Új privát üzeneted érkezett!

Lorca
Brigi kb. olyan lehet mint Nati. Ha éhes, akkor minden jöhet.
Nem ér cikizni!!! :lol: Pont mert csak 20 hetem volt, mindent be kellett pótolnom egyszerre! Ráadásul egy csomó vizsgálat is kimaradt. Egyébként is talán ez volt az egyetlen igazi terhességi tünetem, az érzékenység. :oops: :lol:

Kditke
Ahogy látom, elég feszes étrendje van Tominak. Sztem nem kell erőltetni a tápit, főleg ha eszik rendesen mást. Azért a tápszert sztem nem szabad egyfajta multivitamin készítménynek használni. A cél amúgy is az, hogy előbb-utóbb mindent megkapjon a gyerkőc a normál táplálékokból.

Mmóni
Dejó, dejó! Esküvő, Írország! Zajlik az élet! Nálunk egy picit most uncsi. Irigy-irigy. Apósodnak jobbulást! :)
lora7
 
 


Sziasztok!

Vagyok ám, csak olvasó üzemmódban. Talán ma lesz időm írni délután.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Ágiboldi
Nálunk a kicsi Bercinek akarják kivenni a manduláját, ha idén megint középfülgyulladása lesz, mivel már volt kettő.

De azt én is hallottam, amit Dana ír, hogy visszanő. 7 éves kor körül pedig elsorvad mindenkinek magától.
Amíg a rendelőben voltunk, engem is meglepett, milyen sokan jöttek műtét előtti konzultációra.

Jól benéztem a mai időjárást, hát nagyon meleg van kint. Már értem, mitől fáj a fejem.

Dana-ha kemény a kajcsi, akkor összetöröm villával vagy zöldséget kis darabokban. Lassan halad, ha nagyon kemény a kaja és szinte gúvad a szeme, amikor nyeli, úgyhogy inkább segítek.

Bella



Kép


Kép
bella2
 
 

 
 

Halihó!

Helga,
a fél 11-es kelés úgy jött össze, hogy felkelt 6-kor, "segített" apjának felöltözni, aztán visszajött hozzám szopizni, és hirtelen fél 11 volt. Előtte volt egy nagyon kimerítő hétvége.
Amúgy én a 7 órás fürdésnek, és fél 8-8-as lefekvésnek vagyok a híve, ha 9-kor alszik el, az már nálunk nagyon későnek számít.

Tesóprojekt,
ősznél előbb nem szeretnék belevágni (fel kell még magamat tuningolni fizikálisan, meg lelkileg is). Így viszont leghamarabb is nyáron lenne baba, ezért érdeklődöm az anyagiak alakulása felől.

Dana,
elephanten cipő 6ezervalamennyibe került, de mivel nem rendes cipő, ezért gyanítom, hogy azok mégdrágábbak, én azért vettem meg, mert le volt félárazva :D

Bella,
hát igen, a Bercit kitúrta a Lőrinc :)

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sziasztok!


Lorca,
Koszonjuk szepen az ismetelt valaszt! Szamomra nem volt egyertelmu, hogy amit eredetileg irtal az a GYES-es idoszakra is all. Bar a tobbiek valasza kicsit most elbizonytalanitott. Na mindegy, majd ugyis jobban utana fogok nezni mindennek, ha majd ott tartunk.
Mi is ősztől inditanank a kisteso projektet, ezert erdeklodtem.....

Monika,
Koszi szepen az autoval kapcsolatos valaszt! Igazsag szerint most varakozo allasponton vagyunk, mert a ferjem szeretne megvenni az aposom Suzukijat, es tamadt nemi nezetelteres a ferjem es a sogorom kozott ezugyben. A tobbiek az Opel Astrat ajanlottak itt a forumon, es nezegettuk is a neten, hogy egesz elfogadhato arban lehet mar venni egy 12-15 eves Opelt. Szalonban meg nem jartunk, igy nem tudom, mennyire lenne gond a ferjem labaval :) de en bizom benne, hogy nem annyira kicsi az Astra.

Dana,
Koszi a privit, majd valaszolok.
Tetszik Laura oszintesege :D marmint ha megunja a latogatot, akkor mar kuldi is el :)
Nekunk is van Elephanten ciponk, 7200 ft-ert vettuk a Deichmann-ban, tehat az osztrakok arahoz hasonlo áron.

Timo,
Kivancsi vagyok, mi volt a dokinal :)

Ha jobban belegondolok, csak egyszer voltam a varosban Aronnal egyedul. :oops: Innen HEV-vel indulunk, es a HEV aluljarojabol csak lepcson tudunk feljutni. Persze lehet busszal is menni, vagy a kovetkezo hev megallojaig elsetalni, es ott felszallni. Ugyhogy valoban vannak mas lehetosegek is, bar nemigazan megyunk maskepp. Nemcsak a lepcsok es egyeb mas kozlekedesi problemak riasztanak el, hanem a borsos jegyarak is.
Tenyleg! Tudtok valamit a kismamaberletrol??

Korkerdes: Hogy viselik a gyerkocok a szandalt a labukon???

KépKépKépKép
thelga
 
 


Helga
Pont a múlt héten hallottam a híradóban, hogy nem lesz kismamabérlet. :(
lora7
 
 


Helga!

Kismamabérlet megbukott sajna...
:evil:
Vendég
 


Hahóóó! :lol:

Jöhetek még? :roll: :wink:

Nagyjából jobban vagyunk...Jól még nem mert Lea hörgőgyulladása elég makacs :twisted: és még mindig köhög...De már elfogadja a kajcsit, jobb a kedve sőt új tudományokat is bemutatott...

Na de mindez semmi Timi topik feldobó fotójához képest!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:
Hatalmas GRATULA! Komolyan mondom legalább annyira örültem neki mintha az enyém lenne :oops: :lol: :lol: :lol: Tök jó!
És TIMI NE MERÉSZELJ MÁSIK TOPIKBA MENNI!!!!!!!!!!!
Mit mondjak, Ti aztán tudjátok, hogyan kell feldobni a Karácsonyokat! :lol: 2007 Lillus első Karija 2008 új családtag :lol: Arról nem beszélve h legalizáltad az állítólagos (én nem láttam rajtad :oops: ) "súlyproblémáidat" :wink: Szuper!
Gyere és mesélj mit mondott a doki!
Atinak elmondtam h mi történt veletek és h én is pocakot szeretnék újra...Erre a válasz: Tegyek be egy párnát :roll: :twisted: Szval ne fossz meg az élményektől, mert saját pocakom mostanában nem lesz :cry:

Hm annyi mindent szerettem volna írni, de mit is? :roll:

szülinap:klassz idő volt úh "kerti parti" zajlott...Após pörit főzött bográcsban (Ati vizsgázni volt Gyöngyösön)úh emiatt önmagukhoz képest sokat voltak itt (kb 3-4 órát) a tortabontást már nem "tudták" megvárni mert anyós állíólag nem lát jól sötétben hazavezetni, após pedig ivott úh elmentek... :twisted:
na mindegy nem nekem fog hiányozni ez az élmény... :lol:

Miután Leának főleg idősebb kispajtásai voltak itt így Lea csak nézte amint jtszottak, szaldgáltak az udvaron... de mindezt olyan élvezettel tette h öröm volt nézni.... :lol:

ajándékok:kismotor,labda, fa kockák (egymásba tehető) mesekönyv, kisvonat, hinta, pénz (anyóséktól a bicikli ülésre+sisakra)
képeket a Picasara tetem fel!

