Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Bocsi, h. megint nem reagálok, csak magunkról adok hírt. Köszönjük, jól vagyunk, Dorka szépen gyarapodik, tegnap volt 3 hetes, 3.55 kg ( 2.89-cel hoztuk haza ). Eszik, alszik, nézelődik. Sajna hasfájós egy kicsit, 2 napja adom neki az Infacolt, ettől vmelyest könnyebben megszabadul a szelektől. Elég mohón eszik, úgyhogy nem győzzük büfiztetni. A szopi vmennyire alakul ( vagy én lettem keményebb :) ), az elején fáj, de rájöttem, h. nem a sebesedés miatt, mivel az már elmúlt KOPP KOPP, hanem tele van a mellem, és mikor összelapítja a bimbót!! hát a Göncölszekér előttem van.
Éjszakáink tűrhetőek, általában kelünk éjfél körül, meg 3-4 óra tájt, aztán 6-7-kor. Mondjuk ma 5-től 7-ig fenn volt reggel. Amúgy próbálok minden percet kihasználni, amit lehet, az alvásra.
Apa szerelmes a lányába, el lehet Tőlük olvadni, mikor szemeznek egymással.
Én vmennyire rendeződtem szülés óta, bár a testem tökidegen számomra: már nem a terhesség alatti, de SEMMI köze az azelőttihez. Most nagyon úgy tűnik, nem kell többet strandra mennem... :oops:
Képeket teszek a közeljövőben.

donkoaniko
 
 


Ez a juharszirupos tisztítókúra marha jól hangzik, nagy híve vagyok a tavaszi kúráknak. Bár nekem nagy erőfeszítés, mert imádok ESTE sokat és jóízűt enni. Tudom, kész bűn...

Anikó: Várjuk a képeket! Hát igen, szép is az Apa-lánya szerelem...

Szami: Vevők?

Kis betegeknek jobbulást!

Olga: Ha jól eszik a piciMarci, akkor nagy gond nem lehet már. :wink:

Mi megvagyunk, hasfájásomat elfújták, amióta megint megjött (még múlt hétfőn), tehát tényleg a hormonháborútól fájhatott. A háborúban per pillanat a prolaktin áll nyerésre, vagyis visszajött a tejcsi. Nem tudom, mennyi időre, úgyhogy fejek és fagyasztok, hogy a következő válságra legyen tartalékom.

RékaCica nem hajlandó hasra fordulni többet :shock: , talán úgy van vele, hogy megcsinálta 2x, le is van tudva az egész????

Valaki kérdezte az étvágyam, talán Niki, no, a helyzet úgy áll, hogy a Húsvéti nagyzabálás visszahozta. Azóta éjszaka is felkelek enni pár falatot. Hogy örülhetnek a fogaim, nem??? :lol: :lol:
jaimee1
 
 


Kép

Nem egy tűéles kép, de én szeretem. Elkapott pillanat...
jaimee1
 
 

 
 

Kis és nagy betegeknek gyors gyógyulást kívánok! :)

Jaimee!
Réka de szép!!! :D Na és micsoda frizurája van!

Hát nyárra se leszek már bombanő, mér csak azért jutott eszembe, hogy írtok itt a diétáról, böjtről, tavaszi méregtelenítésről. Bár tornázok azért ( fogjuk rá) rendzeresen. De a gatyáimról még mindig majd lepattan a gomb :?

Akarok venni szűzteát. Régebben próbáltam de csak rövidebb ideig. Esetleg tapasztalatok? Állítólag javasolt otthon (wc közelben)elkezdeni a kúrát mert igen hatásos.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Hajhó :)

Nyah, itthone...

Betegeskedőknek jobbulást! :(

Olga, örülök, hogy Soma behozta a lemaradást :D

Katlina, óbasszus :( Robikának is gyors gyógyulást a vírusból!

Ditke, olyanokat csinál Huncim, amiket az ágyunkon (a folytonos arrébbrakosgatás miatt – le ne essen) nem tudott kibontakoztatni :) Az ülés-négykézlábazás váltakozatásával bejárja az egész rendelkezésre álló teret; de nem kúszik-mászik :shock: Illetve nagyon minimálisan. És pakol ezerrel :mrgreen: Az újságokat imádja! De már nem eszi őket – általában :wink:

Hm, nekem sem volt felszúrva a fülem, Anyukám nem engedte... Jópárszor melegítette a fülemet, de asszem én nem voltam az a tipikus füles gyerek – felnőttként sincs ilyen gondom, nem vagyok fül/torok/mandulafájós. Bár másfél éve jártam fülorrgégésznél, mer iszonyat fájt a fülem, de egy kimosással megúsztam :oops: Állítólag a fülpiszkálóval rátoltam a cuccost a dobhártyámra...hogy ez miért pont akkor jelentett gondot, amikor gyerekkoromtól fülpiszkázok?! Óvatosan persze. Mer tudom, hogy nem lenne szabad :wink:

Fanna, hogy viselte Nimi a zutat? :) Télleg, sátor??

