Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, ne bántsátok a kacsát! :lol:

Üdv a fedélzeten! :wink:
Végülis engem személy szerint konkrétan nem bántott senki...csak valahogy nem esett jól itt lenni a napokban... :oops:

Azok után, hogy sokan ennyire kiálltatok mellettünk, kismamik mellett, azt hiszem, kutya kötelességem, hogy visszajöjjek.Meg aztán az a szegény kacsa... :lol:

Szerintem Bridgetről ne beszéljünk többet.Zárjuk le.Nem kell most már senkire sem csúnyákat mondani.Már leírtuk Neki a véleményünket.

Csajok, lenne egy kérésem.Én csak őszintén tudok írni.Ha megkérdezitek, hogy mi van velem, hadd válaszoljak őszintén!Akkor is, ha baromi hányingerem van!

Tudom, hogy ez irritáló, mert engem is zavart régebben, de hát tudomásul vettem, hogy ez van, nem tudtam mit tenni ellene, magamban irigykedtem egy kicsit az illetőre, és reménykedtem, hogy majd nekem is lesz.

Amíg az embernek nem jön össze a baba, persze, hogy irigyli a hányingert, és szívesen lenne a babás-hányós helyében.
De amikor majd Ő hányja le a zebrát,és egy falat sem megy le a torkán, senki ne várja el tőle, hogy örüljön neki,mint majom a farkának, mert hányni iszonyat rossz, még babásan is.

Velünk, kismamikkal most "sajnos" ilyen dolgok történnek, nekünk most ekörül forog az életünk, légyszi ne bántsatok érte, ha leírjuk!
Azért írunk ide, mert itt megosztjuk egymással az életünk történéseit, hát mit csináljunk, ha ebben a hányás is benne van? :roll: :roll:

Csipcsab, tündériek a babacuccok!!!!
Nekem is kellenek ilyenek!
A hordozó is nagyon jól néz ki!
A babakocsi milyen márka?

Suzy, korai volt a teszt! :wink:
Vendég

De jó! Itt van Luca is! Kép

Többiek Titeket is várunk.

Luca!

Csak úgy van értelme ha őszinték vagyunk egymáshoz. Te is hányj nyugodtan. :lol:

A kocsi márkája TOMA BUGGY. Nekünk nagyon megtetszett. És mindennel felszerelt. Elölről hátulról tolható,még a tolókar magassága is állítható. Van hozzá mózes,táska,esővédő. Az alján a bevásárlókosár. Téliesíthető,sportkocsivá alakítható. Szóval szerintem minden megvan ami kell. Jó a rugózása is. 5 pontos biztonsági öv stb... és így volt 46 ezer ft,ami szerintünk nem volt drága. Dunakeszin vettük a Kenguru Goldban.
csipcsab

Kép

Na, ezt már szeretm! Végre tudtam röhögcsélni!!!

Nati :)
Az idióta alkesz ugye én vagyok? :lol: :lol: Mert ha nem, besértődök! :lol: :lol: Ma még vezetnem kell, meg fog buggyanni a pezsgőm! :roll: :roll:

Csipcsab :)
Képek jöhetnek bármiről és bárilyen mennyiségben!!! :wink:
Én nagy turkáló vagyok!!! Imádom!! Lucát is fűzöm, hogy legközelebb túrni menjünk!!! :lol:

Mami :)
...és hánytál is? Milyen színűt??? :lol: Répa volt benne? Kép
Tényleg, a háromból azé nagyobb az esélye a leánykának!!! :wink:

Megjegyzem, én fiút akartam elsőre.... :oops: Másodikra lányt. Fordítva sikerült. Na és? :D

Susy :)
Tök jó ez a görbe! Teszt meg k@pja be! Lefotóztaaaad??? :roll:

Vicuska :)
Az már vedőférfi lenne és másra használnánk!!! :lol: :lol:

Mi volt az előző oldalon, bakker? :oops: :lol:

Ja, emlékszem.......
Szerintem lapozzunk egy kurva nagyot és igyunk/hányjunk tovább!

Gröni :) Baba :) Ticsi :) Luca :) Kukac :)
Kép

Visszalapozok ezé a biztonság kedvéért.......

Lehet, hogy csak később leszek, mert a Zapa dolgozna a gépen....
Vendég

Susy!

