Jaj, mindig simogatja a lelkemet, (meg az egomat), ha valakinek feltűnik a hiányom.
De nem azért tűnem el, hogy teszteljem észreveszitek-e, csak időnként újra kell telepíteni a Windost és erre vártam hogy Édesapa megcsinálja. Különben nem tudnám holnap Vikit felköszönteni.
Vicuska, köszi, újra kielégítetted a kiváncsiságom Lotti Apuval
. Nekünk a házassági évfordulónk van júl. 17-én, úgyhogy Lottit nem felejtem el, így sem hogy nincs a naptárba.
De azért most beleírtam ha már névnap felelős lettem.
Könnyűszerkezetest nem szeretnék, nincs róla túl sok infóm, úgyhogy nem tudom konkrétan megmondani miért, de nem. Meg egyáltalán. Nincs 1 évem!!!! Nem bírnám ki. Úgy megszoktam hogy magunk vagyunk.
Kata, mellettünk van egy Fitness terem, van spinning is de egy lusta disznó vagyok aki csak sír az úszógumi, meg a plöttyi has miatt, de mégsem tesz ellenne. Pontosabban most fogytam, de ezt már írtam. És igen adok még pépeset is Hanginak, meg amúgy aszilárdat sem nyeli félre csak én félek folyton miatta ezért nem adok a kocsiba. A pépeshez meg ott kanál, tányér kéne... De igazából nem is a hasán keresztül akarom elhallgattani. Így sem sovány.
Mostmár tényleg beszigorítottam, kocsiban nincs abajgatás. Ha nyafog, már szinte megszoktam.
Köszi a zabkásás tippet, majd kiróbálom. Én a múltkor párolt almát, főtt gesztenyét , párolt rizst kevertem össze egy kis csirkehússal. Kicsi olaj és só volt benne. Isteni volt. És köleskásába is kevertem már főtt gesztenyét, kicsi cukorral az egész leturmizva. Olyan volt mint a gesztenyepüré.