Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Halihó!

Kat: jó üdülést nektek és élrezzétek jól magatokat!

Jutta: hát ez úgy volt aludt és felvittem a konyhába mert nem külön van a lakásbó és odatóltam az ajtóba én közben még a kérót takarítóttam és nem látta az apját és sikoltózott neki!

Zsuzsa: szerintem senki nem tud betelni a saját gyerekével!

:wink:

Ja és Ágika is tud olyan repülőst csinálni de vissza tud fordulni de alahogy tetszik neki a dolog!

Kép

Kép
mogyoland

Apával!
Kép

Átvettem az kormányzást!
Kép

Benne vagyok nagyon ne zavarj!
Kép

Fogom az üveget!
Kép

Iszok! Kép

Tátott száj! Kép

Mert már hiányoltátok!

Kép

Kép
mogyoland

A bibus az ugye Bíborka?

Mert akkor nagyon boldog 1 névnapot ami nagy hajú topicbabánknak!

Kép

Kép
mogyoland

én ma (sem) vagyok
de
Vilkonak és Bibinek nagyon boldog első névnapot!! (meg sem merem kérdezni, Bibi mit kap ;) )
és Panka cuki a képeken! Ágika meg ahogy vezet... besz*rás cuki!
mindenkinek szép vasárnapot!
:arrow:

Kép
an°°di

Vilkonak is boldog 1 névnapot kívánunk !

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!
Csak köszönteni jöttem: Vilinek és Bibusnak nagy puszit küldünk Jankával!
Én még mindig ganézok...
Mogyó! Jó takarítást? :? Gyors takarítást kívánj inkább... És még főznöm is kell...
Jutta! Köszi, puszi! :wink:
Öööö, majd jövök, oszt reagálok...ha lesz rá érkezésem!
Jók legyetek! Ha akartok!

Kép
ermoni

Akkor Moni gyorsat! :D :wink:

Kép

Kép
mogyoland

Hogy én milyen gyógyegér vagyok!
Szerintetek miért nyűgös Dorka???? Na miért?Mert áttört az egyik alsó foga félig! Ráharapott az újamra, úgy jöttem rá. Még csak a széle van kint!

Jutta

KépKép
jutta

ahoj. :wink:

féléveseknek boldog felediket!

betegeknek, nyűgöseknek jobbulást.

mi megvagyunk, kezem talán jobb, remélem a héten megszabadulok a gipsztől, ennek elősegítése érdekében nem ahhoz megyek vissza akihez kellene, mert ő 6-8 heteket mondott. :evil: :evil:

kis családunk bővült egy családtaggal. egy maine coon cica személyében.ismerkedünk, ő a lakással, én azzal, h elviselem e idebent. egyelőre szerelem első látásra. :wink:

kinek is van bent cica? adhatna pár tanácsot. :oops: gabcii talán??

Kép
Kép
h@jni

dorkának gratula az első foghoz.

mi is fogzunk, kettő van kint eddig...

Kép
Kép
h@jni

Hajni: majd dobja majd képek arról a gyönyörű cicáról!
Gabcinak is van meg Anettnek is!
De nekem is volt mig ki nem költöztünk a keretes házba!

Dorkának gratula a foghoz!
Hát még jó ,hogy ráharapott az újjadra!

