Új privát üzeneted érkezett!

hát. itt is ma nyűg van. semmi sem jó :)

rami, jelentkezz tényleg!!!!

csakegy, szerintem lilla nem fog ezért kardjába dőlni :D ilyen az igazi anya :lol: ha nyúl kell, hát nyúl kell. na, eljutottál a mekiig.

képzeljétek, felvettem ma egy nacimat. 2 hete nem volt rajtam. de már akkor is pont jó volt. és most bő!!!! kicsit :oops: de amikor megvettem, zsuzs 2-3 hónapos volt, akkor bele kellett rángatni magamat!! jó van, na...csak örülök:)

ja, kaja. ma adtam spenótot zsuzsinak. univereset. hétvégn hozza anyum az eredeti, kerti, bio, sajátot :) na, adtam neki. pfúj...milyen pofákat vágott. tényleg szar íze volt. végül megtörtem, tettem bele fruktózt. úgy sem ette meg...ah. mindegy, majd belejön. :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Rejó: én akkora idétlen vagyok, tudom jól, h Gina hol lakik, emlékszem megbeszéltük, h a Dorina román név. Vagyis nem román eredetű, de ők is előszeretettel használják. És akkor mondta, h Szovákia. Szóval tiszta gyagya az agyam. Bocsi midnenkitől ezért.
Lényeg, h nem kell izgulnunk túlzottan!!! Csak drukkoljunk folyamatosan.
GINA!!! Még több +++++++++++++++++t küldök, bárhol is vagy a Földgolyón! :D

Rambóka eszmefuttatására válaszolva:
én személy szerint azért nem írkálok annyit a kezesbárány fiamról, mert gondoltam hogy néz ki, h én azon panaszkodok: szegény gyermek olyan beteg, h egy éjszaka 4szer (NÉGYSZER!!!) kelt fel, és mind a 4szer 5 kerek percig kellett vigasztalnom, míg visszaaludt!!! Ki vagyok készülve, nem tudtam kialudni magam, ilyent még életemben nem láttam, h 4szer 5 percre ébren kell lenni egyetlen éjszaka alatt!
Szóval ha ilyeneket írkálnék, akkor nyilván senki sem sajnálna, sőt röhögnétek rajtam.
Az én fiammal soha nem volt baj alvás szempontjából. Napközben is elég program szerint alszik.

Nálam alapszabály, h soha nem költöm fel. Ha többet alszik, mint szokott, akkor sem. Ha szerintem már rég kellett volna ennie akkor sem. Azt vettem észre, h akkor nyűg, ha bele akarok szólni az ő tempójába. Ezért aztán van, h elkések valahonnan, de akkor sem költöm fel!

Pici korában (egy hónap előtt) muszáj volt felköltenem, mert nem szopott, csak aludt-aludt.

Nálunk a szopás gondok voltak elég rettenetesek. De mostmár az egész szopizós fejezet emlék maradt csupán... most OK.

De gondok azért vannak. Mostanában kezd hisztis lenni a fiam. Persze nem veszem komolyan, de elég bosszantó. Ha valami nem tetszik neki, akkor elkezd bőgni, vagy inkább nyávogni, nem tudom hogy is mondjam. De szörnyűűűű olyankor. Röhögök rajta magamban. Tudjátok mit csinál? Teszi magát, h bőg, s a szeme 1 mm-re nyitva és ott lesi, h én mit csinálok, hogy reagálok... Ha nincsen megelégedve a reakciómmal, akkor egyre jobban nyomja a hisztit. Aztán megunja. Vagy: addig kérdezem, h "hol van Brumi?" míg abbahagyja a hisztit s odahozza a mackóját. Ezt az egyet tudja, a többi játékát nem ismeri. Csak Brumit!

Na de azt hiszem, h ez a hiszti a korral jár, soktól hallottam, h 1 éves kor körül kezdődik a "buli".

Na, összefoglalva: igazán jó gyermekem van, emiatt elnézést kérek! :lol:

Kép
k.ir

Kavicska: Szerintem Szilveszter táp mellett is boldog baba lesz... te viszont ha nem kúrálnak ki teljesen össze fogsz roppanni és egy kényszerzubbonyos anya még tápot sem tud a gyereknek keverni:)

Nem értem miért nem vettek komolyan, ez azért kőkeményen túlmegy a sima hisztin. Most akkor végül van normális orvosi segítséged aki TELJESEN komolyan vesz?

