Új privát üzeneted érkezett!

Jaj itt mar lassan kezdi mindenki felreerteni :roll: :oops: Itt a helyzet csak az volt,hogy 1temaban nem ertettunk egyet :oops: de senki nem kivanja senkinek,hogy ne jojjon :roll: mert o epp mas :roll: errol nem volt szo :roll: ne tessek csurni csavarni a dolgokat :roll: :oops: Senki nincs innen kiutalva :roll: Mar banom,hogy hozzaszoltam :oops:
Egy kis vidamitas keppen:
http://www.youtube.com/watch?v=KbJSi6HazlA

Gyugyi szerintem is szuperek 8)

Jelentes:
Ma csinalok Lh-tesztet mer lassan itt a nagy nap :wink: 8) Ma vegre befejezem anyu foto-frame-jet asszem :roll: :oops: Ember tegnap 2orat ugykodott megint rajta es meg mindig nincs kesz :evil: Az ember azs hiszi milyen jopofa dolog...kozben meg :evil: :x Jaj en most neztem a fotokat amiket Shimodaban csinaltam :o gyonyoruen a heten albumba rakom es a linket kuldom :wink:

Hutomagnes ugyben!!
Ha tenyleg kell akkor kuldok :wink: Priviben kerek majd cimet 8) De milyen legyen szeretnetek valasztani is vgy rambizzatok :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pálinkásat :!: :!:

Dobom a görbém! :wink: :lol:
Kép
Kép
Vendég

Nagyon sajnálom, hogy tegnap hirtelen felindulásból elfeledkeztem pár olyan emberről, akik nagyon kedvesek nekem! Nem szeretnék úgy eltünni, hogy tüske maradjon bennetek, mert nagyon sokat köszönhetek itt mindekinek kivétel nélkül!

Gyugyi, Baba, Susy, Ditke, Luca!

Tudjátok miért említelek benneteket egy lapon. Mi mind átestünk azon, amit remélem többé senki nem tapasztal meg és nem azért, mert feladja! Ezt főleg Gyugyinak írom! Ti mind kivétel nélkül a szívem csücskei vagytok, nagyon szeretlek benneteket és ha tetszik, ha nem mindegyikőtöknek kívánok még egy rakat gyereket!

Fenci!

Nagyon szeretlek téged is. Még emlékszem mikor a Mónika showban voltál álmomban! Zebrával jelentél meg és babás voltál! Sajnos én nem tudtam neked olyan csodás dolgot jósolni, mint te nekem! De szívből kívánom, hogy teljesüljön minden álmod!

Ticsi!

Aggodótársam! Nem lesz semmi baj veletek meglátod és ha majd a kezdeben tartod a kis törpördögöt nagyon boldog leszel! Tiszta szívemből kívánom, hogy teljesüljön az álmod és legyen egy Tündéd!

Edinka!

Neked már nem kell sokat várnod, érzésem szerint már ott lapul a pici babád a pocakban! Amilyen spontán jól időzített, ebből csak is jó sülhet ki!

Bridget!

Neked is csak azt tudom kívánni, mint itt mindenkinek, hogy teljesüljön az álmod, de neked még azt is, hogy rendeződjön a kapcsolatod, hogy párod is akarja annyira azt a bébit, mint te! Egy babát csak úgy lehet igazán várni, ha mindketten akarják és attól lesztek igazi boldog család!

Zsófi!

Nehéz időszak van előtted és mögötted is! Mindig csodáltam a hozzáállásodat, hogy milyen optimista vagy, hogy milyen pozitívan látod a jővőt, viszont mostanában egyre inkább magad alatt vagy, ami persze érthető! De egyikünk sem tehet a másik bajáról és itt mindenkinek megvan a maga keresztje! Neked még ott a jővő, ott a lehetőség, sokunknak csak a múlt van, amit soha vissza nem hozhatunk! Emlékszem mikor írtad, hogy a végén egyedül maradsz, mert itt mindenki bebabásodik mire nálatok egyáltalán elkezdődik valami! Ha egyedül maradsz az nem azért lesz...... Kívánom, hogy hamarosan te is nyavajogj a rosszúllétek miatt és azt is, hogy utáljanak ki miatta! Sajnálom, hogy így alakult köztünk a dolog, én tényleg nagyon szerettelek!

