Új privát üzeneted érkezett!

többiek hol lehetnek?alszanak még?

mikor kapunk Szabináról képet?

KépKép
lyndee

Hát én ide nem tudok felrakni képet. Valamit nem csinálok jól mert mindig kíírja hiba.
Feladtam majd egyszer neki ülökés megpróbálom. Majd lehetJucát megkérem tegyen fel képet mert ő az én segítőm:)

Kép
csucsu05

Mimi, ne pánikolj, minden rendben lesz, meglátod!

Sógornőm végülis a 31-32. héten szült, nem tudom pontosan, mert a dokik nem úgy számolták, ahogyan mi.
A baba 1340 gramm volt, és nem kellett oxigén sem.
Csak inkubátorban volt, amíg megerősödött.
Teljesen jól van, édes baba!Már átalussza az éjszakát. :lol:

De ne agyalj ilyeneken, miért lenne koraszülött a babád?
Az meg, hogy hogyan fekszik most, egy dolog, azon se izgulj!

Próbálj meg minél többet pihenni, az biztos nem árt.

A többi terhességednél mikor kezdett nyílni a méhszáj?
Nekem mindegyiknél előbb kinyílt, és nem volt gond.

Meglátod, minden rendben lesz!!!
Vendég

Köszi Luca!

Némileg megnyugodtam... :D

az előző 2 terhességnél, csak a szülés előtt pár nappal kezdett nyílni, előtte nem.

Most felhagytam az eddigi "aktív" dolgokkal, többet pihenek.

Futok főzni, mert az azért kell! :wink:

Kép
zmimi

Mimi, főzz csak, az bizti nem árt, de azért a hegyeket ezután inkább kerüld ki!Bár én is jobban szeretek mászni rájuk, mint kerülgetni őket...De most ez van. :wink:
Vendég

Luca, Mimi,
most csak pihengessetek, hegymászás ráér. Aztán ha kibújtak a babócák, akár a föld alá is elviszlek benneteket "hegyet mászni", de komolyan :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

encike ugy néz ki,hogy nem hagy békén!Mostmár a kutyákat is elengedi.MA csak az egyiknek tüntette el a nyakörvet és így nem tudjuk megkötni és el tud menni így mert szar a kerítés!a harapósabb kutya még meg van kötve de kitudja azt is elengedi e.ha az meg megharap valakit mehetek a dutyiba!

ma nagyon szar napom van.szegény hugom reggel zokogva hív fel hogy a lovardába ahol dolgozik betörtek az éjjel és elvitték a saját nyergét meg az összes öbbi nyerget és felszerelést! :cry: :cry: milliós a kár!!! :cry: :? :?

juca a gyereket nem adom oda anyósnak,sőt még azt se engedem hogy lássa!
se szűlnapjára se karácsonyra nem vett neki semmit.Meg a saját fiát se köszöntötte fel születésnapján!

csucsu mondom hogy van ot baba!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó a vonalzóm, szerinte tegap volt peteérésem...
Hát szerintem meg nem. Még nem is volt pozitív az LH tesztem eddig, pedig tényleg a 16. napon járok már. De hogy mi volt az a ma reggeli 35.6-os hőmérséklet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

hajrá linácska!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

linácska:szerintem a reggeli hő esése pé-re emlékeztet.ha holnap emelkedik akkor holnap lesz pé-d. :wink:

KépKép
lyndee

Lyndee,
ez idáig ok, de hogy ekkorát esik előtte??????????????
Majd este nézek LH-t, ha most sem pozitív, akkor nem tudom, mi lehet. Tegnap volt rajta második csík, de még jóval halványabb, mint a kontroll.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

meglátod ma nagyon erős lesz az Lh-d :wink:

Ügyesek legyetek :lol: 8)

KépKép
lyndee

Lyndee,
háááááááááááát, olyan este 9-re, fél 10-re talán elalszik Lili, én meg tök beteg vagyok... hogy lesz ebből kistesó????????? :P

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

ha jönni akar a kistesó,mindegy hogy éjfél van e vagy délután 5 óra.és még lehet jól is jön a késő esti időpont. :wink:

Betegség sem akadály!És még csucsut is beérnéd :lol:

KépKép
lyndee

Linácska: Tényleg ebből még bármi lehet :)

Kép
csucsu05

Csucsu, Lyndee,
persze bármi lehet, de jelen pillanatban bármikor el tudnék aludni, annyira sz*rul érzem magam. Hogy bírom ki este 10-ig, és még akciózzak is... na jó, de csak a cél érdekében :P

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
tessék kávét inni cola-val, attól felpörögsz.... :twisted: NINCS ALVÁS!
(én is betegeskedtem, mikor a babánk fogant :oops: azért csúszott a PÉ-m akkor pár napot. így lett újra fiúúúú :wink: )

Kép
zmimi

Lina!

Flőlem alhatsz is, csak apa tegye a dolgát. :lol:

tjuca

Lina, szavadon foglak!
Még soha nem másztam hegyet föld alatt, és szeretném kipróbálni!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

lina jucának igaza van te alhadsz is csak apa dolgozzon!!!!!!!!!!! :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

Csak életjel.... Minden OK velünk, csak a netünk vacakol. Amint tudok jövök!!

MINDENKINEK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Este győzött az álmosság (nem a részemről :cry: ), de szerintem még nem maradtunk le semmiről...
Az LH-m meg elfogyott.

Vera,
a Vitani hogy van nyitva?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, pedig úgy szorítottam! :wink:
Istenem, én is hányszor jártam így...azért ez olyan nehéz, hogy parancsszóra kell... :cry:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek.
Lina, hú szorítok nagyon, hogy legyen már tesó.
Én a nagyon sok év alatt amit sajnos a volt férjemmel töltöttem, nagyon sokszor sőt éveken keresztül így vártam mindig hogy legyen már baba.
A sok reménykedős hónap után egyszer csak kiderült, hogy vak töltényel lövöldöz, alig éltem túl.
A házasságom nem volt jó, de úggy éreztem egy baba kárpótolna.
Azt hittem megbolondulok.
Nálatok viszont nem ez a helyzet, mert már van egy gyönyörű hölgyikéd, tehát mindketten rendben vagytok, csak lehet valamit meg kell kicsit támo9gatni, esetleg gyógyszerrel.
Hát én drukkolok nagyon.
Luca neked mikor lesz amnio?
Úgy tudom ha a vérvétel eredménye rossz lenne akkor egy héten belül szólnának, hogy baj van , , hát hétfőn aggódtam kicsit , féltem hogy megszólal a telefon és a védőnő hív, de nem hívott, remélem nincs semmi baja a babáinknak, már megérdemelnénk.
Határozottan érzem a baba mozgását, van hogy apró de állandó vibrálást érzek, de mostmár, oda nyomja néha valamilyét és hát ezt már nem lehet másnak kimagyarázni.És mostmár egyre többet.
Lehet hogy nekem amiért abban az egy szarvban van más ahelyzet, igazából, a fél méhemnek kell úgy tágulni mint másnak az egész.
Na ezt jól megmagyaráztam.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi, hétfőn megyek!
Vendég

Sziasztok!

Mimi!

Nem akarok károgni, de biztos jó lóra tettél Dr. R-rel?
Nem lesz kisebb, nyugi.Mindig kisebbnek mérték nem? Jól teszed, hogy pihengetsz, nem most kell maraont futni!

Lina!

Sajnálom, hogy tegnap behorpasztottatok. Na de majd ma... :wink:

Luca!

Drukk hétfőre, biztos nem lesz semmi baj, azt már kiszűrték volna.

Sugi!

Talán jobb, hogy egy nem jó házasságban nem lett baba, szerintem a gyerek egy remegő kapcsolatban nem kohézió. Viszont most nem lesz semmi baj! Lehet azért érzed előbb a babát, mert ugye kisebb a helye.