Wáow, Judit, kitartást a böjthöz :) Hm, lehet kipróbálom én is...ha rá bírom venni magam, akkor a rendeset :D Nálam a fokozatosság a bagóleszokásnál se jött be.
Megkérdezhetem, mennyi volt a FP járássegítő féláron? :) Csak mert új árat nem találok sehol :shock: A Vaterán van egy bontatlan dobozos (pont, ahogy te is vetted), 5000-ről indul, 9000-ért azonnal elvihető.

Anikó, várjuk a képeket! :D

Jaimee, én is imádom az ilyen fotókat; elkapott pillanatok :D Hogy nevet Réka :D Nől a haja? Úgy látom nehezedik/lapul :wink:

Körkérdés: 10 hónapos gyerkőcnek milyen állagú a normális széklete? Mert sztem Bogyómnak most igen kemény...ma kinyomott egy üveggolyó nagyságú bogyót :shock: Még kenőcsösnek (még ha sűrű kenőcs is) kéne lennie, nem? :roll: Mivel lehet meghajtani kicsit? :oops: Amúgy újabban olyan lágy gyurmaszerű állagúakat kaksizott... Bocs a témáért, csak nálam ez a kaka ügy kényes dolog...nekem megkeserítette a gyerekkoromat...

Fodrászkodtunk tegnap, Huncit is megnyírattuk kicsit :) Picit sajnálom, mert levágták hátul a bongyorkáit – már olyan szépen göndörödött a haja :roll: Nem baj, kinől újra :wink: Én meg úgy nézek ki, mint egy 80-as évekbeli diszkókirálynő :? Nem a dauerolt, hanem az egyenes-hullámos fajtából...lett némi frufrum...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Kati, ez az a tea, amit Csala Zsuzsa iszik? :oops: (nemtom mia neve, csalazsuzsateának hívom...) Mert az télleg igényli a wc közelséget... Anyukám itta, de nem melóba való itóka.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Balwin!

diszkókirálynő?? hát én nagyon elképzeltelek :mrgreen:
esetleg kép? babóról is persze

Csala Zsuzsa ? hát nemtudom de erről sok jót olvastam

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Sziótok!

Kicsi fülfájósoknak és betegeknek jobbulást! Arra én is kíváncsi voltam, hogy mikor szúrnak,de most már felvilágosítottatok, tök szakszerűen!!! :)

Nah, tisztitókúrába vágtok? Le a kalappal előttetek! Én idegbeteg agresszív leszek, ha egy napig cask gyümit eszem.. nem is csinálom sűrűn.... :roll: Én nem bírnám, ehhez nem vagyok elég kitartó, úgyhogy mindent bele nektek! Bár ezt a juhrszirupos változatot még sosem hallottam!
Szűztea: én sem ittam,c sak anyukám, ő is wc közelséget emlegetett anno...

Judit, sztem nagyon kajafüggő, milyen kakit produkálnak a babók, nálunk aztán van minden.... :oops: Ált.ban gyurmakaka van nálunk is, de volt már olyan is, amit írtál. Nálunk a körte, szilva jött be "lágyítónak". Ma - nem túlzok - a nyakáig kakis lett Szabi, nagyon híg is volt, de. körtét evett.... Banán, alma, krumpli, répa fogja a hasat, ahogy tapasztaltuk.
Ja, és Samantha Fox-os frizkóról raksz képet??? Meg Annalucus új imidzséről is?

Anikó, jó hogty írtál!! De szépen fejlődik, hízik Dorka!!! Igen-igen, ha van egy ici-pici időd, tennél fel képet róla?

Ditke, igen, tudják a nemét, bár Gyöngyi azt mondta, hogy az UH képen szerinte mindkettő lehetne, neki nem egyértelmű. Nem is tom, elárulhatom-e??? :oops:

Jaimee, Rékánál tényleg minden rendben lehet, olyan szép, és még minidg olyan kiegyensúlyozott, vidám babának tűnik! Forogni majd fog, majd pl. 25x bepróbálkozik pelenkázás alatt.... Szabi is megcsinálta, aztán kb. 2 hétig semmi....
Azt megkérdezhetem, hogy végülis a menszesz napjai alatt csökkent komolyabban a tejed mennyisége, aztán rendeződött?
GYorsan, 1-2 nap altt heylreállt a dolog? Én ilyet nem tapasztaltam,
inkább azzal rémísztgettek, hogy ha nekem megjön, akkor majd megváltozik a tejcsi íze, és ezért nem kérhet belőle a baba. Anyum mesélte, hogy amint ez volt a helyzet, egy kortyot sem ittam tovább az anyatejből, én ilyen finnyás voltam, Szabi viszont ugyanúgy cicizett akkor is... Kevesebb sem volt.

Szami, mizu a vásárlókkal?