Vicuska!

Talán te vagy itt az egyetlen akinek soha nem múlik a jókedve, akinek mindig van valami jó beszólása vagy egy perverz képe! Te vagy ennek a topiknak a lelke, mert mindenkihez van egy jó szavad, senkiről nem feledkezel el! Nagyon nehéz időszakon vagy túl, meglátod neked is hamarosan jönnek a hármas ikrek!

Mami!

Olyan boldog vagyok, hogy sikerült nektek, igazán megérdemlitek, olyan varázslatos dolog történt veletek! Vigyázz a 3 kis rosszaságra és pihenj sokat, kell az enerdzsi pár hónap múlva!

Nati!

Bízom benne, hogy még meggondolod magad és bevállalsz negyediknek egy kislányt, ha pedig kisfiú lesz, az csak hab a tortán! Szeressétek egymást és vigyázz a fiukra és párodra is!

Gizi!

Neked is csak azt tudom kívánni, hogy teljesüljön az álmod! Hamarosan te is kismami leszel, igaz nem a jóslásomról vagyok híres, de nagyon bízom benne és tiszta szívemből kívánom!
gröni

sziasztok lányok!

sajnálom a tegnapi napot...szerintem itt senkinek nem állt szándékában senkit megbántani, főleg nem elüldözni! Mindenkinek vannak nehezebb napjai, ami mindannyiunk esetében érthető is.

Gröni, Baba, remélem újra gondoljátok ezt a dolgot, mi szeretünk Titeket!

Tegnap jó volt a színház, és Zsófival pezsgőztünk a szünetben :lol: :lol: :lol:

Szép napot!
V.

Kép
vickybabe

Gröni!
Jaj Istenem de sajnálom, hogy ilyen kép alakult ki rólam, én nem akartalak bántani, nagyon örülök, hogy Neked sikerült a baba, teljes szívemből kívánom, hogy minden rendben legyen és 7 hónap múlva a kezedben tarthasd!!! :lol:
Tudom, hogy mindenkinek a maga baja a legnagyobb, elnézést, ha csak a sajátommal foglalkoztam. Én is nagyon szeretlek és most nagyon rosszul érzem magam. Főleg az a mondatod esett rosszul, hogy nem véletlenül maradok egyedül.... :cry:

Lányok, sajnálom, hogy ez lett ebből a topikból. De talán mindenki csak túlérzékeny és ezért rosszul reagál.

Vikivel kocintottuk Rátok tegnap! :wink:

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt

Gröni: Úgy örülök, hogy itt vagy :D :D :D
Ne tűnj el, a tegnapi napot csak a kismamis hormonjaid okozták :wink:

MA, megint megyünk oviba. Fél 10-re. De én most annyira aggódom :cry: mivel jó idő van, így 10-12-ig kint lesznek az udvaron. Nekünk meg el kell jönnünk az oviból, addig kimegyünk a városba :wink: . Én annyira félek, hogy Viktória le esik valamiről, és beüti a fejét vagy eltörik a kis keze :shock: neki egyáltalán nincs veszélyfélelme. Ő mindenre felmászik, feláll. óvónéni nem tud 32gyerekre nézni?
Ez igaz, normális, hogy féltem őt?? Úgy félek, hogy vmi baja lesz, és én nem leszek ott,hogy megvigasztaljam. Ő még nekem olyan kicsike :?

Baba: Remélem te is meggondolod magad, én mikor haza érek az oviból fogom láttni a Hsz-at :lol:

Kép

Kép
edinka

Na most már csak kijön belőlem!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Itt csak egyvalaki kavarja a sz@rt de az nagyon!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Az egészet ő inditotta el! Nem akarok személyeskedni, nem is fogok! Csak még annyit, nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel!!!