Kép

Kép
mogyoland

Hát mi is ugy látjuk ,hogy talán kint van de nagyon picikét!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Jutta, végre! Már asztem elvesztetek. Gratulálok Dorkának az első foghoz. ( én meg már úgy szeretnék fogacskát, hogy mindenkire irigy vagyok, akinek már van). Ádi, mint rangidős fogzik utóljára.
Mogyo: milyen az a keretes ház? :P :D
És pont ott nincs cica?
Ágika nagyon tündéri. Látszik ám, hogy szerelmesek egymásba Apájával.
Hajni: örülök, hogy jobban vagy. Ha már rendesen tudsz írni, beszámolhatnál részletesen hogy láttad el kis családodat fél kézzel és kálváriádról, persze csak ha akarsz.
Szép lehet az a kiscica nagyon. Mennyi idős?
Szóval, amit úgy gondolsz, hogy nem akarsz megengedni neki, nagyon az elején "tisztázd le vele" és akkor azt a fajta házirendet szokja meg. Ne engedj csak azért neki, mert még picike. Akaratosak és öntörvényűek nagyon :wink:
Zsu: ügyes nagyon Panka. Ha nem mondod, nekem nem jutott volna eszembe lerakni a gyerek mellé a cumisüveget. Megpróbáltam, de úgy csak játszik vele Ádi. Ha oda adom neki, úgy iszik egyedül. Érdekes, így többet iszik, mintha én itatom...
Kikuka: végre kép Viviről. Cukii
Kriszti: nekem is a tippem a hűtő.
Mivel készíted a gyümölcspépet Nadinnak? Botmixerrel teljesen pépesre tudod elkészíteni az ételeket.
A kanalazást nálunk hamar megtanulta Ádi. belerakom a szájába a falatot és nyeli. Ha nem megy Nadinnak még annyira, próbáld, hogy kicsi falatokat adsz és leszopogatja.
Jaaa, mondjuk szükségeltetik a zökkenőmentes étkezéshez, hogy éhes legyen! :wink:
Ha nem éhes, Ádika is csak köpköd, börrög és játszik.
És igen, fél Aventes pohár az már egész jó mennyiség.

Kép
Kép
gabcii

Kati: érezzétek nagyon jól magatokat!

Sütöttem tegnap túrós pitét, Mogyón felbuzdúlva.
Hát... édes lett és túl sütöttem, más baja nincs. Nem tudok én normális sütit rittyenteni, hiába :twisted:

Vettünk ma békás medencét. (ezt az ötletet köszi Timi. Lekoppintottam)
Pont alvás időben voltunk úton. Ádi semmit nem aludt és mire hazaértünk baromi nyűgös volt. Most szunyál.

Kép
Kép
gabcii

Zsu: a habtapira miért raksz plédet ?
Nem gyűri össze Panka ahogy ficánkol?

Kép
Kép
gabcii

Halihó!

Na hát ugy gondolták a mecskeszok ,hogy ő bizony inkább kintiek lesznek!Állandóan kiszöktek és még a fürdőbe kiszakitották a szúnyoghálót és azon közlekedtek !
És az én cicám (mindkettő nőstény)Lett a környék réme verte a kanokat mert a herlétkanokat is!
Szóval minden cicának nekiment aki neki nem tetszett !
Sajnos karácsony elött meghalva találtam!A garázsba mert oda fészkelték be magukat!

A másik apáé az meg egy nagy qurva lett(bocsi)
Pedig előtte ha igeden cicát látott fújt meg elszaladt egyszer egy kiscicát majdnem lefújtott!

Gabci: ne izgulj majd lesz fog ami késik nem múlik! :D

Gömbi: ???

Bea: műtét ,hogy sikerült?Gyerekek jól vannak?

tényleg voltak ilyenek ,hogy Mogyi,Tündi?Velük mi van?
Van aki nagyon elveszett közülünk! :?

Kép

Kép
mogyoland

hát ez még nem fog, csak az egyik csücsök, gondolom akkor már hamar kint lesz a többi része is!

Gabcii, ne sajnáld hogy még nem jön! Dorka elvan, majd nyüszi, majd ezerrel sikít, majd megnyugszik (mintha mi se történt volna). Én meg nem értettem először, hogy mi a baja... most hűtöttünk neki rágókát és azt szopogatja, meg vadul cumizik!

Hajni, majd jelents helyzetet! Nálatok nem volt nyüszi a fogzáskor?

Ja és ha áttöri az ínyt, akkor már ugye nem fáj nekik amikor nő kifele? Illetve az urban legends kategória vagy tényleg igaz, hogy a fogzás legbiztosabb jele a fosás? Mert akkor talán azért volt az elmúlt pár napban... bár nem hiába nem jutott nekem eszembe a fogacska, hiszen nem ez az első alkalom, hogy megy Dorka hasa...

Jutta

KépKép
jutta

Prücsi, tök hülye vagyok pesten, de a hungáriától már csak egy köpésre lakunk.

Ágika és Panka már megint gyönyörü! Zsu, nem tervezitek, hogy fület tesztek a cumira, hogy könnyebb legyen neki fogni. Én már tettem, de még nem olyan ügyi mint Panka

Lilla, Dorka gratulálunk a fogacskához! A zsömlés cuccot mindenkinek csak ajánlani tudom!

