Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Móni: szerdán lépünk! És nincs még berlini mackója, jó, h említed :wink: Szépség: a nővérem egy irtó szép kerületben lakik. Régen ott húzodott a fal, nem számított annak. Aztán fal le, jééé, ez a város közepe, csináljuk meg szépre! És nem ám úgy, mint a IX. kerületet, hogy mindent ledózerolnak.. Gyönyörűen felújították a régi házakat (köztük egy csomó szecessziós, amit imádok) és egy csomó babakocsis emberke rója az utcákat, hiperszuper vizes játszótér, meg téli homokozós (ingyen), csomó kávéház, ott üldögélnek a muterok csemetékkel :lol: Szeretem na :lol: Szuper hangulata van. De ez a kerület nem tipikus Berlin.
Bocs, kicsit sokra sikeredett...

KépKép
1macsek

ÓÓÓÓÓÓÓÓ Timi!!!!!! Ha tudnád mennyire együttérzek Veled!!!!!! De komolyan!!!!!!!!! Én tudom, hogy kettővel egyszerre nem eccerű az élet. Pedig az én egyikem már "nagy". De ha pl. beteg valamelyik az extra xar. Én se tudnék lelépni sehova, pedig nem lenne hülyeség néha. Én csak gyest kapok, mert a rohadt főnököm csak 6 órában jelentett be és csak minimálbérre. Szóval, ha kiszámolnám, a gyed valszínű majdnem ugyanennyire jönne ki. Na mindegy, nem is gondoltam, hogy majd ebből élünk meg. Ja és télleg nem elég, még a pelenkára sem, nemhogy a tápira!!!!!!!! :evil: :?
Brassói: hát nem úgy ahogy mások. Hagyma pirit, pici füstölt szalonna (nagyon kevés) rá megy a husi (akármilyen) rá pici pirospaprika só bors, semmi viz!!!!!!!!!!!!!!!!! Kb 10 perc jöhet rá egy db paprika és egy db pari (ez akár el is hagyható) Végén kb 3 nagy gerezd fokhagyma, picit forral és oké. Én kockára vágott krumplit sütök hozzá és általában összekeverem a husival. nA léptem megjött a lányom

kikuka

Nanemá, még ennél is kevesebbet fogok kapni? :shock:
Én hamar megkapok mindent, mert a munkahelyem intézi, szerencsém van!

Kriszti, nem tudom a sétára mit mondjak, pedig nézelődni általában szeretnek a gyerekek. Lehet, hogy Nadin egy kis örökmozgó, és nem szeret egyhelyben ülni :roll:
Anyán lógós korszak nálunk is megint előjött, azt hittem, csak nálunk van igy. Ma pl szinte egész nap ölbebaba volt. Fog igy egyáltalán fejlődni mozgásilag? :roll:

Ági, van Veresen babaúszás, 2 helyen is. Az uszodában, és valami nyugdijas otthonban. Ez utóbbi elég fura.

Timi :( :( :( Már nem tudok mit mondani, nem elég itt semmiféle pozitiv energia :( Azért kitartás, és megy továbbra is a drukk!

Kat, Matyikának is jobbulást!!! És boldog félévest szegénykémnek!!!

Macsek, de jó hir, nagyon ügyes Vilkó! Lassan lepipál minden topikbabát! :lol:

Panka már a gyümölcsöt se eszi meg :( Eszik 3 kanállal, aztán kész. Utána meg üvölt, hogy éhes. Jól elcsesztem ezt az egészet a főzelékkel! Pedig szinte minden gyümölcsöt elsőre elfogadott. Asszem kezdem az almánál megint :?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Matyikának boldog felediket!

A lány is simán bever 200-220 tápit és most főzi után még 70 milli tápit!

Kép

Kép
mogyoland

sziasztok,

timi:sok erőt!

macsek: ügyik vagytok. gratula vilkónak és neked is.

kat: jobbulást matyikának.

