Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska :cry: majd legközelebb. Ugye nem vagy elszomorodva?
Van még takarítanivaló?

Ági, megforgattad a kést a szívemben. Persze, hogy jobb lenne építkezni, de ÚGY félek belevágni, hogy senki nem tudja nekem garantálni, hogy x összegbe fog kerülni. Ezt pedig nem lehet, az árak folyamatosan mennek fölfelé. Azzal már elején tisztában voltam, hogy nem lesz kompromisszum nélküli házunk, mert nincs annyi pénzünk. Én már attól boldog leszek ha lesz egy kis udvar a gyerekeknek (már többesszámba írom :lol: ), mindenkinek külön szoba és kicsit több pakolási lehetőség mint most. Mert ez is megőrít, hogy még Hangi kinőtt ruháit is elviszem Anyukámékhoz a régi szobámba, mert itt már nincs hová tegyem. a lényeg hogy jó elosztású legyen, mert akkor a burkolással és egyéb alakításokkal a saját ízlésünkre tudjuk formálni.

Mennem kell. Apa fürdet én törlök és kijöttek. :)
Vendég
 


Viszajöttem,mert a lényeget elfelejtettem. Zita gyönyörű és zseniálisan elkapott pillanatok. Nagyon jó képek. :lol:
Vendég
 


Hajni, nem akartam tőrt forgatni :roll: :oops: :oops: csak írtam amit gondoltam. Én ugyanilyen dilemmában lennék, mint Te. :?
A kinőtt babruhákkal ugyanígy vagyunk, visszük Anyuékhoz az "én" szobámba. Most készülök pont a hordozót, pici fürdőkádat, ilyesmiket elcuccolni Hozzájuk. :roll:

Vicuska :( pedig drukkoltunk. Majd legközelebb! :wink:

Kép
ági_bp
 
 

 
 

többemberes v sem, Marcikának mindenképpen boldog hófordulót!! sztem mostantól kezdődik az igazi kis izgi korszak, amikor - sztem - egyre édesebbek!!! :D (bocsi attól, aki nem így gondolja, de én soha nem voltam egy kisbaba fun, viszont ettől az életkortól fogva sztem kb 3 éves korukig zabálnivalóak. meg ovisan is. :lol: )
Vendég
 


Vicuska, talán még te sem élted bele magad, igaz?
Vendég
 


Marcikának boldog hófordulót kívánunk!

Nemsoká indulunk, BKV sztrájk egyéb nyalánkságok az M3-as már most be van állva a hírek szerint :twisted:

Tegnap egész nap pakoltam szó szerint, 3 nagytáska tele és így is az az érzésem, hogy valamit itthon hagyunk. Rozival még nem aludtunk máshol.

Szorítsatok légyszi, hogy Rozi jól bírja az utat és , hogy jó idő legyen - a többit megoldjuk :lol:

H nem tunék bejelentkezni VIKI királynőnek nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!!!

Hiányozni fogtok, puszi :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea! Úgy megörültem mikor megláttam a neved! :D Tegnap hiányoltalak. Erre búcsúzni jöttél :? :(
Dúgóban utazni egy gyerekkel :twisted: Hát mit kívánjak? Álommanókat Rozi szemére, és Alsópáhok környékén ébredjen csak fel, szülőknek higgadtságot (én párom tuti végigmorogná az utat :? amúgy is mindenki hülye aki rajtunk kívül az utakon van-általában).
Érezzétek szuperül magatokat. Tényleh, Rozi járt már uszizni előtte? :shock: Nem emlékszem. De egy barátnőmék is ott voltak először vízben a kislánnyal, és bejött Neki. Jaj, de jó lehet! 8) 8)

Kép
ági_bp
 
 


Azt kérditek egy bagoly mit keres itt ilyen korán? :lol: 11kor lefeküdtem este, jó éjszakánk volt, és 7kor netfittüdén ébredtem. Igaz Zita ébresztett-de Ő szopi után visszaaludt még.
Épp ebben a pillanatban dőlt el, hogy nem megyünk baba-mama klubba, mert esik :? pedig gondoltam ma homokozhatna először. :( Elnapolva. Bár még meglátjuk, csak így bent a teremben tartják, s én végre úgy vágytam már a kertbe játszani :cry: :cry:
Az eső gondolom még jobban betesz a forgalomnak..márha be lehet még annak tenni :roll: . Mi várjuk haza Apát. El is mesélek egy aranyos storyt. Ugye nálunk Apa reggel szokott hazajönni, általában akkor vagy épp arra ébred Zita. Örülnek egymásnak, bár szerintem Zita még nem tudja, hogy most Apa tegnap nem volt itthon, ki emlékszik már a tegnapra így korán reggel :wink: DE a múltkor elment snowboardozni, és este jött haza-ami nálunk nem megszokott, mármint, hogy este jön Apa....és Zita ÚÚÚÚGY örült neki. Ott izgult az ajtóba, mikor mondtam, hogy Apa nyitja :D :D Apa meg olvadozott, hogy neki így örül a kishercegnője. :D Jó volt.

Kép
ági_bp
 
 


Senki nincs online?? :cry: :cry: :cry:

Kép
ági_bp
 
 


Vicuska! Mindig utólag jut eszembe: Lotti nagyon jópofán grimaszol! :lol: :lol: Gondolom megnevettet jó pár embert vele! :D

Kép
ági_bp
 
 


én igen, ha még itt vagy.
Vendég
 


Szia Ági
Vendég
 


jaj, szia Doo
Vendég
 


azt még nem írtam hogy Hangának mostanában a kedvenc szórakozása hogy rajzol. És tök ügyesen fogja ceruzát is. Ha meglátja náluk a tollat máris kell neki. persze csak a ceruzát kapja meg mert azt mindenhonnan le lehet törölni. De azért többnyire a papíron marad. Úgyhogy majd megyek a papírboltba és veszek neki jó nagy méretű papírt és kintre krétát. Lehet majd mosni utána a ruhákat. :lol:
Vendég
 


fffúúú, Hangi nagyon ügyes!! enyémnek is kellenek a tollak-ceruták - de csak rágja őket :lol:
Vendég
 


Közbe itthagytattok, mindegy azért folytatom.

Zitaapa el tudom képzelni, hogy örült. Az olyan jó érzés, hogy mostmár tökre kimutatják a szeretetüket.

Bea, jó utat, irigylünk. Az autóutaat leszámítva. :?

Doo, kitaláltad mi lesz az ajándék?
Vendég
 


nem hagytalak itt, ne izgulj, csak megnéztem a mailjeimet, hátha írt a vegatoys h ki tudják-e szállítani szerdáig a sátrat. de még nem jelentkeztek... :? bezzeg spam az volt :evil:
Vendég
 


különben sztem nem mindig megbízható a jelenlévők kijelzése a b.neten. én pl nem láttam a te nevedet kiírva az előbb, pedig itt voltál. és a sajátomat sem írja ki sokszor. aztán vmikor meg igen :shock:
Vendég
 


Eelőször ő is csak a hegyével koccogtatta a papírt és pöttyözött, de aztán valahogy ráérzett. Tök jó, úgy elvan vele. Csak az nem tetszik Neki, hogy ha feláll elveszem Tőle a ceruzát, mert nem jó ha elesik vele és megszúrja magát. Bár nem tudom honnan tud rajzolni, mert minket csak gépelni lát. :oops:
Vendég
 


Doo, szerintem inkább telefonálj nekik.
Vendég
 


De ügyes Hangi, hogy rajzol!! Akkor van Neki kis szék-kis asztal? Tényleg előbb-utóbb azt is venni kell. Ikeában jópofa, egyszerű van. Szerintem majd olyan lesz. De hova tesszük? :roll:

Kép
ági_bp
 
 


Doo, megy a drukk, hogy flottul sikerüljön a szülinap. Tudom én, hogy az olyan igazi lenne, ha megérkezne szerdára az ajándék. De ha mégsem, és pár nap csúszással kapja...Őt nem fogja zavarni :wink: Bár tudom úgy az igazi, ha aznap kapja. Végülis a szülinapi banzáj melyik nap is lesz?

Kép
ági_bp
 
 


Áh, az még nincs, földön ülve rajzol. Azt még nem feltételezem hogy asztalnál ülne, a földön is folyton mocorog, forgolódik közben.
De szerintem augusztusban a névnapjára azt kap, ha addig el nem felejtem hogy ezt terveztem.
Vendég
 


Majd emlékeztetünk! :wink:

Kép
ági_bp
 
 


köszi, addigra remélem már az új szobájába kerül. :lol: (és nem Anyuékhoz az átmeneti menedékre)
Vendég
 


Ági, azt még nem is írtam, fogytam a héten két kilót a feszült idegállapot miatt, úgyhogy ne tornázz, költözzetek. Két legyet egy csapásra. :lol:
Vendég
 


:lol: :lol: Tudod, mikor nálunk szóba került múltkor a lehetőség, hogy költöznénk...már írtam, hogy vegetatív tüneteim voltak. Tuti fogynék tőle :? én vizsgaidőszakba is mindig tök jól lefogytam :roll: 8) asszem most egy államvizsga kellene :wink:

Kép
ági_bp
 
 


megyekreggelizni...lánylám még mindig alszik :shock: úúú, most tök jó lett volna klubbozni, nem lett volna korán álmos. Fránya eső. meg kell győznöm Apát, gyerünk vásárolgatni :wink:

Kép
ági_bp
 
 


Na azért egy államvizsga most durva lenne. Gyerek mellett nem is tudom hogy tudnak emberek tanulni. Én tuti kipurcannék. Vagy folyton le kéne passzolnom Hangát, amitől szintén nagyon rosszul érezném magam.
Vendég
 


elgépelésekért bocsi :oops:

Kép
ági_bp
 
 


az államvizsgát csak képletesen értettem, persze. Én nem vállalnám be Zita mellett, tuti. Annyit nem ér egy suli sem, hogy a babakorát ne élvezhessem ki maradéktalanul.

Kép
ági_bp
 
 


léptem, puszi

Kép
ági_bp
 
 


Tudom hogy értetted, csak továbbgondoltam. Jó vásárlást!
Vendég
 


Haliho,
köszönöm a köszöntéseket, fiatalúrat tegnap oly sokan látogatták, hogy a végén azt hittem esküvő van :lol: Kisváros, kisváros...

Vicus, sajnálom :cry: De nem sokára tutti összejön, most még nem is terveztétek :wink: És különben is decemberben annyi minden van, nem jó olyankor szülni :? bár én decemberi vagyok...

Doo, úgy irigyellek a kertért. Anyumék kertes házban laknak, egész nap kinn voltunk tegnbap, olyan jó volt. Éjjel én is, gyerek is olyan jól aludtunk. A bőrünk is szebb, étvágyunk (sajnos többesszám) is szuper. Szóval, "jó itt falun, a Papájéknál, nő ez a gyerek, mint a bolondgomba..."

Ági, Marcinak most a Nagypapa (Apám) a kedvenc. Tegnap a kertben a nagy kék labdával (amivel tornázni lehet, meg ráülni - nem jut eszembe, hogy hívják) fociztak és ugráltak rajta, meg hintáztak, meg ki-tudja-mit-nem-csaináltak, csak a hangos nevetést hallottam... Azóta gyönyörű mosolyt kap, nyúl fel érte és mászik utána, mint egy kiskacsa :lol:

Hajni, Ági annyi mindent írt neked az építkezésről, és én is szinte mindent úgy tapasztaltam, mint ő. Mi is ismerőssel építettünk, másképp bele se mernék most vágni.

Felébredt
puszi
kpetro78
 
 


Sziasztok!
Nem vagyok elkeseredve,mert igazából tavaszi babaát szeretnék megint!Én is decemberi vagyok+a névnapom is decemberben van+a többi ünnep! :?

Hangi ügyesen rajzolgathat!Kisszéket asztalkával mi is vettünk(ikeás)De még nem használja-csak helyet foglal.

Június:jó utat és kellemes kikapcsolódást!!!

Ajtóbanállás:nekem pityereg ha elmegy valaki,ő is menne!

Időjárás:utálom ezt az időt :twisted: Az sem jó,hogy nemtudunk sehova se menni :cry: de a lányom ilyenkor nagyon-nagyon nyűglődik(most is itt mellettem)semmi sem jó neki!

KépKép
vicuska
 
 


1.1.1:tegnap volt egy éves-egy hónapos és egy napos!

KépKép
vicuska
 
 


Vicuska, köszi, hogy kielégítetted a kiváncsiságom. Egy csomót gondolkodtam rajta. :lol: Hát igen, jó a tavaszi baba. én is elterveztem annó, milyen jó hogy Hangi tavaszi, mert akkor már hamar el tudunk menni jó nagyokat csavarogni, babakocsival sétálni. ehhez képest elég illuzióromboló volt a helyzet. :evil: De nem baj, imádom.

Majd egyszer megkeresem azt a képet amin terhesen pózolok az üres babakocsival és a rózsaszín ködfelhővel. Bár lehet hogy senkit nem érdekel.

Hú Vicuska, Nektek már tényleg jó sok mindene van. Óvodáskoráig már csak ruházni és etetni kell.

Nálunk tök jó idő van, kicsit szeles, de le tudtunk menni.

Kata, gondolom, Marcit agyon kényeztetik a nagyszülők. Egyik barátnőm is, ha időnként egyedül jön haza a kisfiával, mindig a nagypapa az Apapótlék. Azt mondja, ilyenkor mikor nincs otthon Apa, nagyon csüng a Papán. Hiába, kell a férfi a családba :lol: .
Vendég
 


Kép lotti apu

kisszék asztallal:natúr szinű volt csak mi(nevelőapám)kifestettük,hogy vidámabb legyen! Kép

Holnap megyek egy magán varrodába ahol a brendonba varrnak be.Barátnőm jár ide és állítólag nagyon jó áron lehet vásárolni!
Sajnos takarítani kell még,mert holnaputántól festés is lesz és ugye utána is ki kell :roll:

KépKép
vicuska
 
 


vicuska, nagyon édes Lotti a nevelőpapás képen, ahogy nekitámaszkodik! :) tényleg szépen megfestettétek az asztalt! és milyen nagynak tűnik! :lol: :lol:
nem volt rossz h neked minden decemberben van? :roll: kicsit bánt h neki gyakorlatilag egy évben csak két ajándékosztás van, oszt jónapot! :? de hát ezért választottunk volna más nevet, mikor ez gyönyörű? már arra is gondoltam h Anna-napkor is megköszöntjük, mert az a második neve, de hát azt nem nagyon lehetne keresztülvinni sztem a cenzúrán.
Vendég
 


na szép, alig írtatok!! más topicokat kellett olvasgatnom... azzal csak az a gáz h szívem szerint oda is beírnék és adnék frankó kis szopis tanácsokat pl :oops: :lol: de hát ilyet mégsem illik csinálni...

Hajni, én arra gondoltam h vmi könnyűszerkezetes házat kéne csináltatni. remélem, egyszer mi is eljutunk a célegyenesbe ezügyben. és azért ismerem magunkat annyira h a hagyományos építkezés nem nekünk való, de talán egy ilyesmi beleférne. nálatok ez elvetve?
Vendég
 


Bea, előre is köszi a köszöntést! de utólag is belefért volna :) asszem te mondtad h ünnepleni soha nem előre, hanem utólag kell! :wink:

végülis megrendeltem a sátrat neten, aszondták, szerdára ideér. úgy legyen!! adhatnánk szo is, amikor az ünneplés lesz, de legalább a szülei köszöntsék meg időben!! :wink: meg nem akarom h egyszerre legyen annyi új ajándék.
Vendég
 


Jó reggelt!
Doo:lehet kicsit félreértettél,ő az igazi apukája és az én nevelőapám festette a kisbútort! :roll:
Amikor kicsi voltam jó volt mert decemberben sokszor kaptam ajándékot :lol: aztán ahpgy nőttem összevonták és csak egyszer kaptam valami nagyobbat :cry: :? Bevallom én amikor névválasztásra került a sor ezt is megnéztem :wink:

Ezen a könnyűszerkezetes házon én is gondolkodtam már,csak nemtudom mennyire stabil,értékálló-megörző......Nagyon nincs ez még elterjedve errefelé!

KépKép
vicuska
 
 


Vicuska, sorry-sorry :roll: :oops: :oops: néztem is h nevelőapának kicsit fiatal, de mondom, te tudod :lol: :lol: de most visszatekertem és tényleg tök egyértelműen írtad - az én készülékemben volt a hiba :? :oops: :oops: bocsííííí!
én is megnéztem h mikor van a névnapja, meg volt is, aki emiatt le akart beszélni, de annnyi más fontos szempont is volt!! h menjen a vezetéknévhez, szép hangzású, "magyaros" név legyen (úgy értem, ne vmi samantha v ilyesmi), a jelentése is pozitív tartalmú, ne legyen a közeli ismeretségi körben, szal ilyenek.
Lotti névnap mikor van?

Hajni, hova tűűűűntél?!?! te vagy itt a felvidító háziasszony (már úgy értem, a topicé...;)), mi lesz velünk Nélküled?! gyereeeeeeeee!!!
Vendég
 


Haho,

én itt vagyok :lol: De még nem tudom, hogyan vidítom fel a topicot a Hajni helyett :oops:

Ma megyünk az Apukám munkahelyére ici-pici unokát mutogatni, kiváncsi vagyok mi lesz, mert egyelőre nem akar aludni.

Vicus, én értettem :wink: Olyan édes kis csaj és jópofa lett a bútor, én tegnap láttam natúrban az egyik barátnőmnél. Nekem úgy is tetszik, de én is hallottam, hogy a gyerekek szeretik a színes dolgokat.

Felétek is ilyen borús? Pedig az időjós folyamatosan igéri a jó időt.

Képzeljétek a férjem elment Angliába egy vitorlásért hétfőn hajnalban. Már kelnek át a csatornán, és este felé indulnak haza. Egész éjjel és holnap egész nap húzni fogják, lassan kel jönniük. Kicsit izgulok, remélem minden ok lesz. Ez a múltkori karambol nem tett túl jót az idegeimnek. :cry:

Még leírom, hogy tegnap este voltam spinningen, ooolyan szuper volt. Ti szeretitek? Én nagyon, dübörög a zene (és kemény basszussal) és csak tekersz kifulladásig. Hm, így leírva nem csodálom, ha nem kaptok rajta, hogy kipróbáljátok.
kpetro78
 
 


Lotti:július17.-én van.én sem ezért vállasztottam,hanem azért mert ez olyan aranyos és passzol a vezetknévhez :lol: és van egy régi ismerősünk egy szép nő :roll akinek ez a neve,(bár neki Loretta)

Itt is borús idő van!

Én még nem voltam ilyenen,mert nem szeretek bicajozni :oops:

KépKép
vicuska
 
 


milyen sportot szeretsz?
mi is azért választottuk a Marci, mert Balogh Márton az jól hangzik, bár a Balogh Marci még jobb. Nekem is tetszik a Lotti, bár eddig nem is jutott eszembe. Mi Lilinek hívtuk volna, ha lány lett volna...

nem tudtok valami jó kis gesztenyés receptet, babának? amiben nincs krumpli, bár krumpli helyett teszek bele zabkását.

tényleg, Hajni, ha legközelebb szorulás lesz, adjál zabkását, kicsit hígan, nagyon jó. nálunk felnőttnek is használ és Marcinak is ok a széklete mióta használja. azt szerettem volna, még múltkor kérdezni, hogy a pépeset is félrenyeli autóban? vagy azt már nem adsz?

Bea, remélem minden ok! Ha van net, írj egy pár sort. Bár szerintem annyi "dolgotok" van :wink:

Ági, ti még vásároltok? :o

Viki, már csak egyet kell aludni :wink:
kpetro78
 
 


Jaj, mindig simogatja a lelkemet, (meg az egomat), ha valakinek feltűnik a hiányom. :lol: De nem azért tűnem el, hogy teszteljem észreveszitek-e, csak időnként újra kell telepíteni a Windost és erre vártam hogy Édesapa megcsinálja. Különben nem tudnám holnap Vikit felköszönteni. :shock:

Vicuska, köszi, újra kielégítetted a kiváncsiságom Lotti Apuval :lol: . Nekünk a házassági évfordulónk van júl. 17-én, úgyhogy Lottit nem felejtem el, így sem hogy nincs a naptárba. :lol: De azért most beleírtam ha már névnap felelős lettem. :lol:

Könnyűszerkezetest nem szeretnék, nincs róla túl sok infóm, úgyhogy nem tudom konkrétan megmondani miért, de nem. Meg egyáltalán. Nincs 1 évem!!!! Nem bírnám ki. Úgy megszoktam hogy magunk vagyunk.

Kata, mellettünk van egy Fitness terem, van spinning is de egy lusta disznó vagyok aki csak sír az úszógumi, meg a plöttyi has miatt, de mégsem tesz ellenne. Pontosabban most fogytam, de ezt már írtam. És igen adok még pépeset is Hanginak, meg amúgy aszilárdat sem nyeli félre csak én félek folyton miatta ezért nem adok a kocsiba. A pépeshez meg ott kanál, tányér kéne... De igazából nem is a hasán keresztül akarom elhallgattani. Így sem sovány. :roll: Mostmár tényleg beszigorítottam, kocsiban nincs abajgatás. Ha nyafog, már szinte megszoktam. :twisted:
Köszi a zabkásás tippet, majd kiróbálom. Én a múltkor párolt almát, főtt gesztenyét , párolt rizst kevertem össze egy kis csirkehússal. Kicsi olaj és só volt benne. Isteni volt. És köleskásába is kevertem már főtt gesztenyét, kicsi cukorral az egész leturmizva. Olyan volt mint a gesztenyepüré. :lol:
Vendég
 


Doo szopis tanácsokat írd csak nyugodtam ide, ha más topicba is szánod. Úgyis sok a kukkoló. :wink: :lol:
Vendég
 


Lotti nincs a naptárban?!

Hajni, na azért h már végre bejelentkeztél!! ;) nincs 1 éved? hát nem csodálom. de sztem a könnyűszerkezetes pont h sokkal gyorsabban elkészül. asszem van egy olyan folyóirat h szép házak-kész házak. vmi ilyesmi. talán azért érdemes belepillantani. én legalábbis azt vallom h az ember akkor tudja meghozni a legjobb döntést, ha minél több infó birtokában van. de nem akarok ám beledumálni - nagyon... :wink: :oops:
Vendég
 


Drága Kicsi Viktóriának kívánunk nagyon-nagyon boldog születésnapot és gyönyörű életet. Gratulálunk az Anyucijának is aki kerek egy esztendeje, terelgeti végtelen türelemmel az Ő is kis (többemberes :lol: ) Virágszálját.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?