Vilkó, Bibi! Boldog névnapot!!!!!!

Ma burgonyakrémlevest főztem és kapott marci is a tejföl elött kivettem neki egy kicsit. bejött neki

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Szép estét mindenkinek!!!!!!! Jelentem Vivi rámragasztotta a dögvészt, most engem kapott el. De csunyájul. :evil: :x Na ez is valami. Két napja teázom, coldrex ezerrel, mebucain..... De legalább Ő már valamivel jobban van.
Én is irigykedem a fogacskákra. :oops: :lol: Nekünk sincs még semmi. De ha a Pannira gondolok, egyéves volt, mire kibújt az első. Aztán kb 2 hónap alatt az összes. DE!!!!! Azóta is egészségesek a fogai és egy szuvas sincs. Rakott zsömle:::: most már én is megcsinálom sztem holnap!!!!!!!!!!!!!!!! pusz

kikuka

Kikuka: jobbulást neked. Én is dög náthás vagyok, de én már hozzá szoktam. Évek óta folyik az orrom és tökig el van dugulva.
Jó, biztos van előnye is ha késöbb fogzik a gyerek. De ha 1 éves korában jön ki az első fog, hogy eszik szilárd ételt. Gondolok itt a kiflicsücsökre és társaira.
Jutta: én is úgy tudom, hogy lehet hasmenés ha jön a fogacska. Bár nálatok nehéz megítélni mitől van éppen. Most foglyuk erre jó?!
Bibusnak és Vilkónak, Boldog első névnapot.
Timi: mit kapott a csaj? :wink:

Holnap én is főzök husilevest és Ádi megkapja a répát, krumplit husival. Kíváncsi leszek.
Ma megnézegettem ismét a bébiétel kínálatot. 7 hós kortól vmi- túróval és vmi-joghurtal. Na én ezzel még várnék egy hónapot azt hiszem.
Szilvát adott már vki a babáknak? Én még nem mertem, bár most vettem 1 üveggel.
És Zsu, télleg marha jó anya vagyok. Ugye a körtés fosatásom után következett a székletfogás. Olyan jól sikerült, hogy Ádim 2 napja bogyókat kakil, akár egy kisnyuszi. :?

Kép
Kép
gabcii

Jutta, te tudod hol van veresen a biobolt?
És gratula Dorkának az első fogacskához!!! :wink:

Prücsi, mi megvárunk Ciripkénél, Ábelt Panka mindenképpen meg szeretné nézni :lol:

Vilkonak és Bibinek boldog névnapot!

Mogyo, Ágika még mindig cuki...nagyon apás egyébként?

Készen vannak a függönyök, olyan szép minden, de legszebb Panka szobája! Jó kosz van, de holnapra iderendeltem a takaritónőt.

Gabci, a cumisüveget én is csak véletlenül hagytam Panka mellett, de többet nem fogom. Nem szeretném, ha úgy inna, hogy nem látom.
De Ciripke ötlete jó, teszek rá fület, van is itthon. Próbáld ki te is, hátha Ádi is jobban elkapja úgy.
Nemtom miért rakok plédet a habtapira. :roll: Talán mert az a rögeszmém, hogy hideg, pedig nem.
Foglyuk? :lol: :lol: Az reméljük még odébb van, még fog sincsen :lol:
Mi fogta igy meg Ádit?
Én vettem már szilvás bébiételt kb 2 hóapja, mert akkor volt Panka nagyon székrekedéses, és a védőnő ezt tanácsolta. De végül nem adtam neki, kicsit durvának gondoltam, biztos nagyon meghajtaná. Pedig az is 4 hós kortól van, de ha a táblázatot nézzük, akkor később javasolják csak.

