Új privát üzeneted érkezett!

klári ez agyon jóóóóóóóóó!!!

édes drága juli, miket ki nem talál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tegyél fel gyakrabban ilyeneket!!!

elmentünk lányok leányfalura. puszi
kerekpocak

Zsu: EMMA BABÁNAK NAGYON BOLDOG 9. HÓFORDULóT KIVÁNUNK!!
Kép
Benike sok puszit küld külön ahogy egy igazi kispasihoz illik! :wink:

Kép
viky30

Bala és Juli szövege annyira annyira jópofa és nagyon tetszik!!!!
Mit tudnak kombinálni, gondolkodni a kis eszükkel!! :lol: :lol:

Klári: Már körbejártátok a témát, de azért én is leírom mit csinálnék. Szerintem jó a gyerektársaság már 3 éves korban - persze ez gyerekfüggő- de jobb ha közösségben van. Ha nem kéne muszájból dolgozni én csak fél napra adnám be és ebéd után érte mennék. Igy együtt is lennétek eleget és gyerekek között is lenne. Plusz biztos mindent jobban el tudsz intézni délelöttönként, kipihentebb leszel és így jobban tudsz rá is koncentrálni minden nap hétközben is!! Ha beteg lesz bármikor otthonmaradhatsz vele, akár pár nappal tovább is mint kellene, doki biztos nem zavarja vissza oviba hamar ha megtehetitek hogy otthon legyetek együtt, sok a szünet is, szóval ezekre is érdemes gondolni.

Na megint rosszalkodik Beni, majd jövök ha tudok!

Kép
viky30

EMMUSNAK BOLDOG 9. HÓFORDULÓT!!!

Nelly

Kép
breeki

BOLDOG 9. HÓFORDULÓT EMMUS!!!

fatima

Kép

Hétvége van, látom mindenki apázik vagy kirándul! :wink:
És ellopták a jópofa kívánság képet Emmának, küldök másikat!

További Szép Hétvégét!

Kép
viky30

Fiúk alszanak, gyorsan én is eldicsekszem, hogy végre sikerült megvenni Benike első cipőjét. Annyian javasoltátok, hogy végül a Superfit mellett döntöttünk, főleg hogy egy nagyon jót találtunk:

Kép

19-es méret kellett

Azért tetszik mert piros, drapp és kék is van benne, ezért az összes rucijához fel tudjuk venni. Sajnos nem akarja hordani!!! Ha ráadom hisztizik és le akarja tépni! Volt ilyen valakinél és meddig tartott?
Próbálom sokszor ráadni egy nap és barátkozni, de egyelőre nincs eredmény :cry:

Kép
viky30

Teri: Nagyon édi Petra ahogy nézegeti a kis pocóját! Formás kis baba!! Cukorka!! Jó hogy írtad a narancsot, én is arra gyanakszom. Szoktam tenni a gyümölcsös kajába kis narancsot is és olyan teát ivott amiben volt 10% narancs, most ezeket nem kapja és azóta már nem piros csak száraz a bőre ahol volt az ekcéma. Bár lehet hogy nem is az volt, csak egyszer ettünk valamit és attól lett olyan. Meglátjuk!

Marcsi: HELLO! Jó hogy bejelentkeztél! Laura mennyit nőtt és gyönyörű a szeme! Nem teszel fel frizurás képet is? Bár mindig megállapítom hogy a sapik jól állnak neki. :wink:

Zsófi: Én úgy vagyok az egyedülléttel, hogy sokszor nagyon vágyom rá, aztán meg mikor végre picit egyedül vagyok rettentően hiányzik Beni. Persze ha nagyobb lesz biztos kevésbé fogok én is ennyire kötődni hozzá, de most még szinte úgy érzem nem is vágták el a kökldökzsinórt. Anyaság engem is megváltoztatott, sokkal megfontoltabb lettem és sajnos félősebb is, baciktól, emberektől is tartok, régen olyan könnyedén vettem a dolgokat. De ami legnagyobb változlás, soha nem szerettem még senkit ennyire és nem nézegettem ennyit mint Benikét. :wink:

Kép
viky30

Sziasztok!

Klári, Juli beszarás édes lehet! Ez is egy jó kis korszakuk. Hihetetlen vicceseket tudnak mondani :lol:

Zsófi, jó Szentendrézést és nagyizást!!! Vigyázz magatokra!

Emmának boldog 9.-et!!!