A homeós orrcseppet próbáltad már? (A férjem iszonyú régóta szenved az orra miatt, állandóan be van dugulva, rosszul alszik miatta stb. Kb. 2 hete elkezdte a homeóst és azóta már vannak olyan éjszakák amiket átalszik... Plusz vannak ezek a "pirosorr" terápiás gépek, azok szerintem döbbenetesen jók. Nálam terhesen csodát tett ami nekünk van... )

Dimet: itthon ülök, nem indultam el a mekibe... várom hátha túl késő lesz és már nem mehetek és így kénytelen leszek lemondani a fagyiról :) (tudod,... marhára kéne de az eszem tudja, hogy nem szabad...)
Vendég

ja... és gratula a nacihoz :))))
Vendég

csakegy, ha vmi kell, hát kell. szerezd meg. mert előtte sok baromságot össze-vissza fogsz enni, és a végén úgyis az elégíti ki a vágyad, ami igazából kell:)

Kép

dimet

Rejó!

A mi családiházunk árnyoldalai (máséról nem tudok nyilatkozni :lol: ):
lassan a gatyánkat költjük a házra, minden fillért félre kell tenni, mert hol ezt kell felújítani, hol azt.Tavaly fürdő, konyha, központi fűtés, mert konvektornál megfagytunk horribilis gázszámlánál.A helyzet még most sem jobb központi fűtéssel, kb. 4x akkora a gázszámla, mint egy lakásnál, plusz télen fával is fűteni kell, amit ugye szintén meg kell venni nem kis pénzért,egy lakában meg melegre megy be az ember, nincs favágás.Fűnyírás, nem csak az van, hanem virág, bokor stb.

Aztán most gyűjthetünk külső szigetelésre, tetőcserére (37 éves a ház), hitelt el is felejthetjük, mert anyu is tulajdonos, és nem megy bele (meg megmondom őszintén én sem, mert ki tudja, mi hogy alakul, lehet majd nem is lesz már munkahelyem, mire visszamennék)
Szóval elegem van abból, hogy mindig minden pénzt a házba kell ölni, és fogalmam sincs mikor telik majd mondjuk nyaralásra stb.
Ellenben egy lakást az ember felújít (szerintem töredékéből, mint egy családi házat, ld. nem kell tetőt cserélni, ami pl. milliókra rúg és sorolhatnám ) és évekig csak lakik benn az említett hátrányok nélkül, a mi házunk meg állandóan szét van döntve valamiért, és úgy érzem, soha nem lesz kész, ill. kész lenne, ha milliomosok lennénk, de így egész életemben csak ezért gürizzek??
Nekem a kert sem hiányzik, férjem is csak addig van kint, míg lenyírja a füvet, de ő mindenképp családi házat akart, pedig csak a szobában gubbaszt :lol:

Nekünk egy rokonunk lakásban lakik, és mindkét gyerekét lebeszélte a családi házas álmáról, mert az egy állandó gürizés.
Csak ezt csak akkor érti meg az ember, ha benne él.

Na, röviden ennyi, lehet vitatkozni, de én így érzem.
ezoterike

k.ir: üdvözöllek a hisztis gyerekek klubjában:) Mi olyan jókat röhögünk Lillán olyankor... a durva meg az, hogy a tükör előtt gyakorol!!!!! Nézem, mit művel erre a lefelé görbülő szájat gyakorolta... Most még jó dolgunk van, könnyen leverhetők ezek a próbálkozások:) (Lillát az rontotta el nagyon amikor egyszer valaki engedett a hisztijének... na azt nagyon megjegyezte... most nevelgetjük ki belőle ezt a zseniális felfedezést:)

Rambóka: Szólj ha hazaértél!!!!!
Vendég

Kavics!

Köszönjük hogy leírtad. Sajnálom hogy így alakult... :(

És igen, az egyetlen kérdésre, igen a válasz, szerintem is TE VAGY A FONTOSABB!!!
Racionálisan gondolkozva, a kisfiadnak ANYA kell és Te nem vagy egyenlő a tejjel, ami a ciciből jön. Nem egy szoptató készülék vagy, aki a rendeltetésszerű használatért tartanak. Abból amit írtál, úgy érzem, ezt Te is tudod, csak anya vagy és a gyereked érdekét előbbre valónak érzed, mint a sajátod. Ne csináld! A kisfiadnak a mosolygós, jókedvű anyuka sokkal jobban kell, mint a tejcsi, akármit is mondanak a szopi fanatikusok.

Nem lehet hogy esetleg az működne, ha ilyen szépen van tejed, hogy szeded a jobb gyógyit, közben sokat összebújsz a babával és fejsz és mire rendbejössz alvásilag még mindig lesz tejcsi? Annyi amennyi, de lehet hogy lesz. Addig meg Ti is bevethetnétek a Habermant, ha vissza kell szoktatni a cicire, még mindig legyen esélyetek.
Ez csak elméleti dolog, a gyerekesek biztos meg tudják mondani hogy ez hülyeség-e vagy sem.