én voltam sebészeten. hát, az a rohadt nagy helyzet, h elszakad a szalag. a dokik összedugták a fejüket.. egyik műtétet javasol, másik szerint felesleges,mert ennek már annyi. elkezdett összeforrni, csak épp rosszul...a többi szalag gyógyulgat.
vissza akarták rakni a gipszet, de végülis fém merevítő lett. most 2 hétig nagyonkell vigyázni, se emelés, se semmi... a merevítő meg 4 hétig lesz fent.
elegem van,asszem bőgök.... :evil: :evil:

marci extra hiszti, náthás kicsit...
holnap lesz az ovibeiratás, elsem hiszem, h ovis lesz. :oops:

zsu:
lilla most eszik, sztem a foga miatt nem evett anno.
tápit hajnalban és este iszik, 50-100 ml-t többnyire, és napi 3-4x eszik 180-200 g sinlacot, tejpépet....
súlyra 8 kg, szval hízik, nem sokat, de elég ennyi már.

fél évesen 7800 g és 70 cm volt.
(marci 1 évesen volt 70 cm :lol: :oops: :roll: )

ma megvolt az első barackkóstolás. ez ízlett neki, vagy csak éhes volt. :wink: kapott 1 kiskanállal.

no megyek és sajnálom magam egy sort...

Kép
Kép
h@jni

Szétdurran az agyam! :evil:
Anyukámmal beszéltem, kérdezi hogy van Panka. Mondom megint nagyon anyás, lóg rajtam. Nem nagyon van el, ha meglát, sir, hogy vegyem föl. Erre azt mondja, hogy ha igy folytatom, akkor nemhogy óvodába, de iskolába se fogom tudni beszoktatni. Mert bezzeg mi mindig jól elvoltuk egyedül is, nem voltunk felkapkodva, mégis nehezen ment az oviba szoktatás, igy meg aztán pláne! Na köszi, jó hogy támogat a saját anyám :evil: :twisted: :x

Csak egy példa, hogy anyósom hogy reagál az ilyesmire. Hetek óta Panka ugye hajnalban kel megint, panaszkodtam neki többször. Az ő válasza az volt, hogy jaj, ne aggódj, minden gyereknél van ilyen periódus, Péter (a párom) volt, hogy 11x kelt éjjel. Na ilyen választ vár az ember az anyjától is!!! Grrrr :twisted:
Megfogadtam ezerszer, hogy ha érdeklődik, hogy hogy vagyunk, azt fogom neki mondani, hogy tök jól, minden ok. Hülye vagyok, hogy neki panaszkodom.
Na mind1. Kiengedem a gőzt, mint a Süsü :twisted:

Panka még 3x szokott aludni, délelőtt másfél órát, délután 2x 3/4-et. Ma kelt másodszor 2-kor, és harmadszorra nem akart elaludni, pedig már halál fáradt volt. Kimentem vele sétálni megint, fél óra séta után elaludt, de már fél 7 volt. Nemtom milyen éjszakánk lesz :shock:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jaj, Hajni, szegénykém! :( Úgy sajnállak. Hogy oldod meg a gyerekeket? Egész nap ott van anyukád? Nagyon nehéz lehet most neked! Vigyázz magadra nagyon!

Lilla 3-4x eszik Sinlac-ot? nekem azt mondta a védőnő, hogy azt csak 2x lehet naponta :shock:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

zsu:
igen itt van anyu, meg heti 1x 2 napra elviszi őket. ugye neki is kell takarítani stb...

nem, sinlacot 1-2x kap. 3-4x eszik pépet, sinlacot és tejpépet. egyik nap 2 sinlac, 1 tejpép, másik nap fordítva. ha meg úgy jön ki, h 4 kaja, akkor 2-2. (de ez a ritka).

Kép
Kép
h@jni

elszakad= elszakadt

Kép
Kép
h@jni

Hajni: mihamarabbi gyógyulást!
Hú ezt még a legrosszab ellenségének sem kivánná az ember!

Zsuzsa: ne izgulj ők mások voltak meg szerintem mi is másak voltunk gyerekeknek mint a maik!
Anyu mondta ,hogy mi feleennyire nem voltunk erősek mint most Ágika és hogy mennyi minden csinál már amit mi még nem!

Na

:arrow: fürcsi majd holnap!

Kép

Kép
mogyoland

Hajni: Jobbulást!

Ciripke: Köszönöm a meghívást, de csak ha tényleg nem gond?

Kép

Kép
ádibaba

Azér az ovi még odébb van.

Hajni, nagyon sajnálom, mielöbbi gyógyulást!!!!!!!!+++++++++

Ági, miért ne jönnátek, innen a szomszédból????????? :wink:

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

na szasztok!

Húúú Hajni, sajnállak! :(

Kat, Matyinak boldog felediket! És gyógyuljatok!

Macsek, jól hangzik ez a Berlin! :lol:

Zsu, hmmm.... jóanyádban nem veszett el egy pszihológus... vagy mégis, nagyon elveszett!

