na folytatom, szóval végre beszúrták és jött az anesztes csaj, kiderült hogy nem lehet altatni mert ez 4-kor volt és ebédeltem délben. Azt mondták elkábítanak és nem érzek fájdalmat csak hogy valamit csinálnak ott lent. Na ehhez képest mindent éreztem, nem kívánom senkinek...rosszabb mint a szülés. Meg az legalább egy értelmes, pozitív élmény, de ez ?! na mindegy. Attila nagyon mérges volt, igazából úgy mindenkire, aki doki, meg hogy biztos valaki hibázott,, stb stb,
Orosz azt mondta, hétfő délelőtt szerinte hazamehetek, kérdeztem, hogy addig mi lesz a babával? (ezt folyamatosan kérdezgettem mióta beértünk, sőt már a mentőben is) az egyik verziója az volt, hogy ír fel tápszert, mivel az ugye nekünk nincsen otthon, a másik verzió, hogy 3 óránként hordják be a babát hozzám szoptatni. Az fel se merült, hogy felvehetnék osztályra, mert minket együtt nem lehet, csak külön őt a koraszülött intenzívre, ahol meg tuti elkap valamit a beteg piciktől, így azt nem javasolja. A gyermegyágyas részre nem mehetünk vissza. Felirattuk a tápszert, hazaküldtem apát a mellszívómért meg cuccokért és kiraktak egy kórterembe azzal, hogy akkor holnapig maradok. Lefejtem este és reggel is 150 ml tejet, eltettük Atikának, hátha kell. Jött vizitelni RL meg még néhány doki reggel, addigra már nem volt vérzésem, lázam se, semmi bajom, mondták ők is, hogy go haza. Erre a főfőfőorvos Hagymási őnagysága megtartotta a nagyvizitet picit később, amikor is kijelentette, hogy én még legalább 2 napig sehova. Nézek rá, kérdezem, hogy és mi lesz a picimmel, erre kijelenti, hogy felveszik koraszülött osztályra. Na erre kiakadtam, nem kicsit, elkezdtem kiosztani, meg rákérdeztem, hogy mi van ha én mindenképpen haza akarok menni ma, saját felelősségemre...erre jött az úri szöveggel, tök bunkó stílusban, hogy ha én az ő szakmai tanácsa ellenére elmegyek, nem tud micsinálni. Felhívtam a Picit, ő meg az Oroszt, megtanácskozták, hogfy szerintük mit csináljak, és arra jutottak, hogy ez hülye, mnejek én nyugaodtan haza
Svarcit nem hívtam, gondoltam majd otthonról. Nem is volt semmi gond hétfőn, erre tegnap délután megint piros lett a vérzésem, mint egy gyenge mensi, egész kevés. Felhívtam Svarcit, ő mondta hogy látta a papíromat, ő is egyetértett, de hogy ez a kis vérzés neki nem tetszik, menjek be hozzá a magánba este, megultrahangoz és felír ergam cseppeket. Elmentünk, ott találkoztam Aniékkal, eléjük pofátlankodtunk
szinte azonnal bemehettünk.
Ani, nem vagyok mérges a dokira, igazából a párom se, csak neki alapból nem jön be ez a fizetős buli, vagy ha már fizet az ember elvárja hogy rendben legyenek a dolgok, stb. Na a klényeg, hogy megnézett és pici vért látott a méhemben, ami még a kaparásból van, majd kiürül. Más nincs ott. Megnézett kacsával, úgy se látott semmit, a varrataimból már csak 2 van meg, azok is szépek, betapintva meg ledöbbent hogy már zárva van a méhszájam, ezek szerint emiatt jön ki lassabban a vér. (vagy mi...? picit belekavarodtam
) lényeg, hogy nincs bajom. viszont amit felírt gyógyszer, rá van írva, hogy csökkentheti a tejet...remélem nem fogja, csak 5 napig kell szednem. Ma megint piros a vérzés, de már nem izgat, elegem volt a parázásból.
Atika nagyon szépen gyarapszik, Judy után szabadon, mint a kölökgólya
majd teszek fel képet is, csak most nincs kéznél. már 2750 grammosak vagyunk (voltunk 2 napja! ) és az esti szopinál 100 grammot kajoltunk
Szeret nagyon fürcsizni, addig üvölt, amíg nem kerül a kádba
Éjszaka aktívabb, mint nappal hála a jó istennek, de majd kialakul ez is
apuci is bírja még szuflával, bár szegény fél négykor kel és megy melózni
Mostanában rászokott arra, hogy a szopi után (eldobja a cicit, 5 percig nem kell neki, bármit csinálok, bealszik) büfizetem (amúgy szinte soha nem büfizik, de nem is bukik, állítólag ez is normális, csak ritka) és utána még kell neki cici, elveszi és még jól bezabál, és utána tudom letenni. Mégh nem jöttem rá, hogy az éjjeli nyekergés simihiánytól van, vagy fáj a pocija, vagy mi van, néha nehéz elaltatni, volt hogy másfél órát ébren volt, sétáltunk vele, ringattuk, tisztába tettem, már minden megvolt, és mégse aludt a köv. szopiig. A köldöke leesett, de maradt egy pici nyúlványka még, amit hintőporozok tovább, de ma olyan furi kis váladék va rajta. Mitől lehet?! Holnap megint jön a táci védőnő, majd megkérdezem tőle is. Ja, jövő héttől már othhon vagyunk ha minden jól megy, végre 3asban lehetünk a pici fiunkkal!
Nati, Boldog Szülinapot,
Többiek, bocsi, már így is sokat ültem...még jövök!