Csak még annyit Lucának abban nagyon igaza volt, hogy minden embernek más a problémája, és minden embernek a maga problémája a legnagyobb és mi ezért voltunk itt egymásnak, hogy ezt megbeszéljük, és nem azért hogy "ráboritsuk a másikra az asztalt"! Kicsit érdekesen fogalmaztam de mindegy!

Szóval csajok szedjétek össze magatokat és legyen már végre píssssszzzz!
Eddig mi röhögtünk azon, ha egy másik topikban marták egymást, most rajtunk röhögnek! :roll: :roll: :roll:

Az érzékeny kismamik is szedjék össze magukat és várjuk a rókáikkal együtt őket (bocs hogy többes számot írtam, de remélem más is egyet ért velem)
Ja és ezt nekik:
Kép

Viszont ezt nem szeretném látni a topikban:
Kép

Most már elküldhettek a francba, de a véleményem akkor is leirtam!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Groni
KOszonom a kedves szavakat :roll: :oops:

Vicky
En is igy gondolom :roll:

Zsofi@
Ne aggodj nem maradsz egyedul :D En nekem ki tudja lehet nem is lesz soha :roll: :(

Naty
En ezt most magamra vettem :roll: De csak azert mert en uj vgyok... :roll: Ugyhogy vegulis...inkabb en legyek a ludas,mint mas :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

:wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ajjjajaj! :roll:

Gröni, Drága! :) Ne tűnj el!

Mami :)
3 kis maszat? Nem semmi! :D Gratulálok!

Nati :)
Nem küldünk el. :)
Most meg meg se jön? Jól átlendültél a másik oldalra.

Kukac :)
Egészségetekre! Biztos jó volt a színház!

Rólam annyit, nem sikerült meghozni a mensimet, 3 napig fetrengtem a görcsöktől, más nem történt. Doki most írt föl nekem Merionalt, hátha ettől helyreáll a ciklusom. Májusban már nagyon szeretnék lombikozni, jó lenne ha addig megjönne!

Kép
mofly

Mofly!!!!
Szia!!!!!!

Nem is megyek, senki nem mondta :twisted: :twisted: :twisted:

Én annak idején amikor "új" voltam, csak tanácsot adtam, nem az észt osztogattam a régieknek, mert az hogy nézett volna ki. Majd amikor mindenkinek a lelkivilágát nagyjából megismertem, akkor olyan hangvétellel próbáltam a másikat a helyes irányba terelni, amit még elbir! Vannak köztünk érzékenyek, még érzékenyebbek, vannak köztünk bolondok :wink: iszákosak :wink: sexmesterek :wink: . Mind mások vagyunk, de ahhoz hónapok kellenek hogy megismerd a másikat, nem napok esetleg hetek!
Igaz Kukacból is kijött aminek esetleg nem kellett volna :roll: :wink: , de ő erre rá is jött hamar Ugye??? 8)
Rátudjuk a frontra! Baba is érzékeny a Ticsi féle témára, hisz senki nem élt át akkora tragédiát , mint ő, és remélem senki nem is fog! Ő már tudja, hogy milyen az a mondat, hogy"mindegy csak egészséges legyen"! Baba IMÁDLAK TUDOD!!!!

Ja és még valami! Nekem egy olyan ember ne ossza az észt akinek a legnagyobb napi problémája az hogy hova menjen a barátnőivel ebédelni, esetleg melyik jógaterembe lazulni!!!! :evil: :evil: :evil:

Ezennel eldugolok, és lehet utálni!!!!!!!
Vendég

Tudtam en,hogy en vgyok a problema oka...vgyis,hogy en leszek :roll: Mar elotte is ereztem,hogy nem fogadtok be :roll: (tisztelet a kivetelnek)En nem az eszt probaltam osztani...xsak reagaltam egy irasra...nem is akarmilyenre :roll: En sose nyavalyogtam se azon hova menjek ebedelni,se azon hova menjek jogara...en meseltem a napi torteneseket :roll: Vgy mar ezt sem szabad?En nem tehetek rola,hogy mashol elek es mas a kornyezetem...mas dolgok tortennek velem :roll: Ha mar itt tartunk mondtak nekem,hogy irigysegbol kezelnek ugy ahogy :roll: Pedig aztan semmi irigyelnivalo nincs az eletemben :cry: Viszont amit most te csinalsz az mar sardobalas es ertelmetlen sertegetes :cry: Nem is irtam neked semmi olyat meg masnak se..csak Ticsi-t bantottam meg talan amit mar vgy 3-szor leirtam,hogy nem allt szandekomban :( Tudtam en,hogy rossz otlet volt ide regisztralnom :(

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na szép reggelt nőszemélyek! :lol:

szeressük egymást :P

Kép

már megint mire kell hogy jöjjek :roll: :evil:

Babcsi!
olyan jó hogy jelentkeztél :lol: én is szeretnék képet a ki csöppségedről :P és mesélj picit bővebben magadról és ne tanulj annyit :wink:

Mofly!
már annyiszor hiányoltalak :( :D
baszus, még mindíg nem jött meg? :shock: de mi az oka?néztek vért hogy állnak a hormonjaid?sajnálom a görcsöket, remélem a Merional segíteni fog 8)
jó lenne, ha te is többet jelentkeznél, plíííííííííííííííz :P

Ditke!
na te is mindíg el vagy veszve :lol: látom mindjárt péd van :wink:

Edinka!
ne aggódj, nem lesz semmi baj a picivel, az angyalkák vigyáznak rá 8)

Vicky,Kukac!
milyen volt az Operett?leittátok magatokat a sárga földig? :D

Gröni!
olyan megható volt, amit írtál mindenkinek.... :( elsírtam magam rajta :( én annyira szeretném, ha maradnál, nélküled hiányos a topic :?

Baba!
te is remélem fogsz jönni :shock: , neked olyan érzékeny a kis lelked, hogy nagyon könnyen megbántódsz.... :? de mi tudjuk, hogy ez azért van, mert nagyon érző szívű ember vagy, és tudjuk, min mentén keresztül :(
kérlek, te is gyere vissza, mert szeretünk :P

Luca!
te se lépj le, mert veled szorított az egész topic, mikor baj volt :( és most is szorítunk nektek, hogy minden rendben legyen 8)

Ticsimű!
én nagyon megértelek téged is :)
tudom, hogy ha kisfiú lesz tényleg, akkor is nagyon boldog anyuka leszel, és majd a 3.hátha puncis lesz :P
de a szíved mélyén értem, hogy lányt szeretnél....ez teljesen logikus, hogy ha valakinek van egy fia, kislányt szeretne....szerintem 8) sőt, van aki ragaszkodik, hogy csak fiút, vagy csak kislányt szeretne...én is kislányt szeretnék... :lol: és nem tagadom, nagyon nem tudnám elképzelni, hogy fiam legyen, és a párom is csajszit akar...és már most leírom é bevallom, hogy nagyon csalódott leszek, ha fütyis lesz....ha meg is köveztek érte....mióta az eszemet tudom, kiscsajszit akarok....persze ha biztos lehetnék benne, hogy a második csaj lesz, akkor fiu is jöhet elsőre..de ha nem lesz lányom, csak fiaim, nem leszek boldog teljesen... :?

Bridget!
most te biztos meg fogsz haragudni rám.. :shock: de leírom az őzinte véleményem.. :?
Te robbantottad ki a bombát, és úgy gondolom, hogy nem volt fair letámadni a topic régi lakóját.... :evil: nem azt mondom, hogy nem volt jogod, mert ide tényleg az ír, aki akar, nem tilthatja meg senki, csak észre kellett volna venned magad, hogy megbántottál olyan embereket, akik nagyon fontosak a többieknek...mi már régóta egy nagyon jó kis csapat vagyunk(bár én is csak 1 éve vagyok itt, és nagyon örülök, hogy a többiek befogadtak :P ), és nem volt emmi sértődés és megbántás, csak amikor te jöttél.... :roll:
nagyon másként éled és gondolod az életet, ami nem baj, nem kell mindenkinek ugyanolyannak lennie....csak tapintatlan és érzéketlen volt a hozzászólásod és lehet észre kellene venned, hogy miattad menekülnek számunkra fontos régi , jó és értékes emberek...
remélem elgondolkodsz rajta... :shock:
engem biztos meg fogsz emiatt utálni, de a többiek fontosabbak nekem, bocsika :wink:
Vendég

