Rejó: én akkora idétlen vagyok, tudom jól, h Gina hol lakik, emlékszem megbeszéltük, h a Dorina román név. Vagyis nem román eredetű, de ők is előszeretettel használják. És akkor mondta, h Szovákia. Szóval tiszta gyagya az agyam. Bocsi midnenkitől ezért.
Lényeg, h nem kell izgulnunk túlzottan!!! Csak drukkoljunk folyamatosan.
GINA!!! Még több +++++++++++++++++t küldök, bárhol is vagy a Földgolyón!
Rambóka eszmefuttatására válaszolva:
én személy szerint azért nem írkálok annyit a kezesbárány fiamról, mert gondoltam hogy néz ki, h én azon panaszkodok: szegény gyermek olyan beteg, h egy éjszaka 4szer (NÉGYSZER!!!) kelt fel, és mind a 4szer 5 kerek percig kellett vigasztalnom, míg visszaaludt!!! Ki vagyok készülve, nem tudtam kialudni magam, ilyent még életemben nem láttam, h 4szer 5 percre ébren kell lenni egyetlen éjszaka alatt!
Szóval ha ilyeneket írkálnék, akkor nyilván senki sem sajnálna, sőt röhögnétek rajtam.
Az én fiammal soha nem volt baj alvás szempontjából. Napközben is elég program szerint alszik.
Nálam alapszabály, h soha nem költöm fel. Ha többet alszik, mint szokott, akkor sem. Ha szerintem már rég kellett volna ennie akkor sem. Azt vettem észre, h akkor nyűg, ha bele akarok szólni az ő tempójába. Ezért aztán van, h elkések valahonnan, de akkor sem költöm fel!
Pici korában (egy hónap előtt) muszáj volt felköltenem, mert nem szopott, csak aludt-aludt.
Nálunk a szopás gondok voltak elég rettenetesek. De mostmár az egész szopizós fejezet emlék maradt csupán... most OK.
De gondok azért vannak. Mostanában kezd hisztis lenni a fiam. Persze nem veszem komolyan, de elég bosszantó. Ha valami nem tetszik neki, akkor elkezd bőgni, vagy inkább nyávogni, nem tudom hogy is mondjam. De szörnyűűűű olyankor. Röhögök rajta magamban. Tudjátok mit csinál? Teszi magát, h bőg, s a szeme 1 mm-re nyitva és ott lesi, h én mit csinálok, hogy reagálok... Ha nincsen megelégedve a reakciómmal, akkor egyre jobban nyomja a hisztit. Aztán megunja. Vagy: addig kérdezem, h "hol van Brumi?" míg abbahagyja a hisztit s odahozza a mackóját. Ezt az egyet tudja, a többi játékát nem ismeri. Csak Brumit!
Na de azt hiszem, h ez a hiszti a korral jár, soktól hallottam, h 1 éves kor körül kezdődik a "buli".
Na, összefoglalva: igazán jó gyermekem van, emiatt elnézést kérek!