Kb 1 hete visszatért a 8-9 óráig alvás (úgy h 6-f7körül odaveszem magamhoz....szopi és alszik/unk tovább) úh napközben már csak 1x alszik 1,5-3 órát ( ez totál változó). Így a napközbeni szopikat redukáltuk 3ra (reggel -délben(alváshoz)- este(alváshoz)
Éjjel így is fet van 2-3x a hajnali 6os keléssel együtt.De egyenlőre nem vonok meg tőle több szopit várok egy kicsit.

A lorca szerinti teória alapján (6 önálló lépés esés nélkül) JÁR!!!
Ennél többet is lép egyedül úh kis ügyes de cxska ha kedve van hozzá :lol: Már menekült előlem "futva" is :lol:

Megtanult elbújni a kezei mögé :lol: Ha kukucsolunk akkor elbújik és az ujjacskái közül leselkedik :lol:

Én pedig miután pocakom nem lehet ink formába hozom magam újra úh tegnap elkezdtem futni!
Hááát...Van mit formába hozni :oops: Én aki korábban 5-6 km-t futottam most 800m-t sikerült megtegyek de 2 részletben :oops: :shock: de biciklivel mentem ki a pájára úh az is vmi ugye? :lol: :wink: Mindensetre jól esett úh hetente 3x próbálkozom majd...
Nekem nem a kilókkal van gondom ,hanem a kondival és egyszerűen hiányzik a mozgás...A rengeteg séta kevés 8)

Most mennem kell :cry: Itt áll mellettem és vauzik, hogy menjünk megnézni az udvarra a kutyusokat :lol: Este igyekszem jönni és válaszolgatni :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


pályára :oops: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Leának gratula a járáshoz! Kb egyszerre indulhattak el Boldival :lol:

Timó, ugye a doki után jössz és megírod mi a helyzet?! :wink:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Hahó, itt vagyok! :)

Megjöttem a dokitól, aki betapintásos módszerrel megállapította, hogy szerinte is jön a tesó! :lol: :lol: :lol: Csinált rákszűrést is, uh-ra hétfőn kell mennem. Megesz addig a fene! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan, mert nemsoká elutazunk anyáékhoz, majd vasárnap jövünk vissza.Apa megint külföldre megy :(

Lorca!
Emili is most kezd válogatós lenni, ezt a körkérdést már én is fel akartam tenni:) Eddig ette amit a szájába tettem, de mostanában étvágytalanabb lett, meg rendesen válogat.Amit eddig megevett, az most nem kell neki.Se darabos, se pépes formában, se az üveges, se a főztöm. :evil:
A babák jobban preferálják az édes ízt8)

Helga!
Emili is komázza a laptopot, nagyon érti már a billentyűpüfölést :twisted:
Szandi:Emili imádja:)Első perctől kezdve, de csak csattosat lehet adni rá, különben leszedi.Most vettem neki a 2. szandit 20as méret:)

Mónika!
Hát tényleg zajlik az élet nálatok, apósnak jobbulást!Remélem azért ki tudtzok menni Íro.-ba!

Ditke!
Szóval :lol: :Próbáld ki, ha kibírja az esti tápi nélkül reggelig, akkor ne adj neki.Baja nem lesz tőle, eszik eleget mellette.Ha meg felkel, és éhes éjjel, akkor vhogy próbáld meg adni neki, vagy vmi más vacsit kitalálni. 8)
Én szoktam együtt fürödni Emilivel, nagyon élvezzük.Nem néz semmit rajtam, csak játszik, vagy mászik a nyakamba, meg a lábamon keresztül.

Emili ma kinyitotta a hűtőt(véletlenül nem zártam be), és áll, néz befelé, egy kicsit le is hajolva, és mondja hogy hamm-hamm :lol: Nagyon édes volt, mint aki azon filózik mit is kéne enni :lol:

Bella!
Torta: amit most mutattam képet, azon a 2. alkalommal ünnepelt tortája van, mert a keresztszülőkkel most lett megtartva, ők az első fordulóról lemaradtak :D

Dana!
Jó neked akimeőért írigy vagyok!
Laura nem semmi!!!Kis vendégbarát :lol: Miket mond még?Emili nem sokta amiáú-n kívül, de megért mindent :lol:
Köszönöm nekd is a köszöntést!
Alvás:van amikor aélszik délelőtt, akkor ebéd után nem zudom fektetni, csak 2-3 felé, vagy már nem is alszik.Ha nem volt de. alvás, akkor viszont 12 felé már nagyon álmos, de akkor is csak 1x alszik nappal.Szóval elég rapszódikus :?
Emilinek én a húslevest úgy adom ahogy van, egyik kanállal leve, másikkal tészta, zöldségek, husi.Mi kajánkból csak úgy eszik, ha mi is eszünk, és ő jön kunyizni, amig rágja elmegy, majd visszaön, megint egy falat...De ha ebből a kajából törnék össze villával, vagy úgy adnám, hogy beül az etetőszékbe, és rendesen etetném, akkor már nem kell neki.
:twisted: A kis büdös kandra! :twisted: :lol:

Mazsi!
Épp hinyáolni akartalak! :wink:
Gratula atudományokhoz, főleg a járáshoz!:)Emili is tud már szaladni, ha arról van szó 8)
Jó sportlást neked!Nekem elég a sok séta
:oops: :lol: Apa lefutja/ússza helyettem is a köröket :lol:
Viszont a kilók maguktól faképnél hagynak engem, így nincs is motíváció :lol:

Timi!
Miért nem mész el egy magándokihoz, akinek van uh-ja?Én elmetme már 3 hetsen, és látszódott Emilka, egy fekete folt formájávan, de legalább annyit tudtam, hogy jó helyen van.Én sem bírnék hétfőig várni :D
Hány hetes vagy kb?Erre nem válaszoltál
:wink: Lehet már van szívhang is :roll:

Emili tudományai:szaldgálás, máu,felállás kapaszkodás nélkül,puszi zápor osztogatás, átöleli anyakamat, és úgy szeretget,és nagyon jó a memóriája is,mindent megjegyez:)Megtörli a száját evés közben/után, ha nincs mibe, akkor a ruhája ujjába(ezt senkitől nem láthatta még, ezek szerint ösztönös :twisted: )
És ő a házi komornyikunk is, ha kérek egy zsepit tőle, hozza, vagy a távirányítót is kézbesíti :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Panka!
Az én számításaim szerint jövő héten már 6-7 hetes leszek, úgyhogy bízom a szívhangban. :)
Amúgy magánrendelőben voltam, de ott nincs uh. :shock:
Irigylem, hogy a kilók csak úgy faképnél hagytak!

