Kiri, répát én a hűtőben tartom Tupperware tárolódobozban. Kb két hétig nem fonnyad meg. A cékla nálunk is feladta, igaz, a garázsban volt. Én meg nem figyeltem, mert akkor már rég a mélyhűtőben figyelne. Szóval amit csak tudok, és van kapacitásom, azt megfőzöm és mélyhűtöm kis adagokban (ahogy azt a minap is írtam a husinál). Így hamar elő tudom kapni. Én már meg sem próbálkozom a minden nap frissen főzött kajcsival... de ez a kétgyerekesek problémája (azaz inkább csak az enyém, mert a többiek bizti ügyesebbek)
Kanalazás. Nálunk sem ment az elején...én inkább bohóckodáanak hívtam. Aztán vettem mindenféle kanalakat (felbuzdulva Hajni cumisüveg beszerzésein
) és érdekes módon, egy olyannal sikerült elérni, hogy egyen, ami puha, gumis és vékony kanál. A keményebb műanyaggal nem ment, a szélesebbek meg nem fértek be a szájába.
Ciripke, hát ha már eljutok a Hungária krt végéig, akkor már biztosan simább az ügy, de addig
horror (majdnem Budafokon lakunk, a Lágymányosi hídig laza 15-20 perc, de onnan kiszámíthatatlan). Azért majd adsz részletes útleírást? Merre érdemes menni, az autópályán? Hol kell letérni, stb, stb. Voltam ám már Gödöllőn, valahol a Kastély környékén laknak az egyik ismerőseink. Akkor szerencsénk volt és 1 óra alatt ott voltunk.
Ja, és nem baj, ha viszem szélvészkirályfit is, azaz B-t
Lehet, h majd üldöz egy-két kiscsajt a szerelmével
Zsu, aranyosak vagytok, hogy mindenképpen megvártok PP tündérékével. Képek a függönyről? Panka szobájáról?
Nagyon cuki ez a kis erőművész...
"Foglyuk? Az reméljük még odébb van, még fog sincsen " - ezen meg már 5 perce röhögök
Mogyó, Ágika a volán mögött...haláli!
Gabci, a minap gondoltam rátok, amikor a szemebe kaptam a kiberregett zsenge zöldborsót (pedig szereti, de berregős kedve volt Ábelnek egész nap)
Ne aggódj Ábelnek sincs még egy foga sem...de én nem bánom, imádom ezt a kis fogatlan vigyort...ilyen már úgysem lesz többet, max 80 éves korában (azt meg én már fentről nézem...)
Bibusnak, Vilkónak Boldog névnapot!
Jutta, Dorka is kis fogas? Gratula!
Timi, kitartás! Majcinak jobbulást!
Na, mindjárt keresek pár fotót én is.