Iszonyúan fáj a szívem az uszi miatt
Most mondtam a férjemnek h fürödjünk legalább együtt vele... azt mondta majd... mondommikor majd???... mire ő: hát ma már nem
Végülis vehetnénk egy medencét is és felállítjuk az emeleten
Vagy a nappaliba (mert ki a fene hordja fel a vizet), végülis a Kozsónak is van medence a lakásában
csajok: ki találta fel a játszószőnyeget??? az nem gondolt rá, hogy a játékokat úgy kéne felrakni, hogy a gyerek el is érje??? hát megreformáltam
napról napra ügyesedünk és fogunk és megküzdünk egy rongypelussal is
és szájba vesszük... és rötyögünk, ami még mindig csuklással végződik
Marcus át fordul oldalra, de 90%ban jobbra, ez nem baj?
nappali alvás: ha esetleg volt hogy aludt nappal, attól még aludt éjjel is
azért el tudok lavírozni a miniatűr alvásaival, nem nagyon van kupi nálunk... viszont a Marcus mellett a betokosodás elleni "hobbym", hogy miniatűr költségvetésből hogyan tudom szebbé varázsolni a lakást, és néhány mozzanat nem igazán megy mellette
a napi teendőim pedig nem szeretném akkor végezni ha itthon van a férjem, szeretem ha mire hazajön rend van és kész a kaja... és ha akar akkor játszon a gyerekkel, persze akar is, de nem akarom az összes szabadidejét a gyerekkel lekötni. én azért vagyok gyesen, mert az én munkám most a gyerek, persze emelett a házimunka és szerencsére még néhány apróságot és tervem is meg tudom valósítani. persze néha kap a férjem is feladatot
hiába, az én vágyam, hogy úgy nézzen ki a lakás, mint a lakáskultúrában... de ez a pasikra ált nem vonatkozik
így nehezen tűri a terveim
Blo: háááááát mind a 3 pasi szuper!!!!!