Jövő héten családi pótlék ügyintézés, erre a hétre nem vállaltam. :twisted: Most éppen a fülem gáz. Egy hete nem hallok a jobb fülemre rendesen, el van dugulva. :cry:

Tegnap kapott Kinga három felsőt, olyan aranyosak. Olyanok, amik megmaradtak a turiban, mert senkinek sem kellettek. Ha kimostam felrakom a képeket, mert szerintem szépek, nincs rajtuk folt, szóval nem is értem. :oops: De KIngának tetszenek főleg az egyik mackós. :lol:

Tezsek magamról egy fura pocakost. Ilyen szögből senki sem látja a saját hasát. :roll: Este kupitlanítottunk hétvégén, itt másnap reggel kicsit elgyűrten, tehát ne nézzétek a fejemet stb. és szigorúan Kép

Kép

Paca folyamatosan a hólyagomnál matat, ugrál, így gyanítom pont menetirányban ellenkező irányban van. Most már Kofa is érzi, de nagyon szemtelen kis csóka, mert amint az apja rámpraclizik rögtön abbahagyja a matatást. Na tegnap kitoltunk vele, és egy óráig nem bírta ugribugri nélkül. Erre Kofa: ilyen erővel csinálja? Mondom aha, csak éppen Te nem érezted, mert mindig meglógott a letapogatás elől. :-P Kinga anno a bordáimat támadta. :twisted:

tjuca

Sziasztok!

Szoktam olvasni mindennap, de ha ülök, annyira rugdossa Marci a bordámat, hogy nincs már erőm írni is, örülök, ha az olvasással végzek.

Lina! Ne tessék lustálkodni! Apának adjál Red Bullt estére. Tudod, szárnyakat ad! :lol: :lol:

Luca! Szorítok az amnióhoz. Amnió után publikussá teszed a baba nemét, vagy továbbra is titkolózol, mint Juca? :wink:

Juca! Szép pocak. Nem szokott feszülni a vakbél műtét hege? Vizesedés nálad hogy áll?

Sugi! Zsuzsu! Nekem már másnap megmondták a vérteszt eredményét. Pedig negatív lett, tehát nem volt baj, hogy azért siettek volna.

Nálam: sok változás nincs, csak annyi, hogy mától nem dolgozom. :lol: Gyerekszoba alakul, de még messze van a teljesen késztől. (Én viszont már teljesen kész vagyok tőle. :twisted: ) Most mosom a babaruhákat, lassan beszerzem, amik a kórházba kellenek. Például hálóinget kell vennem, mert nekem egyáltalán nincs. Mindig meztelenül alszom. Szerintetek hányat kellene vennem? Tegnap is elmentem vásárolni hálóinget, meg szoptatós melltartót, erre hazajöttem egy rakás rugival, meg bodyval. Anyu szerint ez már mindig így lesz, mindig lesz valami otthagyhatatlan gyerekcucc, ami miatt háttérbe kerül az ember saját szükséglete.

Megyünk ma színházba! :lol: Valószínűleg sokáig ez lesz az utolsó. Viszont kaptunk egy nagyon jó kis kengurút, így a kirándulásokról nem kell majd lemondanunk. :lol:

Kislibussal vajon mi lehet?

A régiek még talán emlékeznek Niccire, egy darabig írogatott ide hozzánk. Véletlenül láttam meg a nevét egy másik topikban. Kisfia született neki. :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Én már elég jól, van mit csinálni, így nem unatkozom.
Zsuzsu, még vmikor hétvégén kérdezted, mit tanulok...pedagógia szakos vagyok. :)

Hétfőn oltáson voltunk (18 hónapos) Laurával, szerintetek normális, hogy látszik az oltás helye??!!
Mimi, köszi Neked is a biztatást (a hasba gyereket beszélőst) :)

Kicsit lemaradtam...

Lyndee,
mi újság munka-ügyben? Idén június 1-ig van munkviszonyod? Szakbarbárnak én is írtam már, nem azonnal válaszol, úgyh. ne add fel. S néha Zsanna is besegít, ő is sok mindent tud. De abban sajnos majdnem biztos vagyok, hogy hiába vagy (leszel) terhes, ha jún. 1. után nincs munkaviszony, az anyagi szempontból nem túl jó. Dehát addig még majdnem két hónap van! Még van időd!!!
(De ne idegeskedj emiatt, minden megoldódik, ahogy írtad is, Isten segít, ebben biztos vagyok.)
Találtál azóta valamit?