Betti, nem semmi ez az óvónéni... Remélem nem lesz gond!
Sebészeten mit csináltok? Műtőbe is mentek? Vagy ez nagyon gáz kérdés, és természetes, hogy mentek oda is?

Anna, tényleg, SÁTOR! Készen van? Nimi birtokba vette?

Szilbee, nem is mondod, hogy Ed médiasztár lett tegnap!!! :) Premier plánban naggggyon keményen is koncentrálva dolgozott!!!!!

Évi, Márti, ti????

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Kínában több száz éve ismerik a salakanyagok egészségre káros hatásait. Egy híres Tang dinasztiabeli császári orvos szerint: „Ha sokáig akarsz élni, végezz gyakran béltisztító kúrát!”

A szűzteában található polifenolok antioxidáns tulajdonságúak mely védő hatással van a szervezetre. A szűztea támogatja a zsírok oxidációját és lebomlását, segít csökkenteni az étvágyat és a test súlyát valamint segít a testsúly kontrollban.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Ja, OLga! Holnap fél 11-re megyünk az SZTK elé!!!!
remélem nem lesz eső, akkor gondolom ti sem vágtok neki a sétának!

Ja, Szilbee, képzled, Szabi egykezezik a Vizilalival! Imádja! :)Az apja meg megtanította kezet fogni! :oops: Pá-pá nem nagyon megy, de ha nyújtjuk a jobb kezünket, és mondjuk, hogy Szia, a jobb kezét beleteszi a tenyerünkbe, és vigyorog ezerrel! :)

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Balwin: Nehezedik... :lol: :lol: Igen. Bár minap mondtam az uramnak, hogy már nem is áll fel a gyerek haja. Erre másnap csak 90 fokban... 8) :D

Dorka: Nekem 7 hétig tartott a gyermekágyi, majd amint elmúlt, rá kb. 5 napra megjött a piri. És tartott 4 hétig. :!: :!: 10 nap szünet, megint megjött, 10 nap szünet, megint megjött. Most múlt el...
A szoptatástól megbuggyantak a hormonok, össze vissza vérzek, sajnos vagy ez vagy a szopi és persze hogy a szopit választom.

Mensi alatt mindig kevesebb volt a tej, de Rékát nem érdekli szerencsére az íze, imádja így is. A mennyisége is most izgatta először.
jaimee1
 
 


Csákó!

Kati!
Úúgy bírom a tudományos hozzáállásodat!!!!!!! Tőled aztán tényleg lehet bármit kérdezni! Olyan jó hogy van ilyen szakértő is közöttünk!!!!!!!! :D

Judit!
Köszke...nagggyon jól bírta szinte végig aludt, egy szava sem volt. Megálltunk kajálni azt is bírta. Inkább kilóméter hiánya lett estére hg egész nap ült... :roll:

Dorka,Judit!
Nem....még nincs kész sajnos. Én is gondoltam rá hg fel kellene hívni csak elfelejtettem...na majd holnap.

Kép:

Kép

Kép

fanna3
 
 


Ja és Judit!
Nem raksz fel képet mi?.....De akkor péntekig el ne aludd!!!!!!

fanna3
 
 


Belejöttem....rakok még :mrgreen:

Na szevasz........
Kép

fanna3
 
 


Fanna!

Nimi de nagyon édes!
Hát ez az utolsó kép valami szuper! Igazi vagány kicssávó! :D

Lányok!

Ha valaki rendelne az Alexandrától az szóljon már légyszi. Tudom sokan nem bírjátok de most a Norbi könyvek nagyon nagy engedménynle vannak. Meg szeretném rendelni a nagy UPDATE könyvet ami most 4990 helyett 1990.- A posta ktg 500- és akkor feleződne.
köszke

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Szilbee!
Ed médiasztárt? mivan?

Fanna!
Hol voltatok? vagy nem figyeltem? nagyon jók a képet, többet is rakhattál volna! Az uccsó a favorit!

Grétinek is ilyen ülcsije van, nania? bár én nem bírom a pirosat, de nem volt rózsaszínben...

Jaimee!
Ez aztán nem semmi! nem mondták neked, hoyg a kimaradt 9 hónapot aztán nem kell bepótolni? :wink:
Szupi a kép, mint mindig.....

Anikó!
Várjuk a képeket!

Ditke!
Mesterek hoyg haladnak?

Szami!
na, házvevők? megállapodtatok?

Kati!
Én is nagyon rákattantam megint a könyvekre de találtam használtan Sanda Brownt, így azok jönnek ebben a hónapban.....ha minden igaz a héten már három újabbal gazdagszik a gyűjteményem!

ja tea én majd, ha elkezdem, lehet holnap, akkor mate teát fogok inni. olvass utána az sem rossz. a szűztea/kapszuláról én is azt hallottam ,hoyg sűrű wc-re menés kíséri, de használ....

