Új privát üzeneted érkezett!

Benianya!

Igazat adok a férjednek. A hiszti nem más, mint a határok kiszélesítésére tett kísérlet. Ha pontosak a határok, akkormindkét félnek tartania kell ahhoz magát.

Nálunk is mélyvíz volt az első éjjel: ugye nekem a műtéti befejezéskor reggelre kellett a kórházban lennünk, így Kinga anyósomnál aludt. Aztán utána is volt pár alkalom, mostanában meg viszonylag sűrűn előfordul. Nagyon számít, hogy hogyan hagyod ott. Ha előtte elmondod, hogy most mamival leszel, mi pedig este jövünk, addig sok érdekeset csináltok, de pancsolni már este fogunk, akkor megérti. Az nem jó, ha pl. alvás alatt lógsz meg. Nálunk mondjuk működik, bébiszitter is fekette már le. Megvannak a rituálék. :lol:
Az, hogy emleget, természetes, de akkor aki vele van, mondja, hogy ide-kellett menniük, tudod, ekkor vagy akkor jönnek.
Egyébként a törpök nem buták, ugyan időérzékük nincs, tehát nem elég azt mondani, hogy holnap, hanem alszol egyet, és amikor megint világos lesz... stb.

Én mindenképpen már most edzeném a bölcsire. És most hallgass a férjedre. Ha rugdos, akkor határozott nem. Ilyet alapesetben sem csinálhat, nincs könnyes szem, meg utána ütyümpütyüm. Ha egyszer is a szabályokat finomítod, már ott a rés! Ez most nagyon keményen hangzik, de így van. Nem arról van szó, hogy csépeled, mint a répát, hanem határozottan rászólsz, végülis nem csinálhat mindent úgy ahogy szeretné. Mellete mehet az üntyümpüntyüm, csak érezze, hogy nem azért jár, mert betartotta a szabályokat. Lehet ez nálunk azért egyszerű, mert bizyon 4 hónapja nincs játék a pelenkázón, rugdosás meg pláne nem, és csak apával lehet keményen bírkózni. Ezeket meg kellett tanulnia, hogy most hozzám bújhat, van simogatás, de dühöngés csak apával. És bármekkora hiszti van, akkor sem rúghat, találjon ki más hisztielemeket! Így fejelsztjük a kreítivitását :twisted: Viccet félretéve, teljes mértékben a férjed csinálja jól, és ha nem vagy ebben partner, akkor Beni hamar rájön, hogy mit csinálhat meg veled, és mit az apjával, és baromira írígyelni fogod a párod! :wink:

tjuca
 
 


Sziasztok!

Kittinek még nem tudtam szólni, meg nézzétek meg, és szóljatok, ha valakit kifelejtettem véletlenül!

Eddig így állunk:


Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Benianya, szerintem ne kezd el a bölcsihez szoktatni, főleg, ha neked is rossz, hogy nélküle vagy. Attól, hogy néha másra hagyod még ugyanúgy idegen lesz neki a bölcsi, a gondozók, a gyerekek stb. Egy bölcsis gyereknek ugyanúgy be kell szoknia később az oviba is, hiszen ott minden más. Pontosan elég lesz neki, nektek szeptembertől hozzászokni a bölcsihez. Inkább vidd sokszor társaságba, de legyetek együtt. :)
A hisztivel kapcsolatban:éreztesd, ha valami nem tetszik, és próbálj meg türelmes lenni. Na ez baromira nehéz, én tudom. Néha fel tudnék robbanni. Ha fel akarom hozni a játszóról, minden nap sír és nem akar jönni. De ettől még leviszem, pedig tudom, hogy ez lesz. És minden nap elmagyarázom, hogy be fog zárni a játszótér, menni kell enni, aludni s tb. Egyszer csak felfogja és megérti. Reménykedem. :lol: Most már vannak azért reményteli cselekedetei Milánnak. Pl. tudja jól, hogy mihez nem szabad nyúlnia, pl. távirányító, ezt nem szeretem. Mert korábban mindíg földhöz vágta. Ha nem tette volna, akkor megengedtem volna neki, hogy nézegesse, de így nem. Most már fogja és odaadja nekünk, és mondja, hogy "tesszék, itt a távijányító, nem szabad. " Én nem buzdítalak sarkos megoldásokra, szerintem te nem is olyan típus vagy, inkább türelemre, ami a nehezebb megoldás, de hosszú távon én eredményesebbnek gondolom. Persze mindenki más típus, más habitusú gyerekkel, ez tény. Azt csináld, amit a legjobbnak gondolsz, és ne hallgass senkire (rám főleg ne)! :wink:
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Petivel tegnap délutántól kórházban vagyunk. Most csak hazaugrottam megfürödni.
Tegnap du. Peti már alig bírt levegőt venni, félő volt hogy megfullad. Kapott egy csomó injekciót, plussz infuziót, amit nagyon nem tolerál. Egész éjjel azt tekergettem ki utána, mert annyit forgott. Éjjel be is lázasodott, plussz inhalálni kellett 4-szer. Hát, egy picit jobban van. Én egy kis széken ültem végig. Egy 10nm-es szobában 2kiságy, 1 nagyágy, plusz 3 széken 3 anyuka. Ma éjjelre viszek be polifomot. Remélem Peti már kap infúziót és akkor nyugodtabban aludhat. Reggel fosott egy vizeset, szerintem csak a sok gyógyszertől, mert enni másfél napja semmit sem evett! Erre átraktak a rotásokhoz. Fasza! Majd most kapjuk el. Egyelőre még egyedül vagyunk a szobában! Szurkoljatok!