Sági!
Vajon Hábi mire költi a rohadt sok pénzt? :) :) Bizti az idén is volt Brazíliában! :twisted:

Mazsi!
Már kezdtünk aggódni értetek, jó, hogy írtál! :)
Tegnap kiváncsiságból írtam a Várandósság/2008 decemberi babákhoz, de nem szimpik. De lehet, hogy írok azért még oda, muszáj osztanom az észt! :lol: :lol: :lol:
Kitartás a futáshoz! :) Büszke vagyok rád, én nem bírnám! :oops:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


hm...
nem értem ide időben... :lol:
délután apának szurkoltunk a focimeccsen, most pedig megy a továbbképzésem úh majd holnap jövök :lol:

jó éjt mindnekinek :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Pankaa

Igen valószínúleg ez lesz, hogy lecserélem a vacsit ha kevés, csak még nem tudom mire főzire vagy kekszes gyümire joghurttal. :o

Ma este a dráha kér doboz Danone Aktíviát vágott be egy szelet kenyérrel ! :wink:

Hűtőnyitogatás nálunk sajnaa már rossz szokás, milyen zár van rajta nálatok bele kell fúrni az ajtóba, de hát akkor tönkre teszi a konyhaszekrényt vagy nem ???(esztétikailag gondoltam) :twisted:

Gratula a tudományokhoz egyébként, milyen kis ügyi szobainasotok van !!! :lol:

Irigy a kilóleolvadás miatt !!!! :wink: :wink:

Mazsi

Micsoda elhatározás, jó neked, hogy már eddig is eljutottál, én még eddig sem tudok !!! :wink:

Gyógyuljatok meg mielőbb !!

Helga

Épp ma adtam rá először hál istennek a nadrágszár eltakarja a tépőzárat alul pedig csat van rajta így nem tudja leszedni !!!

Egyébként tetszett neki, csak ma kificamodott a bokája szegénynek és sántikált, de miután adtam neki Nurofent és bekentem Diclac géllel azonnal talpra állt és elindult.

El sem mernék indulni Bp-en tömegközlekedni gyerekkel !!!
Ti nagyon Bátrak vagytok én néha még a boltba is apát küldöm el egyedül, hogy így fele annyi macera !!!(lustaság fél egészség )

Csimpilimpi

Ekkora gyerkőcnél már lehet ugye Diclac gélt használni?
Mennyi Nurofent adhatok neki naponta ma kétszer kapott.

Lora

Teljesen igazad van, de tudod ilyenkor előjön a paramami ! :wink:

Dana

Természetesen fogott, keszeget és kárászt, mire én ráparancsoltam, hogy eszébe se jusson hazahozni őket, még a Ponty is alig szokott elfogyni, nemhogy ezek a szálkás halak.

Gyermelyen van egy horgásztó odajár !!!

Meg szeretném kérdeni tőled, hogy mit szoktál kinnt Ausztriában venni, mosópor, öblítő, ruhák, azt mondják ezek ugyanolyan árban vannak, de jobb minőségűek legalább.
A férjem is rágja a fülem, hogy menjünk ki és nézzünk szét, próbáljunk ki pár dolgot ezekből !!!

8 méter egy levegővel szerintem is nagyon ügyes a kis ebihalam !!!

Darabos kaja: pl. húslves levében villával nagyobb darabra töröm a zöldségeket és a tésztát, úgy falja, vagy a paprikás krumplit is villával törtem össze. Ma sült krumplit egészben evett.

Timi

A fürdéstől csak azért félek együtt, mert Tomi azért csak fiú, vagy ezzel még nem kellene törődnöm elég később ????

Kép
kditke
 
 


Panka,
Az nem új, hogy jobban preferálják az édes ízt 8) , hanem az, ahogy Szöszi reagál. Mintha egy nyomi reggelen egy liter extra erős kávét nyomna le. Felélénkül, lelkes, szerintem még gyorsabban is lélegzik. Én Nati csendes lelkesedéséhez vagyok szokva, amivel tudja mondani nagy szemekkel, hogy borsóóó, és látszik, hogy örül, de azért nem borítja fel a házat. Lelkesedik ő is, de nem tapossa le a papucsot rólam, ha esetleg kapott vmi édeset, pedig ő is szereti.

Nekem az ínyencségről nem a válogatósság jut eszembe. Nekem ez azt jelenti, hogy vmilyen értéket emel ki. Persze lehet, hogy simán válogatós, csak én nézem rózsaszín szemüvegen keresztül. :lol:

Mazsi,
Gratuláció a járáshoz! Ha hozzászoksz, hogy kielégítsd a mozgásigényét, akkor ne aggódj, nem lesz gond a kondival. :lol:

Helga,
A táppénz simán azért éri meg jobban Gyes helyett, mert több. :roll: Akkor viszont valóban érdemes lemondani a gyest, ha otthon maradsz, mert ha nem, a táppénz jóval kevesebb. Vagy egy ezres naponta, így n még 50 se jön ki, egyébként meg a fizu 70%-a, maximalizálás nélkül, ugyan úgy, mint a Tgyás. Akkor viszont éremes a Tgyást a szülés napjától igényelni, az előtte lévő 4. hét helyett. Lehet, hogy erre gondolt Dana? Azért nem vagyok teljesen otthon a témában, csak az az egy a tuti, hogy bmit csinálsz, nem fogsz abból meggazdagodni. :twisted:

Szandi:
Szabi kicsit ellenáll. Főleg a bal lábán zavarja, remélem, nem egy korai autisztikus jel. :lol: Behajlítja a lábujjait, így teljesen szét kell szednem, hogy ráadjam. Emellett, ha olyanja van, ordít, mint akit nyúznak. Ha már rajta van, nem gond.

Bella,
Az orrmandula visszanőhet. Egy nagyon jól regenerálódó szerv. Mivel olyan helyen van, ahol nem látni, a doki csak tapogatózik, amikor kiszedi. Ha marad, visszanő. Elsorvadhat. Persze csak ha akar, de tényleg illene. De addigra rögzülhet a szájlégzés, a fülprobléma, ennek következtében kialakul vmifajta gótikus szájpadlás, halláskárosodás, beszédhiba, fogsor torzulás. Meg egy csomó más remek dolog.
A timpanométer (?) egy kütyü, amit a fülébe dugnak és megállapítja, hogy van-e belül folyadék. Eddig még csak cikkekben olvastam, hogy milyen jó kis szerkezet, de élőben még nem láttam. Eddig két kórház, négy fülész doki volt. Igaz, Szabinál nem a füle volt a lényeg, hanem a nyirokcsomó v. fültőmirigy kérdés. A Heim Pálban is tömeg van a fülészeten. :? Ráadásul kőkorszaki a rendszerük is. Kész idegbaj.