Igen van már nevünk. Ha tényleg kislány akkor Flóra lesz.
Mert eddig már két különböző doki is mondta hogy lány,de azért folyamatosan titokzatoskodik nem ügyileg. Egyik sem merte 100 %-ra mondani. Ha fiú akkor a férjem Ákosnak szeretné én meg Barnabásnak. De mostmár legyen lány,ha már ilyen rucikat vettem neki. :lol:
Hétfőn este megyünk dokihoz. Akkor majd megint rákérdezek hogy még mindig lánynak látja -e. 8) Persze ha hajlandó lesz mutatni. :lol:
csipcsab

csipcsab

gyönyörűek vagytok és a cuccccook is jeee :lol:

luca

könnyeket csaltál a szemembe bébi :lol: nagyon szépen leírtad az érzésimet...ugylácik a kismamiknak egy ruigóra jár az agyuk 8)

védőnő istenem
minek?
sose fogom megérteni
adminisztárltunk fél órát
ne hizzak 10 kilónál többet
hármasiker az igen
ő (is)javasolja a kettőt 8)

arról nem bezsélve hogy miközben beszélgettünk ránk rontott egy falka nő és elkezdtek pakolni meg üvöltözni körülöttünk...még szerencse hogy semmi világmegváltóra nem számitottam :lol:

szóval ez a rendszer szerintem egy baromság, vagy nem nekem való inkább ezt mondanám....1 hónap múlva jön hozzánk, ha hiányzik hívjam fel hehe...dehogy hívom 8)
Vendég

Csipcsab!

Nagyon helyesek vagytok!Még egyszer gratulálok! :)
Hát, ezek a rucik!!!Csuda klasszak! Én is nagy turkálós vagyok, legtöbb ruhám onnan van. Na meg a babáé is onnan lesz :)
Már alig várom, hogy menjek túrni.Még korainak tartom............

Gyugyi :lol:
Hát nem tudtad, hogy minden hányásban van répa?? :lol: :lol:
Mondjuk legutóbb az enyémbe csak alma volt............ :roll:
Vendég

Gyugyi!

Már otthon vagy? :shock: Rövid nap volt?
Szerintem is tuti a túrkáló. Fűzd meg Lucát. :D 3 nagy szatyor bébiruhát túrtam már és mindezt pár ezer ft-ért.

Maminál miért pont répának kellett volna benne lennie?? :lol: :lol:

Na lépek. Szégyen amit ma csinálok. Még mindig pizsibe ülök itt. Jól eltöltöttem az időt a képek kicsinyítésével és felrakásával. :twisted: Nya nem baj.

Gyors megcsinálom a túró gombócot.

Csajok én nagyon bírlak és szeretlek Titeket. Igaz hogy nem olyan sűrűn jövök mint ti. De azért az nem baj ugye????? 8)
csipcsab

Melus!

Én is 2 hete mertem elkezdeni túrni. :lol: De már nagyon vártam. Majd meglátod milyen gyorsan megy az idő. Mindjárt azon kapod magad hogy te is túrsz ezerrel. :lol: Én is kivagyok akadva hogy mindjárt 30 hetes leszek. Tiszta olyan mintha most tettem volna fel nektek a tesztemet.

Mami!

Köszi! :D

Még hogy 10 kg 3 gyerkőccel. Menjen már. Most olvastam egy másik topicban,hogy megszült egy ikres kismama. És együtt a 2 gyermek 7!!! kg volt. Nagyon szép súllyal születtek.

Hogyhogy javasolja a kettőt???
csipcsab

Mami! :)

Ezt én sem értem, mármint a kettőt?
Vendég

Hát minden orvos azt mondja elég két baba....egészségügyileg ugye....egyenlőre bizom a természetben :wink: aztán meglássuk...legfontosabb az egészség...az mindennek felett
Vendég

Kismamik! :lol:

Kép

bedobhatok egy vigyorgó cicát? :oops: de nem ám megsértődni 8)

Kép

Gyugyi! :lol:

Kép

Mami!

a védőnő monnyon le :twisted: :roll:

Csipcsab!
a bordó-kék kockás ruci a bugyival nagyon állat :P
Vendég

Gyugyi, pénteken 4-től mehetünk túrni! :lol:
A lánykámmal ott leszünk a turi felé, a kínaiban. 2-re megyek oda.
Majd msn-en megdumáljuk...

Mami, én sem értem a kettőt, mi az?