Jajjjajjajj Istenem, mi folyik itt?
Én legszívesebben rábeszélnék mindenkit, hogy maradjon, de a szíve joga mindenkinek dönteni, marad-e vagy nem.
Szerintem egy ballépést meg lehet bocsájtani. Na de nem a végletekig......
Vendég

Susy?????????????????????:lol: :lol: :lol:

teszt???????????? :P :P :P
Vendég

ja,,,,,és én szeretem az összes kismamát :lol:

Mamit, Lucát, Grönit, Ticsit, Babcsit, Melust... :P
meg a többieket is, akik hamarosan kismamik lesznek
meg azokat i, akik nem akarnak kismamik lenni...egyelőre :wink:
Vendég

Bridget!

Hogy is mondtad? Sárdobálás? Én csak a véleményemet mondtam ki ugy mint te, csak én egy olyan embernek aki vette a bátorságot és kiturt olyan embert, akit mi szerettünk, és szeretünk most is és akit NAGYON VÁRUNK VISSZA!!!

Na és persze a többieket is, mert ezzel elinditottál egy lavinát ha nem vetted volna észre! :evil: :evil: :evil:
Ja és bocs nem vagyok irigy egy olyan emberre akitől a párja nem is akar gyereket!

Na ezennel eldugolok!
Vendég

Bocsi csajok tuti igazatok van csak en nem veszem eszre magam...rosszul esnek ezek a szavak mert en nem vgyok rossz ember...sot :cry: Meg1szer utoljara leirom nem allt szandekomban senkit megbantani...de ez mar edes mind1 :roll: Mai nappal kileptem es nem haborgatom a babanetes kozosseget :cry: En azert orultem,hogy itt lehettem es ha engem sokan nem is en mindenkit kedveltem :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vicus!!!!!!

Klassz vagy!!!! :)
Kép
Vendég

Vicuska :)
Köszi a hiányolást. Sajnos csak ritkán tudok benézni, minden nap este 8 körül érek haza.
Te jól vagy már teljesen?
Nekem azért nem jön meg, mert annyira vékony a nyálkahártya, hogy nem tud leválni. Amikor meg szokott jönni, akkor is csak 2 napig tart. Ez a gond velem, szerintem.
Egyébként teljesen egyetértek a hozzászólásoddal, csak én most nagyon nem dumálok, mert régen jelentkeztem.
Engem nem zavarnak a kismamik. Mindkét oldalnak megértem az érzéseit. Négy éve várok gyerekre. Már csak jöjjön, és egészséges legyen! Ettől függetlenül mindig is kislányra vágytam, ezt nem lehet irányítani. Akkor most szemét vagyok?

Átírom a vonalzóm, a görcsöléstől új ciklust számítok.

Kép
mofly

Mofly!
nagyon szurkolok neked :lol: :lol: :lol:
hajrá rózsaszín babaszoba :P :P :P
én jól vagyok, várom pirit :shock: aztán bejelentkezem Tapolcára :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!!
Ne haragudjatok,hogy így ismeretlenűl beleszólok a ti dolgotokba!!Már egy ideje olvasgatlak benneteket és álltalában az esti borozgatásokban is részt veszek.Nagyon jó kis csapat vagytok azért húztam fel egy kicsit én is magamat az itt történteken.Bevallom az egyik régi felhasználó közel is áll nagyon hozzám és nagyon szeretem :)
Bridget:Miért lenne vajon Nati rád irigy???Ugyanazokat megteszi amiket te.Eljár bulizni,eljár tornázni...stb.Csak mindezt úgy,hogy van egy szerető család a háta mögött!!!!!!
Mindenkinek sok sikert kívánok!!!!
p.heni

Heni!!!!

