Tömény cukorszirup, ami nem szívódik fel, (nem sima itthoni cukor), és a szervezet nem tud vele mit kezdeni. A lényeg, hogy meglágyítja a meglágyítandót :wink: , és segít produkálni. Nekünk 2 óra alatt segített! És felnőtteknek is jó!

És Krixta, nagyon jól sikerült a kép! Ez is olyan meghitt!!
Gondolkoztam valamelyik nap, vajon a kicsi fiam eddig kaphatott-e már ezer puszit?? (jó dolgokon gondolkozom, mi?? :lol: ) Akkor volt 35 napos, úgyhogy ez kb napi 30-at jelentene. Úgyhogy rájöttem, hogy inkább a 10.000-nél tarthatunk!! :P Lehet, hogy az első mondata így fog majd hangzani: lécci, anya, ne adjatok már ennyi puszit!! :wink:


Az előbb hívtam Mártit, de a hang közölte, hogy a hívott számon előfizető nem kapcsolható. Rosszul írtam volna be a számot? Vagy megváltozott a száma??? :roll: Márti, jelentkezz!!

Enikő, látom nálad is eljött az idő, amikor csak az "átcsusszantra "
gyúrsz.... Én is voltam így párszor! :wink: A hízással meg ne törődj, örülj neki, hogy nem híztál eddig. Semmi bajod nem lesz tőle!!

Bessy, pihizzél, és pocaksimi! Drukkolok!

Vicuska, nálad még semmi?? Jöhetne már piri anyó!

Szilvi, szép kis pocakot "eresztettél"!!!

Tündi, kicsit még várni kell az otthoni szívhanghallgatással, de majd nemsokára... A stria elleni krém: Milupa
http://www.brendon.hu/productsearch/vie ... =1&whid=25 de nekem nem jött be. Nekem nagyon zsíros érzésem lett tőle.

Na, nekiállok vasalni, tökim mindig csinál nekem programot! :wink: De nem baj, ezért született!! :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Kriszta: Igen szeritnem olyanom van, de képzeld oda mozgatom valahova és 170-160-ról elkezd lemenni 98 körüli értékre meg a dobogást sem hallom, de ezek szerint csak keresgélni kell.
Nem szökik ugye? Ha megtaláltam megtaláltam, de mi van ha nem találtom meg. Rögtön rosszra fogok gondolni :(

Kata: Örülök hogy végre sikerült aminek sikerülnie kellett :) Köszönöm, igen ez az! :) Te mit használtál csíkok ellen? Használt?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 

 
 

Tündi, én egy avonos krémet használtam, nem lettem csíkos. Illetve a hasam nem lett az, a cickóim viszont alul igen. Ez szerintem alkati kérdés is! De sokan írják, hogy sima testápolót használnak, és az is jó. Volt, amikor én is száraz bőrre való testápolóval kentem be magam. Szóval nem tuti, hogy a krém segít...

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


sziasztok!
csajok, annyira aranyosak vagytok, hogy így aggódtok! :lol: Tényleg jólesik! Na dióhéjban a lényeg, bár Ani és Kriszti leírták már: szóval vasárnap délután elkezdett dőlni belőlem a vér, felhívtam a Svarcit, hogy normális-e ez, mivel már alig volt vmi kis rózsaszínes folyásom. Tök álmos volt a hangja, először azt se tudta mi van, de azt mondta ez baj, szóval ha nem áll el menjünk a kórházba és megnéznek a kollégái uh-val, ha meg eláll, akkor is látni akar a csnk-ban hétfő reggel, soron kívül. Hát az előbbi verzió lett, mert ennyi vért mi még nem láttunk...mentővel mentem be. Orosz volt a doki, aki megnézett, vmi szövetdarab bent maradt és az okozta a vérzést, de ő is nézett hogy ez milyen fura, darabos vérzés szokott ilyenkor lenni nem vörös. Mondta, hogy kaparás lesz, altatnak. Attila akkor ért be a mnető után, feljött velem a 2.ra, ahol fél óráig baszkodták a kezem mie tudtak vénát szúrni (hiába mondam hogy nincs olyanom a bal kezemen :) ) elküldöm gyorsan, nyügizést hallok :)
Vendég
 