Jutta

KépKép
jutta

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

bocsánat, lelőttem magam. végre vannak fotók az új boltról, bocsi akit nem érdekel!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Hűűűű, micsoda kék szemek!!! És Bettikének micsoda manökenes beállása és járása van :lol:
Mikor vágattad le a hajad? Jól áll! :wink:
Jó sok cucc van az üzletben, nagyon klasz! Egyszer csak eljutunk mi is!

Anett, szép ez a tejmennyiség még nagyon! Ez még sokáig fog tartani!
Kriszti, neked most kb mennyi tejed van még naponta?

Na el, mert nagyon fáradt vagyok! Jó éjt!
:arrow:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ciripke: Mikor? Hova? Hánykor? Mit vigyek?
Hol van ez a bolt?

A gyerekek sapija is onnan van.

Ja azt nem is válaszoltam meg, hogy a Várkonyi volt az orvosom.

Kép

Kép
ádibaba

A gyerekek sapija is onnan van?

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok
Élek még :). Ne haragudjatok, hogy nem igazán írok (őőő.. érdekel ez valakit egyáltalán? :D), de nem egyszerűek a napjaim a párom nélkül (de már csak két hónap – juhéééééééééj – és húzunk végre utána). Volt néhány elég keményen depis időszakom is miatta, mivel csontra egyedül vagyok (eszembe is jutott Anett és Zsu régi sztorija, mert bizony néha nekem is megfordulta fejemben, hogy vajh, mekkorát csattannék a ház tetejéről – utána mindig nagyon szégyelltem magam, próbáltam a teljes fizikai és agyi fáradtság rovására írni). Marci édespofa, de sajna leadni sehova nem tudom (anyós ugyan itt lakik 300 méterre, de nagyon elfoglalt, havonta kétszer talán, ha tud jönni Marci-nézőbe, akkor is kb. fél órára), anyukámék 10 km-re tőlünk, oda járok ki rendszeresen, de Marcus rajtam kívül senkinél nem marad meg, ha nem lát, már sírdogál a kis bogár. Szóval nincs tíz percem se, amit magamra fordíthatnék (leszámítva az estéket, amikor Marcus ágyba kerül). Amúgy tünemény, nagyon ügyes, szobát végigjárja simán, két fogacskája kint (eléggé meg is szenvedte).
Kajával furán állunk, mivel az édesen kívül mást nem nagyon fogad még el (Zsu, láttam, hogy nálad is ez van, állítólag csomó baba 8-9 hónapos koráig ugyanígy...), úgyhogy továbbra is minden kaja szopiból áll (minden nap főzök neki, eszik pár kanállal, bele is rázkódik rendesen, oszt húzunk szopizni...). Na mindegy, majd alakul, gondolom csak nem fog nyolc évesen is a mellemen lógni :shock: .
Babák nagyon gyönyörűek (ikrektől mindig dobok egy hátast, szerintem senki nem mondaná meg, hogy koraszülöttek).
Hát még egyszer bocs, hogy nem nagyon írok – olvasni olvasom ám minden este :wink: (bocs azért is, hogy most meg igen :D).
Azért néha – ha gondoljátok – adok hírt magunkról.
És íme, Marci (képek – egy kivételével – mind anyukáméknál készültek).
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

bocsi, betöltöm az oldalt :oops:

Kép
ebinc

Ebinc,
de jó, hogy írtál, én nagyon sokat gondoltam rád, rátok, hiányoztál!
Hű, borzasztó nehéz lehet egyedül, nekem 2-3 hetente van a férjem Angliában 2 napot, hát azt utálom.
Anyós meg megerőltethetné magát picit szerintem... :?
Marcóka jól megnőtt! Nagyon aranyos. Hozzátápi: nehéz ügy, Eszti is a gyümölcsöket szereti csak, és abból sem eszik olyan őrületes mennyiségeket.

Macsek,
Na ja, hüje védőnő! :evil: Kevés a tejem: szoptatás közben az ölemben átázott egy pelenka az Eszti szájából kifolyó tejtől, egy másik meg a másik cicimből kicsurgó tejtől... :? De a védőnő szerint a tejem volt kevés, nem a gyerek szopott rosszul! :evil:
Hű, Vilkó fejlődéséhez gratula!!! Jól beindult!!! :D
Jó lehet az a berlini kerület!
Sorrend: TGYÁS, GYED, GYES. És igen, adózni kell belőle!