Kikuka, jobbulást neked!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

sziazstok
csak szeretném Bibu nevében a köszöntéseket megksöszönni

nagyon rosszul vagyunk,nem aludtam 2 napja,most pedig Maja fullad,újabb hörghurut,sípol,zúg-búg,már kapott kétszer sprayt,spiropenetet és egy fél kúpot,most alszik és megyek én is
szóval drukkoljatok,hogy ne legye eblőle kórház :cry:

:cry: :cry: :cry:

bocsánat hogy csak maunkról,de nagyon fáradt vagyok és ideges és szomorú
Vendég

Kiri, répát én a hűtőben tartom Tupperware tárolódobozban. Kb két hétig nem fonnyad meg. A cékla nálunk is feladta, igaz, a garázsban volt. Én meg nem figyeltem, mert akkor már rég a mélyhűtőben figyelne. Szóval amit csak tudok, és van kapacitásom, azt megfőzöm és mélyhűtöm kis adagokban (ahogy azt a minap is írtam a husinál). Így hamar elő tudom kapni. Én már meg sem próbálkozom a minden nap frissen főzött kajcsival... de ez a kétgyerekesek problémája (azaz inkább csak az enyém, mert a többiek bizti ügyesebbek)
Kanalazás. Nálunk sem ment az elején...én inkább bohóckodáanak hívtam. Aztán vettem mindenféle kanalakat (felbuzdulva Hajni cumisüveg beszerzésein :wink: ) és érdekes módon, egy olyannal sikerült elérni, hogy egyen, ami puha, gumis és vékony kanál. A keményebb műanyaggal nem ment, a szélesebbek meg nem fértek be a szájába.

Ciripke, hát ha már eljutok a Hungária krt végéig, akkor már biztosan simább az ügy, de addig :twisted: horror (majdnem Budafokon lakunk, a Lágymányosi hídig laza 15-20 perc, de onnan kiszámíthatatlan). Azért majd adsz részletes útleírást? Merre érdemes menni, az autópályán? Hol kell letérni, stb, stb. Voltam ám már Gödöllőn, valahol a Kastély környékén laknak az egyik ismerőseink. Akkor szerencsénk volt és 1 óra alatt ott voltunk.
Ja, és nem baj, ha viszem szélvészkirályfit is, azaz B-t :lol: Lehet, h majd üldöz egy-két kiscsajt a szerelmével :wink:

Zsu, aranyosak vagytok, hogy mindenképpen megvártok PP tündérékével. Képek a függönyről? Panka szobájáról?
Nagyon cuki ez a kis erőművész...
"Foglyuk? Az reméljük még odébb van, még fog sincsen " - ezen meg már 5 perce röhögök :lol: :lol: :lol:

Mogyó, Ágika a volán mögött...haláli! :lol: :lol: :lol:

Gabci, a minap gondoltam rátok, amikor a szemebe kaptam a kiberregett zsenge zöldborsót (pedig szereti, de berregős kedve volt Ábelnek egész nap)
Ne aggódj Ábelnek sincs még egy foga sem...de én nem bánom, imádom ezt a kis fogatlan vigyort...ilyen már úgysem lesz többet, max 80 éves korában (azt meg én már fentről nézem...)

Bibusnak, Vilkónak Boldog névnapot!

Jutta, Dorka is kis fogas? Gratula!

Timi, kitartás! Majcinak jobbulást!

Na, mindjárt keresek pár fotót én is.

KépKép
KépKép
prücsi

Ez most az elsőszámú kedvencem:

Gyere, hadd simizzelek meg...a szemgolyódat is megvakargathatom egy kicsit?
Kép

Kép

Anya, szerinted B mit fog hozzá szólni, ha átrendezem az autópályáját?

Kép

Ihaj-csuhaj sose halunk meg!

Kép

KépKép
KépKép
prücsi

Cukipofa
Kép

Hát...mi. Mi?

Kép

KépKép
KépKép
prücsi

Sziasztok!

Timi :( :( :(

Prücsi, édesek a tesók! Ezért érdemes anyának lenni, nem?

Zsu, még nem tudom hol van, de Mogyoródi út a honlap szerint!

Az én fogacskás lánykám még alszik... :shock: :shock: :shock: bár fél 7-kor 2x kapott cumit (felsírt és ő ha kialukálva felébred akkor dumál :lol: ) , de ez akkor is szép teljesítmény!
Tegnap is fél 8-ig aludt, akkor egyhuzamban....
Tehát fogzás sok alvással és ha fent van nagy nyűglődéssel... szerencsére az alvókáját nem zavarja! Sőt!