Dana,
Angliában valahogy minden megengedett. Azt nem tudom, hogy hozták össze, hogy nem adtak nevet, azért sztem ez ott sem lehetett egyszerű menet.
Én Szabinál sem tartottam be a 3 hónap után nem hányunk szabályt. 8)

Ágiboldi,
Remélem, aktívan fordítgattál. :wink: Amennyire én szeretek fordítani, el nem tudom képzelni, hogy lehet lelkierőd rendszeresen arra fordítani az alvásidőt, hogy csináld. Brrrrr
Ahogy Móni mondta, a budapesti gyerekek nagy részének gondja van az orrmandulával. :? Nekem is van egy csomó ismerősöm, akinek szintén ez a gondja. :( Én a magam - Nati - részéről eléggé tartok a dologtól. Alig voltam pár éves, amikor nekem vették ki a garatmandulát, de még most is emlékszem.

Kditke,
Mindent jobban viselek, mint az éjszakai visítást. Ahhoz egyáltalán nem vagyok hozzászokva. Natinál egyáltalán nem volt, Szabinál meg azóta, amióta tápit kap. Pontosabban amióta tudja, h van tápi lehetőség is. Azért nem vészes a dolog, csak a hajnali 3asnál ébreszt, egyébként még/már fent vagyok. :wink:
Az miért baj, ha a cicidet nézi? Ennyi idősen még nyugodtan szopizhatna is. Csak fel akar fedezni. :wink: Picinek Nati mindent a szájával akart felfedezni, mint ahogy sztem a legtöbb gyerek, azaz mindent bekapott. Egyszer apával fürdött, amikor észrevette, hogy jééé, apának van fütyije. Ez már sok volt azért. :lol: Hol van ettől egy kis cicinézegetés? A másik, hogy mind Nati, mind Szabi kedvence, hogy a kis mutatóujjukkal csengőgombnak használnak. Nekem azért nem. 8)

Kép KépKép
lorca
 
 


Kditke,
A gyerekeknek állítólag nincs képi memóriája 2 éves koráig, így cicinézés sztem mehet. :lol: Meg utána is, de addig nemigen raktározódik el a kép. Meg miért is lenne az baj? Apukámnak van arról emléke, hogy 3 éves kora körül vitte a kisszéket és ment nagymamámhoz szopizni. Azt hiszem, ő volt az egyetlen ember, akit feltétel nélkül tisztelt és szeretett egész életében. :wink:

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Timo,
Gratu az orvosi megerősítéshez! :wink: Hogy mire költi Hábi azt a sok pénzt??? Hmmm, hát, izé... szerintem CSAK magára költi. Mint láthatjuk rajta...de mi így szeretjük! :wink: :D

Ditke,
Tápit szerintem se erőltesd. Vagy esetleg ha nem kapna banánt uzsira? Az együtt fürcsi nagyon jó! Addig tedd meg amíg lehet és most még lehet, később már nem biztos. Én sokat fürdök Petivel, konkrétan tojik rám és a testemre. A lényeg, hogy játszunk!

Mazsi,
Gratula a járáshoz! :D

Ági,
Péntekre hozatok pelust. 4-es vagy 5-ös legyen?
Timo, Május és többiek kértek?

Ebéd után Liget?
Vendég
 


Sági, igen kérek pelust, Május is kér, azt tudom. Szerintem jó még a 4-es, köszi!!

Hogy is tudnánk mi eljutni a Ligetbe? Már tudom, h mondtátok, de nem bírom kikeresni. Mikortájt vagytok ott? 7-es busszal meddig?, és sétáljak le a melyiken?

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Ditke!
Hűtőzár:simán rá kell ragasztani csak, nem kell fúrni semmit!

Timi!
Akkor drukk hogy már legyen dibi-dobi is. :D
Kép

Lorca!
Valóban, a amgas várcukorszint a gyerekeknél hiperaktivitást okozhat(persze csak ha rendszeresen sok édességet kapnak, de biztos van olyan gyerek is,akinek már a kevés is "megárt",mint a felnőtteknél az alkohol :lol: ).egy ismerősünk is elég sok édességet ad a gyerekének, és a kisfiút le sem lehet lőni, még nézni is nagyon fárasztó amit művel! :?

Megvannak az uszis képek is, meg videó is, de azt nem tudom még feltölteni, majd talán 7végén Tomi megcsinálja:)

Emili memória:Tegnap ugye megérkeztünk anyáékhoz, és Emili mikor az utcába értünk, elkezdett sikongatni, meg lihegni, ahogy kutya láttán szokott.De semmilyen kutya nem volt, sötét is volt már, és nem is ugattak, hogy hallotta volna!Nem tudom honnan szedte, hogy anyáéknál kutya van, talán ezért csinálta volna?Én még otthon mondtam neki, hogy megyünk majd a mamáékhoz, meg a Buksi kutyához, és mikor az utcába értünk annyit mondtam neki, hogy megérkeztünk.Lehet hogy ezt is megértette?Na meg mikor akonyhába értünk, egyből felnézett az ajtófélfára, mert ott szokott lenni a hinta!És mutatott rá, meg hintázni kezdett a kezemben! :shock: Szóval kicsit furcsállo, hogy emlékezne ezekre a dolgkra?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Ági,
Gyertek! Már tudod merre! :wink: :D
Pelus ok!
Vendég
 


Liget!
Hurráá! Asszem megyünk. Persze csak akkor biztos, ha már ott vagyunk. :oops:

Ágiboldi
7-es busz a Hungáriáig (pirossal a Keleti után egyből, feketével a Stefánia után!), ott a Hermina úton szépen besétálsz.
lora7
 
 


Timi,
Az már szuper, ha betapintással érezte, mert akkor jó helyen van!!! Már csak az a kérdés, hogy mekkorka, mi? Én úgy tippelek, hogy inkább Mikulás-bébi lesz… :wink:
Én holnap megyek UH-ra, de már én is az időpontegyeztetés óta számolom, h még mennyit kell aludni… :roll:

Roli ínyenc: “betapintással” simán kiválogatja az Anikó sajtkockákat a trappista kockák közül és ha teheti, vanilíás cukroszacskóval a szájában közlekedik. :lol: :lol: A curry- és gyömbérnyalogatásra most nem térek ki, de naponta előfordul.
Együttfürdés: nálunk nincs, mert ő a kádban és mi nézzük, mi meg a zuhanyfülkében és ő néz minket. A lényeg, hogy egyelőre meztelenkedünk egymás előtt és talán később sem csinálunk belőle nagy faxnit.

Ditke,
Az az oldal a http://velvet.hu/poronty konkrétan a http://velvet.hu/poronty/2008/03/15/pucersag/

Helga,
Roli is szereti a szandálját (neki a kifelé forduló lábfeje és a befelé dőlő bokái miatt elég hamar ajánlotta a gyógytornász).