Montana,
nekem annak idején azt mondták, vigyek jó sok hálóinget (mert véres lesz? nem tudom), vettünk is egy csomó lebernyeget, amit azóta se hordok...A szülésnél úgyis kórházi hálóing volt, utána kettő kellett még, mert a 3. napon mentünk is haza. A mini babaruhákat pedig olyan gyorsan kinőtte Laura...engem is elkapott a gépszíj, állandóan vásároltam volna! :)

Nita,
mi újság anyós-fronton? Nem lehetne valahogy "kiküszöbölni" az életetekből?

Linácska,
Lili jól van? Tényleg nagyon aranyos!
Mikor is mentek legközelebb dokihoz? Majd jól meglepődnek, ha már semmi dolguk nem lesz...

Sugi, de jó, hogy érzed a babád mozgását. Klassz lehet!
Luca, hogy vagy? Hétfőn gondolok Rád!

Szép napot!
ggica

Ggica!

Milyen oltás? A bcg? Az felnőtt korban is látszik. Vagy a 18 hós?

Montana!

Nos hálóingre kár sokat áldozni, én anyutól kértem. Randák voltak, de kit érdekel, nem divatbemutató. :twisted: A lényeg, hogy ki tudd könnyen szabadítani a melledet. Egyébként egy rövidgatya, és egy férfi póló is lehet jó erre, a szobatársam abban nyomta. :wink:
Augusztusban tök meleg lesz, lehet csak egy lepedőbe varrok egy gumit, és divatot teremtek. Vagy elvisznek a pszichiátriára. 8) Ja a sotén pl. adnak kincstári hálóinget.

Ami viszont nagyon bejött, az a tena hálós bugyi. Olyat vigyél kettőt. Szuper. Nem nyom, nem szorít, tart, betétet megtartja, zuhanyozáskor ki tudod mosni pillanatok alatt, akár naponta többször is, hamar szárad, szóval ez a 21. század egyik legnagyobb találmánya. :wink:

tjuca

ja vakbélműtét hege nem feszül. Végülis egy bő arasznyi, és 17 öltés. Azon már nincs minek feszülnie. :? Vizesedés most egészen minimális, kezdek reménykedni... :oops: :lol:

tjuca

ggica:Köszi a kérdésed.Szakbarbárnak nem tudtam eddig írni mert amikor megnézem már betelt a napi limit.
Próbálok munkát keresni.Inkább ismerősöket kérdezgetek és nem vagyok reménytelen...Olyan sok mindenkivel beszéltem már hogy ha csak egy is visszaszól már nyert ügyem van.
Meg akarom mutatni a volt munkahelyemnek hogy többre vagyok képes. :wink:
De itt a neten is keresgélek.
Sajnos tudom hogy nem járok jól anyagilag ha nem találok munkát és babás lennék de mit tegyen az ember ha a munkahelye ilyen gennyes hogy vetélés után egyből elküldik...biztos félnek hogy onnan mennék szülni.

Aranyos lehet a kislányod,nem teszel róla képet?

KépKép
lyndee

Hali!

Ma kismama-relaxon voltam, utána pedig pedikűrösnél. :D
Szóval kényeztetős nap volt, amiben úgy kimerültem, h mikor hazaértem ledobtam magam a kanapéra (1 gyerkőc sem volt itthon) és megnéztem 3 részt a régi "Jóbarátok" -közül... :oops:

Most viszont mindjárt futok az oviba.

Hááát, Juca nekem is megfordult a fejemben, h biztos vagyok e a dokiban (vagyis nem vagyok bizti) de nincs képem a 31 héten lecserélni :? ... pláne, akire szívesen cserélném, az meg már nem tudna elvállalni. Zsákbamacskát pedig nem veszek. Akkor már marad ő.
A szülésznőm viszont tuti jó, nála szültem legutóbb.

Lina! Apával is itass koffeint! :wink:

Kép
zmimi

Lányok!

Most néztem a vonalzómra... 70 nap van hátra... (sztem kevesebb lesz)

Ja, és Juca, klassz a pocód! :wink:

Kép
zmimi

Helló!

