Új privát üzeneted érkezett!

Blo, nekem a két szemöldöke között van felfelé egy ívben és az állán, ott végig...erre mondta a doki, hogy fogzás, meg hogy a bőre megváltozik és emiatt és rózsaszínesebb is (ezt nem látom de hiszek neki) meg a feneke ahol összeérnek máshogy piros :shock: na én ezt sem vettem észre...
Vendég

Na, akkor ma meglesem a tomporát a gyereknek. A mi dokinénink szerint nem fogzik :P , uez van a szomszéd kisfiával, az fogzik :? most akkor mi van? Azért tudod, lesem a vonalzókat, és olyan furi, hogy van aki 2,5 hónapos mi meg már lassan 4 hónaposak vagyunk!!!
Amúgy szorítok a versenyben!!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Végre tudok jelentkezni.
A kislányom ma ugy döntött,hogy megszívat,nem evett még ma semmit,vagyis tejet.ordít,teljesen lefáradtam.

A doki azt mondta éjjel rendeződni szokott a helyzet,ha nem akkor holnap kijön megnézni.

Ja,és adtam neki egy kis almalevet tegnap,ízlett neki nagyon,még kért volna de nem mertem neki elsőre sokat adni.
Mennyit szabad?

Lafi!Néztem az oldalt,de hol kell regisztrálni?Mert kattintok minden nap akkor.

Ja,és jonson-t használtunk,és kipattogott tőle a bőre.

Kép
csiperke

Csipi,hagyd akkor johnsonst!!!és szép lassankell mindent,minden nap többet...jobb felső sarokban van a regisztrácó...
Vendég

Nekünk azt mondták a kórházben, hogy jonsonst ne használjunk 1 éves kora előtt.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Lafi,
Köszi!

Móni,
Hű ez jó köszi, hogy leírtad.

Csipi,
Én tuti nem használnék Johnsont, rengeteg rosszat mondanak róla, nem babának való. Mi csak patikai szereket használunk, pont ezért.
Vendég

Mi johnsonst használunk, nekünk meg ezt ajánlották a korán...ők ezt használták...szép,mit ne mondjak, de legalább nem lett kiütéses... :?
Vendég

Panda szívesen. remélem sikerül elintézned.

mi is johnsonst használunk. semmi baja töle. igaz kicsit kiszáradt a teste 2 oldalt de a dörzsölés miatt ahogy fogjuk. kentük és már semmit sem látni. akimeg kitalálta a mosdókenőcsöt az menjen a....darabokban úszik a vízben és mindíg a gyereken marad. testápolónak jó.

Kép
móni86

nekem a terhestornán mondta a nő aki nővér a nemtudomhol,hogy náluk kötelező johnsont használni mert szponzor és minden 2. baba kiütéses. Úgyhogy az elején nem használunk.

De jó mindenkinek,hogy mindenki szert minden fini kaját. Dorka mindent kitúr. SAAAjnos nekem kell a maradékokat megennem ami az egész üveg :lol:

A Kalovitsot nem ismerem csak a honlapja alapján gondoltam,de gondolom ez baromság. Csak a honlapján 50 éves 1945-ben bubifrizurával lévő nők vannak a vízben ami nem tetszik. (Bocs, tipikus fogyasztó vagyok csak azt veszem meg ami szép,nemérdekel milyen a belseje :lol: ) a másik honlapon meg egy cuki néni van. Myilván baromság.

Írjátok meg aki volt milyen a b.úszás és élvezi-e.

Kép
ndombi

ja elfelejtettem: szavaztam Hunira. :D hajrá!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
móni86

Sziasztok!

Mi se használunk Johnsont.
Hédinél kipróbáltam a BABÉ termékeket. Fürdető,sampon és hidratáló.Tökéletes. Hédi bőrét 1 nap alatt helyretette,pedig nagyon száraz volt.....

Úszi....mi anno Dorkával a Kalovits módszer szerint úsztunk,most is így tervezem,bár nem biztos,hogy meg tudom valósítani.:(
Vendég

Le kellett mondanom az anyatejet...járt volna 8 hóig, de lemondtuk, nehéz döntés volt, de meg kellett tennem....Hunor nem itta, dobtam ki állandóan...ha ivott belőle, akkor bele kellett tenni valami tejpépet íznek....de akkor is keveset...már megunta vagy nem tudom, de 3 hete szenvedtünk az anyatejjel már. És úgy döntöttünk, lemondjuk, igya az,akinek szüksége van rá....

Annnnnnnnnnyira szar........most olyan lelkiismeret-furdalásom van, de még nagyobb akkor volt, amikor önthettem ki.....Tök szar...
Vendég

Lego, ha jók a BABÉ termékek, akkor lehet, hogy kipróbálom, most lesz nálunk valami akció ebbena hónapban két gyógyszertárban is. A dokinéni is ajánlotta nekünk.

Lafi ne legyen lekiismeret furdid. Ha nem kell neki, hát nem kell. Aki ilyen nagyfiú, az finomabbakat is ehet. :lol: Szavazok én is Hunorra.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Lafi, tényleg ne legyen lelkifurid... Hunor nem kéri és tényleg ha másnak nagyobb szüksége van rá...

Nézem a német rtl-t minden nap, a baby-s műsort és azt látom hogy sokkal másabb egy szülés és a babákkal is másként bánnak...

Kép
Kép
Kép
konkri

Ja Lafi, mekkora most Hunor?

