Jaj, ne bántsátok a kacsát!
Üdv a fedélzeten!
Végülis engem személy szerint konkrétan nem bántott senki...csak valahogy nem esett jól itt lenni a napokban...
Azok után, hogy sokan ennyire kiálltatok mellettünk, kismamik mellett, azt hiszem, kutya kötelességem, hogy visszajöjjek.Meg aztán az a szegény kacsa...
Szerintem Bridgetről ne beszéljünk többet.Zárjuk le.Nem kell most már senkire sem csúnyákat mondani.Már leírtuk Neki a véleményünket.
Csajok, lenne egy kérésem.Én csak őszintén tudok írni.Ha megkérdezitek, hogy mi van velem, hadd válaszoljak őszintén!Akkor is, ha baromi hányingerem van!
Tudom, hogy ez irritáló, mert engem is zavart régebben, de hát tudomásul vettem, hogy ez van, nem tudtam mit tenni ellene, magamban irigykedtem egy kicsit az illetőre, és reménykedtem, hogy majd nekem is lesz.
Amíg az embernek nem jön össze a baba, persze, hogy irigyli a hányingert, és szívesen lenne a babás-hányós helyében.
De amikor majd Ő hányja le a zebrát,és egy falat sem megy le a torkán, senki ne várja el tőle, hogy örüljön neki,mint majom a farkának, mert hányni iszonyat rossz, még babásan is.
Velünk, kismamikkal most "sajnos" ilyen dolgok történnek, nekünk most ekörül forog az életünk, légyszi ne bántsatok érte, ha leírjuk!
Azért írunk ide, mert itt megosztjuk egymással az életünk történéseit, hát mit csináljunk, ha ebben a hányás is benne van?
Csipcsab, tündériek a babacuccok!!!!
Nekem is kellenek ilyenek!
A hordozó is nagyon jól néz ki!
A babakocsi milyen márka?
Suzy, korai volt a teszt!