Judit!
Sztem lehet kemény, ha nem okoz neki gondot, ha mégis gabona, sé gyümi, zöldség...

a hajra én is kíváncsi lennék!!!!!

na nekünk sem mászott pont ezért Gréti, mint Lucus. csak az ágyon volt, még nem volt akkor kész, csak a háló, mire elindult lett meg a gyerekszoba....

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Dorka milyen vagy! :D miért nem akarod megírni a baba nemét? akkor priviben légyszi-légyszi!

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Jó reggelt MIndenkinek!

Judit!

Sandra Brown? Húú én is olvastam már könyvét. NAgyon szeressem!
Igen, igen!! A Maté teának is nagyon jó tulajdonságai vannak.


Mikor lesz már meleg?

SZÉP NAPOT!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Jó reggelt,

Anna, én sem tom, merre is voltatok a partiképes fiatalemberrel? :)
Nagyon szép, igazi kisfiús fiú!!!!

Ditke, csak azért nem akartam megírni, mert lehet ő szeretné elmondani... Hátha sikerül egy talit megbeszélni vele! :)


Kati, eddig mindig te írtad, ha jön a jó idő, most nem tudsz ilyesmiről?
:)

OLga, ha le nem szakad az eső, megyünk!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


BBJudit: Nekem mondták, csak a hormonjaim nem figyelnek.... :(

Anna: Nagyon jók a képek! :D
jaimee1
 
 


Na most már rendelek mert már kevés van! :)

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Judit! Semmi különös, csak Edet meg a munkatársát felvették, hogy dolgoznak.. tudod olyan háttéranyagnak az MVH-s hírek alá... De azt látnotok kellett, hogy ugrált boldogságában a Zuram, mikor meglátta magát a TV-ben... :shock: :shock: Mint egy gyerek... :shock: :roll: :lol: :lol:
szilbee
 
 


Fanna! Te, mikor nőtt meg a fiad ekkorára??? :shock: :shock: :lol: Egyébként sokkal többnek tűnik a koránál! :D Tessék csak gyakrabban képeket tennni!!! :lol:
szilbee
 
 


Szió!

Temető-körjárat volt Békésen....pici nézelődés.....

Mate tea. Nekem az a baj vele hg csak cukrosan jön be :lol: úgy meg nem ér semmit... :D (10 éve voltam Argentínában 3 hónapot, ott itta boldog-boldogtalan :lol: )

A jóidőt én is szavazom!!!!!!!!! Tegnap megent sikerált szááááá ázni, olyan elegem van már belőle!!!!!!!!!!!!! Egész "tavasszal" ez megy.....

fanna3
 
 


Szilbee!
Kenegetem :roll: :roll: :roll: bár a haján nem hat.... :shock:

fanna3
 
 


Jó reggelt!

Kata éjjel megtagadta a szopit. Este is csak tápót fogadott el, reggel is azt szoktam Neki adni már pár napja. De eddig éjjel szopizott. Azt hiszem, lassan leszokik. :(

Fanna, Jaimee: Nagyon cukik a kölkök.

Kati: Még a játékfesztiválos képeket meg sem dícsértem. Nagyon jók. Mi is voltunk. Kár, hogy nem taliztunk. Ti mikor tartjátok a Kata napot?

Anikó: Jó, hogy hallottunk Rólad. Tegyél képet Dorkátokról, légyszi!

Balwin Judit: Én elhiszem, hogy idegesít a kaka ügy. Dorkával én is sokat szenvedtem vele. Neki is sokszor volt furcsa: nyálkás, zöldes, emésztetlen (bocsi). És volt, hogy naponta 5-6-szor volt.
Voltunk gasztroenterológián egy párszor, végül közölték, hogy Ő ilyen típus. Katának normális, akkor volt egy kicsit csúnya, amikor a vasat kezdte szedni.
Ti nem szedtek vasat, ugye?

Judit: Tegnap csaknem tudtunk a fenekünkön maradni és elindultunk ebben a csúnya időben. Akkor holnap?

Valaki esetleg még nem akar játszóterezni holnap délután? Judittal angol előtt ki akarunk menni, ha jó idő lesz. Én a tisza partira gondoltam.

Méregtelenítés: Én sem bírom. Ugyanúgy, mint Dorka, tiszta ideges és ingerlékeny leszek tőle. Régebben még egy-egy gyümölcsnapra rászánta maga, de már ezer éve nem.

Ja, még valami. Már tök sokszor akartam írni. Van egy zacsi felbontatlan Milupa Milumol HA 2-s tápszerem. Ha valakinek kell, szívesen odaadom.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok!
Most jöttek meg a ruhák, amiket rendeltem, majd dobok róla képet! nagyon fajintosak!

Fanna!
Argentína? mi a bánatot csináltál Te ott? képeket!!!!!!! ebben az életben úgysem jutok el oda, majd a Te képeiden hátha!