na folytatom, szóval végre beszúrták és jött az anesztes csaj, kiderült hogy nem lehet altatni mert ez 4-kor volt és ebédeltem délben. Azt mondták elkábítanak és nem érzek fájdalmat csak hogy valamit csinálnak ott lent. Na ehhez képest mindent éreztem, nem kívánom senkinek...rosszabb mint a szülés. Meg az legalább egy értelmes, pozitív élmény, de ez ?! na mindegy. Attila nagyon mérges volt, igazából úgy mindenkire, aki doki, meg hogy biztos valaki hibázott,, stb stb, :) Orosz azt mondta, hétfő délelőtt szerinte hazamehetek, kérdeztem, hogy addig mi lesz a babával? (ezt folyamatosan kérdezgettem mióta beértünk, sőt már a mentőben is) az egyik verziója az volt, hogy ír fel tápszert, mivel az ugye nekünk nincsen otthon, a másik verzió, hogy 3 óránként hordják be a babát hozzám szoptatni. Az fel se merült, hogy felvehetnék osztályra, mert minket együtt nem lehet, csak külön őt a koraszülött intenzívre, ahol meg tuti elkap valamit a beteg piciktől, így azt nem javasolja. A gyermegyágyas részre nem mehetünk vissza. Felirattuk a tápszert, hazaküldtem apát a mellszívómért meg cuccokért és kiraktak egy kórterembe azzal, hogy akkor holnapig maradok. Lefejtem este és reggel is 150 ml tejet, eltettük Atikának, hátha kell. Jött vizitelni RL meg még néhány doki reggel, addigra már nem volt vérzésem, lázam se, semmi bajom, mondták ők is, hogy go haza. Erre a főfőfőorvos Hagymási őnagysága megtartotta a nagyvizitet picit később, amikor is kijelentette, hogy én még legalább 2 napig sehova. Nézek rá, kérdezem, hogy és mi lesz a picimmel, erre kijelenti, hogy felveszik koraszülött osztályra. Na erre kiakadtam, nem kicsit, elkezdtem kiosztani, meg rákérdeztem, hogy mi van ha én mindenképpen haza akarok menni ma, saját felelősségemre...erre jött az úri szöveggel, tök bunkó stílusban, hogy ha én az ő szakmai tanácsa ellenére elmegyek, nem tud micsinálni. Felhívtam a Picit, ő meg az Oroszt, megtanácskozták, hogfy szerintük mit csináljak, és arra jutottak, hogy ez hülye, mnejek én nyugaodtan haza :D Svarcit nem hívtam, gondoltam majd otthonról. Nem is volt semmi gond hétfőn, erre tegnap délután megint piros lett a vérzésem, mint egy gyenge mensi, egész kevés. Felhívtam Svarcit, ő mondta hogy látta a papíromat, ő is egyetértett, de hogy ez a kis vérzés neki nem tetszik, menjek be hozzá a magánba este, megultrahangoz és felír ergam cseppeket. Elmentünk, ott találkoztam Aniékkal, eléjük pofátlankodtunk :) szinte azonnal bemehettünk.
Ani, nem vagyok mérges a dokira, igazából a párom se, csak neki alapból nem jön be ez a fizetős buli, vagy ha már fizet az ember elvárja hogy rendben legyenek a dolgok, stb. Na a klényeg, hogy megnézett és pici vért látott a méhemben, ami még a kaparásból van, majd kiürül. Más nincs ott. Megnézett kacsával, úgy se látott semmit, a varrataimból már csak 2 van meg, azok is szépek, betapintva meg ledöbbent hogy már zárva van a méhszájam, ezek szerint emiatt jön ki lassabban a vér. (vagy mi...? picit belekavarodtam :) ) lényeg, hogy nincs bajom. viszont amit felírt gyógyszer, rá van írva, hogy csökkentheti a tejet...remélem nem fogja, csak 5 napig kell szednem. Ma megint piros a vérzés, de már nem izgat, elegem volt a parázásból.
Atika nagyon szépen gyarapszik, Judy után szabadon, mint a kölökgólya :D majd teszek fel képet is, csak most nincs kéznél. már 2750 grammosak vagyunk (voltunk 2 napja! ) és az esti szopinál 100 grammot kajoltunk :D Szeret nagyon fürcsizni, addig üvölt, amíg nem kerül a kádba :D Éjszaka aktívabb, mint nappal hála a jó istennek, de majd kialakul ez is :D apuci is bírja még szuflával, bár szegény fél négykor kel és megy melózni :? Mostanában rászokott arra, hogy a szopi után (eldobja a cicit, 5 percig nem kell neki, bármit csinálok, bealszik) büfizetem (amúgy szinte soha nem büfizik, de nem is bukik, állítólag ez is normális, csak ritka) és utána még kell neki cici, elveszi és még jól bezabál, és utána tudom letenni. Mégh nem jöttem rá, hogy az éjjeli nyekergés simihiánytól van, vagy fáj a pocija, vagy mi van, néha nehéz elaltatni, volt hogy másfél órát ébren volt, sétáltunk vele, ringattuk, tisztába tettem, már minden megvolt, és mégse aludt a köv. szopiig. A köldöke leesett, de maradt egy pici nyúlványka még, amit hintőporozok tovább, de ma olyan furi kis váladék va rajta. Mitől lehet?! Holnap megint jön a táci védőnő, majd megkérdezem tőle is. Ja, jövő héttől már othhon vagyunk ha minden jól megy, végre 3asban lehetünk a pici fiunkkal! :D
Nati, Boldog Szülinapot,
Többiek, bocsi, már így is sokat ültem...még jövök!
Vendég
 