Reni
Kép
prenata
 
 


Nem kap infúziót! akartam írni!

Reni
Kép
prenata
 
 


Szegény Peti, nagyon sajnálom! :( De mi lehet? Ezek szerint ez rota? Milánéknál is volt a bölcsiben, az egyik kislány ugyanígy kórházban kötött ki. Istenem, remélem hamar meggyógyul Petike!

Pill, jelentkezz majd, mi van veletek?
Vendég
 


Reni!

Jaj, nagyon sajnállak benneteket.
Épp tegnap akartam irni, hogy nekünk 1 db Rectodel kúpunk van itthon. Azért csak egy db, mert azt mondta a doki, hogy nagyon-nagyon indokolt esetben adjam be. Ez azt jelent, hogyha már a mellkasa is behorpad. Hát ilyen szerencsére még nem volt, úgyhogy már majdnem egy éve ott figyel a hütőben.

De nem gondoltam volna, hogy ilyen súlyosra fordul nálatok. Hát egyébként hihetetlen, hogy egy nyamvadt rohadt kórházban nem tudnak biztositani egy ágyat az anyukának is egy ilyen pici mellé. Amikor Zoránnak 4 évesen volt mandulamütétje, akkor én is kaptam ágyat.

Nagyon drukkolunk és gondolunk rátok.
Irj, ha van valami fejlemény?
Egyébként mitől van? Nem lehet tudni?

Erika

Kép
viera
 
 


Juca, Kimike! Köszi!!!
Hát az tény, hogy a kemény határok hive vagyok, de sajna az is tény, hogy mostanság nem nagyon tudok mit kezdeni a hisztijeivel. Sőt ami gáz, hogy annyira kiabál, veszekszik, ama,ama,ama(pl. alma), hogy gyorsan inkább teljesitem a kivá
nságát csak legyen már csend. szétmegy a fejem ettől. Pedig tudom, hogy ez a legrosszabb, igy lehet pont elkényeztetni egy gyereket, hogy magkapod csak hallgass már.
Ebben a pillanatban kezdte el megint, felállt az etetőszékben(barom anya nem kötötte be)ledobta a túrós tányért, fröcsögött szét a túró és kiabált, hogy ama, ama. Na most orditottam rá torkomszakadtából, hogy az úristenit neki, megmondtam, hogy üljél le, és nem dobáljuk a kaját. Erre egy pillanat alatt elhallgatott, aztán pityeregni kezdett, de kemény maradtam. egyszerűen én ezt nem birom idegekkel. Pedig valóban most kell nagyon következetesnek lennem, és a nem szabad, az nem szabad, az irgum-burgum az irgum-burgum. De néha elgyengülök, és jajj csak legyen már csend megteszem. Én, értitek én odáig jutottam, hogy ropit(!!!)adtam neki, hogy rágcsálja, csak legyen már csendben basszus.
De már a hátam is kivan, mert ugye enni csak a székben, ezért napjában tucatszor teszem be és veszem ki, mert ugye annyira nem éhes, hogy sokáig elüldögéljen ott. És képes addig nyarvogni, hangosan füsértően bőgni, mig hámozom a répát, egyszerűen nem érti meg, hogy koszosan nem tudom odadani, meg kell pucolni és kész. Eeeeeeleegeeeeem van a hangjából!!!!!!!!!
Most tart ott, hogy nem sikerülnek neki úgy a dolgai ahogy elképzelte, dobja le a traktort, vágja földhöz a babát, mert nem ült meg a hintalovon és hisztizik, remeg a keze, befeszit, ülve vörösödik a méregtől. Tipikus nagy könyvben megirt jelenetek.
Na, viszont ilyen helyzetben mindig jött cicizni, na ezt nem engedem. hiszti után, csapkodás után nincs cici és kész!!!!!!!!!!a kis ravasz igy akarja kikényszeriteni hogy szeretgessem ha lókötő.
Na ebben viszont kőkeméynen bekeményitettem.
Apa most azt mondta iszonyú fáradtan, és elcsigázottan, hogy anya öregek vagyunk mi ehhez, még egyszer nem szüljük meg Benit. :wink:
Szóval gyűrjük a kis tripla oroszlánt, aki amúgy aranyos, és mindenki szerint tök kiegyensúlyozott, csak á itthon nehéz vele. Lehet hgy most is le keleltt volna vinni, de de. 2 órát lent voltak, tanulni kell Blanival, mosni, pakolni, igazán kibirhatna egy délutánt nyarvogás nélkül.
a játszböliben meg csak most volt mamával, eddig velem, De többször nem megy csak velem, épp elég lesz neki a héten 2 nap nélkülem, egyet apával, egyet mamával, de legalább itthon ,ismerős környezetben. egyébkét elmondtam neki, hogy elmegyek, majd otthon találkozunk, sétálnak, elmennek a suliba tesóért stb. Na, szóval lényeg a lényeg, hogy nagyon próbára tesz bennünket.
És még csak utcai, bolti jhiszti sem volt!

