Sziasztok!
Gréti már elég jól van az orrfújás már "csak" napi ötven körül mozog. Letinek kijött a harmadik foga, a jobb felső ketteske ....nagyon beindult, és csikorgatja az alsó bal egyeskével... az orrfolyás meg is szűnt happy minden ....
Katlina!
Jaj nagyon sajnállak Benneteket!
Gyere ha jobban lesz a család! honnan kapta el Robika? miylen vad ment neki a kocsinak?
Szami!
Holnapra két kalappal! de ahogy olvasom, beindult a szerkezet! Már megint miylen jól lerírtad! azok a befőttek, nagyon humoros volt!
Jaimee!
ide is fotókat irgum-burgum! Már akik iylen jól tudnak fotóz(kod)ni!
Hasfájással, pirivel hoyg állsz?
Ditke!
de ha már a régiről nem akarsz, akkor legalább az újról feltétlenül rakjál képeket! és sok energiát majd a vikszoláshoz!
Leti mászása sztem meg nem ügyesség, hanem vakmerőség. valamelyik nap feljött a lépcsőn egyedül.... én teregettem az apja virágot ültetett... kinézek oldalra a gyerek a teraszon....
sztem az, hoyg látja, Grétitől, és mászik mindenre....na ő tuti kimászik a kiságyból, etetőszékből sötöbö
Betty!
Jaj ezek a bogarak! akkor lehet nem is biztos, hoyg volt benne, csak rögtön ráfogták! Na ez meg már megint durva... nekem az az óvónő látatlanból a begyemben van.....
Niki!
Hol voltatok? melyik fülésznél,és mit mondott? melegítés, vagy ez a másik fajta? nem lehet hoyg nektek is a fogáról? Jaj szegény Katus!
Biciklizős lányok!
Én nem ültem már vagy 4-5 éve bringán, mondjuk nincs is.... elkényelmesedtem, hogy kocsi van a valagam alatt... tavaly nyáron mondta a szomszédasszonyom, hoyg üljek fel az övére, és próbáljam ki, mondtam neki, csúnya baleset lenne, ha leesnék, feltörne az aszfalt....
vettem juharszirupot a juharszirupos diétához.. még edzem magam, de a lightosabb változatot akarom megcsinálni...
Olga!
Ha már szopizik, akkor nagy baj nem lehet... innen már hátha hízik a Picurka....és anya is megnyugodhat....
Megjöttek már a virágok?
Kati!
Na én a mozin szoktam kiakadni... eddig mindig csak Misi, meg Gréti ment, mi lesz, ha már Leti is fog... egy 10es? elég drága mulatság az is! Grétinek is mindig kell venni jegyet, bár igaz, hoyg nem ül a széken, mert feldobja nem elég a súlya.....pattogatott kukorica, tea, egyebek.....
Szilbee!
Levente hoyg vette a bölcsi akadályt? ment, mintha mi sem történt volna?
hetvenben nem volt semmi különleges, kaptunk egy kis muníciót...de azt én is rötyögtem, mikor Szolnok határában voltunk, Hatvan 71....