Rubennek boldog névnapot kívánunk mi is!
Anita! Gratula az úrfihoz! Egyébként mi is nehezen fogunk neveket találni... Csengénél nem is kerestünk fiú nevet, mert a 20. héten mi is tudtuk, hogy lány lesz. Még most sem gondolkodtunk semmin, majd ha látjuk. Így kevesebbet kell vitázni.
Detti! Én is vittem Csengét szemészhez kb. fél éves korában, mert begyulladt a szeme. Mi a Pótor Optikában voltunk. A címet nem tudom pontosan, de megpróbálom leírni, hol találod meg. A Megyeházától a nagy posta felé kell menni a jobb oldalon, és egy pici optika, azzal az utcával szemben, ami a dm-től jön ki. Remélem, érthető voltam.
Nagyon lelkiismeretes a doktornéni, és nagyon kedves volt. Csak időpont kell hozzá, de ez gondolom, máshol is így van.
Kriszti, ez azért már nagyon a vége! Drukkolok, hogy megforduljon Orsi, segítséggel, vagy anélkül. Fodrászaton túl vagytok?
Sensi, én mindig a védőnénivel beszélem meg, hogy milyen oltást érdemes beadatni. Neki is van 3 gyerkőce, így a tanácsát elfogadom, gondolom, nem akar nekik rosszat. Persze, az eddigi leírásodból nem biztos, hogy a ti védőnőtök sokat segítene... Azért a dokinál mindenképpen kérdezz rá szerintem is.
Nálunk:
12. hetes uh-n minden rendben volt, nagyon ficánkolt a lurkó. Viszont lenne egy kérdésem, lehet, hogy Kriszti tud rá leginkább válaszolni. A védőnő a kiskönyv kiállításakor már kérdezte, hogy kolposzkópia volt-e. Akkor még nem, gondoltam, hogy majd most, a 12. heti vizsgálatkor csinál a dokim. Viszont nem csinált. Ezt kötelező megcsinálnia, meddig kell, és szóljak neki legközelebb, ha esetleg nem csinál? Csengével csak a 28. héten kerültem hozzá, 4x voltam nála, és mindig csak uh-val vizsgált, kézi nőgyógyászati vizsgálat (nem tudom, hogy mi a rendes neve, de biztos tudjátok, mire gondolok) egyszer sem volt. A mostani 2 alkalommal is csak uh volt. Szerintetek ez normális? Nem mintha annyira hiányozna, de azért gondolom van olyan dolog, amit uh-n nem lát.
Cumi: nem használjuk.
Viszont veszünk egy okosító könyvet, meglátjuk, tanulunk-e belőle valamit. A címe (azt hiszem) 365 tipp a jó alváshoz. Majd beszámolok az eredményről.
Jövő héten kezdik nálunk a kertépítést. Jönnek a kőművesek, támfalat, lépcsőt, járdát csinálnak. Kíváncsi vagyok, meddig tart majd. Jó lenne, ha nem kellene sokáig őrizni őket.
Jövő hét végén mi is lagziba megyünk. Tegnap vettem Csengének kisruhát, vállkendőt. Már csak cipő kell neki. Nagyon kis csini lesz.
Elég lesz belőlem, azt hiszem, de azért még két kép (remélem, sikerül):
Nyalakodás közben
Csenge és a törpelány
Sziasztok