Halihó!

Márti, örülök, hogy jobban vagy!

Kata, gratulálik a "teljesítményhez"!

Sajnos a tesómról (és az ő gyönyörűséges ruhájáról) nem tehetek fel képet, azt mondta, hogy nem láthatja más!!! :wink: Meg is értem, én sem mutattam volna meg senkinek. Majd május végén találtok az iwiw-en.

Nekem is a Milupát mondta a Svarci, de azt csak néha használom (szerintem a mennyiségéhez képest elég drága), helyette/mellette kammillás Baba testápolóval kenegetem magam. Annak legalább tetszik az illata is.

Köszönöm mégegyszer a drukkokat! Remélem, tényleg sikerül...
Ez volt az első vizsgám, ezen kívül még lesz 5 vizsga + egy beadandó dolgozat, ja hát meg ugye a legfincsibb, a komplex vizsga (=államvizsga+diplomavédés egyben). Utóbbi persze csak akkor, ha sikerül a nyelvvizsgám, meg hát ugye nem ártana elkészülni a szakdogával sem!!! De nem parázok... Furcsállom is magam, de tök nyugodt vagyok! Érte mindent! :lol:

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Sziasztok!

Tundi
Ne parázz kb.18héttől fogjátok hallani rendesen a baba szívhangját(nekünk akkortól mondta a Schwarzi is) bocs reggel nem néztem hányadik hétnél tartasz..még pici ahhoz hogy halld..de elrepül ez a pár hét hamar..addig is azért nézegesd nyugidtan hátha pont elkapod a méhfalnál de ne ijedj meg ha nem hallasz semmit..a számok rajta nem jelentenek semmit nekünk is össze-vissza ugrált azt mondta Schwarzi ne törődjünk vele..mikor már lehetett hallani rendesen én akkor 1percig számoltam a szívverést és ha 130-160 között volt az jó volt..de volt olyan hogy az én szívverésem vitte fel az övét szóval kismamik ne idegeskedjetek!
Az a terhességi krém nekem semmit sem ért,asszem a Kriszti is ezt használta de neki sem ért sokat..az én hasam tiszta zebra..de azt mondta apa így egyedi :oops: De ez tényleg alkat kérdése...

Márti

Örülök hogy jobban vagy,és otthon lehetsz végre...nálunk is van hogy sokszor nem alszik a Réka két etetés között...
Várjuk a képeket nagyon! :wink:

Kata
Nagyon nagyon örülök hogy sikerült Geribabának kakilni!!!Örülök hogy segíthettem!Mindenki dícsérte ezt a szirupot és nálunk is bejött ezért ajánlottam nektek is!Viszont a hőmérőzést és egyéb dolgok dugdosását (szappan stb) azt állítólag nagyon nem szabad..ezt csak azért írom mert az elején csináltam én hülye és jól lecseszett mindenki..(a védőnő,a doki)Jó vasalást!!

Eniko
Irigylem a tesódat nagyon..
Ne idegeskedj a vizsgák miatt minden rendben lesz!!