Zsu, még szerencse, hogy anyósod megértőbb, anyukád hozzáállása...hm...elég érdekes... :(

Ciripke, jó a hajad!

Hajni, jobbulást! Ez így nagyon gáz lehet... :( De legalább Lilla eszik.

Kép
waterlilly

Hello!

Esztikének nagyon boldog felediket!

Ebinc: jó ,hogy hallunk róllad nekem is minap eszemben voltál!
Szépek vagytok nagyon!
Anyós szerintem is azért gáz jól van hogy elfoglalat de ennyire!
Marcókanak utólag boldog felediket!

Ciripke: gyerekekt egyszerűen nagyon szépek és azok a kék szemek!

Alvás: szinte már hozzászoktam ,hogy fent vagyunk 5-6-7 már nem is számolom!
Épp olvastam a Babamagazinban ,hogy ez is csak egy állapot én is ugy gonodlom ,hogy majd túl leszünk rajat!
bár ha belegondolok ,hogy ez az idő a legszebb és egrövidebb akár van,volt hasfájás ,fogzás!
Mikor nagyobbak lesznek tudjátok mikor lehet őket szeretgenti a nagy figyiszt!

Kép

Kép
mogyoland

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ Prücsi hova lettél?

Kép

Kép
mogyoland

bocs a helyesirási hibákért egy picit gyorsabban gondolkozom mint ahogy a kezem leirná sajnos ez a beszédben is igy van!
Kib@sz gyorsan mondom és kőzben az agyam már előre jár de jó ,hogy a család ismer!
De azért normális vagyok ám! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Ma megint egyedül nyomolunk lánykámmal eszünk és megyünk egyet szellőzni!

Szeretnék újjat inditani képekből!
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
mogyoland

Mogyo, ez a saját hajad? Hű!!! :shock:

Kép
waterlilly

Igen azt mondta apa ,hogy addig ne vágassam le mig nem vesz el feleségül!
És nagyon göndör amugy bár ez még be van csavarva!

Kép

Kép
mogyoland

Hát akkor folytatnám az új hagyományt...

Kép 2005. augusztus 6.

Kép Azta de vékony voltam!!! :D

Kép
waterlilly

Mogyo, nálatok mikor volt a nagy nap?
A 3. kép az előbb nem töltődött le, nagyon jó! Jól tartod apát, kicsit szedett magára, nem? :D

Kép
waterlilly

Lányok! Csinosak vagytok nagyon!
Mogyo: ez a haj!!! Nem semmi!! A színe is nagyon szép! És csinosan vagy sminkelve is!
Anett: azért még rakhatnál képet. Gyönyörű a csokrod!!! A hajadban igazi rózsa van? Nagyon pöpec!

Na, akkor én is rakok

Kép
Kép Kép Kép

KépKép
1macsek

haha.... esküvői fotók!

Én is - én is!

Kép

Jutta

KépKép
jutta

Ági, azt hiszem sikerült nyolcszor átküldeni a címemet, bocs. :oops:

Ja, egyensapi! Igen. Van egyenjoggingjuk is, de Marci kezdi kinőni. Nincs ám fóbiám az egykeségem miatt. :shock: mindíg attól félek nem látszik, hogy tesók! :?:

Ha valamit üdcsit hoztok azt megköszönöm, mi legyen a kaja, még ki se fundáltam

na, olvasok tovább.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Macsek, rohadt jól néztél ki!!! :D Vazz, ez az alak!!! És a képek...! El vagyok ájulva! Nagyon jó volt a fotós!!!

Jutta, de jó csaj vagy! Apa rakja össze a két mellső lábát... de ezt már írtam neked! :D

Na, én rakok mg egy képet a nagy hat hónapos csajszikámról!

Kép

Kép
waterlilly

Ja, Macsek, igen, a hajamban igazi rózsa volt, a csokrot meg Interneten talált kép alapján csináltattam, imádtam én is!

Hű, amikor még ez volt a legfőbb gondom, hogy milyen legyen a csokor... Atyavilág, de messze van már!!! :shock:

Kép
waterlilly

Nekünk meg 2003 .május 24 -én volt a nagy nap!

Azt de jól néztetek ki ti is!
Anett : ez igen nagyon szépek vagytok!
És milyen vékony! :shock: :D
Azért ilyenkor irigykedek ám!

Macsek: hát nagyon pöpecek voltatok ti is!És a fotok eszméletlenül jók ésa szépek is vagytok!

Jutta: ti is nagyon jól néztek ki bár rakhatnál még fel !