Preni!!!Jajj, nagyon sajnálom, szegények, és még a rota is. Tarts ki és ygere irj, mi van. Durva lehet ez a fulladás nagyon!!!!!!Mi a fenétől lehet? Nem allergiás valamire?

benianya
ákosbenianya
 
 


Hali.

ÁÁÁÁÁÁÁ, tönkrement a nyomtatónk, még jó, hogy a cégnél tudok feketét nyomtatni. Valami difi van, de 6500 Ft ráfordítást nem ér meg a mostani. Így törpölök, hogy milyet vegyünk...

Gabi, privi ment.

Preni, uh, javulást!! +++++++++++
Azért durva, hogy egy fosi miatt áttettek benneteket a fertőző osztályra. Holott Peti "csak" fullad.

Viera, nálunk a gyerekkórházban nincs baba-mama szoba, viszont van mamaszálló. Oda elszállásolnak, ha kell. És fizetni sem kell érte.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Gab!!!
Megnéztem a helyet, nagyon jóóóó!!!!
De jó, akkor kevesebb mint 1000 ft lesz?
Gab! Mi vagy ketten megyünk Benivel, vagy apa is jön, Blaninak iskolai bulija van.A diákönkormányzat csinál egész napos diákbulit egy tök jó erdős helyen- szóval ki nem hagyná.
Te és hogy a fenébe megyünk oda, látom kint van a francban, a Határ úti metrótól még egy csomót kell villamosozni.Szóval a nyugatiból legalább egy óra. Fúúúúú. Benit ismerve, meghúzza a vészféket, bújócskázik a székeke alatt. :twisted: :( :oops:

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

A tali helyszínre való eljutást illetően (húúú, ezt jól megfogalmaztam :) ) majd próbálok Nektek adni támpontokat. Ha térképen nézitek, akkor a Gubacsi hídig kell eljutnotok, onnan gyalog közelíthető meg.

Benianya, a Határ úti metrótól a legegyszerűbb 66-os busszal jönni, az közel tesz le, de ez elég lassú járat. A Nyugatitól inkább azt ajánlanám, hogy 4/6-os villamossal a Boráros térig, és onnan fekete 23-as busszal a "Pesterzsébet-felső HÉV-állomás" megállóig, onnan gyalog.

Aki a Lágymányosi hídtól jön (Közvágóhíd), szintén fekete 23-as busz vagy HÉV.

Keleti pu.-tól 24-es villamos a Közvágóhídig, onnan fekete 23-as busz.

Csepel felől bármelyik busz, ami a Gubacsi hídon megáll.

Írjátok meg, hogy ki merről jön, és egyeztetünk.

Azt, hogy a Gubacsi hídtól hogyan kell idegyalogolni, még pontosan le fogom írni, ha közeledik a tali :-) Kicsit bonyolult, de közel van. :roll:

tandika
 
 


Sziasztok!

Jaj, Reni! Nagyon sajnálom Petit, remélem, gyorsan helyrejön! Ezer drukk neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neked pedig nagyon sok energiát küldök!

Amiket küldtetek privit, köszi! Jegyeztem!

Majd még jövök, de szokás szerint ezer a dolog!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Scarlett hajvasaló
Ezt találtam 700 Ft-ért... :roll:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Benianya!
:shock:

Na itt mi azt hiszem nem tartunk, sem Kinga, sem én. Nekem még mindig sikerült higgadtnak maradnom, de az is igaz, hogy a csaj nem edzett ennyire. A hozzászoktatást úgy értettem, hogy meg kell szoknia, hogy nem leszel vele nep, mint nap, de látom ezt már csináljátok apával, meg mamival.
Azt azért tudnotok kell, hogy annyira nem vagyok keményvonalas, Kinga nem robot, én meg nem vagyok távirányító. Pusztán meg kell oldanom, hogy a hét 5 napján reggel 8-tól este 7-1/2 8-ig 2,78-an vagyunk, és ezt úgy, hogy az én idegeim is bírják, Kinga is kiegyensúlyozott legyen, és még a kicsinek mondható Paca se úgy bújjon ki, hogy inkább még benn akarok dekkolni. :-)

Gab!

Ujjhossz, csináld akkorára, mint a Meskéé, gondolom úgysem full passzos. Szégyen vagy nem, nem találtam meg a centit, PEDIG hurrá rendbetettük a dobozszobát, meg a vasalóst!!! Én annyira lefáradtam, hogy a derekam csak csörlővel működött. Kinga pénteken ment anyósomhoz, szombaton átfurikoltuk anyuhoz Hatvanba, úgyhogy mamázott. Tök jól érezte magát, örült nekünk, de mikor megérkeztünk utána is a mama volt a sztár.

Kofa most vitte beíratni Kingát az oviba, drukkoljatok!

Preni!

Nagyon sajnálom... csak kórházba ne kelljen mennünk. :cry:

tjuca
 
 


Juca! Még egy kérdés! Rojt kell, vagy nem? :?:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Miiiii???????? Oviba beíratni????????

Bár ha belegondolok, azokat íratják most, akik jövő május 31-ig betöltik a 3-at... Akkor is be kell, ha a gyerek úgyis csak 2009. szeptemberben kezdi az ovit? 1 hónapra nem akarom beszoktatni, hogy aztán nyáriszünetre itthon legyen... Meg még lehet, közben el is költözünk... Izgalmas lesz az élet...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab!

Szerinted jó a rojt? Ha igen, akkor kell, ha nem, akkor nem.

Úgy ahogy mondod. Nálunk is 2009 szeptembertől aktuális az ovi, de már most rajta kell lennünk a listán. (Tudod itt gyászos a helyzet)

Küldöm a címet.

tjuca
 
 


Na majd nyomok egy fotót, ha végeztem, és megnézed, milyen rojt nélkül, meg a blogon fentvan a másik, az rojtos.

Délután felrakom a képet.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Nem beleduma, vagy mégis?. de nem állom meg, hogy el ne mondjam szerintem milyen pofás a rojt. És tapasztalatból mondom:nagyon imádják a csajok!!!!!!
Az ugyanis még külön öltöztet, ha szalad, pörög-az lebeg, libben, icereg-mocorog utána, lehet az ujjukkal birizgálni, szóval imádják. :wink:

benianya
ákosbenianya
 
 


Már lepaktáltunk, lesz rojt, mert a poncsóra kell rojt, mert azért poncsó, vagy mi. :lol: Már nagyon várom a képet!!!

Csajra ráadom a talin a poncsót, ha olyan idő lesz bibí. :lol:

tjuca
 
 


Sziasztok!

Tali: Nagy bánatomra pont ez az egyetlen dátum, ami nekem nem jó :( (apánk elmegy 4 napra horgászni). De még nem adtam fel, fűzöm apukám, hogy igenis neki lesz dolga május 17-én pesten és ha már úgyis oda megy, engem is el tud vinni. :wink: :P Meglátjuk hogy alakul (egyedül nem merem bevállalni, mert hosszú az út).

Vicky: Bálint is korán kezdi a csajozást! :wink:

Pil: Örülök, hogy végre otthon vagytok! Most mi a tényállás?

Gab: Jó a frizud és a szemüveg is szuper. Nagyon jól áll mindkettő! Manócskák édesek. :)

Preni: Szegény Peti! :( Már csak az kell neki, hogy a rotát is elkapja. Kicsit túlaggódták ezt szerintem. :evil: Küldöm a sok gyógymanót!!!

Képzeljétek a hétvégén volt egy kis balesetünk. Zoló beindult motorral egy elég meredek lejtőn. Hajtott kb 3-at, aztán lábak fel és száguldás. Igenám, de azt fel sem fogta, hogy 4 méteren belül ott van a kapu. Úgy belecsapódott (merthogy hiába futottam nem értem utol), ahogy a nagy könyvben meg van írva. Feje feldagadt rögtön, orra lehorzsolódott szája berepedt, vérzett és szintén feldagadt. :( Azt hittem elájulok mikor rámnézett. Még jó hogy anyáéknál történt, nem valahol az utcán. Gyorsan beszaladtam vele a házba, kimostam a sárból (merthogy természetesen egy pocsolyában landolt), és beborogattuk. Elképzeltem hogy most napokig úgy fog kinézni, mint akit jól megvertek, erre másnapra a horzsoláson kívül semmi sem látszott. Akkora kő esett le a szívemről! :) Szerintem nem ez volt az utolsó ilyen alakítása, mert rettentően szeles mostanában. :?


nancsa
 
 


Sziasztok. Csak pár sor!

Nagyon ritkán jövök, ne haragudjatok. Fotók meg apától függnek, aki kiakadt, hogy már 1000X elmagyarázta, csináljam egyedül. Igaza van...

Váltottunk gyerekorvost, csak sajna így utaznunk kell villamossal, majd tollival...persze gyönyörű lett a bőre, amint elvittem. Most megint vannak kiütések, kinyomoztam, hogy az E322-ben lehet tojás, valószínű ez volt a ludas, vagy a narancslé, vagy a pipihusi. Mert azt sem ehet sok tojásallergiás. Elegem van, hogy én kísérletezzek, nyomozzak nem az orvosok felelőssége ha nem növi ki a gyerek és még rosszabb lesz az allergiája. Az orvosok is a szülő tapasztalataira támaszkodnak, nincs leírva tuti erre allergiás, ezt kerülni kell. Sajna nem ilyen egyszerű. Ez most az én központi problémám. Hiszti is van, amiben az a legrosszabb, amúgy nem érdekelne, hogy fuldoklásig, hányásig csinálja, nem válik be a ráhagyom módszer, sem az elterelő hadművelet. De ez ritkán fordul elő.
A lepedékes foga is kiakaszt, hiába mosom fogkefével. Mást nem tehetek, 2 fogorvos szerint. Szerintem tuti el lesznekj rohadva az ínye alatt... :( nem eszik semmilyen gyümölcsöt, zöldséget nyersen, biztos emiatt is marad a fogain. A körmömmel szoktam kaparni, ha engedi néha.

Ezek a mi problámáink.
Nancsa! Egyik ismerőünk motorbalesete hasonló volt, csak sajna a száját varrni kellett és az egyik felső 1-es foga felcsúszott és most kezd szürkülni. :( A mi kis csorbaságunk mi ezekhez képest, már nem is bosszant.

Preni! nagyon sajnálom Petikét, meg titeket is! Gyógyulást! Puszi nektek!

Meg a többieknek is! Szép napot! Sziasztok!

Mári

Kép
mári
 
 


Jaj már, hoznám a képet, erre megint nem bírom feltölteni. Rojtozok holnap, most viszont megjött Verácska fonala, és nem bírtam megállni, hogy ne kezdjek hozzá! Szuper-nagyon-szép!!!!!!!!!!!!

Verácska! Áruld már el nekem, felétek mennyiért adják ennek a fonalnak gombolyagját! (Itt nagyon drága, kb. 500 Ft 5 dkg...)

És mért vagy te Verácska, mikor Andi vagy? :oops: :roll: 8) :lol:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok Csajok,

úgy néz ki a mi problémánk rendeződött Marcival és a diétájával, pedig már teljesen bepánikoltam attól, amit Benianya írt, hogy lehet esetleg candida is az oka.
2 éjszaka volt üvöltés a kajáért, de ellenálltam, 3. nap este csak almát kapott és úgy aludt, mint a bunda reggelig. Most nagyon jók az éjszakáink, nemcsak ilyen szempontból, hanem hogy végigalussza. Nagyon örülök, hogy végre eljutottunk idáig :) !
Egyébként elmúlt a nyűgösség is, szerintem az még a betegség maradványa volt.
Én most csupa jó dologról tudok csak beszámolni. Néhány napja folyamatosan mondja a magáét Marci. Eddig ez nem volt jellemző. Mindent megértett, lehetett vele kommunikálni, de nem volt egy csacsogós. Eljátszik magában elég hosszú ideig. Délben magától alszik el, na jó, ehhez kellett egy édes kis baba, amit elvileg húsvétra szántunk, de annyi ajándék volt, hogy inkább csak most adtuk oda. Dobok egy képet, bár ez este készült :) !

Kép

Reni: sajnálom ami Petikével történik, remélem azóta már jobban van!!! Mennek a gyógymanók és gyere, amit csak tudsz!!!

Nancsa: nem semmi ez a baleset, de azért elég szerencsésen megúszta Zoló!!!

Mári: mi a fenétől lehet a lepedék Vencelnek a fogán, ha mossátok :roll: !!! Nem semmi, hogy mennyi mindennel kell küzdeni!!! Gyere azért, ha időd engedi.

Csajok: ha nem az ország másik végén lenne, akkor én tuti beneveznék erre a kikapcsolódásra, mert szerintem rohadt olcsó. Olvassátok el!!! Akkor is tök jó, ha vki nem tervez hosszabb nyaralást, de azért mégis kikapcsolódna!!!
http://213.253.202.215/ajanlat.jsp?indu ... 53.202.215

Ma voltam védőnőnél, holnap megyek terhesgondozásra. Körülnézek egy kismama üzletben, hogy van-e vmi pofás kis gatyó. Hétvégén sikerült 2 tök jó felsőt vennem, de kell egy csinosabb nadrág is a lagzira :) . Remélem sikerrel járok!!!

Puszi

Eni
marcy
 
 


Csak sikerült! Szóval akkor figyu!

A talira még néhányan nem jeleztek, viszont picit fogytunk is...
Kép
Juca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rojt nélkül íme:
Kép
Kiterítve:
Kép
Modell csajszin:
Kép

És hogy nevessetek, visszamentem kislányba! Az új (1 Ft-os) pénztárcám és az új telefonom (szintén kitty-s háttérrel!) :oops: 8) :)
Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Marcy! Tényleg jó ajánlat, bár 2 gyerekkel már szűk a szoba :( Üdülési csekket elfogadnak?

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Még 2 ráadás kép:
Traktor nem éppen rendeltetésszerű használata :D :) !!!

Kép
Kép

Eni
marcy
 
 


Marcy! Jók a képek! Egyébként Lackó is használta így a traktort, pedig ő 3 évesen kapta! :lol:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab: szerintem elfogadják az üdülési csekket!!!

Eni
marcy
 
 


Na.Meteor! Kezet foghatunk. Ma egész nap pörögtem, suli után a gyerkőkkel tankoltam, bevásároltam.Mivel holnap fél nap nem leszek itthon és Beni extra nyűgös a foga miatt , gondoltam ma este megfőzök, ne holnap kelljen azuramnak kinlódnia. Hazajött, rotyog a kaja. Reakció:
-Mi a k. picsának kellett levestésztát főzni, azt megfőzte volna ő holnap.
És- mi a f.-nak kell most főzni, fasza, hogy itt zúg nekem egész este az elszivó, amikor pont ma este akartam megirni a szakdogámat. Hogy ebben a k. házban sosincs nyugalom!

Na, erre varrjatok gombot!!!!
Hát javasoltam neki a remete életet, és a válást. Most duzzogva bevonult a fürdőbe, én pedig erős késztetést érzek, hogy a fejére boritsam a levest. :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

benianya
ákosbenianya
 
 


Gab!