Jutta

KépKép
jutta

Felkelt! Dumál! :lol: :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Timi: jajj, már megint? :( Megy a drukk Majcikának. Puszi neki!
Jutta: az ébredés nálunk is így zajlik kb. Ádika felébred, beszélget. Ha nyüglődik, felkelek és megetetem.
Prücsi:végre rólad is fotó! mert ugye az uccsó képen te vagy a gyerekekkel, nem a gyógytornász? :D
Nagyon teccenek a tesók. Én látok hasonlóságot köztük. Ábelnek olyan tuti sérója van. Igazítod már, vagy ez még gyári viselet?
Ja és nálunk is a puha, gumis fejű kanál jött be. Viszont ha nem majdnem teli kanállal kapja Ádi a falatot, gond van. :D
Ugye, milyen jó, börrögve etetni? :wink:
Zsu: Teeeee, a foglyukat másképp értettem! :P :twisted:
(mielött megkérded, dehogy haragszom, itt röhögök rajta én is)
Inkább tegyél képeket a megújult lakásról, minthogy kifigurázol! :P :D ( bezzeg Mogyo KERETES házát senki nem vette észre rajtam kívül)
Ma takarítanom kell.megyek is erőt gyűjteni.

Kép
Kép
gabcii

sziasztok!

Gabci: én adtam neki szilvásat és nagyon bejön neki a cucc!

Tényleg azt irtam ,hogy keretes na ne má!!!!!!

Zsuzsa: hát nagy is apás imádja meg oda vissza is igaz !

Hát ma az én lánykám is egy picit nyálkásat kakilt!
Azt hiszem ma kap egy kis banánt!

Kép

Kép
mogyoland

Prücsi: gyerekek irtó cukik és te pedig jól nézel ki!

Timi: jobbulást nektek!MIhamarabb!

Kép

Kép
mogyoland

Mai menüm: kukorica leves , milánói spagetti rántott sajtal most hús helyett!

Eléggé sz@r idő van remélem héten levonul és utánna már bugyiizzasztó meleg lesz! :lol:

Tesóm irta szombaton ,hogy kint németbe nállunk csudar idő van nyilván ideért hozzánk !

Kép

Kép
mogyoland

Timi, jobbulást Majcinak, gyógyuljon meg minél hamarabb! Nem kéne ezt a nyavaját komolyabban kivizsgálni? Vagy voltatok már? Olyan sokat beteg szegény :(

Kanalazásról azt olvastam, hogy 7-8 hós kora körül már a kezébe lehet adni egy kanalat, hogy barátkozzon vele, aztán már ha elég ügyes, akkor 1-1 kanállal ehet ő is, és igy szép lassan megtanulja. Persze belegondoltam, ha most Panka kezébe adnék egy kanalat, tuti kiverné a kezemből a tálját, igy is állandóan nyulkálni akar benne, valamelyik nap meg kirúgta a kezemből.

Prücsi, Gödöllőre mindenképp az M3-at javaslom, bár péntek délután, hajjaj, nehéz dió :roll:
Kép majd lesz Panka szobájáról, de még a bútorokat át kell költöztetni.
Szemgolyó vakarós kép :lol: :lol: :lol:
És amin hárman vagytok, az nagyon jó! Nem is tudom raktál-e már magadról képet.
És cukipofa tényleg cukipofa! Te vágtad már Ábel haját? A habtapis képen valahogy úgy látszik.

Gabci, nehogy azt hidd, hogy rád szálltam, csak ezt nem hagyhattam ki :lol: Amúgy is érzékeny vagyok a helyesirási hibákra, van nálam 1-2 dobogós helyezett :lol:

Nem tudom mi van Pankával, hetek óta felébred hajnali 4-5 körül. Játszik egy sort (röpke 30-40 perc) a korom sötétben, aztán visszaalszik. De persze közben zizeg a játékaival, berreg, megy a babbaba, szóval aludni nem lehet tőle. Néha nyüszizik, megitatom, cumi, és úgy alszik vissza. Aztán 6 körül megint felkel, nyüszi, program ugyanaz, aztán jó esetben még 7-ig alszik. De ez azt jelenti, hogy én 4-től nem alszom, kezdek kipurcanni. Persze már kész a szobája, át lehetne költöztetni, de az az érzésem, ha nem mennék oda hozzá, akkor sirásba fajulna a helyzet, és talán vissza se aludna. Szóval ha külön szobában lennénk, akkor is fel kellene kelni hozzá, csak akkor a sirására ébrednék. Miért kelhet fel? :roll: 2 hónapja olyan szépen átaludta az éjszakát. És nem teszem le korán, tegnap pl negyed 10-kor aludt el.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Bibusnak, Vilkonak Boldog Névnapot!

Timi, Majcinak sok gyógypuszit küldök! Hogy vagytok?

Jutta, gratula az első fogacskához! Nálunk még zéró. :lol:

Prücsike, Ábel tényleg cukipofa!

Mogyó, imádom Ágikát! Küldjél már nekem kukorica levest!

Képzeljétek pénteken férjem egy nagy dobozzal állított haza, benne egy szuper 3 kerekű babakocsival. Beleszeretett és elhozta. Rami imádja!
Ja és végre félévesen tegnap Rami először megfordult hátról hasra, se szó se beszéd egy nyikkanás nélkül. :lol:

Most várom a fényképészt, befűzött minket.. :oops:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Mindenkinek, akinél zéró fogacska van, azt üzenem, hogy pár hsz-sal feljebb én is ide soroltam magunkat, és tessék! :lol:

Voltunk gyógytornásznál. Forgásunkat megdícsérte, szerinte már a fejét sem tartja annyira rosszul (hátravágta eddig).

Most megyünk vásárolni, apának ma van a szülinapja.

na el :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Bibusnak és Bilkónak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT! Kép

Kép

Kép
katherina

na még egyszer, bocsi Macsek! :oops:

BIBUSNAK ÉS VILKÓNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép

Kép

Kép
katherina

Friss képek: Kép Kép

Kép

vicuska2007

Borongos az idő, de azért szép napot mindenkinek! :wink:

Prücsi, nagyon édesek a tesó-képek, és Ábel, tényleg cukipofa! :wink:

Ágika nagyon édes, jól áll neki a kormány! Milyen édesen kikerekededtt a pofija! nagyon szeretnivaló! :wink:

Timi, jobbulást nektek! Jaj, már megint fulladás...kitartást, és jelentkezz!!!

Kikuka, neked is jobbulást!

Zsu, Pankának milyen jó kis játéka van! Nagyon ügyes a kis szépséges Panka! :wink:

Nálunk nem tom mi van, Matyika még mindig lázasodik napközben is, más tünet egyelőre nincs, de ma elviszem orvoshoz, hacsak nem fog szakdni az eső, mert az autó most nincs itthon. Este meg ha nem adok d.u. Nurofent, nagyon felszökik a láza. Foga mintha jönne, no de nem ám ott, ahol kellene, hanem kettővel arrébb lent!!! ilyet még nem láttam. nem tudom fog lesz-e az vagy mi.

Kép

Kép
katherina

Bea mizujs, hogy vagytok :?: [/b]

Kép

Kép
katherina

Sehol senki!
Nagyon klassz meleg volna ha szél nem fújni mint állat! :?

Kat: remélem semmi komoly Matyikánál!

Kép

Kép
mogyoland

Vicuska: ment a leves!

Jajj nagyon jó lett most még megitta a kávét és eszek rá egy kis diótortát! :oops: :D

Kép

Kép
mogyoland

Vicuska, ügyes nagyon Rami, hogy megfordult! És milyen édes a kis katicás rucijában! :wink:

Kat, Matyikának nem a középső 2 foga jön először? :shock: Miket tudnak ezek a gyerekek produkálni :lol:
Az időjárásnak meg ezt üzenem :evil: Volt ma már minden, szél, szakadó eső, 7ágra sütő nap, de mikor ki akartunk menni sétálni, tuti, hogy esett. Na mind1, 1 napot kihagyunk levegőzésből :?

Kérdés: nálatok nincs olyan, hogy az egyik nap nyüzsög a gyerek, aztán másnap olyan kis lusti? 2 napja Panka egész nap forgott, állandóan rohangáltam hozzá, mert ahogy visszaforditottam hasról, máris megint hasra vágta magát és nyöszizett. Tegnap viszont egyszer se fordult meg :roll: Lehet, hogy izomlázuk van másnap? :) Ma megint forgolódik, de módjával.