Annyira szép idő van ma,sétáltunk apával egy hatalmasat aztán leültünk fagyizni meg beszélgetni...olyan jó volt...este semmit nem aludtunk mert sajna kicsit megint fájt a pocak..de sebaj mert egy mosoly mindenért kárpótol :wink: :oops:

További napsütéses napot mindenkinek!
Vendég
 


Jó reggelt! :D
Gyors leszek,mert mindjárt kel Bencus! :D
Adós vagyok Nektek egy sziklakerti képpel,amit múltkor csináltam! :D
Meg Bencéről is dobok képet!
Jaj,nem is tudom már,melyikőtök kérdezte Gabiékat!
Jól vannak :D
Hétvégén voltak itt,a két kissrác most kezdi felfedezni egymást :D ,tündériek voltak! :D

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Sziasztok! :)

Remélem, nem gond, hogy idepofátlankodom közétek.Ugyanis én nem fvári vagyok, de oda járok dokihoz. :)
Annyira nagyon jó látni a babáitokat...... :) Bárcsak én is már a kezemben tarthatnám.... :)
Mindenkinek gratulálok! :)

Krixta!
Szia!! :)

Bessy! :)
Szia! :) :wink:
Vendég
 


Szia Melus! :D
Gyere csak nyugodtan! :D
Gratula a pocaklakóhoz! :D
Olvastalak már a másik topic-ba,de azért mesélj egy kicsit Magadról! :)

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Tündi,
szerintem is később fogod csak érzeni!! Nekem a védőnő is csak a 20. hét után nézte, azt mondta akkor már tuti megvan, előtte nem idegel, ha esetleg nem találja :wink:

Andesz,
nohát, hogy nektek még mikre is van időtök!!!! Ez a sziklakert gyönyörűűűűűű. És a két srác!!! Olyan jó látni, hogy Patrik ennyire szereti Bencét és nem féltékeny rá!!!

Melus,
üdv köztünk, írj magadról többet, hogy megismerhessünk!!!!

Kata,
hu, látom sikerült!!! Szegény kis apróság, jól megszenvedhetett... :shock: Tegnap megvettük az outletben az utolsó piros darabot :wink:
Puszi-puszi hegyek Geri babának... hát igen, szerintem ez már csak így van, én is alig várom, hogy Bencus összecsókolgassam :wink:

Kriszta,
remélem összejön a párodnak az állás!!! Jó volt olvasni, hogy milyen klasszul töltöttétek a tegnapi napot!!!! Hajrá-hajrá, legyen még ilyen több is!!!!

Márti,
hát hallod, te aztán jól megjártad!!! Nem igazán értem, hogy most akkor még mi vérzik, és minek kellene még nem összezárulnia.. :oops: :shock: de a lényeg, hogy te meggyógyultál és jól érzed magad, no meg, hogy KisAti szopizik!! Biztos nálatok is majd beállnak az éjszakázások is!!
Jövő héten pedig már talán könnyebb lesz, ha hármasban lesztek!! Nagyon örülök, hogy jobban vagy!!! Remélem már nem lesz több riadalom!!! Vigyázzatok egymásra!!!
(a párod haragját egyébként megértem...)

Enikő,
ne is idegesítsd magad!!! Majd minden meglesz szépen sorjában!!! Látod, Márti is megcsinálta a vizsgáit!!!! :P
Miből írod a szakdolidat??

Bessy,
elmentél sétálni tegnap? Hogy érzed magad???? Jövő héten mész vérvételre, igaz?? Hű, nagyon drukkolok!!!! Sikerülni fog!!!

Vicuska,
Piroska meglátogatott máááááááááááááár?????

Ani,
apukád eredménye?????? Mára lesz meg, igaz??? Remélem sikerül beállítani!!!!

Szilvi,
nagyon klasz Titababa lak!!!! És hogy mekkora pocid van!!! amindenit!!! De a lényeg a szerződés!!!! Mikor is költöztök???

Kriszti,
te is csíkosodtál???

Azt hiszem Ani mondta, hogy a szülésznő szerint az tágul könnyebben a szülés során, aki csíkosodik is (rugalmasabb kötőszövet miatt). Lányok, akkor most melyiket válasszuk???? CSíkos pocak vagy gátmetszés???? :oops: :P

Tündi, egyébként én dm-es és rossmann-os olajjal kenegetem, egyenlőre nincsenek csíkjaim, de korábbról hízás-fogyás csíkom az van bőven a csípőmön és a cickóimon is... szóval majd meglátjuk... :shock:
Vendég
 


Mi tegnap voltunk fogdokinál, szerencsére végre végleges tömést tett a már egy éve gyökérkezelt fogamba...