Viki, jópofa a cipő. 19-es? :shock: Emmának csak 17-es kellett:)

Nem tudom mit lehetne csinálni, h. Beni elviselje a cipőt. :roll: Szoktasd picit. Mutogasd neki, h. nézd, ez a kiscipőd, nézd anyának is van cipője, nézd csak ebben milyen klasszul lehet járni, nézd a többi gyereknek is van cipője! :D Háhta.

Kép
niki30

Hátha pontosabban.

Kriszti, voltatok úszni?
Mi voltunk, de csalódás volt.
Kicsit kiakadtam. Mindegy.
Viszont Emma tündéri volt, olyan ügyes volt, pedig már nagyon rég voltunk, ő mégis a toppon volt. Tök kis aktív.

Kép
niki30

halihó!

EMMÁNAK NAGYON NAGYON BOLDOG FORDULÓT!!!!!!!!!!!!!

mégsem aludtunk kint, mert kicsit hideg volt, meg anyu szerint apu fáradt, de nem mondaná és ezrt reggel korán kellett volna elhoznunk samut így meg egyszerűbb ha babacsősz jön és mi úgy megyünk el.

niki: miért akadtál ki???? mond el!!!

beni cipős dolgára nincs ötletem, azon kívül, amit írtál te is viki, sztem meg fogja szokni hamarosan.
kerekpocak

Köszi lányok, nagyon aranyosak vagytok!
A "nagy nap" tiszteletére kimentünk az állatkertbe. Emmus jót aludt, mi meg nézelődtünk. Tök sok minden átalakult, megszépült!!!

Ja, és fürdésnél mázsáltunk: 9 kg a kisasszony! :shock:

Zsu
svs

Legalább ti jól éreztétek magatokat. Szép volt még az idő mikor kint voltatok? Gondoltam rátok, mikor beborult.

Jó kis súlya van Emmának. Olyan édes kis pofija van, kis mosolygós tündér!

Nelly

Kép
breeki

Viki: nincs tippem. Szoktasd, aztán majd csak megszereti előbb-utóbb. Nagyon jó kis cipő!

Nelly

Kép
breeki

9 hónap, 9 kiló!! Ez igen!! Gratulálok!!!! :wink: :lol:

Klári
Kép
ganti

Ja tényleg, ez nekem fel sem tűnt! :lol:

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

37. hétben lévő még épphogynem mama vagyok, és lenne egy kérdésem:
Tudtok-e olyan szülésznőt ajánlani, aki a természetes, kivárós szülés híve, és hagy nyugodtan vajúdni?

Sajnos tegnap nagyon rossz tapasztalatot szereztem az egyik szülésznővel kapcsolatban, aki bemutatkozását a fájdalom, gyorsítás, oxitocin, EDA ... szavakkal kezdte.

Segítségeteket előre is köszönöm!
Teptusi
teptusi

Bocsi lányok,hogy eltüntem,de holnap apa megy Japánba és sok dolgom lett így hirtelen,pakolás,mosás,vasalás ,holnap melózni kell helyette és így nem sok idő jutott számítógép elé ülni.Most reagálni is csak röviden tudok
Emmának boldog hófordulót!!!!!!!!!
Niki miért nem jött be az uszi?
Mi halasztunk most 3 hetet míg jön apa haza,és azután megyünk.Írd le léccii hogy mi nem volt jó.
Majd később jövök és reagálok mindenkinek.Jó vasárnapozást mindenkinek

macarella

teptusi: sztem ez nem a szülésznőn, hanem a dokin múlik. ő dönt a gyorsításról, fájdalomcsillapításról stb. a szülésznő "csak" segíti a szülés folyamatát- mondjuk ott van végig, de nem ő az, aki ezekről érdemben dönt. én tudnék neked szülésznőt ajánlani, de a 37. hétben már tuti nem vállal, annyira be van táblázva. azt javaslom, h kérdezd meg a dokidat ő kivel szokott/szeret együttdolgozni.

kriszti: sok a meló, kitartást!!!!

mindenkinek jó vasárnapozást!
kerekpocak

Sziasztok csajok!

Biztosan volt már téma, de légyszi segítsetek nekem.

Mi az ami fontos egy gyerekülésben?

Luca még nem ül, viszont a hordozót pillanatokon belül kinövi.
Lehet kapni most a Brendonban 12.000-ért ülést, de félek, hogy nem elég jó. Bár megnéztük, nem tudom mitől lenne rosszabb, mint a többi. Dönthető, beköthető előrefele és hátrafele is. Igaz, hogy nem olyan puha, de ezen lehet javítani. EU-nak megfelel, igazából nem látok kivetnivalót benne.