Mate tea na ja natúr olyan az íze, mint a békebeli liptonnak.... na majd csak kibírom valahoyg ezt a hónapot ma rászántam magam, ma kezdem! hoygha egész nap nem ennék, én is tiszta idegbeteg lennék! de így hátha csak estére....

Szilbee!
és mi fontosat mondtak, mert minket is érint.. de lehet beszélnem kellene Eddel, felajánlotta nagylelkűen a segítségét, nem tudta mire vállalkozik! :twisted:

Niki!
ha jó idő lesz, akkor ok... de ezt majd megbeszéljük még holnap du.

na mentünk reggelizni...

majd rakok én is képeket most van egy pár mutogatható

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit! Nem tudom miről volt épp akkor szó.. Ádámmal voltam elfoglalva, hogy mekkora Marharépa lett pelőle.. :lol: Elküldöm pü-ben a benti számát! Ő fogja felvenni!
szilbee
 
 


Jó reggelt!

Legalábbis jobbat, mint a miénk :cry: Jázmin taknyos, köhög, piros a torka, tegnap kapott gyógyszert, de még éjjel 11-kor is a kezemben volt, alig tudott szegény elaludni. Reggel meg arra keltünk, hogy Anna hányt :( Úgyhogy most mosok, orrot szívok, tálat tartok felváltva :? Jázmin meg itt ül az ölemben. Anna éppen elpilledt. Ja, és tegnap Jázminnal még bőrgyógyászaton is voltunk, mert a kis suncikáján a bőr olyan, mintha megégett volna. Nem fáj neki, nem vakarja szerencsére. De nem a pisitől, mert úgy két nap alatt lett ilyen. Most kaptunk rá a vaníliás helyett egy enyhén gombaölős popsikenőcsöt és felváltva ezt kell használnunk a Sudocremmel. Két hét múlva kontroll :?

Házvásárlókkal úgy tűnik, megegyeztünk és még drágábban is sikerült eladni, mint gondoltuk :lol: Most már remélem, minden rendben lesz, elvileg jövő cütörtökön kötjük a szerződést és adják a foglalót. Így lehet, mégis lesz az idén kandallóm és szaunám :lol: :lol: :lol:

Balwin, discokirálynős képet ide! :lol: Meg a kis barátnénk új frizurájáról is kérünk! Erről jut eszembe! Tegnap Máté igazgatói dicséretet kapott! :lol: :lol: :lol:

Jaimee, behalok a lányodtól! Az a fej! :lol: :lol: :lol: Ahányszor ránézek mindig jobb kedvem lesz, olyan jópofa!

Anna, mintha a talihoz képest óriásit nőtt volna Nimi! Hogy áll a menéssel? Mit csináltál Argentínában három hónapig? :shock: Mesélj!

Anikó, jó, hogy rendben minden, már csak a képek hiányoznak - nekünk... :lol:

Kati, Judit, én imádom a juharszirupot, de ezt inni vacsora helyett :? :roll: Brrr... inkább maradjak ilyen szép kerek :oops: :lol: Én is rendeltem most könyveket, aztán legközelebb küldhetünk egymásnak listát, ki mit keres és mi az ami van neki és cserélhetünk :lol:

Dorka, kérünk képet a kézfogásról! :lol: Olyan nagy élmény felfedezni, hogy mennyit okosodnak, ügysednek egyetlen nap alatt is!

Szilbee, lehet, nem figyeltem, és írtad már, de hogy van Levente a bölcsivel? Minden rendben? Nem volt gond a "visszaszokással"? Filmsztárodat hol lehetett látni?

Niki, nézd a napocskás oldalát: egy év micsoda hosszú idő!!! Nekem a három gyerek együtt nem szopizott ennyit, pedig mit meg nem próbáltam :oops:

Ditke, mi a helyzet Veletek?

Betty, sebészet :shock: Azt nem irigylem... Bettike jól van? Óvónők meg... nem szabad általánosítani, de sajnos ilyen is van... :?

Szolkatáról tudtok valamit? Reméljük, már jobban van...

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szamóca! Nem volt gond a visszaszokással. Jól érzi magát. Ádámot a Szolnok tévén lehetett látni... de nem beszélt csak "mímelte" a munkát! ;)
szilbee
 
 


Szilbee!
Sztem ő azt mondaná, éppen akkor halálra dolgozta magát! 8) :lol:

Szami!
Jobbulást nektek, nekünk már lefelé megy a dolog, szóval kitartás

bár ma meg félszemű vagyok kivettem a lencsét, és csepegtetek a szemebe... hát nem egyszerű, reggel neki is mentem az ajtófélfának....olyan mintha kandzsítanék, de csak az egyik szememre....pedig vasalnom kellene, de nem akarom megégetni magam...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Hiányoztatok ám :D

Megvagyunk,megnyugodtunk,Robi javulgat,már nem annyira megy a hasa mint ahogy keztük
Apa szedi szét a roncsunkat,megcsináltatjuk!
valaki kérdezte hogy a vadkárt,na nincs meg az őzike de a vadásztársaság inkább büntet egy őz miatt mint fizet :twisted:
Dobok pár képet is Kép Kép
Ezen kívül az oldala és a teteje is sérült