És 4d-n is voltunk :P :P Olyan kis helyes Bence baby!!! Úgy imádom és Katához hasonlóan már most megdögönyözném!!!!!!! Teszek fel pár képet :P , úgy látom, nem nagyon élénk most a topic, legalább telik valamivel :P

S megvettük a hordozót is a kocsihoz passzolót :wink: Meg nézegettünk gyerekbútorokat is... Este 8-ra értünk haza, de én már teljesen ki voltam purcanva...

Lányok van új számom, küldöm priviben, akinek eddig is megvolt, ha valakit kihagyok, nyugodtan sikítsatok, küldöm!!!!

Kép Alszom

Kép Békésen
Vendég
 


Kép Labaim az arcom elott

Kép Kicsi talpam
Vendég
 


Halihó!

Andesz, a Bencus gyönyörű baba és nagyon helyes együtt a két fiad!

Melus, üdv köztünk. Gratulálok a babuskához! :D

Nati, a szakdogát a Fejér megyei női vállalkozókról írom. Ja igen, azt talán még nem mondtam, hogy kisvállalkozói szakirányos vagyok az egyetemen. Ha esetleg Neked vagy másnak itt a topicban van női vállalkozó ismerőse, aki szánna arra 8-10 percet, hogy kitölt egy kérdőívet (az időm sajnos fogytán, úgyhogy akár emailben is jó!!!), az ne kíméljen!!!!
Előre is köszi!

Szép napocskás délelőttöt!

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Nati, 4D hol készült?

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Nati!
Nagyon jók a képek! :D
Nemsokára Te is kezedben tarthatod majd Bencust! :)
Azt hiszem ennél csodálatosabb dolog nincs is a világon!!! :D
Kata,v.melyik nap nekem is eszembe jutott ez a puszis dolog :D
Én is rengeteget puszilgatom a Drágáimat :D
Bencus azt imádja,ha a nyakicáját puszilgatom,akkor hangossan kacag! :D Nagyon édi! :D
Jaj, nagyon jó látni,ahogy Patrik így imádja :)

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Sziasztok :)

Hát, mire vagytok kíváncsiak?
A Vicuska kolléganője vagyok és barátok is vagyunk :)
32 éves vagyok,Kb. 2 éve próbálkoztunk, már elkezdtünk járni Tapolcára a Kaáliba, ahol az első vizsgálatok után kiderült itthon teszttel a babuci :)
Volt egy éve egy méhszájműtétem P4 citológiai eredmény miatt :? amit aztán Győrben szépen rendbehoztak. :)
Fváron a RL-hez járok :)
Vendég
 


Sziasztok!

Márti! Ez nem semmi. Nagyon sajnálom hogy ilyeneken kell átmenned, de annak örülök hogy már jobban vagy. Engem altattak, pedig a kórházba menet előtt egy órával pizzáztam. (Vetélésemkor volt ez). Csetényi volt a doki.
Jobbulást és puszi a picinek :)

Enikő: Ja! Bocsi. Ez nem semmi. Jó sok vizsga! kitartás és egy kalappal mindegyikhez! (Én is terhesen államvizsgáztam. Jó lett volna ha nem a nőhöz kerülök hanem ahoz a tanárhoz aki minket tanított)

Kriszta: Köszi, akkor nem aggódom :) Zebra. Ez aranyos, kedves párod van. Az én párom nem ilyen elnéző (fene a pofiját)

Szia Melus! :)

Nati: Ez érdekes. Én azt hittem azért van csíkosodás, mert a bőr alatti szövetek (nem értek hozzá) nem bírják a nyúlűást azaz nem rugalmasak. Akkor most mi a helyzet?
Egyébként én is azt hiszem alkati kérdés, de valamivel majd fogom kenegetni magam megnyugtatására. Akkor ezek szerint nem kell olyan drága krém.
Nagyon édi a baba pofija. De jó, bár már én is tartanék. Az meg ott a talpacskája? :)

Andesz: A kert nagyon klasz. Sokáig tartott összehozni? A srcák nagyon szépek együtt (is) :) Én is kérdezni akartam hogy nem féltékeny Patrik? Felkészítettétek Hogy kezeltétek?