Ő AZ ÉN BARÁTNŐM!!!!!!!
És azt is mondta hogy alkoholistát csinálok belőle :wink: :wink: :wink:

Kép
Vendég

Hali csajok!

Jól eltüntem az esküvő óta. Nem is neteztem tegnapig. :D
Már lassan 2 hete asszony vagyok. :lol:

Aztán a párom is itthon volt így mentünk vásárolni a gyerkőcnek. Én meg járom a boltokat és rucikat szedek össze. Szóval jól elvagyok.

Csajok,szomorúan olvasom mi történt itt az elmúlt 2 napban. Remélem helyreáll a béke,és visszatérnek a régiek. Hisz olyan jó kis csapat vagytok. Én nagyon ritkán írok,de olvasni ahogy tudok mindig olvaslak Titeket,és irigylésreméltő banda vagytok. :lol: Ne "essetek" szét.
Gröni,Luca,Baba,Ticsi!! Tessék visszajönni.

Susy!

Én nem értek a görbékhez,soha nem is mértem. De azok alapján amiket már itt láttam,mint szakértő megálapíthatom hogy ez bizony babás görbe. :lol: Hol a pozitív teszt??

Gizi!

Bocsi hogy még nem küldtem a receptet. :oops: Mindjárt pótolom priviben. Sajnálom hogy megjött.

Vicus!

Hogy vagy? Hogy megy a meló??

Mami!

Nagy-Nagy Gratula a 3 csöppséghez. Nem semmi. Egyből nagycsaládosok lesztek! :D Vigyázz nagyon magatokra!!!

Gyugyi!

Dobj már nekünk egy sztárfotót Magadról. Már elfogy teljesen. :D

Nati!

Tudod nem csinálsz belőle alkoholistát. Csak minden nap isztok. :lol:

Bocsi hogy most másnak nem írok de annyira nem vagyok képben. :oops:
csipcsab

Gyugyi!

elfogy-elfogysz :lol:
csipcsab

Nati:így ismeretlenül, ha megengedsz pár szót, innen a "szomszédból".../babaproject 2008/
A számból vetted ki a szavakat!
És én vagyok az a lány, akiről Nektek panaszkodott Bridget a múlt hónapban...engem speciel lePITIzett!!!
Azért, mert meg mertem írni a személyes kis véleményemet arról az aprócseprő kis dologról, hogy szerintem nem árt ha az ember lánya őszintén megbeszéli a párjával a családalapítás ügyét...és nem csak az egyik oldal tud az ügyről...
Ez nem panaszkodás, csak mint tényt írtam le, mert akkor nem akartam belefolyni a magam-védelmébe.
Szóval csajok, lépjetek túl ezen, tőlünk is távozik...remélem rötyöghetek tovább rajtatok továbbra is, mert nagyon csíplek benneteket!
További szép napot és zebrás tesztet mindenkinek! :wink:
Vendég

Szia Csipcsab! :lol: :lol: :lol:

kérünk sok-sok esküvői képet 8)
nászút nem lesz?vagy majd a kisbabával 3-asban? :P
köszi, megy a meló, csak nem emelgetek egyelőre 40 kilós kutyákat :shock:
inkább a gazdi kapjon sérvet, mintsem én :lol:
Vendég

Csnóri!

Köszi ez jól esett!!!

Lányok kaptam egy másik topikból egy lánytól privit!!!
Azt irta, hogy az ő topikjukba is bekevert Japán barátnénk!
Tuti kis csapat vagyunk, ne hagyjuk magunkat AZÉRT SE!!!!!!!
Vendég

Susy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hol vagy??????????????
olyan zebrás bizti a teszted, hogy rá se fér a netre?????????? :P :P :P
azért próbáld meg lekicsinyíteni, mert már tűkön ülünk :wink:

Csnóri!
szija 8) 8)
Vendég

Nati:
:lol:
az a lány "velem van"...rólunk írt...aszongya tökös vagyok, hogy leírtam ide a véleményemet! :D
Imádom is ezért! :wink:
Vendég

Nóri!
Nem akartam ki írni a nevét, nem akartam esetleg kellemetlen helyzetbe hozni :D
Vendég

Nati:Én sem, ...csak így anonim imádom!
Vendég

Vicus!