Kép

Kép
katlina
 
 


BBj!
Évaruciból rendeltet??
Én most onnan vettem de nagyon jók!!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Kérlek szépen akkor még Szolnokon nem volt Rotary club és én így a Pestivel voltam cseregyerek dologban. Igazából Angliába szerettem volna menni, de oda épp nem volt út....így egy kicsit messzebbre sikerült. Nálunk volt egy fiú Julian Matias Aimar :D aztán meg én mentem. Elvileg tanulni....de nagyon laza volt...gondolhatjátok hg inkább szórakozni jártunk :D Egyedül mentem ki Frankfurtban kellett átszállni, amiben ha a mellettem ülő német fickó nem segít akkor még most is ott keringenék...
Akkor még mobiltelefon sem volt, nemhg digitális gép....csak sima papírok vannak...
De nagyon jó volt! A szüleim mindent elkövettek hg ahova csak tehetik elvisznek vagy befizetnek. Anyukám mindig azt mondta hg ezeket az emlékeket soha nem veszi el tőlem senki... :wink:

Judit!
Sztem a mai nap semmi fontos dolgot ne csinálj :D :D :D

Timi!
Milyen jó hg ilyen gyorsan sikerült, van vmi égi segítség is a dologban? Nimi inkább bútorra mászik egyre jobban, úgy csüng rajta alig bírom lekaparni.....nem megy még....

fanna3
 
 


Na most már elvileg jó idő lesz csak sok esővel. :)

Fanna!

Argentína? aszta :shock: de jó! osztán tanákoztá-é vad angyallal meg a pasijával hogy is híják mán? :D

Niki!

Már, hogy a Szonja második nevének névnapját? Hát nem igazán tartjuk. :roll: Így nem is tudom, hogy mikor van. Mi déluán voltunk a játékfesztiválon. :)

Szamóca!

Sajnálom, a kis betegeket. Gyógyúljanak minnél hamarabb!!!!!!!!!
Örülök, hogy végre túladtatok a házon. Gratula!

Katlina!

Hú basszus! Ez igen!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Katlina!
Hú ez tényleg jó összetört, miylen hihetetlen, hoyg egy állat mekkora kárt tud tenni, te atya világ!

igen igen evcaruci! imádom, mindjárt jönnek a képek is!
(bár hallkan jegyzem meg misi a múltkor eléggé kiakadt... hoyg már megint küldi hoyg ez a fogalalás, meg az a foglalás, úgyhogy nem feszegetem a húrt, inkább nem megyek vasárnap Szolnokra babaruhabörzére, bár megszakad a szívem... hacsak addig nem nyerünk valamit, vagy nem esik ránk a bank!)

Fanna!
Én teljesen értetlenül állok hoyg mi az a rotary klub.. na és még hol voltál? meg ott Argentínában hol, meg azért valahoyg képeket...., na meg jöhet Nimi kontra szekrény is!

Szami!
Ja a ház eladáshoz további sok sikert!

Kép tud élni a gyerek Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


és akkor a szerzeméynek... Kép Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


ja ez meg haláli, tegnap amíg kivittem a szemetet a kukába, beverte a szunyát:
Kép Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Én ezekt vettem,fiúból nem nagy választék van sajna Kép Kép Kép

És hát akkor rakok Robika képet is :D Kép Kép

Kép

Kép
katlina
 
 


Judit!

Fú de jók a rucik, nagyon dögösek! :D

Leti de nagyon édi! :D Én ezt nem értem. Hallottam már, hogy eleludt alvás, játék közben. Mindig is irígyeltem az ilyen elalvásokat.
Szonjának úgy kell könyörögni, hogy aludjon már.

Katlina !

Robika is de nagy már! Na és az a csodálkozó tekintet. :D
Jó az a ,,foltos" fari.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


sziasztok!

Balwin!
Jó volt találkozni, remélem nem fárasztottalak le túlságon mert hogy annyit beszéltem, de na...szeretek beszélni :oops:

Doki!

május 13.-án kell befüküdni és 14.-én csinálja a műtétet. Nagyon rendes volt. tökre örültem neki. Bár nagyon sokan voltak. Rengetegen. 16:30 re mentem oda s 18:30 előtt 2-3 perccel végeztem.

de most megyek vacsizni mert nagyon éhes vagyok
puszika

Kép
kbernadett
 
 


sziasztok!

Balwin!
Jó volt találkozni, remélem nem fárasztottalak le túlságon mert hogy annyit beszéltem, de na...szeretek beszélni :oops:

Doki!

május 13.-án kell befüküdni és 14.-én csinálja a műtétet. Nagyon rendes volt. tökre örültem neki. Bár nagyon sokan voltak. Rengetegen. 16:30 re mentem oda s 18:30 előtt 2-3 perccel végeztem.

de most megyek vacsizni mert nagyon éhes vagyok
puszika

Kép
kbernadett
 
 


Most mennyit írtatok, lehet ma kevés leszek ahhoz, hogy reagáljak mindenkinek, elnézést! (Talán ha Szabi elaludt...)