Kinga,
Köszi a linket! Én a toplista első 20 helyén lévőket ugrom át egyből… Viola tényleg nagyon szép név (bár nekem van egy ismerősöm… :wink: )

Mazsi,
Jó, hogy Lea gyógyulóban és előkerültetek! Én is gratulálok, neked a futáshoz(ami kezdetnek nagyon is jó! :D ) Leának meg a járáshoz.
Na, mentem…túl jó idő van. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


hahó!

alszik a kicsi lányom így most van néhány percem :lol:


bella
3 emeletnyi lépcsőmászás :shock: gratula! ennyire azért Lea nem fanatikus mászó :lol:

ditke
klassz lett a járóka :wink: de azok a rácsok sztem nem sokáig fogják Thomast visszatartani! :shock: nem mászik még fel rájuk?

sztem se aggódj az apás korszak miatt! most vele van többet...Lea ink anyás talán de gyakorlatilag én vagyok vele a nap 24 órájában...persze amint apa hazajön máris fel kell vegye különben kitör a lázadás :lol: de pl apának csak most 1-2 hete adja a puszikat (amitől persze az apja olvadozik :lol: ) addig csak anyának járt :oops:

"Akaratosság, hiszti Nem AKAROM !!!!!!!" sztem ezzel már elkéstél! :lol: :lol: :lol: anyira csak nem rosszcsont Tomi!

anya-apa csikizés: Lea sírva fakad ha ezt látja tőlünk :shock: úh nem csinálhatjuk amikor ő is látja :lol: nem tudom mi játszódhat le a kis fejükben :shock: :roll:

végre egy norm pelus! :lol:

dana
hogy álltok a pöttyökkel?

Danival van néha saját kettesben töltött órátok? talán az segít a "hisztin" "akaratosságon" :roll: arra gondolok h így nyilvánul meg esetleg a féltékenység, még akkor is ha látszólag imádja Laurát...


lovaglás: én úgy tudom 4-5 éves korig nem ajánlott a lovaglás mert a gerincüknek nem tesz jót :roll:

pankaa
3 éves kislány: :( azt írtam a múltkor h mi is így jártunk barátnőm 2,5 éves kislányával...mindaddig amíg egy nap saját játékokkal mentük hozzájuk? :roll: :oops: (ha igen akkor bocsi az ismétlésért)Lea kérte Sugi játékait mire ő nem ! ezt se meg azt se és szép lassan elővettem a hátizsákunkból a saját játékainkat... :lol: persze ez felkeltette az érdeklődését és tök természetesen jött h játszik vele mire én közöltem, h nem mert ő sem adja oda a játékait Leának :lol: látni kellett volna azt az arcot :oops: :lol: de 10 perc duzzogás után hozott egy lufit h cseréljenek játékot :lol: azóta nincs semmi gond :lol: :lol: :lol:


lorca
nem semmi volt ez a kis kórházi hercehurca! :shock: :twisted:

pöttyteszt: Lea "megbukott" :lol: :lol: :lol: :wink:


felébredt ezt most gyors elküldöm

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Mazsi!
Még nem mesélted :wink: Legalábbis nem emléxem rá :oops: :lol:
Hát mi csak 1x találkoztunk ezzel a kislánnyal, véletlenül, nem szoktunk összejárni velük.De az 5let az nagyon jó! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


újra alszik...

lorca
végül kiderült h mi okozta Szasza magas CRP-jét? mononukleózis volt?

szexuális felvilágosítás :lol: :lol: 8) "alig várom" :lol: egyébként sztem nekem sem volt :roll:

lábon légzőmozgás: ismerős :wink: én ugyanígy jártam a múltkor...csak még be is volt mellettem takarva :oops: (azóta tudom, h rendszeresen megfordul mellettem) egyből felébredtem én is basszus :?

ínyencség: ilyen értelemben Lea nem ínyenc ő is ink mindenevő mint Nati :lol:

Helga
Lea a hétvégén kapott először natúr joghurtot...háááát majdnem szemenköpött vele :lol: gyakorlatilag 1 kiskanálnyi mennyiségnél többet nem tudtam belediktálni :lol: viszont tegnap a zölbabfőzit joghurttal habartam be az simán lecsúszott...ma pedig tízórai gyanánt 1 Fosfovit kekszet és 1/2 banánt tettem 1/2 pohár joghurtba és így is lecsúszott (így elég édes volt :lol: ) csak banánnal sem ette meg, kellett a keksz hozzá :oops: :roll:

tésztát én sem turmixolok (úgy nem eszi meg :shock: ) megfőzöm, szósz rá és eheti kézzel lábbal :oops: íme :D Kép a villával én próbáltam a szájába juttani , de az nem volt jó neki :roll: hiába, már nagylány :wink:

Timi
ne hagyd magad! :lol: :wink: tök jó a sima szülés is! :wink:

hogy vagy egyébként?

pann
Gratula Gergőnek a járáshoz :D

én kenyérsütő gépben szoktam kenyeret sütni, a sima sütőhöz gyáva kukuc voltam :oops: :lol: szval nagy gratula neked!

sági
Peti nagyon édes a sisakban! :wink: nálunk is beszerzés alatt van a felszerelés kivi vagyok h fogja tűrni :roll:
a bicajozást egyébként szereti?

csimpilimpi
még mindig nem találtam rólad fotókat!!!!! :wink: :lol:

Dana
sikerült cipőt venni Laurának? még mindig eladó a 21-es Falcon cipink ha gondolod! :wink:
Az Elephantent mi 7990-ért vettük tehát a 30euro nagyjából stimmel...

nanica
én sztem küldtem az adatokat! :roll: de akkor utánanézek... :wink:

nevek
lány: nekem az Emília tetszett, apának a Lea ő nyert :lol: a következőnél marad az Emília, feltéve ha lány lesz ami persze ne mfordulhat elő mert kell egy fiú is a családba :oops: :lol: bár érdekes módon Ati "nem akar" fiút, kezdettől fogva azt mondta h Lea is kiscsaj lesz :lol:
fiú nevekkel hadilábon álltunk de a Levente, Barnabás, Bálint, Balázs, Péter volt a TOP 5-ben :lol:

ágiboldi
kipróbáltátok már élesben az autósülést?

lora
én nem tudtam (vagy nem akartam :roll: :oops: ) távoltartani magamtól amíg beteg voltam...de apától sem sikerült 1 héttel korábban (meg is lett az eredménye :cry: )


megint megébredt, mennem kell...

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Sziasztok!

extra vacak éjszakán vagyunk túl! Linus szokásához híven felébredt óránként addig, míg nem mentünk be mellé aludni, kb 11ig. Fél 12-től fél háromig viszont csak szenvedtünk. 3 órás próbálkozás volt a visszaalvásra. Szopizott minden lehetséges és lehetetlen pózban. Ringattam, nem ringattam, énekeltem, nem énekeltem… Ha ott mertem hagyni pár másodpercre (míg a dentinoxért mentem) úgy visított, mint még életében soha! Már teljesen kétségbeejtett, mire nagynehezen a párom is felébredt, ő dúdolt neki és arra mindketten megnyugodtunk…
Most úgy érzem magam, mint aki mulatott éjjel és másnapos…

Dana: az elefanten cipők itthon kb ezért az árért kaphatól leárazás nélkül. www.deichman.hu

http://www.deichmann.com/katalog/index.html?lang=lang_hun&cat=_hu_08_P2 bnm,.
Igen, a sogimék kin télnek. Tulajdonképpen anyósom német, így a párom és a tesója is félig az. ők úgy döntöttek, inkább kin élnek, mi nyuszik vagyunk kiköltözni…

Óraátálítás: nálunk kicsit helyrebillentette a délelőtti alvást, ui nem alszik délelőtt jó esetben. Pár nap sikerült úgy alakítani a napot, hogy megebédelt és utána aludt 2,5 órát! Viszont az esti alvás valamiért mindig csúszik későbbre. Szóval összességében káosz.