Már raktam Fotókat az esküvőről. :lol: :lol:
Mindjárt megnézem Neked melyik oldalon találod.
De talán még gratuláltál is. :roll: :lol:
csipcsab

Vicus!

2119.oldalon találod a képeket. :D
csipcsab

Csipcsab!!!!!

MÉG MÉG MÉG!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Látom zajlanak az események :oops:

Nati, Vicus!
Teljesen egyetértek veletek!Tegnap is írtam már,hogy nem kellett volna az elején így reagálni Ticsi írására, és akkor nem tartanánk itt. :cry: Ùgy éreztem én is ,hogy ez indította el a lavinát.
Szólal drágáim: Gröni, Baba, Luca, Ticsi. Tessék visszajönni. Nem topik a topik nélkületek!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Tesztem nega, höm jó.! :? Dobok göbét is! Nos, lehet korai volt a tesz (ebben bízom), vagy nem vagyok terhes (ez szóba se jöhet). :lol: :wink:

Mofly!
De jó hogy írtál! Fene abba a fránya mensibe. Gyógyszeren kívül nem lehet mást tenni,hogy megjöjjön? :?
Meg azért így nem is tudtok próbálkozni! :(

Gröni!
Meghatódva olvastam írásodat, olyan volt mint egy búcsúlevél! De ugye nem az???????? Velünk maradsz???? ÈS amit az elején írtál pont az járt nekem is a fejemben, hogy egy embert mondata sértö volt számodra, de közben vagyunk itt még 15-20, akik nem így gondolják :oops: és akiknek hiányzol!!! Kép
susy75

Nati!

Képeket?? Esküvőist?

Mert ha tényleg nem zavar senkit akkor szivesen megmutatom azt is hogy milyen kocsit meg hordozót vettünk a bébinek. Meg olyan szupi rucikat turiztam neki. Olyan kincsekre lehet találni a turikban. :oops: Vagy Ti ez ellen vagytok? Én imádok turiba járni. :oops: Olyan mintha tök új ruhák lennének.
csipcsab

Csipcsab!
Aranyos vagy, remélem én is,hogy babás görbe! :lol: :lol: Igen,minden kép érdekel bennünket,mait a bébi vettél az is. Igaz csajok? :wink: :wink:

Nati!
Azért az még nagyon tetszett,hogy vannak itt bolondok, alkeszek, szexmesterek! :lol: :wink: Valahol tényleg igaz, jól megírtat a frankót! :P :P
susy75

mait=amit
bébi=bébinek :oops: :oops:
susy75

Csipcsab!!!!

Minden képet szeretnék látni!!!! Ilyet is olyat is!!!

Suzy egyébként tetűűűűd van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És korai volt a teszt!!!

Hát ahányan vagyunk annyi félék :wink: :wink: :wink:
Vendég

Na hát akkor mostmár én is leírom,hogy teljesen egyetértek Veletek csajok. (Nati,Vicus,Susy).

Szerintem is csak 1 ember miatt lett ez az egész széthullás. Reméljük mindenki megnyugszik,és visszajönnek hozzánk. Hisz nagyon várjuk Őket!!!!!!

Natinak az a beszólása nekem is nagyon tetszett. Igazán találó volt. :lol:

Susy!

Pozitív lesz az a teszt meglátod. :wink:

Jó hát akkor keresek képeket,miket is rakhatnék fel,mert azért nem akarok túl sok lenni. :oops: Ugyanis még a rucikat is lefotóztam. :lol: :oops:

De azért még várok egy kicsit hogy biztos mást se zavarjon az ilyen kép. :wink:
csipcsab

Csipcsab!!!!!!!!!

tudom hogy tettél fel képeket :lol:
de én még akarok!!!!!!!!!!!!!!babásat is :wink: :wink: :wink:

Susy!

már lerágtam a körmeim :D , a teszt monnyon le, korai volt.... :evil:
a laptetű is arról árulkodik, hogy babás vagy :wink:
hol a görbéd? :roll:
Vendég

Görbuszom:
Kép

Igen,látom a tetűt!!!!!!!!!

Vicuska!
Bocsi a körmeidért. :oops: :oops: :lol:

Remélem nagyon,hogy csak türelmetlen voltam. Egyébként csütörtök, péntek körül kéne nem meg jönnie. Nekem mindig csak a nem várt mensi napja után lett pozitív a tesztem. 12. dpo még belefér!
susy75

Susy!
akkor meg no para!a hétvége előtt még pozitív lesz :lol:

Gizi!
jut eszembe, a vonalzó dolgot viccelésből mondtam ám.... :oops: le ne cseréld miattam 8)

Gröni, Ticsimű, Baba, Luca, Mami! :P :

Kép
Vendég

Na a kacsa érdekében jövök :lol:

pedig nem akartam mig el nem csitulnak a kedélyek, de Vicuskám te olya erőszakos vagy ... kénytelen voltam 8)

Utoljára nyilatkozom a témában: szerintem 2 és fél év kinlódás itán szabad nyavalyognom a rosszulléteimre, természetesen az ésszerűség és a tapintat határain belül....(jelzem ma délelőtt is kurva rosszul voltam 8) nem bánom, csak mondooooom :lol: )

Én maximálisan kislány párti vagyok, megértem Ticsit, hogy kicsit elkenődőtt, én is elfogok ha mindegyik gyermekem fiú lesz (jajneee :shock: 8) ) aztán megbékélek és boldogan várom őket. :lol:

Most levonulok a védőnénihez na kiváncsi vagyok, remélem nem valami idióta 8) vajon ért a hármasikrekhez??? :shock: nálam biztosan jobban....

egyébkémnt annyira vicces vagyok, épp minap ecseteltem nektek a belvárosi élet szépségeit, most meg úgy néz ki mégis mennénk kertbe....ennyi gyerekkel :shock:

ha valaki tu jó kis házat pesten szóljooon :lol: :D 8)

MINDENKIT NAGYON SZERETEK ÉS PUNKTUM ÉS ÍRJATOK!!!!!!!

és ne zugoldojunk egymásra jányok

CZUPP
Vendég

Na akkor a képek!

Elöbb ismét az esküvő. Közkívánatra. :lol:
Kép Esküvő elötti állapot :-) Kép Uram csukott szemmel Kép Gyűrűhúzás Kép Kép Anyuval Kép Az étterem elött Kép Hugival
csipcsab

Csipcsab!
nagyon jók a képek :lol:

Mamikám!!!!!!!!!!!
meséld el milyen volt a védőnő :D
az mindíg nő? :shock: vagy van pasiban is? :roll: :wink:

Krisz!
mi volt Debrecenben?????????? :roll:
Vendég

Kép 27+6 napos Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

És még nagyon sok jó kis cuccot vettem már. De nem akarom elárasztani a topicot. Ezért is bocsi. :oops:
csipcsab

Vicus!

Szerintem azok mindig nők. Én még nem hallottam férfiról. Mármint védőnőbe. Na ezt jólmegaszontam. 8) :lol:

Mami!

Majd gyere hogy milyen a védőnő,és hogy nem e kapott sokott a 3 bébitől. :lol: Kivi lennék a fejére. :wink: Ja és mellesleg megjegyzem hogy annyit nyavajogsz csak amennyit akarsz,meg hányhatsz meg minden. 8)

Hát biztos rátok fér majd egy családi ház. :D
csipcsab

Csipcsab!
Nagyon édi rucikat vettél a kismanónak. Tényleg nem lényeg,hogy turis e,mert szépek! :lol: :lol: Nevetek van már? 8)
susy75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?