És nagyon gonosz anya voltam ma! Egyszer nem forditottam vissza hasról, jó kis üvöltést rendezett, de figyeltem, küzdött keményen. Talán jó, ha az ember hagyja őket egy kicsit, mert ügyesednek, erősödnek...vagy nem? :roll: Aztán amikor megint hasra fordult, már nem is sirt, szóval talán bejön a taktika. Na megyek, valami koppant a kiságyban!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsuzsa: mi koppant?

Vicuska: nagyon szép Ramika!

Kép

Kép
mogyoland

Jóvan Mogyó, még dió torta is... egészségedre!
Zsu:nálunk nincs olyan, hogy lusti nap. Ádi megállás nélkül pörög. Nem csoda, hogy este 8-kor már alszik.
Sztem hagyd csak Pankát, had próbálkozzon egyedül a vissza fordulással. Amíg Ádi nem tudott kúszni, Apa mindig rámszólt, ha közelebb raktam hozzá a kinézett játékot. Maguknak kell rájönni, hogy tudnak elérni dolgokat és megoldani " feladatokat"
Jááájjj, megint bontja a habtapit. Erre vmi megoldást vki???

Kép
Kép
gabcii

Vicuska!

Rami tényleg nagyon szép. És gratulálok a megforduláshoz!

Többiek merre???

Kép
Kép
gabcii

sziasztok
ma sem nagyon vagyok, mert nemrég jöttünk haza a gyógytornásztól. az a nő kicsit barom :evil: most voltunk nála másodszor. szte hubának koncentrálási problémái lehetnek majd, ezt már most is látni, mert nem figyel egy dologra sokáig. mindeközben két felhúzható zenélő játék játszott két különböző dallamot, volt egy tornáztató, egy toronyjáték, a nőci egy nmagy kockába rakott bele mindenféle neonszínű játékot, és énekelgette a zsip-zsup-kenderzsupot, majd a hangzavarban felkapta Hubát, megringatta, Huba belekapott a hajába, ettől felkiáltott, lerakta, hasrafordulásra akarta rábírni, közben újra felhúzta a zenélő játékokat, babát adott Huba kezébe majd gyorsan kicserélte egy paprikajancsira, amin kis csörgők lógtak.... Huba sírvafakadt. én is szédültem kissé. sztetek menjünk még hozzá? :roll: :evil: 8) :x
na, megpróbálom elaltatni őket, kissé kipurcantunk a buszozástól, volt városligeti séta, utána a hüje gytornác, majd busszal haza... én is elfáradtam, nem még ők
na, majd este talán

Kép
an°°di

Gabcii, vedd el a habtapit ;)

Kép
an°°di

Andi, ebbe a gyógytornász storyba én is kifáradtam :shock: :? szerintem felejtős

Timi! nektek ismát jobbulást, remélem idén utoljára irom ezt

Zsu! hol vettél függönyt, priviben is jöhet. Indiszkrét kérdés mennyi volt métere? Nálunk is ez a projekt van most, de az árak ledöbbentenek.

Nálunk bejön a szilva, de Marci gyomra mindent bir

Ki jön még jövő pénteken aki még nem tudja hol lakunk? Prücsi küldtem privit. Hánykor kezdjünk? :?:

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Először is köszönjük a névnapi köszöntéseket!!! :lol: :lol: :lol:

Ciripke: mi jövő pénteken már Berlinben leszünk... Remélem a köv. alkalommal!!
Kat: képeket még várom ám :wink:
Vicuska: Rami nagyon szép! És jó hosszú baba, ha jól látom!
Andi:gyógytornác mennyen má a levesbe, és maradjon a kaptafánál :lol: Nem hiszem, h 5 perc után ilyet meg lehet állapítani, plusz amit leírtál... Durci!
Prücsi: te hogy csinálod a céklát? Megírnád lsz?

Nálunk ma nagyon alvós nap van, gondolom az időjárás!
Remélem holnap jobb idő lesz...

KépKép
1macsek

Andi, ebbe a sztoriba én is belefáradtam csak így olvasva is! A gyógytornász mondjon le! :lol:

Ime Ramika új "járgánya". :lol: Kép Kép

Kép

vicuska2007

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?