Dana: én nem is adok Linusnak turmixolt kaját. Ő is válogat rendesen! Szinte csak a frisset eszi meg, ami fagyasztott, vagy netán hűtőben volt, azt már csak túrkálja…

ÍÍCFFFFFFCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCWAAAAAAAAAAAAÍNN
yí ezt a Linus küldi

nanica
 
 



Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Dana
de jó neked :lol: Ausztriában shoppingolás :roll:

Lea mostanában nem eszi a pépeset darabosat kap...a "kedvencem" most a rizs evészet sk kézzel :shock: egyébként húsimádó :lol: kiszedi először a husikat majd utólag csipegeti a köretet :lol: de az igazán izgi apa vagy anya tányérjáról csipegetni :wink: azt nem engedem neki h szaladgáljon evés közben tehát velünk ül az asztalnál :D

szandi
Leának nincs

pankaa
házi komornyik :lol: :lol: :lol: Gratula!
Lea most kezdte el h ha megkérem idehozza, de elsősorban a játékoknál tartunk (kis "önző" :wink: )

a futásnál engem sem a kilók leadása hajt egyszerűen hiányzik :lol: és tök jól esett :lol:

ditke
2 doboz joghurt +1 szelet kenyér? :shock: ez még nekem is sok :lol: milyen kenyeret adsz neki?


azt hiszem utolértelek benneteket :lol:


utólag BOLDOG SZÜLINAPOT Pankának, Bercinek!

jaj nem is írtam vasárnap megtörtént az első plezúrt előidéző baleset :roll: Lea nekiesett a teraszon a kőporozott falnak :oops:
lehorzsolta az orrát ,állát és 2 ujjacskáját :lol: Kép



most eldugulok egy kicsit :oops: megyünk levegőzni :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Mazsi!
Köszi:)
Oh szegény Lea, kis plezúros.De ebcsont beforr :wink: Mi is megyünk bicajozni, de előbb fel kell ébrednie Őnagyságának.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Timo,
Nagyon orulok, hogy mineden rendben!!! Gondolom, nagyon varod a hetfot, hogy lathasd Ot! :)
Egyebknet en is olyan dokihoz jartam (szinten magan), akinek tonkrement az uh-gepe, es persze "nincs ra penze" megcsinaltatni, igy mindig valahol mashol csinaltak meg az uh vizsgalatokat.

Mazsi,
Mar hianyoltunk! Tok jo, hogy ismet tudsz surubben jonni! Gratula Lea uj tudomanyahoz! Latom, szepen eszik a kisholgy :) En meg kicst odzkodom attol, hogy engedjem Aront kezzel enni, mivel gondolom, utana az egesz konyha es a ruhacskaja is csupa kaja :)
Gratula a futashoz! A leheto legjobb testmozgas! Sajnos, en mostanaban annyira elhagyom magam ilyen teren, pedig annyira jo dolog! Talan, ha valakivel egyutt jarnek??? Sportpalyahoz jarsz futni kulonben???

Panka,
Ugy latom, Emili alvasa elegge hasonlit Aronera: ha delelott alszik, akkor delutan mar egyatalan nem, ha delelott nem, akkor delutan egy kicsit. Es persze Aron reggel elegge koran, fel6-6 korul kel.

Nanica,
HU! Durva lehet ez az ejszakazas!!! Szerintetek a foga miatt???

KépKépKépKép
thelga
 
 


Lorca,
Koszi szepen a reszletes valaszt! Mostmar kezdem erteni a dolgot :)

Kismama-berlet :cry: lesz ebbol meg valami??

KépKépKépKép
thelga
 
 


délelőtt ERGO bemutatót tartottam itthon egy kismaminak (a Tanácsadóban kiszúrta a szerelésünket :lol: mondtam h hívjon fel szívesen megmutatom)

nagyon tetszett neki :wink: egyébként 8 hónapos a kisfia és 10kg! :lol:


Helga
a kismami bérletet n is úgy tudom, h leszavazták :cry:

kengurut nem próbáltátok?azzal talán egyszerűbb tömegközlekedni :lol:

futni most egy sportpályára járok, amit alapvetően nem szeretk de most nem fenyeget (egyenlőre) a veszély, h elszédülök a sok körben :oops: na de majd 1 hónap múlva...
amikor már 4-5km-t le tudok futni ink egy bicikliúton futok Vadkert felé, az nem olyan uncsi mint a pálya :lol:
én jobban szeretek egyedül futni, mert beszélgetni közben nem tudok ill nem kell a másik ritmusához alkalmazkodnom vagy neki hozzám :roll:

alvás
nem tudom Lea h bírja de csak 1x alszik napközben és most már 4. napja csak 1-1,5 órát :shock:

nanica
ha a fogai jönnek próbáld mg a Nurofent estére...nekünk egy leheletnyit jobb lett tőle (nem 100x csak 90x kelt :lol: )
hol jönnek a fogacskái?
mi a felső 2-es fogak miatt novemberben az alsó 2-es fogak miatt pedig most márciusban nem aludtunk úh tudom milyen gáz!

az egyetlen dolog ami segít (neked) ha megpróbálsz vele aludni napközben...már ha megy...

viszont jól értem? Linus egyedül alszik? :roll:

Linus
FJAKJFSAISDKFJLÉSLDDDDDDDDDDLLLLLLTL :lol: :lol: :lol: (ahogy "megbeszéltük" :lol: )

pankaa
hihetetlenek ezek a kék szemek :lol: olyan szép!
még a "kék" vízből is világítanak :lol: :wink:


Timi
ne izgulj!
tuti rendben van minden :wink: és mindjárt hétfő :lol:

most megyek muffint sütni...apa 90 napos diétát kezdett és ma CH nap van :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Elmondtuk anyáéknak a kistesót. Természetesen ők nem örülnek, egyfolytában sápítoznak, hogy mi lesz velem, hogy bírok majd két gyerekkel, szegény Lillusnak bölcsibe kell menni, ahol mindig beteg lesz és hazahordja a vírust stb. :cry: :cry: :cry: :cry:
Milyen jó kilátások, hogy még a saját anyám sem áll mellettem... :( :(

Majd reggel írok, bocs, ha most nem reagálok... :( :(

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Mazsi!
Köszi. :D Jó futkározást!

Timo!
:( Hát ez nagyon szomi, hogy így reagáltak!De ez biztos csak az első shokk volt nekik, később biztos melléd állnak majd!Főleg ha újra babázhatnak :wink:
Ne is foglalkozz velük(tudom, hogy nem könnyű!!), ez a Ti életetek, a Ti babátok, és ha Ti örültök neki, akkor mindenki más legyen magasról... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Timi
sajnálom! :cry:
ugyanakkor nem értem, miért KELLene bölcsibe mennie?
az meg sem fordul a fejükben h simán elbírsz a két gyerekkel? mert ugye miért ne? :lol: :wink:

ne szomorkodj nagyon! Ti szerettétek volna és ez a lényeg! :lol: :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


na tessék...pankaa hsz-ét még nem is láttam és mindketten ua. írtuk :lol:
szval nekünk higgy!!!! :lol: :lol: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Timo!

