Sziasztok!
Annyira aranyosak vagytok, lányok! Köszönöm, hogy adjátok a vállatok!
Alziza nem hiszem, hogy csak miattam jött. Valószínűleg úgy gondolta, hogy csak azért ragadott pennát, hogy vígasztaljon, amúgy ha rendbejött azonnal ír nekünk. Ugye?
Szegénykém, borzalmas lehet, ha így leég az ember bőre. Én már csak tudom. Tejfehér vagyok, nincs az a nyár, amikor le ne égne a bőröm. Azt hallottam valahol, hogy igazán a bőr nedvességének a helyreállítása a legjobb módszer, szóval én a legvizesebb testápolóval kenegettem (a panthenol sz...t sem ért!), meg a Nivea soft krémmel... na, az használt. Próbálj meg pihenni egy kicsit délután, hátha tudsz aludni pár órát!
Zalcsinak jobbulást, Neked meg kitartást! Nálunk Gergő és Emese csupa takony, ma éjjel is kétszer szívtam Mesi orrát, mert nem kapott levegőt és folyton nyöszörgött.
Tündéri a maci! A kis medveidomár nem kevésbé!
Észbontó abban a sityakban! Úgy összedögönyözném!
Ildi: aranyos vagy. Azt hiszem ismerősek Neked azok a problémák, amikről általában írogatok itt. Úgy érzem, nálatok is Te vagy az igásló (már bocsánat), aki mindent cipel, húz, vonszol, mikor hogy. Én amikor elsorolom a napi teendőimet (amit Te is tettél: vásárlás, gyerekek, tanulás, stb..), a végén mindig hozzáteszem: "és a tö....mre a viharlámpa"...
Igen, nem az kellene, hogy sajnáljon bárki, inkább éreztessék velem azt, hogy fontos amit teszek, hogy elismerik, hogy én is leteszem az asztalra a magamét. Mert ugye ő feláll az asztaltól fél ötkor... de Te?! Még éjjel is ugrálsz a gyerekekhez, míg ő édesdeden alukál, mert ugye korán kel és Ő DOLGOZNI MEGY! Mintha Te nem dolgoznál.
Áh, ugyan, hisz' otthon vagy egész nap! Miért is nem tudod a számlát levinni a biztosítóba? Miért is nem tudsz elmenni bevásárolni, miért is nem lett kész az ebéd, miért is nincs kimosva a kedvenc gatyája és berakva a szekrénybe? Na, miért is? Oh, kézenfekvő a válasz: mert nem csinálsz egész nap semmit!
Oké, sarkítottam... ennyire azért nem durva a dolog, mondjuk az én férjem azért sem szólna, ha megenne a kosz, de mondjuk ki se takarítana.... emlékszem amikor Enikőt hoztam haza a kórházból (mikor született)... 5 héttel a szülés előtt kiengedtek egy hétvégére, akkor rendbetettem a lakást... no, szülés után még az akkori (5 hetes) mosogatnivaló edényt megtaláltam a mosogatóban!
Szép? Ültem ölemben a babával (akkor értünk haza) és néztem, ahogy anyám mosogat és porszívózik. A férjemnek csak arra volt ideje, hogy éjjelente a meztelen k...kat nézegesse az interneten, hogy elmosogasson és legalább kiporszívózzon, no arra nem! Nincs igénye rá! Mondjuk anyósomat is felveti a kosz, az is tény.... mit látott otthon?! Én meg megőrülök a kosztól és a rendetlenségtől... de nem bírom négy gyerek mellett! És ez (is) kiborít! Lassan két éve lakunk itt, de még nem pucoltam ablakot!
Egyszerűen nem jutok hozzá. Más meg nem csinálja meg... de ez más téma.
Most ott tartunk, hogy reggel (este köszönés nélkül elvonult aludni, a kutyákat is én etettem- mondjuk ez sem újdonság!!!), már próbálkozott ölelgetni, símogatni (mintha nem történt volna semmi). Nem igazán vágyom ezekre most. Azt a "hülye kurva" kifejezést nehezen emésztem... ja, tegnap este olyan epegörcsöt kaptam, hogy azt hittem belepusztulok! Anyum szerint az idegességtől.
Reggel mondtam, hogy öltöztesse fel Emesét hisz az ő lánya, amíg Encsinek frizurát készítek. Csak nézett rám nagy szemekkel. Mondom neki, hogy bár... igaz... mit lehet tudni egy kurvánál, hogy ki csinálta neki a gyereket, nemdebár?
Arra is gondoltam, hogy a jövőben "kiszámlázom" neki az együtt töltött pásztorórákat (mondjuk azt nem mondhatom, hogy csődbe menne ha fizetnie kéne érte... amennyit együtt vagyunk....), de nem adom olcsón ha már k...va vagyok, akkor a luxuskategóriából! Anyukám édes volt: "Csak vigyázz kislányom, nehogy találjon olcsóbbat!"... Látjátok, milyen bölcs az én drága jó anyukám!
Eldugulok..
Szép napot Nektek lánykák!