Belinkelem, véleményket kérnék, ha lehet.

Köszönöm

http://www.bebiaruhaz.hu/ProductSearch/ ... =1&whid=25

Edis

Kép
ediske

edis: sztem egyedül maradok ezzel a véleményemmel, de sztem teljesen jó ez az ülés.
mi használtan vettünk egy römer kinget 12ért a babaszobában (ott is érdemes végignézni mindent) ill. a tescoban a legolcsóbbat a másik kocsihoz 1 évvel később. mind a kettő nagyon jó, sok különbség nincs. sztem valszin ez is nagyon jó. én nem vennék 30-40-50-60 sőt! ezrekért gyerekülést, mert

a. nincs ennyi pénzünk ilyesmire
b. sztem túlzás.
nyilván a biztonság a legfontosabb, de sztem ezek is vannak olyan jók, csak annak a PRja jobb.

de a lényeg h kényelmes és biztonságos legyen.

most azt nem tudom, h ha még nem ül luca akkor mi a teendő én csak az ülésről nyilatkoztam.
kerekpocak

Sziasztok!

Neha olvasgattam de sajnos nem sikerult meg irjak....

Amire tudok reagalok de sajnos mar nem emlekszem ki kerdezett... bocsi

EMMANAK NAGYON NAGYON BOLDOG 9-IK HOFORDULOT KIVANUNK

Aranyer
- nekem a sperti nevu kup es kenocs egyutt hasznalata valt be kb. 3 nap alatt el is felejtettem pedig eleg csunya volt mivel mar azelott is volt

Ules - mi Romert fogunk venni azert mert nekunk hazamenni 800 km es ez eleg hosszu szoval legalabb az legyen neki kenyelmes (ha elalszik pl akkor menet kozbe donthetem meg ilyenek), DE ha nem kellene evente tobbszor ilyen hosszu utat megtenni en is azt mondanam hogy ez a NANIA teljesen jo

Szuleszno - szerintem sem vallal 37-ik heten de szerintem amit nem kersz azt nem kapsz es mindenik szulesznorol azt hallottam hogy nagyon jok a Janosban

Kriszti
- kitartast az elkovetkezokben, es ki fog vigyazni Balazsra?

Zsu - 9 kg? akkor elkezdhetitek hasznalni a Romer ulest majd kerdem am a velemenyt rola :)

Klari - tudom hogy jol fogsz donteni (en is visszamennek, en is szerettem a ceget a munkamot es bar nagyon jo most itthon nekem neha vagyok vissza - ez van nem vagyunk egyformak)

Lucababa nagyon edes

Viki nagyon jo ez a cipcske viselje egeszseggel ez a legeny, passz hogy miert nem akarja felvenni... valahogy jatszva hatha sikerul

Tali - nekem 15-ike utan lenne jo mert aznap van egy szobeli (persze felteve hogy az irasbelim sikerult amit meg nem tudok) a MEsehaz jatszohaz cimet meg meg fogom kerdezni meg azt is hogy mennyibe kerul mert persze ezeket nem kerdeztem :oops:

Niki - szerintem mi nem is lakunk olyan messze egymastol akkor eszmeltem ra amikor olvasom hogy Megyeri uti turi na majd privibe megirom a mi pontos cimunkot (en egy masik temetore gondoltam ami nem is a 4 kerbe van :oops: ).... mi volt az uszodaba amiert kiakadtal????

MA szul a ferjem tesoja nagy az izgalom a csaladba erkezik az unokateso :D az is csaj nalunk mostansag csak csajok szuletnek lesz bandazas ha osszejonnek :lol:

Marcsi nagyon aranyos a kislanyod

Gyerekszaj meg johetnek nagyon viccesek :D

Zsu - miert nem raksz fel kepet Emma babarol reg nem lattuk

TEri pocakos kep tuti befuto szerintem is induljatok valami versenyen

Nemtudom irtam-e van egy fel foghegyunk :lol: es irto buszkek vagyunk ra :lol:

Bocsanat hogy nem tudok mindenre reagalni de most egy picit ismet osszejottek a dolgok de majd igyekszem kepbe maradni....

Ja en is nagyon orulok hogy igy kibovult a topik mindenkinek udv es puszi

agi

Kép
cica_1

Edis: én biztos hogy nem vennék no name ülést, mert a gyermekem élete mindennél fontosabb!
Itt van egy cikk a gyerekülésekről, hátha segít.

http://www.origo.hu/auto/20071011-gyere ... arlas.html

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

EMMÁNAK NAGYON BOLDOG 9.-ET!!!

MIRKÓNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép

Marcsi! Szia! DE jó h megint jöttél!!! Loló nagyon édes és szép mint mindig!

Edis! Szerintem is jó ez az ülés. Nekünk a babahordozónk volt nania és nagyon bevált! A mostani ülésünk is 12000 volt, és az is bevált. Mi heti 400 km-t utazunk vele és tökéletes. Mindenesetre tegyétek bele Lucát lés próbáljátok ki! Nézzétek meg, h mennyire dönthető!

Viki! Tök jó cipőt vettetek ti is! Petrus sem szereti ha vmit megpróbálok rátenni a lábára, ordít és húzza lefelé. Nem tudom mi lesz ha megvesszük neki az első cipőt. Ha minden igaz, nekünk is kb 19-es kell majd.

Szerintetek első cipőnek nike sportcipőt lehet? Annak magas a rüsztje (így ránéézésre), az megy rá Petra lábára.

Ági! Gratula a foghegyhez! Nemsokára jön a többi is.

Aranyér: nekem is a sperti kúp vált be.

Teri

KépKépKép
pruci

sziasztok,

csak egy gyors bekukk !

Edis - én sem látok kivetnivalót az ülésben !
ilyen-olyan töréstesztekre szoktak hivatkozni ülés kapcsán, de szerintem az autó töréstesztje sokkal fontosabb, mint az ülésé.
ami nekem szempont volt a design és a kényelem mellet, az a menetközbeni dönthetőség.

ja és gondolom egyértelmű, de azért próbáljátok bele Lucát mielőtt megveszitek.

(én amúgy örülök, h. az 50e-s PP etetőszék és 70e Römer meg mittomén milyen ülés divatja itt a topikon a múlté)

Zsu Emmájának boldog 3/4 évességet !!
állatkerti fotók?

Viki - nem lehet, h. Beninek magas a rüsztje és nyomja? v. súlyra nehéz a cipő ? v. ilyesmi ? v. befér az ujjad hátulra még?
amúgy nagyon kis designos !

Klári, Juli gyerekszáj :lol:

Fatima, tényleg majdnem egyforma volt amit írtunk :shock:
viszont az 52 v. mennyi kg nálam sajna nem játszik... :cry: :cry:

Zsófi, milyen volt a buláj?

Marcsi

KépKép
alon

óóóóóóó most látom csak !!

ISTEN ÉLTESSE TÜNDÉRKISFIÚT A 3. SZÜLINAPJÁN !!

Kép

Marcsi

KépKép
alon

Teri szia !

szerintem teljesen jó a Nike sportcipő !!
figyelj, h. ne legyen harántemeléses, puha hajlékony talpa legyen.. szerintem frankó !
mikor tervezitek venni?

Marcsi

KépKép
alon

Marcsi! Talán majd a hétvégén. Képen első látásra beleszerettem.:oops:
Ő lenne az:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Teri

KépKépKép
pruci

MIRKÓNAK NAGYON SOK BOLDOG 3. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!

Kép
niki30

Teri, jaj, nagyon édi a kiscipő ! és egész jó árban van !

Niki, ne csigázz már itt mindenkit az uszodás történettel lécci ! kivele !

Ági, gratula a fogacskához ! volt vmi tünete, v. csak simán kibújt?

Marcsi

KépKép
alon

dlután remélhetőleg bővebben, most csak gyorsan:

MIRKÓNAK NAGYON BOLDOG 3. SZÜLINAPOT!!!!

Klári
Kép
ganti

Jaajjj hát semmi különös tényleg.
Kicsit berágtam, mert az óra közepén különválogatták a gyerekeket, egyik részbe mentek azok, akiket a jövő héten fotóznak (víz alatti), másik részbe meg akiket nem.
Na mindegy és minket nem választottak be. Jó, már elég régen voltunk az tény, de pl. az egyik merülést Emmán mutatták be és tök simán megcsinálta, ügyes volt nagyon. Ezért nem is értettem, h. mi miért nem vehetünk részt.
Na aztán onnantól kezdve nekünk az alapgyakorlatokat kellett csinálni, ők meg merülgettek.......
Aztán se vége se hossza nem volt az órának.
Ennyi történt.
De megbeszéltük Ferivel, h. le van szarva a fotózás, meg a merülés meg minden, itt tényleg az a lényeg, h. Emma jól érezze magát a vízben. Nem verseny, h. melyik gyerek a legügyesebb. A cél, h. Emma szeresse a vizet és ne féljen. :)

Kép
niki30

MIRKÓ!
BOLDOG 3. SZÜLINAPOT!!!!