Viszont, akármit is döntesz, mi itt vagyunk. Írj hogy hogy alakulnak a dolgaitok ez a sok sz@r után.

Raksz fel a babusról képet? Annyira szép az alsó fotódon! :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

én kertesházban nőttem fel és szó szerint megőrülök az emeleten... az sem érdekelne ha kilógna a fenekünk a gatyából csak legyen végre saját családi házunk... Engem megőrjít a 4 fal és a bezártság. Itt is van ám közös költség (havi majdnem 6e) amiben semmi sincs benne... plusz szomszédok, plusz kajaszag a lépcsőházban, nem lehet kutya, a lakás akkora amekkora soha nem lehet bővíteni stb. stb.
Vendég

Csakegy: amiket leírtál, az nekem mind csak előny :lol: , ja , a 4. emeletet kivéve.
ezoterike

Ja, és mire ki bírom takarítani a házat, kezdhetem előlről :?
ezoterike

Kavicska!

Egy gyereknek támasz kell! A legfőbb támasz az édesanyja! Most még ösztönlény, van lehetőséged úgy rendbe jönni, hogy ő ebből semmit, de semmit nem fog észrevenni! Később már lehetnek emlékei, dolgok, amiket hordani fog majd magával.......

Hagyd a francba a tejet, de komolyan! Tudom, drasztikusan hangzik így, de alkossatok egy egységet, egy frontot, Ti ketten felnőttek és Szilveszter baba! Egészségesen és kiegyensúlyozottan.

Tudom, hogy rendbe fogsz jönni! Biztos vagyok benne! Adj magadnak időt rá, és szeress élni....... Félek, hogy bajod esik!

Gondolok Rátok!

RAMBÓKA????????
Vendég

Ezo!
A mi közös költségünk 15000 egy hónapban! Ebben nincs rezsi, semmi.
A lépcsôházat tavaly újítattuk fel 3millió körül volt és egyesek nem vigyáznak rá. Már össze vissza van karcolva a fal :evil:
Ennyi közösk. mellett nem kell mondanom, hogy mennyi jut a lakás felújítására...
Na persze mindegyiknek van elônye és hátránya. Én is szertnék házat, de nem túl nagyot közepes udvarral :)
Lehet a megoldás egy kisebb ház lenne, církóval?
lona1

Lányok!

Nagyon gondolkodom egy elektromos mellszívó vételén!

Aki használt ilyet, az referáljon kérem, hogy milyet érdemes venni!
A pesztonka nagyon olcsó, de emiatt nem sok bizodalmam van hozzá...............

Medela? Avent? Nuk? Ciccho?

Írjatok!
Vendég

Lona!
A kisebb ház sem megoldható nálunk, ugyanis anyu ragaszkodik a házhoz, mert anno ők építették...Tehát nem adhatjuk el,csak költhetünk rá...
ezoterike

Sziasztok!

Subchoriális haematoma. Magyarul bevérzés a petezsák alatt. Mostanra elolvastam a Nagy Sándor féle tanulmányt és örülhetek, h. nem a placenta alatt van, meg h. kicsi.
Így több az esély rá, h. megmaradjon.
Hát nyugodt éppen nem vagyok!
2 hétig 3X2 Utro és 3X2 Maci, utána UH.
Most mindenesetre dobogott a kis szíve ezerrel.
És csak még jobban megerősödött az érzés, h. nem veszíthetem el!
Rettenetesen félek!
Tegnap este még nem gondoltam, h. ma pont én leszek az, aki leírhatja, h. mekkora szarban van. De így jártam!
Na megyek, nézem egy kicsit a tv-t, most nem akarok gondolkodni!

rambóka

Szió!

Rambóka fellélegeztem én is veled és drukkolok,hogy minden a legeslegeslegnagyobb rendben menjen!!
Sok sok pozitív gondolatot.

Kavicska sztem is te vagy az első,
sok segítő okos emberke van körülötted remélem sikerül hamarosan rendberakni a szervezeted :wink:

Mona!
Sógornőm a pesztonkát használta neki nagyon bejött..arra gondoltam ha kell én is ezt szerzem be.