Én még semmit nem merek venni...úgyhogy túrok a Tesómék Barnikájának, aztán majd megkapjuk, ha tökösünk lesz.
Ha nem, akkor meg rózsaszín, habos-babos kicsilányunk... :wink:

Csipcsab, mondd, ezeket a tündéri cuccokat nem növitek ki, mire nekünk kell? :wink:
Vendég

Mami, nekem azt mondták, általában a 8. hétig eldől, hogy hányan maradnak.
Következő uh-nál tutira kiderül.
Te hogyan gonodolod a darabszámot?
Ha a természet nem szól közbe, ragaszkodsz a háromhoz?
Vendég

Mami :)
10 kiló???? :shock: Noooormáááális?
Mikor szültem, egyik újdonsült anyuka mesélte:
Baromira ki volt akadva a dokijára, mert cseszegette 8 hónapon keresztül..... Nem is ez a lényeg, hanem amit szülés után mesélt a csaj. :lol: :lol: Idézem: "Jól kib@sztam vele a végén! Jól odasz@rtam az orra alá!" Bocsi :oops: , de idézni csak pontosan szabad! :wink:

Melus :)
Redukció....... :(
Na szép! :lol: Már a hányásunkat is kielemezzük!!! Fotód nincs? :lol: :lol:

Csipcsab :)
Igen, szerda az rövid. Már gyurtam is! :D
Pihengess és lustizz!!! Még "vissza fogod sírni" pár hét múlva! :lol: :lol: Bár szerintem akkor is pizsamában leszel még délután is, csak más okokból!!! Fésülködésről ne is beszéljünk!!! :lol: Igaz, gyakorló anyukák?? :wink:

Luca :)
Na, mikor turunk?
Engem is érdekel a hányingered!!! Torkod hogy van?
Vendég

Luca!

Dehogyisnem nőjük ki. Mert akkor ha kislányod lesz akkor majd küldjem el Neked?? :wink:
csipcsab

Na, közben jó sokat írtatok! Helyes! :lol:
Vendég

Gyugyi!
Igen, lefotóztam. Bnetes ártalom!!!! :lol: :lol: Feltegyem?

Csipcsap!
Szép név nagyon a Flóra! :wink:
susy75

Luca!

igen biztos vagyok benne, hogy a 21 i Uhn eldől miújság odabent,...

nem merek egyenlőre sarkosan fogalmazni, hisz még bennünk sem állt össze a kép, de ez most itthon és a szűk körben a fő téma...

az orvosaim és a védőnő is a kettőt javasolta,,,,a párom cikkeket tölt le a netről, ahol ösezhasonlitgatja az esélyeket illetve a hármas terhesség nehézségeit és halálozási statisztikát...sajnos ez nagyon kiborit, hogy van ilyen statisztika...hogy sajnos felmerül, mint lehetőség...az ennyire koraszülés, amit sosem tudnék megbocsátani magamnak...

még nem döntöttünk nagyon nehéz :shock:

Remélve hogy nem indítok ezzel újabb lavinát mindenki véleményét szeretettel várom :lol:
Vendég

Ja és Banyák,ha én babás leszek nem menekültök a nyavajgásaim elöl, az tuti! :lol: :lol: :lol:
susy75

kvt
Vendég

Gyugyi!

Nem semmi hogy már a gyúráson is túl vagy. :shock: Olyan aktív vagy. Én bennem nincs ennyi akaraterő edzés szempontjából.

Hát biztos igazad van pizsi ügyben. Egyébként nem szakadok meg. pihengetek,császkálok ha olyanom van. De azért enni csak kell nem?? :lol: Na meg a mosogatás. :evil: Most elővettem a fagyasztóból a husilevest,vágok bele répát meg rakok bele májgombócot,és ez lesz. Meg a túrógomboc. Az uram kajál bennt(persze azért itthon is) de azért nem akad ki hogy nem túl laktató számára a kaja. Én meg imádom a levest.
csipcsab

Gyugyi!!!

Az idióta az bolond lenne, de igen csak rád gondoltam, meg magamra természetesen!!! :lol: :lol: :lol:

Csipcsab kislányak kék babaautót vettél??? :lol: :lol: :lol: :lol: nekem tetsz!!!

Én értem Mami!

