Szeder: szerintem en alapbol nem vagyok egy aggodos fajta, nem hiszem, hogy azert nem megy az alvas, egyszeruen csak mar a Lurko most keszit fel az ejszakazasra. A melot eleg sokaig tervezem, ugy vagyok vele, ha semmi bajom nem lesz, akkor augusztus vegeig nyomom.
Egyreszrol kell a penz, masreszrol meg mi a fenet csinalnek otthon egyedul. Bar vannak itt barataink, de tobbsegeben ok is meloznak, szoval szerintem csak unatkoznek otthon.
A.m.: de jo neked, akkor gratula, hogy vuk tavozott toled, es titokban nagyon irigy vagyok, bar nem meg nem tartok ott, ahol teged elhagyott, szoval a remeny meg el.
Legzesfigyelo-ugyben en sem tervezek venni – hozzad hasonloan-, meg a legy zummogesere is felebredek, bar nem lesz velunk egy szobaban a mano, azert en nem vagyok aggodos.
Eszike: neked is grat a hajnali rugdosodashoz, nagy elmeny lehet.
Holka: grat a novekvo pocakhoz, kepet nem dobsz fel?
Szeder: szep nagyon a kiscsaj, jok a kepek. En Mozartot nyomatok a gyereknek, az apukaja meg mesel minden nap, hogy az o hangjat is ismerje es szokja. Most a Mazsola es Manocskanal tartunk
Minyu: orulok, hogy jol sikerult a wellness hetvege
Rone: akkor ketten maradtunk rokasok?T Hat, nem jo hir
. Nekem most az extra meg benne, hogy megfaztam, a torkom faj, szerencsere lazam nincs. De fajos torokkal hanykolodni … haaaat, ezt mar ne probald ki, felejtheto elmeny
. A sulyom nekem sem valtozott, de az alakom igen, ez tuti mindkettonknel vuk miatt van, de en nem banom (marmint azt, hogy nem hizok), nekem kulonben etvagyam sincs egyaltalan, lenyegesen kevesebbet eszek, mint eddig.
Bagzerka: hat, anyos mindig jobb szerintem, ha tavolabb van, mint ha kozel. Latod, mi milyen messzire koltoztunk
Kistiggrincs: fantasztikusak a kepek es gratula a kis kukachoz.
Roni: es eredmenyed mikor lesz?
Monee: meg egy nap a leskelodesig… gonolom, mar nagyon varod. Nekem meg 4 het …
Konan: de jo, hogy minden okes veletek!
Honey: sajna nem tudok neked semmit hozzatenni, csak szurkolok, hogy el tudd erni a dokid, es megnyugodj egy kicsit. Tuti, minden rendben lesz.
Druska: a megfazasra nekem is a Panadolt ajanlottak most, mint egyetlen szedheto gyogyit. Szerintem a fejfajasra is nyugodtan beveheted.
Beril: en a 12. heten voltam dokinal, es legkozelebb a 20-on fogok menni. Szoval en sem vagyok az a gyakran jarkalgatos
Marta: szegenykem, benneteket aztan jol elkapott minden, de szerencsere mar tul vagytok rajta. Ha jol ertettem, te nem voltal beteg, csak a gyerkocok? Meg jo, hogy legalabb te talpon tudtal maradni
Agi: de jo, mar te is erzed a picurkat, a betegseg meg addig nem baj, amig lazzal nem jar, csak kellemetlen. (Tudom, mirol beszelek, mondjuk en a 2 utolso ejszakan nem tudtam aludni, ugy be volt dugulva mind a ket orrlukam, de hat majd meggyogyulok)
Vasarlasrol akartam meg irni, hogy itt jun. vegen van a penzugyi ev vege, es akkor mindenki nagyon szeret learazni mindent, szoval mi akkor fogunk mindent megvenni.