Most csak magunkról: voltunk Kövesdi dokibácsinál, Szabi bokáját mutattuk meg, mert Ch. Chaplin hozzá képest.... De megnyugtatott, a sok hasonalvástól nem áll még túl jól a lába, és szépen rendeződni fog. Csak itthon is szandit kell viselnie. Úgyhogy ma megkapta Szabolcs az első igazi kiscipőjét!!! :) Ez olyan mérföldkő, mint az első fog, nem? Már hintáztunk, meg sétáltunk is benne!

És ma csodák csodája Szabi 2 órát aludt itthon, nem a babakocsiban! Már nekem kellett ébreszteni, hogy odaérjünk a dokihoz!

Ja, Betti: MILYEN MŰTÉT???

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Hellabella :)

Félszemmel hallgatom a Széjfet...de most nem köt le :mrgreen:

Fanna :shock: Mittitkolszmég? :lol: És Ardzsentínában hun? Én legmesszebb szegény mebboldgult Jugoszláviáig jutottam, annak is a határközelibe :D
Aaaaa, naonvagány eza farmer szerkó Nimin :lol: Szép gyerek még mindég :wink: Szülinapos képek diccsennek még feldolgozva?

Közben felébredt a jányom... :)

Judit, defajinak a rucik! Énisakarok :wink: Mijaz oldal címe? Bár ismerős a név, valszeg jártam már ott :oops: Egy darabig komolyan foglalkoztatott a használtruhás biznisz, itthoni pénzkiegészítésnek. Végülis még nem adtam fel, csak jegeltem :)
Leti is milyen jól bealudt a székben :lol: Cuki :)

Hm, kípet magamról inkább nem :oops: (nem is készült), de Hunciról majd teszek :)

Katlina, jaó nagy őz vót :shock: Elszaladt? Vagy feldolgoztátok? :lol: Bocsi, vicc volt :oops: :D
Látom Robika is szereti a műszaki kütyüket :lol: Szépszál barnaszemű legény :)

Szamóca, akkor a felén túlvagytok :D Mikorra tervezitek a költözést? Jázminnak, Annának gyógypuszák :( Máténak meg gratuláció a dícsérethöz! :D Miért kapta?

Niki, nem, nem vasazunk. De esküszöm olyan, mintha kijött volna Huncim aranyere :( Majd felhívom a védőnőt is, lehetséges e ez, meg valaki nézze már meg, meg egyáltalán... Reggel szegénykém megkínlódott a cuccal, úgy sajnáltam :cry:

Dorka, én meg pont a körtére gyanakszok... abból kapott bébipapit, meg itókát is az elmúlt napokban. Anyukám szerint meg körtét nem szabad kicsiknek adni... namajd kiderül...ha ezek után nem lesz gond, akkor a körte vót a ludas.

Találkoztunk ma Bettivel :) Ment az orvoshoz a térdével...jól kivárta magát a városban... De jót beszélgettünk :D

Ajaj, sírás van, menek.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


na közben összeszedem Betty térdműtét, mintha írtad volna már!

Judit!
Én is én is! csináljunk egyet, de én csakis gyerek exclusiveba gondolkodnék az nagyon megy, és Szolnokon nincs is! be kellene valahoyg a terjesztők közé furakodni! :wink:

a csaj aki itt miklóson csinálja, most nyitotta meg a 3!!!!!!-t nem gyerek, hanem egy gyerek két felnőtt, exclusive csak márkás, és nagggyon-nagggyon jó minőségű rucikkal van tele egy kicsit SATC hangulatú is már némelyik szal túlzás... nekem.... és még nem is beszélve a sima turikkal, és még midnig megél!

www.evcaruci.hu

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Dorka!
Igen azt szokták javasolni, és helyre áll. a szomszéd kisfiú annyira csámpi volt, hoyg a saját lábában szószerint! felbukott. sokára is indult neki, akkor is állandóan esett bukott. nekik is a cipőt, és a kifele fordigatást javasolták, de ha C.C akkor Szabinak kifele áll a lábikója?

Judit!
ennyire nehezen kailik? a körte asszem a kicsi magvai miatt később bevezetendő, de van már bébiétel sztem egy év alatt is, én már mintha láttam volna....meg mintha vettünk volna is már.... kíváncsi vagyok mit mondanak. házipatika? tamarinlekvár, meg éhgyomorra egy kis víz? nekünk azt javasolták anno, de ennyire nem volt durva...

na megyek, mert kihajítanak....