Tranzakció ment.
Nagyon szupi a poncsó!

Benianya!

Nálam ez a stílus egy sípcsontonrúgást érne (mi még egy jó nagyot sem veszekedtünk, max. a morgásig jutunk, de egy ilyenre tettlegesség lenne a válasz, hogy ne szaladjon fel a vérnyomásom 8)). Nem vagyunk egyformák.

Hú asszem a töketlen -türelmes -tüzes, temperamentumos skálán, mi az elején lennénk akkor veszekedések szempontjából... :lol: amúgy nem :oops:

tjuca
 
 


Sziasztok,

Gabella: Nagyon sajnálom, mi nem tudunk menni a talíra. :( Oka: Dolgozom :twisted: , kirándulás helységét előre nézünk.
Nagyon ügyes vagy. :P A mellénye ráér őszre, ha tudnád vállalni, előre is köszi!
Jó a Kitty-s cucc. :P Nálunk gyerekkoromban is divat volt.

Prenata: Nagyon sajnálom. Remélem hamarabb hazajöhettek. Nagyon drukkolok!

Kimike: A iskolánk tandíj 100e/hó. Nem tartom nagyon drágának, mért magán bölcsik is hasonló árat kérnek és ebben az árban minden benne van, tankönyvek, munkafüzetek, sima füzetek, iskolai póló, kirándulás, nyári tábor stb. És általában apuka cég kifizeti, szülőknek nem gond ezzel. Pedig más nemzetközi iskoláknak, pl. amerikai suli tandíja tényleg horror: bölcsi kb. 2 millió/év, ált.iskola: 3 millió/év!:shock: És hosszabb a tanszünet is, mint nálunk.:lol:

Tjuca: Ünnepeltünk az újra munkaállásomat :evil: abban az étteremben, amelyet ajánlottam neked.
Gyors beszámoló:
Asztalnál megcsinált kis meglepit bohóc bácsi.


Kaptunk ingyenes gyermek menüt is.


Van játszósarok, rossz időben is gyerekek szórakozhatnak. Állandóan ott vannak bohóc bácsi és arcfestés néni.


Desszert: Volt három. Én mind hármat kóstoltam.
Kép


Kint van nagy terasz. Jó időben tudnak picit futni a gyerekek, mért olyan része is van, ahol nincsenek az asztalok, kavics is van. Még üzletek közötti folyósón is sétálható.



Egy hetet dolgozom, szerencsére itthon minden rendben van. Kevin apjával jól viselkedik, a férjem is szépen foglalkozik vele. Csak nekem nagyon nehezen megy a munka, pár volt kollégámon kívül mind új kollegám, nagyon idegennek érzem magam.

Ma fél óra helyet két órát utaztam a kocsival reggel, közben nagyon kellett pisilni, de sehogy sehová nem jutottam. Komolyan eszembe jutott, hogy kéne egy pelenka. Még előttem lévő autóból elégé büdi levegő kijött, olyan rosszul lettem. Közben jött a mentőautó, pont koraszülött mentő volt. Majd nem sírtam, hogy milyen önfejünk vagyunk… Remélem nem lett komoly gond a babának.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.02 00:53-kor.
Vendég
 


Gab!Mértem:váll szélesség: 8 cm ; karhossz: 25 cm ; széllesség:a másik pulcsija után 29 cm

A Veráskát majd máskor elmondom.A héten ezer felé kéne futnom,de már most tele a t..köm.

Kép
Kép
veráska
 
 


Sziasztok!

Gyors leszek, mert tegnap bénázott a net, nem tudtam dolgozni, ma kell pótolni, ma meg elcsavarogtam az időt, vettem egy 2x3 méteres szőnyeget, nagyon szépet és puhát 15 ezer pénzért. Délre meg megyek szemöldöközni a kozmetikába...

Juca! Ok, akkor amint kész, küldöm a rucit! (Bocs, ha mégse sikerül holnap, de elhavazódtam, most meg ég a pofám... :oops: )

Benianya! Váááá! Na én ebben a szituban tuti leordítottam volna a párom haját! Ordítós típus vagyok egyébként... Mondjuk ő meg nem szokott így reagálni, még ha nem is tetszik neki valami. Na de majd megtudom, ha ő is fősulis lesz...

Kmammy! Őszre vállalom a mellényt természetesen, tavasszal már nem fér bele sajnos. Remélem, belerázódsz majd a munkába, viszont sajnálom, hogy nem tudunk találkozni!

Csajok! Nem akarom elkiabálni, de muszáj leírnom! Nem is áruljuk még a házat, de van egy elég komoly érdeklődő, szóval talán már látszódik némi remény, hogy tényleg el tudjuk adni!!!!!!!! Kérek drukkot! Sajna, nem tudom, mikor tudok konkrétat mondani, szóval csak úgy néha eszetekbe jut, drukkoljatok, hogy összejöjjön!!!!!!!!!!

Megyek melózok... Pusz mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Veráska! Adatokat vettem, köszi!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Na még egy pillanatra!
Kép Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Mári: Hú, nem lehet könnyű a dolgod kaják terén, nem irigyellek. :( Fogra nem tudok semmi okosat. Talán próbáld meg minél többször mosni neki, vagy akár ő is rágcsálhatja a fogkefét.