Kép

Kép
viky30

Gyerekülés: mi megvettük a Römert, már használjuk is és Emma tök jól elvan benne. Én amondó vagyok, h ha csak 1%-kal jobb (mármint elsősorban biztonság szempontjából) a márkás ülés, mint a kevésbé márkás és valaki megteheti, akkor érdemes megvenni. Nyilván sok benne a PR is, de nekem 1% plusz biztonságért is megéri drágábban megvenni. Ezzel nem azt akarom mondani, h a Nania nem jó- nem ismerem, csak mi ezért döntöttünk így! (Römerék amúgy nagy tapasztalattal rendelkeznek, nem tudom, h a Nania mióta csinál ülést.)
Ági kérdezted: sztem nagyon jó ez ülés, nagyon szeretjük, csak ajánlani tudom!

Zsu
svs

Ja, és természetesen nem divatból vettük, hanem hosszas mérlegelés után!

Zsu
svs

Niki: Ezt a fotózást nem értem! Ez nem úgy van hogy ha kéred fotóznak és fizetni kell érte? Ha nem akkor ez totál rosszul eshetett tényleg! Nem lehet ilyet csinálni! Vagy fotózzanak mindenkit akár úgy is hogy nem merül a gyerek vagy senkit! Nekem ez a véleményem!

Teri: A cipő szempontjából tényleg az a fontos amit már leírtak a többiek, hogy puha legyen a talpa, fogja a bokáját és ne legyen harántemeléses. Első cipőcskének ezeket javasolják a dokik a tudomány mai állása szerint :wink:

Edis: Az autósüléssel kapcsolatban én úgy gondoltam hogy nem veszek egy nagyon olcsót, de a drágát nem engedhetjük meg,
ezért olyat vettünk (azaz végül ajándékba kaptuk a családtól) ami megfelel az EU szabványoknak, lehet dönteni és kényelmes a babának közepes árkategória (25ezer). Ha ennek az ülésnek van minősítése és jól lehet rögzíteni akkor biztos jó, de fontos hogy ültessétek bele Lucát és nézzétek meg hogyan passzol a kocsitokba. Mi Pierre Cardin-t vettünk és épphogy belefér. Nekem is azt mondta apa hogy az autó legyen biztonságos törés szempontjából, ha jól van rögzítve az ülés és jól tartja a nyakát akkor szerinte nem lehet nagy különbség ütközéskor.

Zsu: 9 kg az szép 9 hónaposan, de hány cm hozzá? :lol: Állaterti képeket nem csináltatok?

Fatima: Beni sem eszik napok óta csak pár falatokat :cry: Pedig ő aztán imádja a hasát! Még jó hogy van tartaléka és hogy legalább az anyatejet elfogadja, pedig most akartam napközben leállni a szoptatással és csak este, éjjel és reggel adni, az is még három alkalom, na most napközben is muszáj, félek hogy éhen marad! Lehet hogy megérezte?? Na nem hiszem, inkább az ínye fáj neki nagyon.

Marcsi: Igen az ujjam belefér még, és nem nyomja a cipő az tuti, de már haladunk!!! Hétvégén szorgalmasan gyakoroltuk a járást és már nem akarja lecibálni!

Meg is mutatom az én nagy kisfiam aki már cipőben és farmerben jár :lol:
Kép
Kép

Kép
viky30

Ági: GRATULA az első fogacskához!!!! Beni még mindig fogatlan mosoly, nem is értem mikor lesz már neki is. Ezt a játszóházat nem ismerem Újpesten, csak a Könyökparkot, mert ott szokott lenni Beni nővérének szülinapja. Szerintem szervezd meg és akkor mint eddig is volt, aki tud megy, aki nem nem. Én megpróbálok mindenképpen jönni végre!!

Kép
viky30

Edis: Még valami! Én azt tapasztaltam hogy a Brendonban általában minden drágább. Érdemes körülnézni kisebb bababoltokban is és a neten is. Vagy az Outletben a Soroksári úton. Viszont vannak havi kuponos akciók a Brendonban, úgy már sok mindent vettem jó áron ott, meg olyan kis füles sapit amit máshol nem találatam :lol:

Kép
viky30

MIRKÓT ISTEN ÉLTESSE!!!!!!!!!!