Juca, igen, az oltás a 18 hónapos, nem a gyerek, ő már majdnem 19!!! A lábába kapta, uaz, amit 2-3-4 hónapos korban (diftéria-szamárköhögés-tetanusz?? nem biztos). Piros folt van a szúrás körül. Kezdjek aggódni? Igazán rámférne már. Utoljára két hete volt halálfélelmem. Na, mindegy.
Igen, én a SOTE-n voltam, ott járt hálóing, klassz volt, lehetett azzal is divatolni: elöl vagy hátul is meg lehetett kötni - utóbbi esetben szexi volt nagyon. :)

Lyndee, mi az, hogy betelt a limit?? Remélem, tényleg rendben lesz a munkahely!!!! Aztán majd kérek tippeket, ha lehet. :)
Szívesen közkinccsé teszem Laura képét. :) Bár nem sok reményt fűzök magamhoz.

Mimi, hol fogsz szülni? Hú, már tényleg nincs sok hátra!
ggica

ggica,nincs semmi újabb fejlemény anyós fronton.csak dörömbőlt párszor mikor a mosogép elkezdett cenrtfugázni és ez gondolom nem tetszett neki. :lol: de azért még egy mosást betettem hagy centrizzen neki a gép :lol: :lol: :lol: :lol:
és te hogy vagy?

juca olyan csini pocakod van!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska:csucsuék ma kötlöznek nem tudod?Nem hallottam felőle semmit.

KépKép
lyndee

szia lyndee csucsuék nem ma költöznek asszem pénteken.
De tegnap azt mondta csucsu,hogy pár napig lehet nem jön babanetre,hogy kicsit lenyugodjon,mert még barnázgat mindíg! :(
Majd beszélek vele és mondom hogy mi van ha esteleg nem jön egy ideig!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nitácska,nagyon aranyos vagy!
Holnap megy a dokihoz remélem minden rendben lesz nála!

KépKép
lyndee

én is nagyon drukkolok neki!!!!!!!!
de 4 teszt már csak nem veri át az embert!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Persze,én tudom hogy baba van,ebben nem is kételkedtem.
Egy kis utro-t írhatna ki neki a doki! :?

KépKép
lyndee

szerintem fog is csak lássa a babát jó helyen van e.nehogy méhen kívűli legyen és az legyen támogatva!
majd holnap már többet fogunk tudni!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Most beszéltem csucsuval telón.Sajnos korházba van mert méhenkívűli a baba :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Majd hív még engem hogy mi van.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csucsu,sajnálom és puszilom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
lyndee

Csucsu, nagyon szorítok Neked!!!!!!!!!!!!!!!
Szegénykém, nagyon sajnállak! :cry:

Monti, ha a csajok ki tudják csikarni belőlem a baba nemét, akkor Nektek is megírom! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem olvasom vissza azt a 10 oldalt, amiről lemaradtam, de esetleg valaki összefoglalhatná a fontosabb dolgokat, azt megköszönném. :) A képeket azért megnéztem, csinik a babák és a pocakok is! :)

A helyzet, hogy a doki szedette volna a fogigátlót tovább, de mondtam, hogy nem szeretném, mondta erre: akkor jó, de 3-4 hónap szünet. Hát végül nem szünetelünk, de nem kergetem magam hiú ábrándokba az azonnali teherbeesést illetően....
Még az is lehet, hogy a babánk már a házunkban fog megfoganni, persze ehhez előbb meg kell venni a kiszemelt áldozatot (és átépíteni, meg felújítani), de most e téren is látjuk az alagút végét. Rengeteg házat megnéztünk, volt álom-házikó is tóparton, meg lepukkant alap nélküli borzadály is.... De talán kikötöttünk egy melett, de mjd csak akkor írok róla, ha már a mienk lesz. Persze a hitel is befigyel, de remélem nem bukjuk majd be. Úgyhogy most ott tartunk, hogy mégis csak dolgoznom kell majd.

Puszi mindenkinek!
kislibus

No nemigazán érte meg erre a rossz hirre jönnöm....
kislibus

Jajj Csucsu! :cry: :cry: :cry:

tjuca

Csajok!

Csucsu kb. hány hetes???
kislibus

kb most volt 5+1 hetes terhes :cry: :cry: :cry:
majd ha hív akkor megírom mi van.az intenzíven van! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép