Új privát üzeneted érkezett!

Még ha a doktor elérhetőségét valaki megírná, nagyon megköszönném. Úgy látom a vonalzó nem jött össze, de nem adom fel!
Váúúúú! Mégis sikerült!

Tündi
Kép
ddorka
 
 


Sziasztok!
Tudja valaki, hogy Mágenheim doktornőnek van-e magánrendelése, és ha igen hol? Barna Med-től már eljött ennyit sikerült kiderítenem!
Köszönöm ha válaszoltok!
mancika1979
 
 


DDorka Tündi!
Küldtem privit, nem tudom melyik Szabó dokira gondoltál, én Szabó György asszisztensének küldtem az elérhetőségét!
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszi, hogy velem örültök! NAgyon jól esik!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Betty!

Én is örülök, hogy minden rendben! (bocs, én egész nap nem voltam gép előtt)

Kép Kép
rozsaag
 
 


Köszönöm Ildi!

Tündi
Kép
ddorka
 
 


Mancika: én 2 hete szültem Magenheim doktornőnél és amikor mondta, hogy kérjek időpontot a 6-hetes kontrollra nem mondta, hogy elment a Barna-Medtől. A mobilszámát elküldöm privibe.

Kép
fiora
 
 


Betty,
én is nagyon örülök NEKTEK :D !

Bonca,
képzeld, tegnap írtam egy részleteset sárgaság ügyben, de közbe jött a vacsi és elszállt az egész... azért igyekszem még megírni, remélem elérlek még vele, de most ismét a küldetésemet kell teljesítenem :wink: !

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


Sziasztok!

Susy!

17. hét, gyorsan megy az idő! 2 hét múlva uh! Már nagyon várom!
És dobd már ki a mérleget az ablakon! Csak idegesít Téged, nincs semmi értelme! Bár azt mondják, hogy megnyugtat a tudat, hogy tudod mennyit eszik, én mégis úgy látom, hogy az ellenkezőjét váltja ki a kismamákból! És mégis hogy gondolja a védőnőd? Vedd le 80 g-nál a ciciről és hallgasd, hogy sír, mert még éhes? Hihetetlen butaságokat tudnak kitalálni! Bocsi, csak kiakaszt ez a hülyeség, én már a 4. védőnőnél tartok, de eddig csak 1 volt igazán profi! Kár, hogy nem az 1., hanem a 3. babábnál tartoztunk hozzá!

Betty!

Édes a manócskád és tényleg nagy megkönnyebbülés, hogy minden rendben! :lol: Én is ezt éreztem pár hete!

Márti
borossné becz márta
 
 


Sziasztok!

1 napot nem vagyok és már alig győzlek visszaolvasni benneteket :-)

Susy- Sajnos nem nagyon tudok véleményt írni Neked,nálunk 2 hétig volt csak tejcsi anno,bezzeg most! :cry:

Betty-NAGYON ÖRÜLÖK! Tök jól látszik a babád!! Biztos írtad már,de nem emlékszem, Te pesti vagy? Mindjárt írom ,hogy miért kérdezem.

Szóval képzeljétek, a barátnőm 12+ 2 napos és a 4D-n megmondták neki, hogy kisfiú!! Azt mesélte, hogy valami hőtérképszerű dologgal nézték, hogy abban a "kis részecskében" nincs csont,tehát 99%, hogy fütyi! :D :D Ráadásul 56 kép készült, hát amikor mi voltunk,akkor örültünk a 13-nak is,pedig most volt fél éve.
Sőt azt is kiszámolták valahogyan, hogy valószinűleg 3500 grammosan fog születni. Annyira éles és tiszta képek, hogy le a kalappal. Én erről eddig nem hallottam,de nagyon tetszik. Egyszerűen hihetetlen! Ez a 4D Genesis UH központ. Hallottatok róla már?
Pocakosok!! Ha érdekelne benneteket,akkor szivesen utánakérdezek! :)

Ági

Kép
iroko
 
 


Sziasztok, nekem mostanában aktuális a terhességi cukorvizsgálat, és már készültem a 2 zsemle, 2 dl tej verzióra, erre a dokim rögtön a komolyabb verzióra küldött (cukorivás + vérvétel). Hát, nem örülök neki.... nagyon bíztam abban, hogy erre nem is fog sor kerülni, mert úgysem lesz magas a cukrom... Ti hallottatok erről a verzióról valamit? engem meglepett.

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Szia Szalamandra!
Nekem ezt a vizsgálatot ugyan még a Schöpf-Méreiben csinálták, de most úgy tudom itt is ez van.
Ez így zajlik: éhgyomorra vérvétel, 75 g glükózos oldatot kell meginni, majd utána 2 óra múlva megint vérvétel. Én úgy tudom, hogy megbízhatóbb eredményt ad, mint a zsemlés módszer.
A löttyről borzalmas legendák keringenek. Én nagyon fel voltam készülve, hogy borzalmas lesz, de ahhoz képest meg lehetett inni. Kb. olyan, mint a rossz minőségű nagyon cukros üdítők. Nekem facsart citromot lehetett hozzá tenni, ill. azt ajánlották, hogy érdemes hűtött v. hideg folyadékba rakni, úgy ihatóbb.
Bár a két óra után az evés jól esett, szerintem ne aggódj emiatt a verzió miatt sem. Vért a zsemlés módszernél is ugyanígy vesznek. :D
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Iroko,
Én a 4D Genesisbe jártam uh-ra, már a nővéremmel is. Tényleg nagyon jó hely, kedvesek, figyelmesek. Kapsz dvd-t, fényképet, cd-t a babádról, megkínálnak csokival, üditővel stb. Profi a gépük, nagyon jó képeket csinál. 15 hetesen voltam ott, és már akkor megmondták, hogy kislány :D
www.4dgenesis.hu Mindenkinek ajánlom!
Vendég
 


Szalamandra,
Én a tej zsömit csináltam, de amikor kórházba kerültem ragaszkodtak a cukros lötyihez. Ez a pontosabb vizsgálat! Citromot vigyél!
Vendég
 


Szalamandra - nekem először a dokim a cukros verziót mondta (16. héten csináltuk az elsőt), én meg rákérdeztem a tesztreggelire. Azt mondta ok, akkor csináljuk azt. Szerencsére tök jó lett a cukrom, kevesebb lett reggeli után, mint előtte :)
Remélem a következőnél sem kell azt a löttyöt innom. De tényleg mindenki azt mondja, hogy citromot kell belefacsarni, akkor tűrhető. Egyébként tényleg a cukros lötyi ad tuti eredményt. Ha a tesztreggelinél gyanús, akkor így is-úgy is megcsinálják.

dytke
 
 


Nálam képzeljétek az volt a terheléses cukornál, hogy a Szegedi úti szakrendelőben nem voltak hajlandóak megcsinálni a cukrosat! Van egy saját, belső policy-juk, ami szerint kismamát nem lehet annyire megterhelni, ezért csak akkor csinálják, ha diabetológus kéri, különben csak a reggelizőset, azt is csak ha kikönyörgöm és ragaszkodom hozzá. Egyébként azt akarták, hogy menjek oda reggeli után, és csak azt a vért veszik le, nekem kellett mondani, hogy éhgyomri is kell. Könyörgöm, akkor mihez hasonlítják??? Honnan tudják, mennyi szénhidrátot fogyasztottam és mikor? Mindig baromi hosszú sor van ott is, ki tudja, mikor jutok be. Meg egyébként is, a terhesgondozásnak jogszabály szerint meghatározott elemei vannak, ilyen pl az AFP is, amit nem én találok ki, meg nem is az orvosom, hanem amit meg kell csinálni, az én érdekemben, meg természetesen a baba érdekében. Azzal, hogy fél óra sorbanállás után hajtottak el, mert persze én cukrot vittem magammal, nem kaját, és ezzel nagyon-nagyon felhúztak, szerintem többet ártottak nekem, mint a két óra éhezéssel tették volna.
Nekem nagy érzékem volt ahhoz, hogy az összes ilyet kifogjam, az újpesti szakrendelőben meg az AFPhez nem akarták levenni a véremet, illetve azt mondták, hogy leveszik, odaadják, és vigyem el én Óbudára a Köjálhoz, mert nekik nincs szerződésük a Schöpf-Méreivel. Ezt is fél óra éhgyomri sorbanállás után, azt hittem, felrobbanok. Aztán telefonban a felháborodottan reklamáló anyámnak azt mondták, hogy azért nem tudták levenni, mert nem volt a dokimnál kórház megadva (ez még a régi dokim volt, nem a Gulyás, és már éppen nem kérhette a MÁVba), és akkor nem tudnak mit csinálni. Persze ez is hazugség volt, mert a labor az eredményt a védőnőhöz is kiküldi, illetve személyesen is érte lehet menni, ahogy később meg is tettem, szóval egyszerűen szórakozni támadt kedve a kolleginának, és pont egy kismamát szúrt ki magának. Ez a terhesség megacélozott, és ha legközelebb is szívózni támad kedve valakinek velem, az nagyon rá fog fázni! Simán mehettem volna az Aktívhoz én is ezzel, remek kis sztorit faragtak volna belőle :lol:
danann
 
 


Sziasztok!

Most találtam erre az oldalra, és örülök, hogy ennyi mindenről szó esett már. :D Én augusztus 20 körül szülök majd az ÁEK-ban Dr. Török Miklósnál. Nagyon megköszönném, ha valaki mesélne róla esetleg többet. Van köztetek olyan, aki szintén hozzá jár?
Kérlek a szülők iskolája tájékoztatót nekem is küldjétek el: a.fischer@h-fox.hu
Köszönöm
Ági
fischag
 
 


Livi ez tényleg durva
Nekem szerencsére a dokinőm, miután elmeséltem, hogy a MÁV rendelőjében 3 órát álltam sorba, mire levették va vért, még a terhesség legelején a teljes laborhoz, azt mondta, hogy az AFP-hez (akkor csináltuk a cukorvizsgálatot, és a Hepatitist is) a terhespatológiai osztályra menjek, a nővérek ott fogják levenni a vért. Így nem kellett sorbanállnom éhesen órákat.
Nekem nem is lett AFP eredményem. Egyszerűen a központ ahová továbbment a MÁV-ból nem tudott róla semmit. A doktornő telefonálta körbe a fél világot, hogy mi az eredményem, de nem találták. A HCG persze megvan... Éljen a magyar egészségügy!!! Még jó, hogy akikkel én közvetlenül kapcsolatba kerültem eddig (orvosok, nővérek, ápolók) kedvesek és segítőkészek, megértőek.

dytke
 
 


Fiora!

Próbáltam privit küldeni neked, de nem sikerült. Vagy csak én hiszem azt? Lehet, hogy kaptál vagy 4 üzit tőlem...
Én tudom, hogy ki vagy.... :lol:
Hasfájásra próbáltad az Infacolt? Nekünk (a mi Zsófinknál :D ) bejött!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina
 
 


fischag: Török Miklóst én csak annyira ismerem, hogy ő volt az osztályvezető, mikor szültem, így ő is megvizsgált szülésindítás előtt. Kedves volt, bemutatkozott, stb, de a vizsgálat brutál volt :shock:
Vendég
 


Sziasztok, köszi az infókat a cukorvizsgálatról, ezek szerint nem csak az én dokim volt túlságosan óvatos, hanem létezik ez az eljárás is.

Ha levették a vért és megittam a lötyit, utána ki lehet menni a kórházból, ugye? nem kell ott várni két órát...

laborra nekem eddig a Rókusba kellett mennem, ott szerencsére nem kellett sokat várni. UH-ra viszont egyszer pont január elején (vagy dec végén? - akkoriban hetente jártam) mentem, amikor összevonták a három kórházat - hát, az brutál volt! rengeteg kismama, kevés ülőhely, sok várakozó nagy pocakkal! :oops: nekem akkor még kicsi volt, de voltak szülés előtt pár héttel is...

szép napot nektek! örülök annak, hogy itt a tavasz, nő a pocak, és olyan jó érzés hogy már mindenki látja :) (bocs, buta elsőbabás kismama :) )

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Fiora! Köszi szépen!
mancika1979
 
 


Sziasztok!

Régen voltam erre, csak most lett időm írni.

Baba-papa félóra - arra lennék kíváncsi, hogy az apuka mikor jöhet látogatóba, van valami látogatási idő? Illetve tényleg csak ebben a fél órában lehet együtt a picivel?

Sz.bettyna - édes fotó! :lol:

Iroko - mi is voltunk a 4D Genesis-ben, és tényleg olyan jó, ahogyan Pandácska leírta. Nálunk csak annyi volt a gond, hogy a 27. héten voltunk és sehogyan sem tudtuk előcsalogatni, hogy megmutassa az arcocskáját (mellső fali a méhlepényem), egyébként minden jó volt.

Szalamandra - nekem 75 g glükózt kellett feloldanom és meginnom, tényleg ez a pontosabb mérés én is úgy hallottam, én raktam bele fél citromot, így egészen tűrhető volt, ki lehet bírni.

Mellbimbó védő krém - tud valaki tanácsot adni, hogy melyik krém vált be nektek?

Tájékoztató
- valaki lenne olyan kedves és átküldené nekem is a tájékoztatót a következő e-amil címre? mankabi@citromail.hu
Előre is köszönöm!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Panndi: Köszi az infot a Török doktorról, velem is nagyon kedves volt eddig, úgyhogy remélem nem lesz semmi gond a továbbiakban sem.

Szülők iskolája: Minden hónap második szerdáján van? A májusiról lehet már valamit tudni esetleg? Oda apukák is szoktak menni, vagy csak kismamák?

Köszönöm előre is a válaszaitokat.
Ági
fischag
 
 


Szalamandra - nekem azt mondták, ha levették a vért akkor utána üljek le a váróban, ne egyek, ne igyak és ne mászkáljak a következő vérvételig. Vigyél magaddal egy jó könyvet, vagy újságot, nekem segített a várakozásban.

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Fischag - A Szülők Iskolája eddig minden hónap második szerdáján volt, én a májusiról nem tudok semmit még. Apukák is mehetnek. Mikor én voltam, szinte mindenkinek ott volt a párja, sőt sokan kérdeztek is és a szülőszobára is feljöttek. Szerintem ne hagyjuk ki őket! Az én párom a múltkor nem tudott jönni sajnos, de ezt szeretnénk pótolni mindenképpen!

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Szalamandra,
Nem szabad mászkálni a lötyi után!
Vendég
 


Szalamandra - a tesztreggelinél 1 óra múlva vesznek újra, a cukros lötyinél 2, és én is úgy tudom,hogy nem szabad mászkánli.
Mi is naponta jártunk UH-ra először még a szabolcsba, utána már a MÁV-ba. tényleg brutál volt, bár most is az....
Osztom a véleményed a tavaszról és arról, hogy milyen jó, hogy idegenek is észreveszik már a pocakot :) nekem is első baba. és a múltkor egy csaj felkínálta a helyét a buszon :) annyira örültem, nem a helynek, hanem, hogy már más is észreveszi, pedig nekem az átlagnál kisebb a pocakom. Szóval egy cipőben járunk, majdnem egyidősek a babáink, és még a vonalzónk is majdnem ugyanolyan :)

Mankabi - a baba-papa félóra 16:30-17:00 között van, akkor az apuka bemehet a babához a szobába, amúgy csak az ablakon keresztül láthatja. Küldöm a tájékoztatót

dytke
 
 


fischag - elküldtem a tájékozatót. Ez nem a szülők iskolájáról szól, hanem egy általános tájékoztató a kórházról, vagyis a szülészetről

dytke
 
 


sziasztok,

hát nagy kár, hogy nem lehet mászkálni! :) mindegy, marad a lányregény :)

A Szülők iskolája miatt az előbb hívtam én is a kórházat, azt mondták, hogy a mai este 6-tól van, és egy általános tájékoztató. A többi szerdán délután 1 órakor kezdődik, és speciálisabb - pl. gyerekorvos tartja. Azt mondták, hogy többször is érdemes elmenni, mert több téma van.

Fischag, a papákat nem kérdeztem meg, de szerintem tuti jöhetnek (hiszen a szülőszobára is bemehetnek :) )

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Ez a mai szülők iskolájának a programja:

- a szülés anatomiája és élettana,gátvédelem,gátmetszés,császármetszés...
ea: Dr.Vermes Gábor,szülészeti részlegvez.főo.

- amit az EDA-ról tudni kell
ea: Dr.Ayoub George,anaesth.főo.

- információk elsőkézből az őssejtlevételről
ea: a Sejtbank képviselői

- szülőszobalátogatás szülésznőinkkel

A rendezvény ingyenes,várunk minden érdeklődőt!

Szalamandra, te jössz ma? Én remélem el tudok menni. Papán múlik, hogy hazaér-e addig. Azt nem tudod esetleg, hogy amik szerdánként vannak, azok fizetősek? (mert ez ami havonta van, az nem)

dytke
 
 


Dytke - Köszönöm a tájékoztatót, megkaptam! A szerdai előadásokról nem tudok konkrétat, én eddig úgy tudtam akkor csak szülőszoba látogatás van, de ezek szerint tévesek az információim. Egyébként nem hiszem, hogy fizetni kellene érte, de talán a többiek többet tudnak!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Sziasztok!

Nem lehet mászkálni két vérvétel között?! :shock: Hát ez szuper, bár biztos megvan az oka! :?

A szerda 1 órai előadásokról mit lehet tudni? Azokat is ugyanott tartják?

Nem tudjátok véletlenül, hogy csecsemőújraélesztést hol lehet tanulni? A kórházban nincs erre lehetőség?
dóri797
 
 


Sziasztok,
lelkesen olvasgatom a hasznos hozzászólásaitokat, én május végén fogok szülni az áek-ban. Nagyon szeretném, ha lenne szülésznőm, ezért ha valaki ismer egy megbízhatót - aki pl. komolyan veszi a gátvédelmet -, az legyen szíves akár priviben, akár itt, tájékoztasson.
Az általatok emlegetett tájékoztató is érdekelne. A címem: gaborkica@freemail.hu.
Köszönöm!!!!!
zsuzskka
 
 


Zsuzska, szülésznő témában én még nem vagyok képben, de a többség itt Fazekas Zsuzsit szokta ajánlani.
Elküldtem neked a tájékoztatót!
dóri797
 
 


Sziasztok!

A tegnapi nagy örörm után estére megvolt az nagy ijedség is! Az ágyban fekve tv-ztem és amikor oldalra akartam fordulni, úgy belémszúrt valami, mint még soha. Valami hihetetlen éles, erős fájdalom volt a hasam alsó részén egy kicsit oldalt. Olyasmi volt, amint amikor beszorul a levegő és mozdulni se bírsz. REttenetesen megijedtem. Alig aludtam éjjel. REggel vizslattam magam, nem vérzek-e vagy valami. Hál'isten csak egy kis maszat volt és utána egész nap semmi, de azért gyorsan felhívtam a dokit és elrohantam hozzá. Megnézett, és megnyugtatott, hogy a méhszáj rendben, nincs vérzés és a biztonság kedvéérte levett egy tenyésztést. Megint egy nagy kő! De még nem sikerült teljesen megnyugodnom, mert még mindig érzem a tegnapi szúrás helyét. Mit gondoltok??? :?

Ági - Igen, pesti vagyok. És köszi a 4d Genesis tippet. Pont tegnap beszéltünk róla a párommal, hogy a köv. hivatalos uh. még olyan sokára lesz. Valamikor a kettő között félidőben elmennénk egy ilyenre. :)

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Kösz a gyors választ dóri797,

hát, a tájékóztatóban bizonyos dolgok - pl. szoptatás hosszával kapcsolatban - elég elavultnak tűnnek, de amúgy remélhetőleg elviselhető lesz...

Mi a helyzet azzal kapcsolatban, hogy az első éjszaka a babát benntartják? Ha jól vagyok, azért kihozhatom magam mellé?
Valaki esetleg a Fazekas Zsuzsi szülésznő számát át tudná nekem küldeni???

Ja, és a szülők iskolája minden 2. héten, vagy minden héten van???

Bocs a sok kérdezősködést, de meg kell bizonyosodnom, hogy nem választottam rosszul, amikor a területileg hozzám közeli kórházat szemeltem ki - ugyanis előtte sokat hondolkodtam másik (Szent Imre) kórházban. Remélem, nem bánom meg :oops:
zsuzskka
 
 


Nem hondolkodtam, csak gondolkodtam :lol:
zsuzskka
 
 


sz.bettyna,
ha nincs görcs meg vérzés, akkor lehet, hogy a húzódó méhszalagoktól volt a fájdalom. Nekem is volt - sajna, gyakran most is van ilyen típusú érzés. Erre a legjobb, ha kerülöd a hirtelen mozdulatokat, és gyakran vagy vízszintesben. Ha tudsz.
zsuzskka
 
 


Bettyna, ilyen mozdulni sem tudok szúrás nekem is volt kb 2 hete. Teljesen bepánikoltam, egyszerűen nem tudtam megmozdulni, mintha leszúrtak volna egy késsel. 2-3 óra múlva elmúlt, uh-on rendben volt minden! :)

Zsuzska, én úgy tudom, hogy első éjszaka is veled lehet, ha akarod. Szülők iskolája minden hónap második szerdáján van este 6-tól. Van állítólag 1-kor is valami szerdánként, de én arról nem tudok semmit. Még! :lol:
dóri797
 
 


:) Sziasztok!

Új hozzászóló vagyok a fórumon. Érdeklődnék a MÁV-kórház iránt. Terhesség előtti vizsgálatra szeretnék doktort választani, a segítségeteket és javaslaitokat várom. Mi újság a MÁV-kórházban az egészségügyi reformok miatt?

Előre is köszi a válaszokat.

Üdv: Judit
judi79
 
 


sz.bettyna,

Szúrásaim nekem is voltak. Szerintem is a nyúló méhszalagok lehetnek. De fő, hogy a dokid is megnyugtatott! :)
Én akkor pánikoltam be (az első lányomnál) amikor csuklott! Azt hittem, hogy baj van. A doki megvizsgált és semmi. Később jöttem csak rá, hogy valószínű csuklás lehetett. És a dokimnak sem jutott eszébe... :shock:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina
 
 


sziasztok!

Dytke, igen, megyünk mi is ma, szintén ha apának nem jön közbe semmi :) Érdekes, hogy valószínűleg találkozni fogunk, bár megismerni meg nem fogjuk egymást :) lehetne feltenni képet is, de eddig ez nem jutott eszembe, itt a munkahelyemen meg csak régi elavult fotók vannak, pocaktalanok :) és, a busz meg pocak nálam is ugyanígy van: örülök ha valaki át akarja adni a helyét, merthogy észrevette, de általában nem szoktam elfogadni, mert így a második trimeszterben szerencsére sokkal jobb a közérzetem :)

bettyna - nagyon sajnálom, át tudom érezni, hogy mennyire megijedtél! reméljük hogy mostmár minden rendben lesz!

Mindenesetre, ha van itt a fórumon érdeklődés a szülők iskolája tapasztalatokról, akkor majd beszámolok róluk! (vagy, Dytke, kiegészítem a tiédet :) ).

Kép
Kép
szalamandra
 
 


dóri797,

a baba újraélesztésről: úgy tudom, hogy a Madarász utcai kórházban tanítják, egy egy alkalmas tanfolyamon - azt hallottam, hogy igazán ezzel kiegészítve hatékony a légzésfigyelő, hiszen így tudsz is segíteni, ha ármi probléma lenne. De részletesebben még nem néztem utána.

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Szalamandra, köszi, meg is találtam! :D
A link, ha érdekel mást is:
www.bolcsohalal.hu

Judi, ez jó komplex kérdés! Én most nem tudok neked dokit ajánlani, mert átmeneti bizonytalanságba keveredtem. Az reform káoszt hozott itt is, de talán mintha rendeződni látszana a dolog. Átküldöm neked a tájékoztatót a szülésről, ha adsz egy email címet!
dóri797
 
 


Szia dóri797!

Megköszönném előre is a tájékoztatást, e-mail címem: judi79@citromail.hu

Nagyon köszi, üdv: Judit
judi79
 
 


Szia Dóri4

Köszi a tájékoztatót, megkaptam. Te is a MÁV- ba jársz, nem? Ki az orvosod?
judi79
 
 


A Dóri4 megszólítás véletlenül sikerült, elütöttem a gépen. Dóri797, Tőled szerettem volna kérdezni.
Üdv,
judi79
 
 


zsuzskka, én is vacilláltam egy ideig hogy MÁV vagy Szent Imre, ha gondolod megírom privátban hogy miért vetettem el az előzőt.

Szülők Iskolája: a szerda 1 órás alkalomról én ma hallottam először, este ha megyünk és nem felejtem el (párom szerint feledékeny kismama vagyok :) ), akkor rákérdezek, hogy milyen gyakorisággal és milyen témákban tartják (meg, hogy fizetős-e, ezt is kérdezte valaki).

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Dóri797 - mi voltunk a múlt héten ezen a Bölcsőhalál Prevenciós Program elnevezésű előadáson a Madarász utcai gyermekkórházban, ha valami bővebben érdekel kérdezz nyugodtan, szerintem érdemes elmenni. A légzésfigyelőnek tényleg úgy van értelme, ha tudod mit kell tenned, ha baj van (igazi probléma esetén van 4 perced cselekedni és mentőt hívni).

Csuklás - nekem elég gyakran csuklik a Picur, szerintetek ez nem rossz neki? Illetve lehet valahogy segíteni neki?

Bettyna - sajnálom, hogy megijedtél, de örülök, hogy nincs baj és a dokid is megnyugtatott, remélhetőleg tényleg csak a méhszalagok voltak a hibásak!

Tapasztalt anyukák!
- tudnátok nekem abban segíteni milyen gyógyszereket, kenőcsöket, teákat érdemes beszerezni a Picurnak még így születése előtt, hogy ne akkor kelljen szaladgálni, ha gond van? Gondolok itt hasfájásra, lázra...stb., egyszóval mire van szükség egy csecsemő házipatikájában a felírt recepteken kívül?

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?