Sajnálom!!!! Részben igazuk van. Nehéz lesz. De úgy gondolom, hogy az első két év, amíg talán nehezebb, mint nagyobb korkülönbséggel lenne, hamar eltelik. Aztán majd az idő Titeket igazol, amikor a lányok (vagy Lillus és Öcsike) szépen eljátszanak egymással. Nem lógnak a szüleik nyakán, ha két szót szeretnének beszélni valakivel. (na jó, fognak, de nem annyit :lol: )
Anyagilag jobban jársz. Főleg, mert nem kell eladni a babakocsit, venni egy másikat. Van légzésfigyud, kismamaruhád... meg egy csomó mindened. Még akkoris, ha ellenkező neműek lesznek.
Nem beszélve az iskolában a könyvekről.

Lillus majd kétéves lesz, mikor megszületik a Tesóbaba. Ha nem akarnál éhenhalni, amúgy is bölcsibe kellene adni, hogy dolgozhass. Akkor meg nem jobb, ha otthon vagy egy másik picivel és ha netán Lillus beteg lesz, van kinek vigyáznia rá?

Az első gyerek úgy tudom, nehezen jött össze. Ugye? Akkor meg nem egy isteni áldás, hogy a másodikért egy percet sem kellett szenvednetek?

Ne szomorkodj! Ez egy teljesen jó korkülönbség. Van ahol sokkal kevesebb. Netán járni sem tud az első!
Tényleg fel a fejjel. És lökd be anyukádnak, hogy mondjuk Ludmillának fogjátok hívni. Tök komolyan. Az is a Ti döntésetek lenne! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Kicsit el vagyok úszva...Fájt nagyon a gyomrom, görcsölt. Én azt hittem, hogy az epém. De a doki azt mondja inkább fekélyre utalnak a tünetek. Voltam ma laborba holnap lesz meg az eredményt, de most már sokkal jobb.

Timi! Sajnálom! :( A lényeg, hogy ti örültök, mással ne foglalkozz!!!

Három fogúak lettünk. Áttörés előtti éjszaka ezt megéreztük.... :D Ja jobb alsó.

Bocs de most másra nem reagálok, hulla vagyok. :oops:

KépKép
csongria
 
 


Timi

Szerintem is a Ti életetek, a Ti döntésetek, ne foglalkozz velük, majd ha már meglesz megváltozik a véleméynük !!! :wink:

Ria

Gratula a fogacskához !!!
Sajna a fekély, nem lehet GORD ? Nagyon hasonlóak a tünetek !!
Avagy Helicobacter pylori ?? Tesztel , vagy kilégzéses urea teszten ki lehet mutatni !! :o

Mazsi

A kenyér változó, én barnát eszem a férjem fehéret, amelyik fajtából van itthon épp, mind kettőt szereti.
Igen elég emberes a mennyiség, ma pl kalácsot akartam neki a joghurt mellé adni, de nem ízlett neki. Bezzeg amit apja sütött keltkalácsot azt falta !!! :wink:

Részvét Lea apunak a diétához !!! :twisted:
Ebcsont beforr a plezúrokra !!! :wink:

Nagyon örülünk mi is végre, hogy találtubk egy norm pelust !! :lol:

Igen egy cseppet késő a saját hisztimhez ráéreztél !!! !!! :twisted:

Nem-nem rossz csak eleven, de így is mikor de 3 órát alszik du 2-t akkor megkérdezték, hogy mikor tud rosszalkodni, hát közben !!! :wink:

A pötty teszten mi is elbuktunk !!! :cry:

Bigsister

Köszi az oldal címét !!!

Pankaa

Most már látom kinek a világító szemét örökölte a kis ebihalacska !!
Micsoda memoria kérem !!!

Sági

Ha nem kap banánt akkor éjjel felébred, hogy éhes, egyébkét uzsi után képes 1 egész banánt megenni, ha adnék neki (egyszer kipróbáltam).
Fürdésileg megnyugtattatok, OKÉ holnap este leteszteljük !!!
mind a hárman a kádban)

Nanica

Éjszaka :twisted: Mielőbbi fogkibújást nektek !!

Kép
kditke
 
 


Timó,
Fel nem foghatom az ilyen hozzáállást. Nálunk még Bálint 1 éves sem volt már érdeklődött a család, hogy mikorra tervezzük a következőt. Nem gondoltuk mondjuk, hogy ilyen hamar. Miért kellene bölcsibe járnua Lillusnak? Nem tudom milyen felétek a helyzet, de itt fel sem vették bölcsibe Bálintot kistesóval. Pont jó a korkülönbség, lesz egy másfél évük összeszokni, összekovácsolódni, aztán Lillis elmegy oviba és lesz még fél-egy évetek, amikor hozhatja haza a vírusokat, te ugyis otthon vagy még, aztán mindketten ovi-bölcsi, vagy ovi-ovi. És szerintem ügyesen bírni fogsz kettővel is, mi ez a kishitűség. A szülők pedig arra valók,hogy segítsenek. Nekünk szinte nics segítség és mégis megy a dolog, pedig nem érzem szuper anyának magam. Ráadásul nálatok a szülők elérhető távolságban vannak, tessék segítnei nektek.Elég ha néha fél napra bevállalják Lillust.

Na megyek, csak ezen kiakadtam egy kicsit.

Jó éjt:
Mónika

mmónika
 
 


Na lányok!

Nekem elfolyt a vizem... Szép tiszta, hál' Isten!
Pedig már azt hittem, nem koraszülök. :?
Remélem hamarosan jelentkezem!
Picit izgulunk. Már csak arra kell várni, hogy anyu átérjen vigyázni a gyerekekre! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Csak gyorsan átolvastam.Próbálok jönni holnap.
Köszönöm a cipős honlapokat.

Timi
Ne keseredj el.Főleg most ne idegeskedj!!!Anyukád szerintem hirtelen a meglepetéstől mondhatta ezt.Bizti mikor már a pocidba mocorog segíteni fog,főleg meg ha a kezébe tarthatja.Tesód és közted mennyi korkülönbség van?Nem lehet kicsi és ezért picit félt?
Bölcsit miért mondta Anyukád?

Kinga
Sok szerencsét!Írj ám mi történt.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


csimpilimpi
de izgi! ne izgulj bizti nem lesz gond! :wink: drukkolok!

ria
nem hangzik túl jól... :cry: gondolom az elmúlt hetek "stresszmentes" napjai nem segítettek :cry:
próbálj meg lazítani :lol:

Beni belehúzott a fognövesztésbe :lol: és tök jó h 1 éjszaka 1 fogacska :lol:
nálunk meg kb 30 éjszaka és 2 fogacska :shock: :cry:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Jóreggelt!