Ezoterike én nagyon szeretem a keretesházat,igaz van vele gond meg nagy de legalább elférünk és azért a gyerekkel lecuccolni a koszos játszóra puccban,vagy csak főzés közben kitolod az ajtón vagy kiengeded a gondozott udvarra és jó levegőre nem mindegy.
Vendég

Kavics, én is úgy gondolom, ahogyan a többiek, hogy Te vagy az első!A kisfiad felnő tápszeren is, de Neked segítségre van szükséged!
Borzasztó lehet ez az állandó kialvatlanság!
Én is nagyon rossz alvó vagyok, 2-3 óránál többet nem tudok egyszerre aludni, felébredek,utána meg sokáig nem bírok visszaaludni, de ez semmi ahhoz képset, amin Te keresztülmész...
Próbálj meg keresni egy aranyos, lelkiismeretes orvost, olyant, aki nem csak gyógyszert ír, hanem beszélget is Veled!Minél tovább kínlódsz így, annál nehezebb lesz kimásznod belőle.

Nekem van olyan ismerősöm, aki hasonlóképpen járt, mint Te, és rendbejött!De rengeteg beszélgetés kellett hozzá a pszichológussal, és gyógyszert is szedett, rendszeresen.

Tiszta szívemből kívánom, hogy minél előbb kikveredj ebből a nehéz állapotból!

Mi is családi házban lakunk, rengeteg munka van vele.Az 1600 nm-es kertet egyedül rendezem.
De én sem bírnám ki bezárva...
Annál nincs jobb, mint amikor a rigó koncertjére ébredünk, a teraszon eszünk, ahonnét nézzük a tóban úszkáló halakat...
De anyagilag tényleg nem jutunk semmire!
Még nincs is teljesen kész a ház, de már javítgatni is kell.A korlátot tavaly lefestettem, és már megint kopott!
A külső szigetelést megcsináltuk, de évek óta nem tudjuk beszínezni.
Szóval az biztos, hogy a jó levegőnek és a szabadságnak ára van...
Vendég

GINA GRATULÁLOK DORINA BABÁHOZ!!!NAGYON SZÉP KISLÁNY!LEGYEN BENNE SOK ÖRÖMÖTÖK,SOK-SOK TEJCSIT ÉS GYORS MEGERŐSÖDÉT KÍVÁNOK!!!
Kép

Kép

Kép
lecso

KAVICSKA KÍVÁNOM HOGY MINNÉL HAMARABB GYÓGYULJ MEG!A KIALVATLANSÁG TÉNYLEG NAGYON ROSSZ,AKÁR KÍNOZNI IS LEHETNE VELE.NAGYON SOK BABA NŐT FEL TÁPSZEREN ÉS MÉG FOG IS,ÉS NÉZD MEG MILYEN KIEGYENSÚLYOZOTT,BOLDOG,EGÉSZSÉGES EMBEREK LETTEK BELŐLÜK!!!MOST TE VAGY A FONTOS!ANYA KELL A KISFIADNAK,HA NEM TUDOD KIPIHENNI MAGAD TÜRELMETLEN,BETEGES...LESZEL!
+++++++ENERGIÁT KÜLDÖK FELÉD SOKAT!!!
PUSZI

Kép

Kép
lecso

RAMBÓKA NEKED IS MEGY A ++++++++++ENERGIA ÉS A DRUKKKK!DE BIZTOSAN NEM LESZ SEMMI GOND,CSAK POZITÍVAN!!!!

Kép

Kép
lecso

Az elektromos mellszívó jobb, mint a kézi?Sógornőmnek az elektromos nem szívott túl jól, igaz, nem új volt, kölcsön kapta.
Úgyhogy vett egy kézit.

Amikor a lányok kicsik voltak, én is mindig a teraszon vagy az udvaron altattam Őket.Így nagyon kényelmes volt, csinálhattam a dolgom.
Bár kétpercenként ránéztem, hogy minden rendben van-e.Akkor még nem volt bébiőr.Igaz, akkor nem ebben a házban laktunk, de a lényeg ugyanaz volt.

Monee, azt hiszem, én is veszek majd légzésfigyelőt. :lol: ..ahogy jobban belegondoltam, amilyen izgulós tudok lenni, nem árt az nekem!Úgy hallottam, olyan is van, ami bébiőrrel együtt van?Mert akkor nekem olyan kell!Hogy túrhassam a kertet, akkor is, ha éppen bent alszik a babám. :wink:
Vendég

Rambóka, nagyon szorítok Neked!
Nagyon sok kismaminak van haematomája, sokat kell pihenni, és biztos nem lesz semmi gond!Majd felszívódik.
Vendég

Huhh, Rambóka!
Dobogó szivecske... hehe... ennél jobb hír nem is lehetne!

Drukkok a továbbiakban is mennek...

Jééé, én ANNYIRA szeretnék már tesókát :) De így nem lesz.