Kicsit rólunk. Ma reggel megint botrányosan indult, munkahelyre menet koccantam, azazhogy belementem az előttem állóba. Épp sávot akartam váltani és amikor kinéztem a holt térbe akkor satuztak előttem, így a sarkával elkaptam frankón az autót.
Mázli hogy:
- a C5-nek sok baja nem lett (enyém) . Csak le kell pucolni a fekete bigyót ami a másik kocsiról ráment
- Régi autóval ütköztem, így a javítása valószínüleg nem vág hasra. Képzeljétek el ha Volva vagy Audi lett volna
- nem nyílt ki a légzsákom

Szóval indul a nap :) Vége balesetmentes közlekedésemnek. Ingatlanos pedig nem hív, pedig találtunk eg yklasz ki slakást - képek alapján - már nagyon megnézném.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Tündi!
Nem semmi reggeled volt! :shock:
Vigyázz nagyon Magatokra!
Nem ijedtél meg nagyon! :roll:
A kert nem tartott sokáig,majdnem egy héttel elöbb megcsináltam magát a kertet,hogy leüljön a föld,és utána ültetgettem,hát ilyen lett,még elötte sosem ültetgettem,mert ahol laktunk nem volt kertünk!
Patrik annyira várta már a tesót,hogy nem kellett felkészítenem,még amikor indultunk szülni,akkor is velem akart jönni! :lol:
Melus,azért nem semmi,hogy spontán jött a babuci,miután elkezdődtek a vizsgálatok! :D
Reméljük Vicuskánk is minél elöbb bebabásodik! :D
Na lassan asszem megyek,ma jönnek körmöztetni,meg holnap is,meg azután is....szóval nem unatkozom! :D

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Tündi!
Nem tudod felrakni milyen lakást néztél a neten?

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Andesz: Mi az hogy körmeztetni mennek?
Megijedni nem ijedtem meg, csak kicsit dühös voltam magamra.
Igyekszem megkeresni hog ymit néztünk ki, de a Gáz utcait el tudom küldeni. Az hasonlít rá nagyon.
http://www.1ingatlan.net/ingatlan.php?p ... ldal&p7=hu

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Műkörmös vagyok,és körmöt rakatni jönnek! :D
Ez a lakás is gyönyörű! :)

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Andesz: Én is tanultam csak a zseléset és nem rendes suliban.
És hol dolgozol?
Ismerősöknek szoktam néha csinálni.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Nekem van róla papírom,itthon dolgozom! :)

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Andesz: Gondoltam! :) Jó hogy tudsz otthon dolgozni.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Tündi,
micsoda egy reggel!!!! Te mindig produkálsz valamit :wink: Vigyázz ám magatokra!!!!!
A lakás nagyon klassz, hajrá-hajrá!!!!
Hát ezt a kötőszövetes dolgot én sem értem.. mindegy, én is megteszek mindent amit lehet, aztán majd meglátjuk. Nálad Barnussal hogy volt?
Igen-igen, van egy talpacskás kép is!!
És Te is hamarosan itt fogsz tartani, hidd el!!! Az elején én is úgy gondoltam, hogy sose lesz nagyo pocim és mozgó Bencém és lám... mégis lett :P

Andesz,
úgy látom jó kis otthoni melód van. Nagyon ügyesek vagytok!!!

Melus,
nohát, ez nagyon szuper hogy spontán sikerült!!!!! Vigyázz magatokra!!
Dolgozol még?

Enikő,
sajnos nem vállalkozom... A 4D pesten készült a 4dgenesis-nél. És ismét másfél órás volt, szóval van egy csomó szupi kis anyagunk :wink: Mindenkinek csak javasolni tudom a helyet :wink:

No megyek, takarítanom kellene... szombaton vendégsereg...
Vendég
 


Alexa,
köszönöm a privit, most néztem, már válaszoltam is!!! :P
Vendég
 



Sziasztok!!

Melus
Szia!!Hogy vagytok???
Én már a múltkor is írtam hogy gyere közénk többször..sőt asszem a többiek is írták!:)
Hidd el hamar elrepül az idő és te is a kezedben foghatod a picikét!