BOLDOG SZÜLINAPOT NAGYFIÚ!!!!!!!!!!!
kerekpocak

MIRKÓNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Hihetetlen Beni mindjárt 1 éves! :shock:
Nagyon vagány kis pasi ebben a szerelésben!

Nelly

Kép
breeki

Niki, tök jogos, h. berágtál !
amúgy tök jó, h így bevált az úszás, nekünk anno nem annyira.
meg paráztam is mindenféle bacitól meg ilyesmitől.
bár Laura enélkül is szereti nagyon a vizet. nyáron rengeteget voltunk vízparton - remélem idén is lejutunk ide-oda.

Viki, Beni egyre pasisabb ! még mindig gyönyörű, de már igazi kisfiú, nem baba !
akkor jó, ha már nem állt ellen annyira a cipőnek.

Laura most inkább válogat, h. nem ezt hanem azt akarja, azért vesz le ruhadarabot, v. cipőt.
meg mindenre azt mondja, h. "Ededüj" =(egyedül).
cipőhúzásnál ez elég vicces, főleg ha reggel rohanásban vagyunk a bölcsibe.
mondjuk a szandálját már fel tudja venni ededüj.

ja nekünk is PC ülésünk van ! bordó-szürke ! tiétek milyen szín ?

Marcsi

KépKép
alon

[quote="viky30"][ írta:viky30b]Ági: mert ott szokott lenni Beni nővérének szülinapja.

micsoda??

Marcsi

KépKép
alon

Julika, ebedül akarja felvenni a cipőjét? :D Hát Klári, ez teljesen jogos:)

Beni nagyon szép! Tényleg mennyire nagy fiú már, annyira nem babás, hanem igazi kisfiús tünemény!
Viki, tök jó, h. ilyen vagányul öltöztetitek!

Mi szőnyeg nélkül vagyunk itthon, furi. Apa elvitte tisztíttatni:(
Úgy megszoktuk azt a jó kis pihe puha szőrmókot a szoba közepén.
Most jól leterítettem két pokrócot.

Kép
niki30

Viki, én nem tudom hogy megy máshol ez a fotózás, nem vagyok képben. Bár azt gondolnám, ha jön egy fotós, akkor miből áll az ott lévő összes gyerekről képet csinálnia. Aztán úgyis azt rakja be újságba/honlapra, akit ők gondolnak, nem?

Kép
niki30

Niki: Tökmindegy, kapják be!!! Úgyis Emma a legszebb és a legügyesebb!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
viky30

Marcsi: Igen van nővére Beninek, de mivel nem az enyém, róla nem szoktam írni. 3 éves volt amikor Petivel megismerkedtünk, most 10. (Már egy éve külön éltek, nem miattam mentek szét) Jóban vagyunk, szeretem, minden oké, igaz kedves szülei vívnak sokat, de én nem folyok bele. Jó hogy kérdezted, próbáltam közös képet keresnei amin Benivel van és nem találtam, legalább pótolom, mert ez ciki :oops: Itt egy régebbi nyárról:
Kép

PC-nk
Kép

Kép
viky30

Viki - Beni igazi nagyfiu mar nagyon helyes ebbe a szerkoba. Nagyon hasonlit a noverkehez :D

Niki - Szerintem is mi lett volna ha mindenik babat lefotozzak nem ertem :roll:

[size=24]MIRKO NAGYON BOLDOG SZULINAPOT[/size]

Kép
cica_1

Viki, hogy mik nem derülnek ki! :shock: :shock:
Nagyon szép kislány? Hogy hívják?
Milyen picinyke volt még ott Beni, hihi.
Hjajj, annyira nagyon szép ez a kiságy is. Úgy tetszik.

Kép
niki30

Köszi szépen mindenkinek!!!!!!
:) :) :)
A.
tündérkisfiú

BENI NAYGON NAGYFIÚ!!! annyira cukik a képek! tesó is nagyon helyes!
marcsi kérdezted a bulit, háát nem volt nagy durranás, 11 körül el is jöttünk, inkább sétáltunk és ettünk egy nagyot :)

holnap megyek ctgre, de a dokimmal beszéltem ő holnap nem lesz,. csak szerdán. szal honnap ctg, szerdán vizsgálat.

niki: összekevered marcsit-klárit julit és lolot. majd olvasd el a marcsi utáni hszedet. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fatima? bogi? ( :shock: ) evu? többiek?
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?