Azt mondtátok lehet panaszkodni, remélem ez rám is érvényes.

Megjött a mensim a héten, míg otthon voltam. Nem hiszitek el, de 29. napon. Tehát 28 napos volt a ciklus, mert a 29.en megjött, az már az első napja a következőnek. hihihi

Szerintem volt pé is, bár különösebben nem figyeltem rá.

DE: egyetlen egyszer sem volt kiskatona támadás. Az egy dolog, h én nem kívánom, de az uram sem kezdeményez. Ez elég elszomorító. De nem kérem számon, mert lehet, h hiába is kezdeményezne. Értem én, h anyukámmal történt ez a dolog, és külön is voltunk emiatt 2 hétig, én otthon, ő itt. De eljött hozzánk minden hétvégén. Máskor, ha pár napig nem találkoztunk, akkor alig vártuk, h egymásra ugorhassunk... most... most nem...
Jólesig este összebújni és úgy alszunk el, mint akiket fejbevertek: rögtön!
Eldöntöttem, h számolni fogom a 2oo8-as akciók számát. Nem tudom, h tartunk-e 5-nél. (Jééézus... ez nem normális, ugye?) De az tutti bizti, hogy ebben a ciklusban egyetlen egy sem volt. :evil:
Most már elmúlt a mensim, elméletileg lehetne, de.... nem is tudom... mi de? semmi de...

Na, ez van...

Kép
k.ir

Rambóka: Minden rendben lesz!!! Nem tudod néhány hétre áthívni anyukád vagy fizetni valakinek, hogy nap közben Gergővel legyen? Sokszor előfordul ez, ha pici és jó helyen van akkor szerintem 1-2 hét és elfelejtheted az aggódást... (viszont ugye emelgetni tilos stb.). Ja... gondolom Rutascorbint is szedsz... (én még nem de tegnap óta tervben van)
Vendég

Rambóka!

Millió kő zuhant le a szívemről!

Pihenj csak! És minden rendben lesz!!!!
Nagyon drukkolok!

Luca!
Én azért gondolkodom a gépin, mert éjjel a kézivel nagyon nehéz. (Mostmár nem csak éjjel nehéz...........) Nóri nálunk nem szopizik, és iszonyatosan fáj már a kezem, napjában 6-8x fejek 180 ml-t. 40 perc a kézivel, ezt végig pumpálni.............. Pffffffffff

Kincs!
Köszi, akkor lehet, hogy meggondolom én is, mert tényleg számottevően olcsóbb minden másnál!
Vendég

Rólam: végül nem jutottam el a mekibe, de eljutottam a szomszédos kisközértbe... ettem egy fehércsokis Magnumot (nyami:) és egy kakaós csigát:) (van még egy sajtos stanglim is...) Szénhidrátorgiát rendezek:) Most egész jól kezdem magam érezni a bőrömben :) (na meg az a 15 perc gyerek nélkül is jót tett:))) (soha nem állítottam, hogy én vagyok az anyák gyöngye:)
Vendég

Rambóka :)
uhh, nagyon nagyon bíztató. Őrjítő 2 heted lesz, de muszáj optimistának lenni. Nem lesz gond !!!! Szorítok!
Puszi
mniki

Rambóka!

Örülök, hogy minden rendben, de pihenj sokat, már amennyit tudsz.

Kavicska!
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz.Engem a gyerekorvos riogatott, hogy majd beteges, meg allergiás lesz a babám, amiért tápszeres.Hát majd kicsattan az egészségtől, szóval a mai tápszerekben minden benne van, amire szüksége van a babáknak.
ezoterike

Rambóka!

Örülök, hogy minden rendben, de pihenj sokat, már amennyit tudsz.

Kavicska!
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz.Engem a gyerekorvos riogatott, hogy majd beteges, meg allergiás lesz a babám, amiért tápszeres.Hát majd kicsattan az egészségtől, szóval a mai tápszerekben minden benne van, amire szüksége van a babáknak.
ezoterike

Kavics: Azon gondolkodom, hogy nincs a környékeden megbízható kismama, aki tudna neked segíteni tej ügyben? Lehet nyugodtabb lennél, ha tudnád, hogy ugyan nem tudod szoptatni, de kap tejcsit, addig amíg Te gyógyulsz...

Kép

Kép
bettica

Ja és Rambóka: De jó! Nem lesz gond, csak tessék tényleg pihenni. Valakit próbálj meg beszervezni segítségnek ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Rami: Veled vagyok és minden pozitívomat neked küldöm! Tessék sokat sokat pihenni!!! Nem lesz gond, az a baba AKAR TITEKET!!!!