De ilyenkor ki nem néz ki jól? :lol:
Hajak ,sminkek!
És persze a csokrok!

Hát igen jól tarjuk egymást apával , és már nagyon sokan mondták ,hogy mennyire összillünk! :oops: :D

Séta elmarad nagyon csúnyán be van borulva meg hát a szél!

Egyébként akinek nem volt még esküvője, és az aki nem is akar akkor egy olyan ahol ketten vagytok lefényképezve!

Kép

Kép
mogyoland

Esztella meg csúcs!Nagyon csinos és szép kislány tiszta anyja! :lol: :wink:

Kép

Kép
mogyoland

Jutta: az a szív alakú meg világositás nagyon jó!

Kép

Kép
mogyoland

Jajj, de hülye vagyok:
Esztellának boldog felediket!!!
Anett: alak? Ammá a múlté!

Jutta: rakj még fel lsz, amin jobban látszol olyat is! Nattyon csinibini vagy!!!

Na, mit reggelizek most??? Juttaféle zsemléstúrósizét :lol: :lol:

Ebi:Azt hittem már (még?) kint vagy. Akkor vmire rosszul emlékeztem...
Zsu: szopi nálunk dettó. Persze még erőltetem, de nálunk a kanalas kaják még a tápinál is joban csúsznak.

Nekem fos kedvem van. Ma lenne uszi a bzzzi BKV sztrájk miatt, erre megint van hőemelkedése!!! Minden héten egy napon felszökik vmiért (ált uszi-napon :evil: ). És allergiás pöttyei is vannak (vagy melegkiütés), reggel be van dagadva a szeme, és néha úgy dörzsöli, mintha viszketne. A dokim meg a semmigyógyszer híve, meg hát ez nyilván nem annyira komoly, de akkor is... Na megyek gyerekezni :arrow:

Süt a napocska, szép napot mindenkinek!!

KépKép
1macsek

De jó kedve van mindenkinek, jó látni ezt :lol:

A szuper csinos és bombázó kis Esztinek boldog felediket! :wink:

Mogyo, nagyon szép vagy, és apa tényleg megemberesedett azóta :lol:

Anett, te is nagyon szép vagy!

Macsek, micsoda tuti fotók, nagyon jó fotóst találtatok!

Jutta, te pedig tényleg nagyon karcsú voltál! :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Macsek, nem az uszira allergiás? :lol:
Nem lehet, hogy fogacska?

Kép
waterlilly

Sziasztok!
Matyikának utólag, Eszternek meg napján (milyen cuki ez a kis csaj!) kívánunk nagyon boldog felediket!
Csak pakoljátok a házassági fotókat, szívesen nézegetem... :wink:
Macsek! Ti a házasságkötéskor még hollywood-i sztárok voltatok? 8) Nagyon menő!
Jutta, félvállról vesz a férjed? :lol:
Anett, meg mint Hófehérke... :wink: Milyen ki fotogén vagy!
Mogyó! Neked meg ha jól sejtem most is a lábaid előtt hever a férjed... :wink:
Na szép napot, várom a többi fotót...
(Ja, rámtört a filméhség... Titanic Filmfesztivál van. Még tavaly is napi 2-3 filmet néztem ilyenkor! Voltam Jankával az Uránia moziban...Ti tudtátok, h egy sima, nem multiplex moziba egyszerűen szinte lehetetlen bejutni babakocsival? :twisted: )
Jaj, még Hajni! Naggyooon sajnállak! (Én mondtam, h műtét, már a nagyján túl lennél! Időben is! És majd még gyógytorna stb.) Kitartás!
Én megint voltam csontkovácsnál, de megyek mert valaki lesikítja a hajam....

Kép
ermoni

moziba babakocsival? :shock: a postára sem tudok elmenni :evil:
amúgy sziasztok!

mindenki gyönyörűszép! Móni, rakjál csak te is képet! ;) tudjuk, h jól néztetek ki akkor is. meg ki van még házas? Gabcii, Hajni, és a többiek.

én megyek főzni.
kajaötlet (esetleg spenót helyett.. khmkhm): borsófőzelék.
ja, és nem lehetne a recepteket a gmailes ímre? így mindig megmaradnának és nem kellene visszakeresni. csak mert múltkor nem volt kedvem rakott zsömléhez, most meg már ki tudja, hol van. hm?