Csajok engem egyik fiam sem hányatott meg! Csak egyszer a férjem :lol: :lol: :lol: :lol:

Gröni????? Irtam pö-t!!!
Vendég

Mami!
Nem vagytok könnyü helyzetben az biztos! :? Mert tényleg nagyobb az esély három babával koraszülésre, és akkor ott a kérdés, hogy lehet kettövel minden rendben lenne. Èn se tudnám mit csináljak! :roll: Hallgass a szívedre!
Volt kolléganöm is lombikozott és a 4. sikerült neki. Ugyancsak három babát kapott vissza és mind a három megtapadt. Most boldog három gyerekes anyuka! :wink: :lol:
susy75

Huu csipcsab

összefutotot a számban a nyál, tejóég

Husilevest kéééjek

jaj csk zacskós van :cry:

na majd főzők holnapra
de akko meg nem fogom kívánni dühítőőőő :twisted:
Vendég

Csipcsab!
Èn tegnap este negyed 10-kor nekiálltam hagymalevest fözni. Fini lett! :lol: Az én uram is kétszer eszik fött kaját. MErt magamnak muszály föznöm, de ö bennt a cégnél is kajál délben. Mikor este hazaesik nem tud ellenállni a föztömnek. Imádja a magyar konyhát! 8) :lol:
susy75

Mami!
Beszereztél már valami homeós bogyót? :roll:
susy75

Susy!

Nálunk is ez van! És úgy eszik itthon is mintha egész nap nem evett volna. :lol:

Nati!

Hát igen. Kislánynak kék babaautó. Nekünk ez tetszett. Azért mert kislányom lesz,nem akarok csak rózsaszint mindenből. Meg ebben van vajszin is. Így nem teljes kék. A kocsiban aki megnézi majd látja hogy nem fiú. 8) Mert nagyon gáz hogy ilyet vettünk??? Mind a ketten ezt akartuk függetlenül hogy kislány. De azért mondtam a férjemnek az üzletbe hogy szerinted tuti ezt kéne lánynak?? Erre azt mondta hogy aki majd beszól nekem azt küldjem oda hozzá elbeszélgetni. :lol: Ja és szerinte ez a szin unisex. :lol: Mondom dehogy. Erre azt mondja nekem. Te milyen szinű farmerokat hordaz? Mondom kék. Erre Ő: na látod hogy unisex a kék. 8) :lol: :lol:

íg hagytam magam meggyőzni bár nem nagyon kellett. :lol:
csipcsab

Na akkor most mehetek az uradhoz beszélgetni!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nem gáz, dehogy!!!!
Vendég

De azért mégiscsak kisfiús, de tudod mit majd jó lesz a következő babának, ő hátha kisfiú lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

De engem nem zavar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nati!

Nem Rád gondoltam. Ő azokra gondol aki esetleg az utcán beszól majd nekem. :twisted:

Nem kell vele beszélgetned! :lol:
Én is tudom hogy inkább kisfiús. De sebaj. Szerinte unisex!! :lol: 8) Meghagyom ebbe a hitébe. :lol:
csipcsab

Sziasztok! :D

Örülök hogy visszaállt a rend!!!!! :wink: :D Igaz, még mindig nem a rendes kerékvágásba!!!! :( Ticsi és Baba nem jelentkezett!!!! :( :shock:

Gröni

Köszi a kedves szavakat!!!! :D :D :D Két vetélés után nem akarok egy harmadikat, nagyon utáltok érte??? :lol: :lol: :lol:

Edinka

Lányod biztos nagyon jól érezte ma is magát ugye??? :wink: :D

Susy

Lesz pozitiv teszt!!!!! :wink: :D

Csipcsab

Nagyon jók a rucik!!!! Meg a kocsi is és a hordozó is!!!! :wink: :D
És nagyon szépek voltatok!!!! :D

Most egyenlőre ennyi, bocsi ha most másnak nem írok!!!! :oops: :oops: :oops:

Viszont ezt most már leírom! :roll: Amikor két hete hánytam meg ment a hasam, én is arra gondoltam, hogy "Te jószagú Úristen! Biztos hogy ezt akarom én, hányni-hányni és hányni!!!!!" :shock: :roll: Nagyon utáltok érte???? :wink: :lol: :lol: :lol:

Ma voltunk dokinál egyik szemem sír a másik nevet! :shock: Teljesen rendben vagyunk mind a ketten!!!!! :wink: :D :D :D
Viszont azért "sírok", mert akkor miért nem jön össze? :roll: :shock: :cry: :cry: :cry:
De lesz babám, lehet hogy nekem is 2-3, fiúk-lányok mindegy, csak kismacska ne legyen!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na mindenkit elriasztottam a hozzászólásommal? :shock: :roll:

Utáltok mi???? :lol: :lol: :lol: Akkor nem jövök többet!!!!! :wink: :D
Vendég

Csipcsab, nekem a kék a kedvenc színem.És ha kislányom lesz, tuti, hogy nagyon sok kék cucca lesz.