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Betti, nem fárasztottál le! :) Máskor még jobban rá is értem volna, csak párom anyukáját nem akartam megvárakoztatni nagyon :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Judit, jah, van körtét tartalmazó bébikaja - már nem emlékszem, de talán 6 hótól -, olyant kapott. Meg körteitalt. Hipp-eset.
Én is márkás baba/gyerekrucikban gondolkodtam (nagykereket is így kerestem...bár a legtöbbnél van krém minőség) :) A putris cigányturi nem vonz... de én csak neten akarnám, legalábbis egyelőre. Fölöslegesen nem fizetek csillagászati bérleti díjat. Olyanban már volt részem :?
Amúgy sztem használt rucikból a leginkább gyerekruhákat érdemes csinálni; gyorsan kinövik, és jó minőséget kapsz jóval olcsóbban.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Szió,

Evcaruciról végül én is rendeltem egy farit meg egy pulcsit... :)Még sosoem rendeltem a netről, kb. mennyi pktsg-re számíthatok?

Judit, lehet, hogy másképp reagálnak a körtére akkor a babók!
Aranyér??? Húú, tán csak nem az jött ki Annalucusnak!
Szóljál, ha "megnyitod" a bótot!

Judit, jaja, kifelé csámpi Szabi, ha hason volt, mindig kifordította a bokáját, aztán mondták, hogy majd rendeződik, de már 3 hónapa feláll, és javulás semmi... Féltem, nehogy rosszul rögzüljenek az inak, izületek.

Katlina Robika nagyon nagyfiús már! :) Jókat vettél, hány nap múlva várhatom a pakkot? Ja, Olgával taliztunk, nálam vannak a bodyk.
A kocsi elég durva! Akkor nem lett meg az őz??????? Ajjajjj....
Robika akkor átesett a nehezén, ugyi?

De édes LEti, ahogy bealudt!! :) Olyan aranyosak! Szabiról is van ilyen kép!!!
És micsoda rucikat vettél! A fehér-rózsaszín kardigán nagyon tetszik!

Anna, most én jövök: úúúúú, Aregntína??? az igen!!!!!
:) örök emlék, az biztos!

Szilbee, rég írtál, mizujs?

Szami, jobbulást a csajoknak! Máté miért kapott dícséretet?
A házvásárlás meg remélem tényleg összejön, főleg, ha még több pénz is áll a házhoz!
Kitartást hozzá, hosszú folyamat, de megéri!

Niki, végre láttam élőben Dorkát is, nagyon szép kiscsajszi! Holnap lehet elnézünk a játszóra mi is!

Ditke, kisfiú....:)

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Szép estét mindenkinek!

Magunkkal kezdem: Annának úgy tűnik, múló gyomorrontása volt, a reggeli hányás után semmi, egész nap diéta, pihi, de most még az Egyszer volt az emberből a testtel kapcsolatos meséket nézi, annyira nem álmos :shock: (velem ellentétben... ) Fogalmam sincs, mikor akar aludni majd... :roll: Jázmin délelőtt és este borzasztó nyűgös volt, délben, amikor kimentünk egy kicsit a kertbe és bákát, meg csigát néztünk és hintáztunk, semmi baja nem volt... :lol: Amúgy szívatom az orrát, kapja a gyógyszert, remélem, hamar túlleszünk rajta. Suncikáján még nincs javulás, igaz, nem is rosszabbodott a helyzet.

Máté a sok sikeres tanulmányi versenyért és a közösségi munkájáért (mindenhez visz könyvet, cikket, mindenben részt vesz) kapta, meg ma kapott egy osztályfőnöki dicséretet is, mert a megyében 60. lett egy másik matekversenyen :lol:

Tegnap én is kaptam az angol babarucisól csomagot, igaz, az annyira nem olcsó, de még mindig olcsóbb, mint abolt és nagyon édesek a rucik, leszámítva Máté halálfejes pólóját, amit csak és kizárólag a jó tanulása miatt vettem meg, mert persze neki rögtön az tetszett :roll: :lol:

Április 25-én mi is utazunk, bár (sajnos) nem Argentínába :lol:

Judit, és még Te panaszkodsz, hogy nincs étvágya a lányodnak és átvette a nővére szokásait?! :lol: Mekkora az a szendvics :shock: :lol: Erről jut eszembe, Anna hízott 2 hét alatt egy kilót, már 17 és fél!!!! Csak használ valamit az a Peritol szirup!

Balein, nekünk aug. 4-ig kell kiköltöznünk, ahová mi mennék, ők meg a suli végével, jún közepén költöznek. AnnalUcus aranyere simán kijöhetett, feltétlen mutasd meg orvosnak!

Robika micsoda kis szerelő! Bár Jázmin is profi módon telefonál és kapcsolgatja a tévét :shock: :lol:

Dorka, kép az új cipőben?

Lassan megyek, mielőtt itt alszom el a billentyűkön...Bezzeg Anna! Olyan élénk még mindig... ÁÁÁÁ, mikor lesz itt alvás?! :shock:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?