Marcy: Ezek tényleg jó hírek. Nagyon ügyes Marci! :P

Gab: Nagyon jó lett a poncsó, és a modelled is szép! :D Mennek a drukkok természetesen!!!

Kmammy: Jók a képek. Biztos nagyon jól éreztétek magatokat. Nagyon guszta a desszert. Most erős késztetést érzek arra, hogy egyek valami édességet. :)

Reni, Pil: Mi a helyzet a csemetékkel? Jobban vagytok?


nancsa
 
 


Sziasztok!

Még kórházban vagyunk, csak hazaugrottam pihenni pár órát és fürödni.
Hörkúrut, kezdődő tüdőgyulladás, de a doki szerint várakozáson felül gyógyul, de vigyázni kell, mert a hörkúrutnál vannak hullámhegyek, de völgyek is. Még mindig a fosósok között vagyunk, egyelőre egyedül 1 szobában, így remlélem nem kapjuk el. Ahol lennünk kellene, ott viszont túl sok a sötétbőrű, így jó itt amíg egyedül vagyunk. Remélem 1-2 nap és hazajöhetünk, mert fulladás már nincs, szépen jönnek fel a váladékok. Injekciót kap és inhalálunk napi 6-szor. Szopival visszaestünk a napi többszörihez, de legalább annyit szik-iszik. Csak az a röhej az egészben, hogy az ápolónők is csodálkoznak, hogy ekkora gyerek és még szopizik?! :shock: :evil:
Esetleg van valakinek ilyen készülék? Érdemes otthonra beszerezni?
Vittem be paplant, duplán hajtva fekszek (alszok) a földön. Borzalom!
Remélem minél előbb haza jöhetünk.

Most csak ennyi voltam. Megyek aludni!

Reni
Kép
prenata
 
 


Bocsi kapkodok! Természetesen inhaláló készülékre gondolok!

Reni
Kép
prenata
 
 


Reni! Reméljük, marad a rohamos javulás! Inhalálóról semmit se tudok, max. ha olyan, mint az asztmás gyerekeknek, nagy flakonba nyomják a gyógyszert, azt kell belélegezni... Ilyesmi, de már nem nagyon emlékszem, az öcsémnek volt...

Petinek millió gyógypuszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesi hiper hisztis... Én meg totál dekoncentrált, ahogy a párom mondta. Nem is tudok haladni a melóval.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok

Amiért nem voltam pár napig:
Hulla voltam.
Csütörtökön kezdődött!Zalán szinte semmit nem aludt éjszaka.
pénteken kihasználva,h a férjem itthon volt egész nap vásároltunk.
Du. beugrottam szoliba.Egy új csaj volt én meg nem voltam már egy ideje így mentem a szokáso időre.Csakhogy a csaj elfelejtett szólni,h csőcsere volt! :evil:
Sz@rrá égtem!!!

Konkrétan estére és még 2 napig azt sem tudtam,h üljek v feküdjek!
Olyan voltam mint a rák!Komoly fájdalmaim voltak főleg ahol ugye vékonyabb a bőr pl. térdhajlat!

Ezen az éjszakán Zalán szintén nem aludt,de igazából amúgy sem tudtam volna aludni!
Szombaton Alex csapatának (a nagyoknak) meccse volt a kicsik pedig a szünetben bemutatóztak.Ide ugye menni kellett,de akkor már tényleg nagyon kivoltam.

Vasárnap állatkert.Már rég megígértük nekik,ráadásul kivételesen a férjem is itthon volt hétvégén,így menni kellett!

Hétfő reggelre Zalán csupa takony lett!
Fél órát aludt napközben!Gondolom nem kell leírnom mi volt ennek a következménye! :roll:

Éjszaka jól aludt,de ez annak köszönhető,h folyamatosan csepegtettem mentholos olajat,így viszont én nem aludtam! :shock:

Reni
Jobbulást Petinek!
Zalánnak amikor hörghurutja volt és asztmás rohama akkor hidegpárásító kellett.Mi most is használjuk ha megvan fázva!
Pl konkrétan most!
nagyon jó!

Gabella!
Jó a hajad!
Vasalás:én évek óta vasalom a hajam minden nap. :shock:
Ugyanis vannak benne kurflik amitől tök béndzsi!
Vasalóból az a jó ami vékony és kerámia!Ez drágább de nem teszi tönkre a hajad!
És van egy folyadék ami vasaláshoz van,ezzel kell közben spriccelni!Etől a hajvégek tök szépek maradnak!

Tali helyszín jó!
De fogalmam sincs hogy kell oda menni!
A férjem biztos tudja!


Bocsi ha kihagytam valakit!
majd vissza olvasok!

Az állatkert nagyon jó volt!
Pár hét és minden új kifutó megnyílik!
Szabadban lesznek a gorillák,a maciknak is jó helyük lesz végre!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.17 19:54-kor.
Vendég
 


Ja

A képek mindenkinél jók!