Andesz
Szépek a fiúk nagyon!Én is kérdeztem a Gabiról,örülök hogy jól vannak!A sziklakert nagyon nagyon szép!

Nati
Nagyon klassz a 4d-s kép..hihetetlen amúgy hogyha majd a kezedben tartod a kisBencét
látni fogod hogy ugyanolyan mindene mint a !d-n..én már akkor láttam hogy a Réka tiszta apja lesz..
sosem gondoltam hogy a 4d-s kép ennyire jó!:)

Tundi

Örülök hogy nem lett nagyobb baj...vigyázz magatokra nagyon!Sajnálom hogy mostanában ilyen rossz napjaid vannak..
Zebra:Mondtam neki úgysem tudok vele mit csinálni..adjon pénzt plasztikai műtétre..:)
Szerencsére csak a combomat kifogásolta..illetve annyit mondott hogy ott még van egy pici
plussz de majd ledolgozzuk:)

Többiek??Ani?Vicus?Vikike?....

Réka ma olyan zizi..nem tudom hogy a szeles idő miatt-e de 5óta nem alszik csak 10perceket utána felébred és üvölt..
Gondolom már hulla fáradt és azért..na meg a pocak is fájdogál szegénynek.. :evil:

Szép napot mindenkinek!:)
Vendég
 


Sziasztok!
gyors jelentés: a táci védőnéni nagyon megdicsért, aszonta hatalmasat nőtt a pici fiam! :D a köldöke rendben lesz, csak hintőporozzam még, szedjem a cseppeket amit felírt a dokim, ne ijedjek meg, nem fog elmenni tőle a tejem. (ami azért is lehet most kevesebb, mert szedem az augmentint, meg hát amin kersztül mentem. ) teljesen le volt döbbenve, ő is a dokit hibáztatja, hogy felelőtlen volt...én már nem mondok semmit, nem is érdekel, de megbeszéltük a párommal, hogy leközelebb csak szülésznőt fogadunk, mert úgyis ő csinál mindent, dokihoz meg megyek oda ahova éppen. 2 év még sok idő :)
dobok képeket a drágámról!
Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Márti! Nagyon édes Ati baba :) Látom ti is tornáztatjéátok rendesen :) Szereti? Anyukám meg az anyósom nem akarta látni azt a felhúzós mutatványt. Ccsak lógott szegény babám feje de nem sírt. Tetszett neki, csak a látvány volt nem túl bizalom gerjesztő.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Tündi, ezt most nem értem... :) csak levetkőztettem fürcsi előtt. Vagy mire gondolsz? :)
Csajok, itt szenvedek, nem tudok avatart csinálni, elfelejtettem!!! :shock: valaki segítene? felteszem ide a képecskét, amit kellene, elküldi valaki ügyes csajszi priviben?? Kösszi!! 8) Kép
Vendég
 


Márti: Arra a tornára gondolok amit nekünk anno a doki mutattott. Comb és boka körzés, aztán egy olyan hogy megfogod a két kezét és lassan felhúzod ülésbe, majd lassan, óvatosan visszafekteted. Apuci végezte fürdés előtt a tornát.
Nem említette a védőnéni vagy a doki?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok! :)

Tündi!
Nem semmi ami veled történt! :shock: Nagyon megijedtél?
Megnéztem én is a lakást, nagyon jól néz ki!A másik lakást még nem sikerült megnézni?(Amit mondtál)
Én is rossmannos olajat használok!Eddig jó volt, de mostmár jön egy-két csik. :cry: Szerintem is bör függő!

Melus!Szia!Gratulálok a kis babukához! :)

Andesz
Jól néz ki a sziklakert! :) Aranyosak a fiaid! :) Eltudom képzelni mennyire várta Patrik a kistesót!Biztos nagyon segitőkész! :)

Márti! :)
Remélem már jobban vagy!Nemsemmi ami veled történt!KisAti hogy viselte?Vigyázz magatokra!

Nati!
Nagyon jók lettek a képek!Nagyon szép KisBence!

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Márti
Nagyon aranyos kisAti...gyönyörű baba!!!
Pussz
Vendég
 


Márti!
Nagyon aranyos kis Ati!!! :P

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Nibcsike: Küldtem privit!
Inkább kicsit dühös voltam, ijedt nem nagyon. sajnos még a lakást nem sikerült megnéznünk amit nagyon sajnálok, és egyre inkább az lesz szerintem hogy el van már adva :( Remélem nem bízom benne.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Na itt vagyok csajok, szerencsére jobban van Dorka, már nem lázas, picikét még köhög, de már jól van szerencsére :-)

Viki mikor talizunk?Sétát mára beszéltük?