Csimpi!
Bár már nem olvasod, csuriban a kezem! :) :) Ha tudsz, jelentkezz, izgulunk érted!

Köszi csajszik a biztatást, kicsit jobban érzem magam. Amúgy anya a világ legjobb anyukája, de ha vmi nem úgy alakul, ahogy ő elképzeli, akkor igencsak tudja ezt éreztetni. Nem direkt, de ő ilyen. Mindegy, majd max. nem neki fogok panaszkodni... Dana te kérdezted, hogy netán rossz tapasztalat mondatja-e ezt vele. Hát nem, mert a tesóm és köztem majd 6 év van... meg amúgy pont ez az, hogy a környezetünkben senkinek nincs két picije, ezért félt annyira... néha komolyan úgy beszél, mintha 16 évesen, férj, család, lakás és egyebek nélkül, felelőtlenül estem volna teherbe! :evil: :evil: :evil: Na, mindegy!

Ria!
Fekély??? Nekem volt gyomorfekélyem, de sokkal brutálisabb tünetekkel, mint amiket leírsz... én 3 nap alatt 4 kg-ot fogytam, meg hasonlók. Gyomortükrözés stb... remélem neked nem ez lesz, mert ez iszonyat sz.r!!!
Gratu Beni új fogához! :)
Nálunk a felállás Mazsiékhoz hasonló: sok alvásmentes éjszaka, minimál fog! :) :)

Ditke!
Tomi ilyen sokat alszik? :shock: :shock: :shock: Éjszaka?

Mazsi!
Lea még a plezúrral is cuki! :) :) Gondolom 2 perc után elfelejtette az egészet...
Tegnap Lillus a csúszdáról bucskázott le majdnem... ahogy csúszott lefelé, a cipő gumirésze megakadt a csusziban és előrebukott Lillus.. még jó, hogy fogtam.. de így is lett egy pukli a homlokán...

Nanica!
:cry: :cry: :cry: Remélem legalább 3 foga jött ki Linusnak! :) :)

Ma is Liget?

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


sziasztok!

Timi
örülök h job ba kedved :lol:
Lillus élvezi a csúszdát? Lea elég közönyös amikor csúszik :shock: párszor próbálkoztam vele,de miután nem volt nagy sikere most hanyagoljuk...

pankaa
sztem emlékeznek dolgokra tuti és a megérzéseik is működnek

Lea pl délután 4 körül már nézi az ajtót, tudja h apa ilyenkor szokott jönni :lol:
vagy ha nem voltunk még aznap sétálni és bár nem hallja épp ugatni a kutyusokat rázza a gatyóm szárát és uuuuu-zik (ugat a kutya) vagy vau-zik h menjünk kutyusokat keresni ééés már mutogat azoknál a házaknál ahol kutyus van (ha épp nem is látja a kutyát) :shock: :lol:


csimpilimpi
remélem túl vagytok a nehezén :wink: :lol:


ria
jobban vagy? gyomorfekélynél ált egy pontban meg tudja a beteg mutatni h hol fáj, Te éreztél ilyesmit?
labor mit mutatott?


nagytali
kiderült már hol lesz? én valami zárt helyre szavaznék ...így nem kell az időjárás miatt aggódni és hacsak nem betegszik le a gyerkőc tudunk talizni :wink:

a Lurdy ház miért nem jó? (már írtátok talán az árát is de elfelejtettem az okot :oops: ) :oops:

az este azon gondolkoztam h vmelyik panzió,hotel kistermében is találkozhatnánk ...bár nem tudom mennyire gáz az áruk,mindjárt nézek párat

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Sziasztok!

Csimpi!
Hú de izgalmas most neked, vagy már lehet babázol is? :wink: 35. hét már nagyon jó idő, biztos nem lesz nagyon kicsi a babó, de túl nagy se, könnyebben kifér :wink:

Ria!
Beninek gratula a fogához neked meg jobbulást kívánok!Ez a fekély már biztos?Vagy mástól fájdult meg a gyomrod? :roll:

Mazsi!
Valóban jó a memója a kiscsajnak, ma de. voltunk a dédimamánál, aki tegnap du. kikísért a folyosóra, ahonnan lenézett az utcára mikor leértünk tőle.Emili nek mutattuk, hogy ott van fönt a dédiMa is voltunk nála, de ma nem kísért ki odáig minket, visziont Emili kereste fönt, nézett felfelé. :lol:
Persze ez nem nagy idő, majd ha legközelebb jövünk, és akkor is csnálja, akkor már biztos lesz a dolog.Bár én nem kételkedem benne :wink:
Emili nagyon szeret csúszdázni, főleg a felmászás édekli nagyon
:lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!


Huha! Csimpi mar biztos babazol!!!! Nagyon varjuk am a hireket!

Timo,
Ha anyukadek tul lesznek az elso sokkon, akkor biztosan hatartalanul orulni fognak az ujabb unokanak. A bolcsis dolgot en sem ertem, pont forditva van a dolog, azaz, ha nem szuletik Lillusnak kistestvere, akkor menne bolcsibe, ha visszamennel dolgozni.
Biztos nem lesz egyszeru, es az is jo lenne, ha anyukadek kozelebb laknaknak, de majd megoldjatok, muszaj lesz :)

Panka,
Igen, en is megfigyeltem mar, hogy egyre jobb a memoriajuk. Ha lemegyunk, es nem a jatszoter fele kanyarodunk, akkor mar megy a hiszti :)

Ria,
Fekely??? :shock: Nagyon rosszul hangzik :(

Mazsi,
Szerintem is jobb lenne a zart ter a talinak. Az aprilis annyira szeszelyes honap, lehet, hogy nagyon beletrafalnank egy nagyon esos idoszakba. Egy itteni kismama a kozeli Csigi-bege szalon jatszohazaba szervezte a forumos babatalijat, allitolag nem draga. Rakerdezhetek az arakra, ha gondoljatok. Az az egy gond van, hogy itt van Bekason, tehat elegge kiesik sokmindenkinek.

KépKépKépKép
thelga
 
 


nos lehet h a hotelek nem voltak jó 5let...úgy néztem h némi fogyasztást is elvárnak a konferenciatermek használatáért...

néztem néhány művházat bérelhető teremmel (hááát nem tudom :roll: )
http://www.benczurhaz.hu/teremberletkeret.htm
http://ugyih.hu/service/index.htm

játszóház
http://www.panpeterjatszohaz.hu/campona.htm

http://www.jatszohaz.net/lurdy/index.php?sub=price (megtaláltam :lol: )


na jó lelövöm magam :lol: :oops: vasalnom kellene 8)

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Helga
sztem kérdezd meg hátha :wink:
Békásmegyer nem világ vége :lol: bár én ink nem szólok én oda megyek ahová mondjátok :lol: döntsenek azok akik BKV-znak

Lin
a korábbi ajánlatom továbbra is áll... jöhettek velünk :lol:

ha pedig Lin nem veszi igénybe az InciLea 8) taxit akkor valaki más is jelentkezhet :lol: 1 baba+1 mama+1 babakocsi fér el mellettünk :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?