Sziasztok!
Mimi!
Nem akarok károgni, de biztos jó lóra tettél Dr. R-rel?
Nem lesz kisebb, nyugi.Mindig kisebbnek mérték nem? Jól teszed, hogy pihengetsz, nem most kell maraont futni!
Lina!
Sajnálom, hogy tegnap behorpasztottatok. Na de majd ma...
Luca!
Drukk hétfőre, biztos nem lesz semmi baj, azt már kiszűrték volna.
Sugi!
Talán jobb, hogy egy nem jó házasságban nem lett baba, szerintem a gyerek egy remegő kapcsolatban nem kohézió. Viszont most nem lesz semmi baj! Lehet azért érzed előbb a babát, mert ugye kisebb a helye.
Jövő héten családi pótlék ügyintézés, erre a hétre nem vállaltam.
Most éppen a fülem gáz. Egy hete nem hallok a jobb fülemre rendesen, el van dugulva.
Tegnap kapott Kinga három felsőt, olyan aranyosak. Olyanok, amik megmaradtak a turiban, mert senkinek sem kellettek. Ha kimostam felrakom a képeket, mert szerintem szépek, nincs rajtuk folt, szóval nem is értem.
De KIngának tetszenek főleg az egyik mackós.
Tezsek magamról egy fura pocakost. Ilyen szögből senki sem látja a saját hasát.
Este kupitlanítottunk hétvégén, itt másnap reggel kicsit elgyűrten, tehát ne nézzétek a fejemet stb. és szigorúan
Paca folyamatosan a hólyagomnál matat, ugrál, így gyanítom pont menetirányban ellenkező irányban van. Most már Kofa is érzi, de nagyon szemtelen kis csóka, mert amint az apja rámpraclizik rögtön abbahagyja a matatást. Na tegnap kitoltunk vele, és egy óráig nem bírta ugribugri nélkül. Erre Kofa: ilyen erővel csinálja? Mondom aha, csak éppen Te nem érezted, mert mindig meglógott a letapogatás elől.
Kinga anno a bordáimat támadta.