Tündi: én is avonos krémet használtam s semmi csikom nem lett szerencsére, de szerintem is bőrfüggő

shellcat : nagyon édes a kis babucid :-) irigykedem

melus75: üdv köztünk:-) Dorkám nekünk is igy spontán jött össze ,pont a nagy vizsgálatok elött :D

tnati: Boldog szülinapot!(kicsit megkésve bocsi) tök jóó a kép a picitekről:-)

Magunkról:
Most hogy már jobban van Dorkánk, én is jobban érzem magam. Holnap megyek RL-hez nagyon izgatottan várom, hogy mit fog mondani :-)
Képzeljétek május 29.-én leszünk 4 éves házasok s a szüleinktől kaptunk egy bababarát welness hotelben 3éjszakás pihenőt , úgy örültem neki :-) már több hónapja szervezték Zsoltommal, hát nem imádnivaló egy férj :-) jajj olyan boldog vagyok!!!! Remélem már akkora a kistesó is jönni fog :D a pocakban

Anita majd beirnád, hogy elevitet szedek most?kösz

Ágica
ágicaa
 
 


<a href="http://www.noivonal.hu" target="_top" title="www.noivonal.hu"><img src="http://www.noivonal.hu/vonalzok/pics/u4058t1_41025015.png" alt="www.noivonal.hu"></a>

Ágica
ágicaa
 
 


bocsi

Ágica
ágicaa
 
 


<a href="http://www.noivonal.hu" target="_top" title="www.noivonal.hu"><img src="http://www.noivonal.hu/vonalzok/pics/u4058t1_41025015.png" alt="www.noivonal.hu"></a>

Ágica
ágicaa
 
 


próbálkozok ezzel a hülye vonalzóval, nem jön össze
tud segiteni valaki?

Ágica
ágicaa
 
 


Ágica, örülök, hogy jobban van a kislányod! Nagyon jó lesz biztos a wellness hotelben, ez a Kolping??
Ja, a vonalzóhoz a kapcsos zárójeles részt másold be a profilodba az img-től img-ig


majd jövök

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Köszönöm!!!!
Kolping :-) honnan tudtad?Voltatok már ott?

Ágica
ágicaa
 
 


Kép

Ágica
ágicaa
 
 


köszi, SIKERÜLT!!!!! :D

Ágica
ágicaa
 
 


Ágica, nem voltunk, de már olvastam róla. Nekünk még nem igazán fontos, mert ugye GERI még pici, hogy kiélvezze a lehetőségeket!

Jó lett a vonalzód!! :wink: Örülök, hogy sikerült!

Márti, nagyon édes a kisfiad!!! :wink: Remélem mielőbb rendbejössz! akkor tejcid van sok??

Tündi, lakást csak ingatlanoson keresztül néztek??

Nati, szép kisBencéd van! Ugye milyen jó a 4d genesis?? Melyik nő volt?? túl kedves, túlnyálaaaaaaas??

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Sziasztok!

Márti
Nagyon szörnyűséges, amin átmentél. Örülök, hogy leírtad, teljesen átéreztem. Remélem, már teljesen elmúlt a vérzésed és jól vagy. :wink:

Andesz
Szépek a virágaid és a sziklakerted. Ügyi vagy. A fiaid még mindig szívtipróak.

Nati
Édi pofija van Bence babának.

Melus
Szia :wink: Én is írtam amit Krixta is, hogy gyere közénk gyakrabban. Van UH képed a babóról. Felraknád, hogy megnézhessük?

Tündi
Szegénykém, hogy veled minden reggel történik valami....
Vigyázz magadra!

Ani
Tök jó az új vonalzód!

Ágica
Az aláírásodba másold be a vonalzó kódját. Akkor mindig ott lesz. :wink: Egyébként nagyon aranyos.

Vicuska
Hogy vagy? Sikerült visszarázódni a melóba? Ne emelj ám nehezet. :wink:
bessy76
 
 


Sziasztok! :)

Íme itt van, de ez 2 héttel ezelőtti uh kép, már szívhanggal:

Kép
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?