Sziasztok!
Neha olvasgattam de sajnos nem sikerult meg irjak....
Amire tudok reagalok de sajnos mar nem emlekszem ki kerdezett... bocsi
EMMANAK NAGYON NAGYON BOLDOG 9-IK HOFORDULOT KIVANUNK
Aranyer - nekem a sperti nevu kup es kenocs egyutt hasznalata valt be kb. 3 nap alatt el is felejtettem pedig eleg csunya volt mivel mar azelott is volt
Ules - mi Romert fogunk venni azert mert nekunk hazamenni 800 km es ez eleg hosszu szoval legalabb az legyen neki kenyelmes (ha elalszik pl akkor menet kozbe donthetem meg ilyenek), DE ha nem kellene evente tobbszor ilyen hosszu utat megtenni en is azt mondanam hogy ez a NANIA teljesen jo
Szuleszno - szerintem sem vallal 37-ik heten de szerintem amit nem kersz azt nem kapsz es mindenik szulesznorol azt hallottam hogy nagyon jok a Janosban
Kriszti - kitartast az elkovetkezokben, es ki fog vigyazni Balazsra?
Zsu - 9 kg? akkor elkezdhetitek hasznalni a Romer ulest majd kerdem am a velemenyt rola
Klari - tudom hogy jol fogsz donteni (en is visszamennek, en is szerettem a ceget a munkamot es bar nagyon jo most itthon nekem neha vagyok vissza - ez van nem vagyunk egyformak)
Lucababa nagyon edes
Viki nagyon jo ez a cipcske viselje egeszseggel ez a legeny, passz hogy miert nem akarja felvenni... valahogy jatszva hatha sikerul
Tali - nekem 15-ike utan lenne jo mert aznap van egy szobeli (persze felteve hogy az irasbelim sikerult amit meg nem tudok) a MEsehaz jatszohaz cimet meg meg fogom kerdezni meg azt is hogy mennyibe kerul mert persze ezeket nem kerdeztem
Niki - szerintem mi nem is lakunk olyan messze egymastol akkor eszmeltem ra amikor olvasom hogy Megyeri uti turi na majd privibe megirom a mi pontos cimunkot (en egy masik temetore gondoltam ami nem is a 4 kerbe van
).... mi volt az uszodaba amiert kiakadtal????
MA szul a ferjem tesoja nagy az izgalom a csaladba erkezik az unokateso
az is csaj nalunk mostansag csak csajok szuletnek lesz bandazas ha osszejonnek
Marcsi nagyon aranyos a kislanyod
Gyerekszaj meg johetnek nagyon viccesek
Zsu - miert nem raksz fel kepet Emma babarol reg nem lattuk
TEri pocakos kep tuti befuto szerintem is induljatok valami versenyen
Nemtudom irtam-e van egy
fel foghegyunk :lol: es irto buszkek vagyunk ra
Bocsanat hogy nem tudok mindenre reagalni de most egy picit ismet osszejottek a dolgok de majd igyekszem kepbe maradni....
Ja en is nagyon orulok hogy igy kibovult a topik mindenkinek udv es puszi
agi