Macsek, én is arra gyanakodnék, h ili tudja, mikor van uszi. nem kínozd már az a szegény kölyköt! ööö.. azaz igénylőt :D

hajrá Ebi! az a kis időt már féllábon is. 8)

tegnapi orvos: levontam a következtetést (kissé megkésve, tudom :wink: ): nem megyünk többet orvoshoz, csak ha betegek. minek húzgálom őket séta/látigatás/babatali/stb helyett át a városon, ha egyszer semmi bajuk? hány embernek kellene még elmondania? hülye voltam, de ennek vége... =(talán még egyszer az ortopédiára, de csak azért mert az a nő nagyon profi volt).
na, még jövök

Kép
an°°di

Anett: néztem, de nincs nyoma fognak. És mostanában cicin altatom. Hja, az elvek és a szükség, de egyszerűen már nem bírom ezt a közelharcot, ami két napja megy alvásügyben... És remélem ez nem baj, de Esztella fejformája meg szeme engem Vilkóra emlékeztet :lol: Meg a sérója :lol: :lol: Csak persze csajos kiadásban 8)
Móni:
1: én is várom a fotókat! Többek között tőled is!!!!!
2: meg jelentést a Titanicról :lol: Hogy mit érdemes!

Na mostmár tényleg :arrow: [/b]

KépKép
1macsek

Na Csajok télleg gyönyörű mindenki!!!!!!!!!! Jövök én is csak az enyémek még az ókorban készültek (1997 :shock: ) és hát nekünk egy idióta szar volt a fotós. Na ennyit mentegetőzésképpen, ja és már nem így nézünk ki azért ez mégiscsak 11 éve volt!!!!!!!!!! Kép Kép

kikuka

Igen, moziba! Mentem a szakmai belépőkártyámért, meg egy katalógusért, meg a sajtóvetítési listáért. Babakocsival! Lestek is rendesen... meg a babakocsit is...hát nagyon érdekes a kocsink, az bizti!
Macsek! Nem fogok tudni ajánlani, mert 0 filmet tudok megnézni. Én ilyenkor szoktam élvezkedni: koreai, mexikói stb. ritkán látható filmeket nézek...sajna az idén kimarad. Nem tudtam előző hétvégén se menni, meg most sem... Máskor meg nincs kire lepattintani Jankát, és ugye meg a szopi, meg a... szal ez most még nem aktuális! Majd jövőre!
Fotó! Már nyáron is megmondtam (már akkor is volt egy ilyen hullám): a mi időnkben még nem volt digitális fotózás (csak az űrben), semmi kedvem digitalizálni, és nem volt ilyen szép klasszikus ruhám sem (én terveztem, barátném varrta)... szal nem fogjátok látni azokat a képeket, amiken félhosszú a hajam, és kb. 50 kg, vagyok vasággyal! :lol:
Csajok, viszont új téma (felbuzdulva, h ilyen ügyik vagytok gyed-témában is, köszi a válaszokat): mentek nyaralni? Ajánljatok légy'szi kisgyerekes helyet, ahol minden van. (Pl. net)
Pá! (Erről jut eszembe: mi van Bea? Túl vagy rajta?)

Kép
ermoni

Kikuka, láttunk mi rólad mostani képet? sztem nem. tessék azonnal pótolni! :D

Kép
an°°di

Csajok, de jó ilyeneket nézegetni. Na majd előtúrom, de nekem csak scannelve van, olyan rég volt, hogy még nem volt digitális cucc. Kinek hányban volt?
Macsek, Te most is bomba csaj vagy, de ezek a fotók?
waterlilly, tényleg nagyon vékony voltál!
Mogyi! Tényleg gyönyörű a hajad és ezek a beállítások!
Jutta! nem teszel fel még párat, jó vékony karod van hallod-e!

régebbi Csajszik, nyáron nem raktunk már fel ilyeneket? De azért most is, nincs kedvem visszakeresni!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Anett: igazad volt, fog dolog van!!! Nyíg mint a franc, na lépek is, csak akartam jelenteni :lol:

KépKép
1macsek

nyaralás: mi megyünk sztem. anyám legalábbis be van sózva. azt mondtza, nem érdekli, visszük-e magunkkal, ő jön. még jó, h bírom a csajt :) nemtom, hová.

Kép
an°°di

Esztellának én is boldog mini szülit kívánok!
Hú Kikuka, a tiédet most látom. Jó habos ruhád volt! Vivike, nagyon édes! Így ül már vagy tartjátok a kis hátát?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

ajjaj, tényleg Esztellának sok boldogságot a feledikre! fél torta már kész? ;)

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?