Sziasztok!
Aliza!
Köszi neked is a köszöntést!:)mi is őszre terveztük volna, ha összejön a lakás, de így most nem tudom hogy mi leszbelőele
Mármint a tesóprojectből.
Én megkapztam a Gyedet.
Nangynéninek gratula a babóhoz!Később is kiderülhet, hogy többen vannak;)
Balázskának jobbulást!
Olik!
Zozinak jobbulást!Remélem már jobban van!
Olimami!
Szerintem ne parázz a szüléstől, 1x már végig csináltad, 2.szorra is siekrülni fog!Tudod, bent nem marad
Egyébként én is ezért kértem az EDA-t, mert féltem, hogy avégére nem marad erőm a kitoláshoz.De így maradt
Hát őszintén szólva ahogy láttam a szilveszteri pocakodat méretes baba lesz Száva, nekem is nagy volt viszionylag a pocakom(de csak kívülállók szerint, én nem éreztem olyan nagynak
), és Emili 4170-el született.DE nekem mondták is, hogy nagy baba lesz.
Pintyus!
Ezen a képen össze van fogva ahajam, biztos ettől nézek ki másképp
Na meg azóta fogytam 2 kg-ot!!!
Én is tudok olyat, aki kiságy híján a kiskádba altatta a gyereket!
Jajj, pocakmocorgást nagyn élveztem én is!Na majd ha abordádat rúgdossa
Visszér sajnos kijöhet terhesség alatt.Most nem tanácsos kenegetni, ha fáj, gondot okoz(tehát nem esztétikai)akkor doki.Viszint ha seprűvénáról van szó, akkor terhesség/szoptatás után el lehet ezeket az ereket injectiózni, én is megcsináltattam már régebben, pesten, rendes rendelőben, egy fillérbe nem került, csak maga a szuri, az volt 5000 ft!, 5 ampulla, ebből 2t használtam el.De biztos van vmi krém egyébjkéngt, ha fájna a lábad, talán a Venastat, vagy van más bio-meg gyógynövényes amit lehet kenni rá.Bár eltűntetni egyik sem fogja, max. a fájdalmat csillapítják.
Bendor!
Én is akartam venni kenyérsütőt, de aztán letettem róla, nem eszünk mi annyi kenyeret, hogy pampucoljak vele.
De egy ismerősöm most vett Hausmeiter márkájút, és mástól is hallottam hogy jó, de van egy oldal, ahol vannak vélemények gépekről, én is azt böngésztem sokáig, és azt hámoztam ki, hogy nagyon profi a Panasonic gép, de ez eklég drága, 40000 ft!
http://209.85.135.104/search?q=cache:eq ... cd=1&gl=hu
ez az a honlap.
Hú az a ruci nagyon édes!!!!!Mekkora a mérete?
A másik kék is nagyon tecc!!!Tényíleg hálózsákokkal hogy állsz?
Óh szegény Dorka, tényleg horror ez a kakilása!Hat a szirup?Őszibarackot nem szereti?Kenyret sokat eszik?Meg liszteset?Mert azok fognak!Szilvalekvár?Meg elég undi, de egy evőkanál oliva, vagy napraforgóolaj egy pár napig lehet segítene amig a beszáradt kaki ki nem jön.Persze ördögi kör, hogy fél a kakilástól, és ezért is nem kakil naponta, csak ha már nagyon muszáj, így a vége besül, kemény lesz, és persze berepedhet tőle a nyílás is, ez csak fokozza a dolgokat.Gondolom nincs kialakuva még neki, hogy pl. minden reggel, vagy este, vagy vmi rendszeres időpontban kakiljon, ugye?Ja, és vkit a tej nem meghajt, hanem fog!!!Meg lehet az egész oka hajlam is.Van aki mindig keményet kakil:(Remélem mielőbb rendeződik ez a dolog!Én is ilyen nehezen kakilós voltam kicsinek, így átérzem a problémát!
Awe!
Köszi.
Sajnálom ezt a sok mizériát a lámpával, mosógéppel, de még jó hogy kicserélik!Hová költöztök helyileg?
Pave!
Nagyon szörnyűséges dolog történt veletek!
Sajnálom hogy ezt át kellett élnetek!
Köszönjük, hogy leírtad azért nekünk!Biztos nem volt könnyű!
Árpa:hát ha ilyen gyakran előjön, akkor talán érdemes elgondolkozni a végleges megoldáson, hogy műtsék ki:?
Zsuzska!
Édes lehet Pannika!Emlékszem én is amikor Emili ezeket csinálta, milyen nagy élmény vlt!Aztán az elsó szó amit hallat...!Hát azt megkönnyeztük a férjemmel.Ezt mondta:kóóó
De olyan édes kis hangon, amit előtte nem hallottunk, mert vagy sírt, vagy csöndben volt
Nagyon szép a fülcsi!Én bőgtem mikor Emilinek lőtték a fülét, pedig barátnőm kozmetikus, ő csinálta, de persze miért ne épp nálunk romoljon le az a k...va masina!
Szóval beragadt a jobb félbe, a fülcsi, géppel együtt!!!Gyreek ordít, főleg hogy le van fogva!Én izzadok mint egy ló.Aztán sikerült szétszednia masinát, és még a fülbevaló is afülébe maradt, csak a hátulját kellett kézzel rátenni.Akkor nagyon mérges voltam magamra, hogy minek kell nekem hentelni a gyereket!
Ráadásul mivel elkapta a fejét, fentebbre is siekrült a luk, így 3 hét múlva megint lukasztás volt
Persze ezeket nem akartam előbb leírni, nehogy megijjedj
Mi anyáéknál vagyunk ezen a héten, Emili még alszik.Viszint az étvágya nagyon elromlott neki az utóbbi időkben, alig eszik vmit!Legalábbis ebédre!Eddig ette az üvegeseket, vagy amit főztem neki, de most nem, se üveges, se saját, se pépes, se darabos.Max. amit én ebédelek kunyizik, de az is csak pár falat!De reggelire, meg estére atápit megeszi, meg a tejpépet is
Nem hiszem, hogy nem éhes délben, ha reggel 7 körül reggelizik!Eddig jól evett általában 1-2 üvegeset!Most meg...áhhhh
Megvannak az uszis képek is, meg videó is, de azt nem tudom még feltölteni, majd talán 7végén Tomi megcsinálja:)
Emili memória:Tegnap ugye megérkeztünk anyáékhoz, és Emili mikor az utcába értünk, elkezdett sikongatni, meg lihegni, ahogy kutya láttán szokott.De semmilyen kutya nem volt, sötét is volt már, és nem is ugattak, hogy hallotta volna!Nem tudom honnan szedte, hogy anyáéknál kutya van, talán ezért csinálta volna?Én még otthon mondtam neki, hogy megyünk majd a mamáékhoz, meg a Buksi kutyához, és mikor az utcába értünk annyit mondtam neki, hogy megérkeztünk.Lehet hogy ezt is megértette?Na meg mikor akonyhába értünk, egyből felnézett az ajtófélfára, mert ott szokott lenni a hinta!És mutatott rá, meg hintázni kezdett a kezemben! Shocked Szóval kicsit furcsállo, hogy emlékezne ezekre a dolgkra?