Gina: teljese szívemből kívánok Neketek minden jót, sok tejcsikét, sok sok pozitív gondolkodást és enerdzsit! Dorina baba erő nagylány és gyönyörűséges pici súlya ellenére. Hidd el, hamar megerősödik és fog neked/nektek sok sok örömöt adni!

Kavics: ez borzasztó "állapot" lehet. Remélem minden a lehető leghamarabb rendbejön. Azt ne felejtsd el, hogy most Te vagy a legfontosabb. Mert mintahogy Lecso is írta, Anya kell Szilveszternek!

Csakegy: nemsemmi termés: magnum meg kakaóscsigusz nyam nyam... de azért a mekiflöri semnem hagnzik rosszul. imááádoooooom

Monee: házakból nem lett semmi, inkább kifizettük helyette kocsit meg a férjem utcsó hitelét, amiket ugyanúgy törlesztünk tovább csak családtagnak így nem visz semmit a bank és még kamat sincs. Nyugodtabb vagyok/vagyunk így sokkal. Persze egy ház jobb lett volna de ki tudja mi történik még akár holnap vagy 1-2 év múlva. Ha nekem ezt valaki is 1 hónappal ezelőtt mondja hogy ezt el tudjuk intézni, nem hiszem el. szóval valamilyen szempontból jó valamilyenből nem. Nemtudom meddig bírjuk itt........... A legrosszabb az hogy elméletileg van pénzem, gyakorlatilag meg nincs. Merthát van apai részem az otthoni házban amit anyu nem tud kifizetni, pedig az pont annyi lenne hogy elinduljunk,vagy megvegyük azt a házat amit Újszászon kinéztünk. 22es csapdájában voltunk. Végül azért dötöttünk kocsi és a másik hitel között mert ha belevágunk abba a házba amit utoljára kinéztünk (anyuékkal van közös udvarban uolyan parasztház, így az egész egy kézben lett volna és a férjem egyik álma vált volna valóra azzal hogy egy kis darabot visszadna Apumból, bár ő nem ismerte) akkor nagyon élére kellett volna állítani a pénzt és nem biztos hogy egy béb belefért volna. Szóval innentől kezdve lesz ami lesz, majd alakul valahogy.

hajni...
Budaörs

csajok! nem ez a buzi idő az ami ennyire bekavar a babásoknak és kisgyermekeseknek? mert én mint nem babás is érzem hogy ez a görény idő naggyon naggyon gáz.

tennap letepertem Apááááát, erre reggel vérpötyim volt :shock: 2nappal a mensi után, ééérdekesssssssssss

hajni...
Budaörs

Kavics!
Megsirattam a soraidat! :cry: Erre nincsenek szavak!Kérlek tényleg mérlegeld, hogy ennek a gyönyörű kisfiúnak imádnivaló anyuka kell!Ez mindennél többet jelent neki!Arra nem fog emlékezni, hogy mit evett ilyen idős korában, de a hozzád való ragaszkodása, szeretete, hidd el, megfizethetetlen!És ha nem jössz helyre, nem az az anya leszel, aki lenni tudnál!Nagyon szorítok, hogy rendbe jöjjenek a dolgok!Hatalmas ölelés nektek és kitartást kívánok!

Rambóka!
Nagyon drukkolok nektek, pihenj, pihenj és pihenj, amennyit csak tudsz!
Olyan jó, hogy leírtad azt a hosszú hsz-t, teljesen egyetértek, legalább itt mondjuk el egymásnak a problémákat, mert tényleg hajlamosak vagyunk egyből azt hinni, hogy rossz anyák vagyunk.Én konkrétan azért nyugodtam meg, mert azt hittem, hogy nekem biztos azért vannak csúnya gondolataim,mert nem a saját gyerekemet nevelem, de annyira jól fogalmaztál, hogy rájöttem, hogy ez nem így van, és valószínűleg a sajátommal is lesz egy-két(sok)nehéz menet. :lol: Persze ez a szitu akkor is más, de a lelkem megnyugodott picit!Köszönöm!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Rambóka!
Pihenj sokat! Izgultam értetek!

Kavicska!
Szerintem fogadd meg a többiek tanácsát. Nem egyszerü amin végigmentél! Fel kell hogy töltödj energiával. A szoptatás bazi sok erőt von el az embertől!! Engem még mindig egyszer- kétszer kelt a lánykám hajnalban (cuppog) az első dolgom, hogy megnézem az órát vajon mennyit aludtam. Még belegondolni is rossz milyen neked. :cry: A legeslegfontosabb, hogy jó anya vagy ezt jól vésd a fejedbe!!!!!!!
Nézz csak a babádra, látod rajta, hogy boldog! Ugye?!!!
Még a regenerálódás is frankón elhúzódik, legalábbis nekem (a napokban tűnt el a számról a herpesz teljesen, mert piros folt maradt utána). Baba fejéről a koszmót babaolajjal tüntettem el, erre a szopi során ekcémás lett a karom.