Benianya
Hát...
Érdekes reakció!(mármint a párodé) :shock:

Mári
És ha naponta többször mosod?
nem tudom nálunk nincs lepedék!
mondjuk ő folyton rág,mint egy nyuszi! :lol:
Vendég
 


[quote]b írta:löki írta:
HÖRGHURUT


Jaj, de jó is, hogy valaki ilyen okosakat mond ismeretlenül egy kimerült anyukának... :roll: :evil:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Bocsi csajok, hogy reagáltam az előzőre, közben rájöttem, hogy ő volt az a kedves is, aki beszólt Kittinek anno...

(8 db roppant kedves hozzászólással rendelkezik másfél év alatt, sejthet valamit...)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Kitti is válaszolt, úgy néz ki, jönnek. Jelenleg így állunk:

Akinél van fő, viszont kérdőjeles, ők csak azon a héten tudnak konkrétat. Persze, biztosat csak akkor mondhat bárki is, mikor már ott leszünk!

Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok,

megvagyok.
Túl vagyok a vizsga idegbajon is, most már szépen lezártam magamban a kérdést, hogyha megbuktam, akkor majd nyáron lesz elegendő időm tanulni és majd jól megírom.

Kenyérpirító kérdést megbeszéltem Gusztival: mondtam neki, hogy másnak persze jó képet vágok, de ő a férjem, vele szeretném inkább megbeszélni a dolgokat. Szóval tisztáztuk, hogy nekem a jövőben háztartási gépet sose vegyen, ezerszer inkább valami kedves apróság.

A kanapénkat úgy néz ki, hogy kicseréli a cég, már berendelték a dán gyártótól, most csak azt kell kivárnunk, amjg megérkezik.

Pancsi megint kicsit orrfolyós, de ettől eltekintve jól van. A múlt héten annyit sétáltunk, hogy most nagyon vacak, hogy ilyen idő van, mert nem nagyon tudunk kimenni. Tegnap is csak lestem, hogy mikor derül már ki két percre és rohantunk ki. Hozta a motorját is, há élmény volt itt a környékbeli dombokon feltólni, lefelé meg rohanni mellette:)

Benianyu,
néha Guszti is behisztizik így és ilyenkor nekem is egy másodperc alatt fent van az agyam a plafonon: üvöltöm is le a haját:)
Hiszti: Pancsi is próbálkozik néha. kajadobálás nálunk nincs, ha megpróbálja, akkor abban a másodpercben ki a székből "így nem viselkedünk" és beviszem a szobájába, hogy "gondolkodjon" :) Azért nálunk már utcai hiszti is volt, tegnap pölö nem akart hazajönni, eső már kezdett esni, elvettem tőle a nyuszit (motor), hogy akkor mi a nyuszival most hazamegyünnk, erre négykézláb kezdett utánunk mászni, képzelhetitek hogy nézett ki utána a nacija.

Gabella,
nagyon jó lett a hajad meg szemüveg is. Csini vagy, hajrá!!!!

Bocs, most másnak nincs időm írni, majd próbálok még jönni!

meteor
 
 


Hali!

Bocsi, most nem írok seninek, de ezt nem tudom kihagyni!!!

BLÖKI!!!
Neked nem teljesen mindegy? Egyáltalán ki vagy és mit akarsz itt?!
Persze, ha szeretnél hozzánk tartozni, akkor talán mutatkozzál be, írd le, hogy mekkora a picurka gyerkőc (mert ugye ez 2006. nyári kisbabás topik) és hogy hívják!!!
Ha pedig nem akarsz velünk jókat csevegni és jóban-rosszban együtt lenni, akkor húzz el a büdös francba innen. Van már egy ilyen abnormális bekukkolónk.
Ez nem a TE fórumod, úgyhogy kuss.

Erika

Kép
viera
 
 


Ja, ez kimaradt te Blöki!!
Egyáltalán olvastad, hogy miről írt Reni? Ha igen akkor meg tényleg húzz a francba! :twisted:

Erika

Kép
viera
 
 


Hali.

Preni, babyhalerre gondolsz? Állítólag házilag össze lehet hozni egy félliteres kólásüvegből. Persze, ha Peti ezt megszokja, és el is viseli, lehet, érdemesebb volna beruháznotok.

Alziza, mi is tervezzük a pesti állatkertet, azt hiszem, Peti is meg lenne őrülve az állatokért. A helyi Vadasparkot is imádja.

Gab, nem haragszunk. Először én is gondolkodtam a beszóláson, de aztán láttam, hogy ki a feladó...

Meteor, jó, hogy megbeszéltétek a dolgokat.
Nálunk most a labdázás a menő, ma is lement Peti anyukámmal, míg én betroliztam a városba.

Bénianyu, nem csodálom a reakciódat, én is hasonlókat mondtam volna a helyedben.

Viera, ne húzd fel magad, kár érted. ;)

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Preni:Küldök sok gyógymanót Hozzátok!Jó hogy polifomon aludhatsz legalább,itt vácon nem engedték..De reméljük hamar hazamehettek.

Annyira fáj a szemem,voltam szemészeten,száraz mint a sivatag.

ÚÚÚÚÚgy szeretnék elmennia t alira,de ooooolyan messze van...azért fűzöm apát hogy Petikével maradjon itthon,mi meg Amival bemennénk vonattal.

Gabella,mikorra kell tutira eldönteni?

KépKép

KépKép
pilchard
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?