Sziótok!
Kicsi fülfájósoknak és betegeknek jobbulást! Arra én is kíváncsi voltam, hogy mikor szúrnak,de most már felvilágosítottatok, tök szakszerűen!!!
Nah, tisztitókúrába vágtok? Le a kalappal előttetek! Én idegbeteg agresszív leszek, ha egy napig cask gyümit eszem.. nem is csinálom sűrűn....
Én nem bírnám, ehhez nem vagyok elég kitartó, úgyhogy mindent bele nektek! Bár ezt a juhrszirupos változatot még sosem hallottam!
Szűztea: én sem ittam,c sak anyukám, ő is wc közelséget emlegetett anno...
Judit, sztem nagyon kajafüggő, milyen kakit produkálnak a babók, nálunk aztán van minden....
Ált.ban gyurmakaka van nálunk is, de volt már olyan is, amit írtál. Nálunk a körte, szilva jött be "lágyítónak". Ma - nem túlzok - a nyakáig kakis lett Szabi, nagyon híg is volt, de. körtét evett.... Banán, alma, krumpli, répa fogja a hasat, ahogy tapasztaltuk.
Ja, és Samantha Fox-os frizkóról raksz képet??? Meg Annalucus új imidzséről is?
Anikó, jó hogty írtál!! De szépen fejlődik, hízik Dorka!!! Igen-igen, ha van egy ici-pici időd, tennél fel képet róla?
Ditke, igen, tudják a nemét, bár Gyöngyi azt mondta, hogy az UH képen szerinte mindkettő lehetne, neki nem egyértelmű. Nem is tom, elárulhatom-e???
Jaimee, Rékánál tényleg minden rendben lehet, olyan szép, és még minidg olyan kiegyensúlyozott, vidám babának tűnik! Forogni majd fog, majd pl. 25x bepróbálkozik pelenkázás alatt.... Szabi is megcsinálta, aztán kb. 2 hétig semmi....
Azt megkérdezhetem, hogy végülis a menszesz napjai alatt csökkent komolyabban a tejed mennyisége, aztán rendeződött?
GYorsan, 1-2 nap altt heylreállt a dolog? Én ilyet nem tapasztaltam,
inkább azzal rémísztgettek, hogy ha nekem megjön, akkor majd megváltozik a tejcsi íze, és ezért nem kérhet belőle a baba. Anyum mesélte, hogy amint ez volt a helyzet, egy kortyot sem ittam tovább az anyatejből, én ilyen finnyás voltam, Szabi viszont ugyanúgy cicizett akkor is... Kevesebb sem volt.
Szami, mizu a vásárlókkal?
Betti, nem semmi ez az óvónéni... Remélem nem lesz gond!
Sebészeten mit csináltok? Műtőbe is mentek? Vagy ez nagyon gáz kérdés, és természetes, hogy mentek oda is?
Anna, tényleg, SÁTOR! Készen van? Nimi birtokba vette?
Szilbee, nem is mondod, hogy Ed médiasztár lett tegnap!!!
Premier plánban naggggyon keményen is koncentrálva dolgozott!!!!!
Évi, Márti, ti????