Szuper a kocsi!Én is megvettem volna a lányomnak is!Szerintem én is kéket fogok venni.Kék-pirosat. :lol:

Ditke, kismacskára nem sok esély van,attól ne félj! :lol:

Azért az jó, ha nincs semmi gond.Akkor csak várni kell...na, azt nagyon nehéz.
Vendég

Edinka, mi volt az oviban?
Vendég

Cigiszünet.............

Luca :) Csipcsab :)
Nekünk is kék kocsink volt!!!! Imádom a kéket! :wink:

Ditke :)
Húúúú, nagyon! :lol:
Kitartás!!!! Úton van már az e a gyerek, csak lassan jön! :wink:

Rövid volt ez a cigi!!! :lol:
Vendég

Ditke!
Tudom,hogy lesz pozitív teszt! Nálad is! A kérdés mikor?? :roll:
Azért jó, hogy ninhcs semmi bajotok, de akkor tényleg miért nem jön össze?? :shock:
susy75

Örülök, hogy lenyugodtak a kedélyek!

Susy, milyen optimista laptetű :lol:

Ditke, kismacskára tényleg nem sok az esély, hacsak... :shock: van macskád??????? :lol:

Vicuska, hová gondolsz, nem rúgtunk be, nem vagyunk mi olyanok, ugye Kukac? :wink:

Kép
vickybabe

Kép
Vendég

Vicky!

Kép
susy75

Én meg részeg..............
Kép
Vendég

Egészségedre GYugyi! Kép
susy75

Kép
Vendég

Csajok! Szerintem a holnapi napot kihagyom tesztelés ügyileg! Ha nem jön meg és pénteken is jó lesz a höm, akkor lövök egyet pénteken! :P :lol:
susy75

Én is ittam ám Veletek tegnap!
Vörösbort.Lazítónak.
És most is azt iszom. :wink:
Vendég

sUSY :)
IZÉ :oops: Suzy :lol:
Hol az a tesz??? Mutimá! :lol:

Luca :)
Igyá csak, hadd szokja a kölök!!! :lol:
Péntekem verseny lesz a suliban háromtól. Városi nyelvismerő bizbasz. Felügyelek. Nem bizti, hogy 4-re végzek. :?
Vendég

Sziasztok drága csajszikák! :D

Rég jártam erre nagyon.... :oops: :( A munka rabja lettem.... kezd csúnya méreteket ölteni.... de most szerintem már elindultam felfelé a gödörben... Talán már látom a felfelé vezető utat... 8) :lol:

1 oldalt olvastam csak vissza, de ahogy látom, jó is, hogy nem olvasgattam mostanság, rossz híreket, haragot, szomorúságot nem szeressssek olvasni. De látom helyreállt a rend, tehát újra itt a helyem! 8) :lol: :lol: :lol:

Csipcsab :D Szép a pocid és nagyon tutkók Flóra cuccai! :wink: Remélem nem fog megtréfálni Barnabás, mert akkor textilfestékre lesz szükségetek! :lol: :lol: :wink:

Susy :D Nagyon gyönyörű a hőd, remélem a köv teszt már plusz lesz! :wink:

Luca, Mami :D Olyan aranyosakat írtatok! :wink:

Mamikám :D Nehéz a dilemma... :oops: :? :shock: Hmmmm.... nemtok okos lenni.... de lehet én 2-t vállalnék, fene tudja....

Ditke :D Örülök, hogy minden rendben veletek! :wink:

Csajok, le kőőő zárjam a laptopot, mert nincs nálam a töltő és meghalt az aksi. :evil: Ígérem sűrűbben gyüvök! :wink:

Nálam minden ok. Este dugom az első kúpot, köv ciklus elején méhszájsebet fagyasztunk. Hétfőn megkaptam az első gynevacot, megcsinálom most még egy kúrát. Na futok haza, főzök valamit embernek 2 hét után!!! 8) :lol: :lol:

Girbegurbám.... Kép

Pusszantás mindenkinek! :wink:
fenci

Gyugyi!
Íme! Hómezö!:cry: :?

Kép
susy75

Látom helyre állt a rend, bár még nem teljesen de alakul!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Fenci :)
tessék feltölteni azt az aksit!!!
A görbéd meg tök jó!