Na szép reggelt nőszemélyek!
szeressük egymást
már megint mire kell hogy jöjjek
Babcsi!
olyan jó hogy jelentkeztél
én is szeretnék képet a ki csöppségedről
és mesélj picit bővebben magadról és ne tanulj annyit
Mofly!
már annyiszor hiányoltalak
baszus, még mindíg nem jött meg?
de mi az oka?néztek vért hogy állnak a hormonjaid?sajnálom a görcsöket, remélem a Merional segíteni fog
jó lenne, ha te is többet jelentkeznél, plíííííííííííííííz
Ditke!
na te is mindíg el vagy veszve
látom mindjárt péd van
Edinka!
ne aggódj, nem lesz semmi baj a picivel, az angyalkák vigyáznak rá
Vicky,Kukac!
milyen volt az Operett?leittátok magatokat a sárga földig?
Gröni!
olyan megható volt, amit írtál mindenkinek....
elsírtam magam rajta
én annyira szeretném, ha maradnál, nélküled hiányos a topic
Baba!
te is remélem fogsz jönni
, neked olyan érzékeny a kis lelked, hogy nagyon könnyen megbántódsz....
de mi tudjuk, hogy ez azért van, mert nagyon érző szívű ember vagy, és tudjuk, min mentén keresztül
kérlek, te is gyere vissza, mert szeretünk
Luca!
te se lépj le, mert veled szorított az egész topic, mikor baj volt
és most is szorítunk nektek, hogy minden rendben legyen
Ticsimű!
én nagyon megértelek téged is
tudom, hogy ha kisfiú lesz tényleg, akkor is nagyon boldog anyuka leszel, és majd a 3.hátha puncis lesz
de a szíved mélyén értem, hogy lányt szeretnél....ez teljesen logikus, hogy ha valakinek van egy fia, kislányt szeretne....szerintem
sőt, van aki ragaszkodik, hogy csak fiút, vagy csak kislányt szeretne...én is kislányt szeretnék...
és nem tagadom, nagyon nem tudnám elképzelni, hogy fiam legyen, és a párom is csajszit akar...és már most leírom é bevallom, hogy nagyon csalódott leszek, ha fütyis lesz....ha meg is köveztek érte....mióta az eszemet tudom, kiscsajszit akarok....persze ha biztos lehetnék benne, hogy a második csaj lesz, akkor fiu is jöhet elsőre..de ha nem lesz lányom, csak fiaim, nem leszek boldog teljesen...
Bridget!
most te biztos meg fogsz haragudni rám..
de leírom az őzinte véleményem..
Te robbantottad ki a bombát, és úgy gondolom, hogy nem volt fair letámadni a topic régi lakóját....
nem azt mondom, hogy nem volt jogod, mert ide tényleg az ír, aki akar, nem tilthatja meg senki, csak észre kellett volna venned magad, hogy megbántottál olyan embereket, akik nagyon fontosak a többieknek...mi már régóta egy nagyon jó kis csapat vagyunk(bár én is csak 1 éve vagyok itt, és nagyon örülök, hogy a többiek befogadtak
), és nem volt emmi sértődés és megbántás, csak amikor te jöttél....
nagyon másként éled és gondolod az életet, ami nem baj, nem kell mindenkinek ugyanolyannak lennie....csak tapintatlan és érzéketlen volt a hozzászólásod és lehet észre kellene venned, hogy miattad menekülnek számunkra fontos régi , jó és értékes emberek...
remélem elgondolkodsz rajta...
engem biztos meg fogsz emiatt utálni, de a többiek fontosabbak nekem, bocsika