Szerintem senki sem orrolna meg valakit aki tápszerrel eteti a babáját! Vagy ha mégis, az először nézzen tükörbe és elmélkedjen el azon, hogy ő mennyire tökéletes. Nem?

Én nem olvasok babás újságokat, még Suttogó könyvünk sincsen. Anyukámnak sem volt. :lol:
Így mentesült vagyok sok sületlenségektől. Már most elnézést kérek azoktól akik esetleg erre hagyatkoznak! A gyermeknevelést nem lehet megtanulni könyvből, mert minden gyerek más és a szülők sem egyformák! Összességégben Rambókának igaza van!
Azt hallottam valahol, hogy még nem szabad ültetni a babát addig amíg nem tud magától megülni. Na akkor mivan ha az enyém ücsörögni akar? Ücsörög! Felüléseket szeret csinálni (már most), így legalább erősödik a hátizma is.

Kép
lara26

rami, nagyon drukkolok nektek!!!! de nem lesz semmi baj! NEM LEHET!! pihizzél sokat, már amennyit kismanód engedi:)

kavics, jelentkezzél ám!

és azért mindneki tudja,hogy olyan könnyű mondani azt, hogy "nyugi, szard le, kitartás...stb..." nagyon nehéz lehet ám. és az anyai lelkiismeret iszonyat erős tud lenni.

zsuzsi fél 2 óta nem aludt......most jön mingyá vacsizni. apja öltözteti. nemtom hogy bírta, pedig négykor már majd kidőlt. de a tecso és a müller érdekesebb volt, minthogy alukáljon....

Kép

dimet

Rami++++++++++++
és egyetértek azzal amit írtál tegnap este 22 órás hsz-edben mintha nekem (is) címezted volna....
Vendég

Ezo!
Így már minden világos!
Remélem egyszer teljesül az álmotok és olyan helyen fogtok lakni ami nektek optimális!

Rami!
Örülök, hogy dobok a kis szívecske! A többihez kitartás.
Megnyugodtál picit?

Kavics!
Ha segítség lenne az anyatej, a barátnômnek van felesleg. Tudom, hogy most is ad valakiknek. Ha gondolod megkérdezem. Másban nem tudok segíteni...
lona1

ugyebár voltunk tecsoba...miket nem láttunk :lol:

update-es cuccok:
halsli (halas update virsli)
halizer (parizel formájú, halas cucc) :lol: gáááááááááz...

viszont, vettem túró ice lájtot :) tök finom. és 1 db-ban 4,5 g CH van!!

Kép

dimet

túró ice light? ááááááá, kispályás... Magnum :)))))))) (Tudod hány ilyen túró ice lightot kéne benyomnom ugyanazért a hatásért? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )
Vendég

Sziasztok!

Hát természetesen alvás az nem igazán sikerült, de legalább feküdtem. Most, h. hazajött a párom rávetettem magam a netre és elolvastam pár topikot ezügyben. Hát elég vegyes. Mindenesetre bíztató, h. niagaraszerű vérzések mellett is hordtak ki terhességeket páran (igaz mások meg nem :( ).
A pocim napok óta elég jól keményedik, de hogy ez ok v. okozat, nem tudom. Most bevettem egy No-Spát.

Kicsit át kellett szerveznünk az életet, h. a dedet lehetőleg minél kevesebbet kelljen emelgetnem. Átszereltük a kiságy oldalát alulról felnyílósra (anyám zseniális ötlete!), mivel nem kivehető a rács.
Az ikeás asztal és szék mostantól macskaasztalként funkcionál a konyhában, etetőszéket szétszedtük. Pelenkázás a franciaágyon.
És most örülök igazán, h. gyalog meg tudja járni a 4 emeletet! (Csakegy, nem irigyellek! Basszus! :shock: )
Apu bevállalta a holnap délelőtti gyereklegeltetést, így legalább lefárasztja a dedet és talán elalszik fél 5-5-ig. Ha a párom hazaérne 6-ra, akkor csak egy órát kéne vele küzdeni, azt meg fél lábon is kibírom! Még jó, h. hétvégén vettünk fa gyöngyfűzőst, az most hosszabb időre leköti!
És próbálok megnyugodni.
Folyton azt vizualizálom magam elé, ahogy ott dobogott a kis szíve.

Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat és a priviket is! Remélem felszívódik ez a fránya hematóma!

rambóka

annyira sokan gyűlöljük a hematómádat, hogy rémülten fog e világból elszáguldozni!!!!!!!!!!!!!!!!
ne olvasgass túl sok mindent...néha a tudatlanság jobb:)

Kép

dimet

Rambóka: emlékszel? Lillával kb. a 10. hétig folyamatosan véreztem-barnáztam felváltva! Aztán minden OK volt... (tudod... vérezgetve sátraztam az Alpokban:)))))

Hidd el, hogy minden OK lesz és vigyázz magatokra!!! És igen, CSAK pozitív gondolatok. Felejtsd el a fórumokat.

(keményedés: nekem is keményedik napok óta... ez a hülye front miatt lehet...)

Tényleg szuper, hogy Gergő már lépcsőzik, én ma iszonyú sokat anyázódtam amikor rájöttem mennyire kiszolgáltatott helyzetbe kerültem (férjem hazajött és mondta, hogy a nem kell akkor inkább nem vinné le Lillát mert fáj a háta... na sejtheted miket gondoltam... könyöröghet neki az ember, hogy vigye le az ergóban mint én és akkor nem fog fájni de a férfiak hiúak... a fene a hülye hiúságukat...)
Vendég

anyukám 7 hónapig vérezgetett....és megszülettem. hipp-hopp. még csak nem is tudott rólam :lol:

Kép

dimet

Jó reggelt Mindenkinek!

El vagyok keseredve, tegnap volt nálunk a tervező ismerősünk, és a bővítés, amit szerettünk volna megcsinálni, borzasztó sokba kerülne!Szerintem lemondhatunk róla. :cry:

Rambóka, változatlanuk szorítok!
Minden rendben lesz, meglátod, bízni kell, én is azt csinálom, mást nem tudunk tenni...

Kavicska,hogy vagy?Írj valamit!Hogy aludtál most?Annyira szeretném, ha jobban lennél, nagyon sokat gondoltam Rád!
Most én is pocsékul aludtam, és folyton Te jártál a fejemben...

Raáadásul amikor végre elaludtam, akkor meg azt álmodtam, hogy a kisággyal futkoztunk a lakásban, és csak az étkező közepén fért el! :roll:
Vendég

Köszönöm mindenkinek a szavazatokat, lejárt a szavazás!(és valamiért az első oldalra tették... :shock: nem találtam, nem értem, miért végülis mindegy)
Vendég

sziasztok!

temetés megvolt. :(
dokim nagyon rendes, emberséges volt, meg mindenki.
csak lelkileg fájt, semmit sem éreztem.

2 hét múlva kontroll, ha minden o.k. 3 hó szünet, aztán babaprojekt. csak persze ott bújkál a kisördög, hogy mikor lezs .

Niki, mi újság Tűűnél? nem tudtam visszaolvasni, szabad az időpontod?

Rami, drukkok mennek!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!

Rami, hogy vagy?! Örülök, hogy babóka szíve dobog ezerrel és nagyon drukkolok hogy ne legyen semmi baj!

Kavicska, osztom a többiek véleményét, Szilveszternek anyára van szüksége!!!!!! Én a helyedben biztosan a tápszert választanám! Ezért utálom, hogy minden médiából az folyik, hogy csak az a jó anya, aki minél tovább szoptat! Annyira frusztrálják az anyukákat! tudom, mert átéltem, én is bele akartam halni, hogy tápszert kell adni a gyerekemnek. De semmi hátránya nem származott belőle! Hidd el, attól te még ugyanolyan jó anya vagy!!!
Kívánom, hogy mielőbb megoldódjonak a dolgok!

Voltam tegnap doki bácsimnál. Minden rendben van, rákukkantottunk Maszatkára is, de igazán nem sokat láttunk mert elég sz@r az uh és Ő is bújócskázott rendesen :lol: Buksiját tudtuk megmérni, teljesen korának megfelelő, 16+2-nek mértük. :lol:

Megcsináltattam a négyes tesztet is, pénteken lesz eredmény.

Éééééés!! Voltam terheléses cukrot nézetni és teljesen feldobódtam!
Éhgyomri: 3,7
120': 5,4
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Jó reggelt!

csillagfény :( puszi!

Anyooka szuper eredmények! és hogy telik az időőőő már 16hét! :)

Anyukák, a pocira való kencén kívül semmit sem vettem. A cicire érdemes beszerezni vmi krémet, vagy nem bizti hogy kell??
Egyik ismerős a Garmastant ajánlotta....sztetek :?:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?