Juca, Kimike! Köszi!!!
Hát az tény, hogy a kemény határok hive vagyok, de sajna az is tény, hogy mostanság nem nagyon tudok mit kezdeni a hisztijeivel. Sőt ami gáz, hogy annyira kiabál, veszekszik, ama,ama,ama(pl. alma), hogy gyorsan inkább teljesitem a kivá
nságát csak legyen már csend. szétmegy a fejem ettől. Pedig tudom, hogy ez a legrosszabb, igy lehet pont elkényeztetni egy gyereket, hogy magkapod csak hallgass már.
Ebben a pillanatban kezdte el megint, felállt az etetőszékben(barom anya nem kötötte be)ledobta a túrós tányért, fröcsögött szét a túró és kiabált, hogy ama, ama. Na most orditottam rá torkomszakadtából, hogy az úristenit neki, megmondtam, hogy üljél le, és nem dobáljuk a kaját. Erre egy pillanat alatt elhallgatott, aztán pityeregni kezdett, de kemény maradtam. egyszerűen én ezt nem birom idegekkel. Pedig valóban most kell nagyon következetesnek lennem, és a nem szabad, az nem szabad, az irgum-burgum az irgum-burgum. De néha elgyengülök, és jajj csak legyen már csend megteszem. Én, értitek én odáig jutottam, hogy ropit(!!!)adtam neki, hogy rágcsálja, csak legyen már csendben basszus.
De már a hátam is kivan, mert ugye enni csak a székben, ezért napjában tucatszor teszem be és veszem ki, mert ugye annyira nem éhes, hogy sokáig elüldögéljen ott. És képes addig nyarvogni, hangosan füsértően bőgni, mig hámozom a répát, egyszerűen nem érti meg, hogy koszosan nem tudom odadani, meg kell pucolni és kész. Eeeeeeleegeeeeem van a hangjából!!!!!!!!!
Most tart ott, hogy nem sikerülnek neki úgy a dolgai ahogy elképzelte, dobja le a traktort, vágja földhöz a babát, mert nem ült meg a hintalovon és hisztizik, remeg a keze, befeszit, ülve vörösödik a méregtől. Tipikus nagy könyvben megirt jelenetek.
Na, viszont ilyen helyzetben mindig jött cicizni, na ezt nem engedem. hiszti után, csapkodás után nincs cici és kész!!!!!!!!!!a kis ravasz igy akarja kikényszeriteni hogy szeretgessem ha lókötő.
Na ebben viszont kőkeméynen bekeményitettem.
Apa most azt mondta iszonyú fáradtan, és elcsigázottan, hogy anya öregek vagyunk mi ehhez, még egyszer nem szüljük meg Benit.
Szóval gyűrjük a kis tripla oroszlánt, aki amúgy aranyos, és mindenki szerint tök kiegyensúlyozott, csak á itthon nehéz vele. Lehet hgy most is le keleltt volna vinni, de de. 2 órát lent voltak, tanulni kell Blanival, mosni, pakolni, igazán kibirhatna egy délutánt nyarvogás nélkül.
a játszböliben meg csak most volt mamával, eddig velem, De többször nem megy csak velem, épp elég lesz neki a héten 2 nap nélkülem, egyet apával, egyet mamával, de legalább itthon ,ismerős környezetben. egyébkét elmondtam neki, hogy elmegyek, majd otthon találkozunk, sétálnak, elmennek a suliba tesóért stb. Na, szóval lényeg a lényeg, hogy nagyon próbára tesz bennünket.
És még csak utcai, bolti jhiszti sem volt!
Preni!!!Jajj, nagyon sajnálom, szegények, és még a rota is. Tarts ki és ygere irj, mi van. Durva lehet ez a fulladás nagyon!!!!!!Mi a fenétől lehet? Nem allergiás valamire?