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, Huni most 60 cm körül van és 6770 gramm, heti 60 grammnál többet már nem hízik....lelassult, ezt mondta is a doki...
Vendég

sziasztok! most kaptam ezt a levelet, elküldöm ,mert érdekes lehet és megszívlelendő

"Volt egy nagyon érdekes beszélgetés múlt péntek reggel a
Tv-ben, Dr. Csáky István professzorral (Állatorvostudományi Egyetem)
beszélgetett Pataki Enikő a SZÓJA
szerepéről.

Ugyanis több mint egy éve már Angliában felfigyeltek arra, hogy
nemcsak a felnőtt sportolók, de 13-14 éves gyerekek közül is
évente 3- 4-en halnak meg sportpályán szívelégtelenségben. Mivel a
szívelégtelenség okát a boncolásnál nem találtak, elkezdték
vizsgálni, mi lehet közös az áldozatokban.

Egyetlen ilyen volt:: az étrendjükben a Szója!

Arányos mennyiségű SZÓJA -- nem mellékesen - 4-5-ször annyi női
nemi hormont (vagy azzal azonos hatású alkaloidot)
tartalmaz, mint egy db antibébi tabletta. Ez férfiakra nezve még
veszélyesebb, mint a nőkre!
Ezek után amerikai kutatók elvégeztek egy tesztsorozatot 30-30
egérrel. (30 minta és 30 kontrollállat) A 30 kísérleti egér
-- melyeket SZÓJÁVAL etettek - MINDEGYIKE elpusztult szívelégtelenségben.
A kontroll csoport, amely normál kaját kapott, semmilyen
problémát nem mutatott.

A prof összerakta az információkat, s javasolja, vizsgálják a
sportolókat étrendjük vonatkozásában is.

S a végén, csak mint érdekességet megemlítette, hogy az
allergiás megbetegedések óriási méretűre növekedésének kezdete
szignifikánsan egybeesik a SZÓJA-fogyasztás általánossá
válásával.

Múltkor körbement egy nagyon jó cikk a margarinról, mint
mesterséges élelmiszerről (kőolajszármazék).

Itt ez a szója, mely szintén az élelmiszeripar "találmánya".

Miből lehet olcsón, nagy tömegben "élelmiszert" előállítani? Hát
kőolajból, gombamód szaporodó szójababból... Főleg, ha még
génkezelik is, az már abszolút katasztrófa.
A Greenpeace --esek épp ma ragasztottak tele egy áruházban egy
csomó konzervet figyelmeztető cetlikkel, hogy a termék génkezelt
szóját tartalmaz.

Persze kiverték őket onnan és az érintett gyártó mindent tagad .
Nahát! Miért nem csodálkozom én ezen....
Szóval ne egyetek szóját, haszáljatok margarin helyett vajat!

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Elnézést az OFF-ért, hátha érdekel Benneteket is:

Sheila Kitzinger (1929), a szüléssel foglalkozó, világhírű kultúrantropológus, aki 1992-ben a magyar szülő nők, születő gyerekek és a bábák szülés körüli helyzetének humanizálására első lépésként megrendezett, Nemzetközi konferencia a születésről című konferencia egyik díszvendége volt, most ismét Magyarországra látogat.

Két előadást tart, egy könyve jelenik meg, amelynek bemutatóján részt vesz, dedikál. Az előadások szinkrontolmácsolással zajlanak. Az április 7-i konferencia akkreditálása folyamatban van szülésznők, bábák, védőnők számára. A belépőjegyek a helyszínen válthatók meg.

2008. április 5. 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Könyvbemutató és dedikálás Libri Mammut Könyváruház, 1024 Budapest, Margit krt. 87-89.

2008. április 6. 16 30-tól 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés helyzete különböző kultúrákban Előadás és beszélgetés
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 1500 Ft

2008. április 7. 9 00-tól 16 30:
A háborítatlan szülésről – kultúrák közötti megközelítés A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Konferencia
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 2500 Ft, illetve annak, aki pontszámot gyűjt, plusz 3000 Ft
További részletek a www.szules.hu oldalon.
judittka

Ne legyen lelkifurdid a tej miatt. Én is lemondtam a múlt héten,mert Dorkának fája a hasa tőle és értelmét sem látom.Szerintem csak a saját anyatejnek van értelme mert abban vannak azok az antigének ami ua a betegség mint amit a baba elkaphat. tőlem Nincs lelkifurdim miatta ,akkor neked se legyen mert én két hónap után mondtam le. A tejem apad 60ml/nap, jó mi? :lol: Micsoda tejcsárda vagyok :lol: :lol: :lol:

Dorka 3. hónapjának 1 napján befejezem a fejését mert ez egy baromság. lehet,hogy előbb

Kép
ndombi

Ndombi, sajnálom!Próbálok nem lelkifurizni....
Vendég

Ndombi, én már nem fejek, csak az első hetekben fejtem, hogy jól beinduljon, de ilyenkor már nincs sok értelme. Annyi nekem nincs, hogy el tudjam tenni, pont elég Szofinak, az a pár csepp, ami meg bent marad, had maradjon, azt ha kifejném, szeritnem már nem lenne tőle több.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Voltunk babauszin :D Barnival még nem tudtuk csinálni a gyakikat, mert sírt ha magamtól eltartottam, de mi ugyi nem nagykádaztunk előtte :( A víz 30 fok és nem hideg, ő sem fázott, a Kalovits házban voltunk. Masszázzsal, utána zuhival kezdődik. Végig énekeltünk, nagyon jó volt, aki tartotta korai fejlesztéssel foglalkozó gyógytornász csaj. Mi voltunk a legkisebbek.

Dombi, nincsenek bubifrizurás öreglányok :lol: :lol: :lol:

Erről,-mármint a bubiról jut eszembe, marhára el kellene már mennem fodrászhoz. 5 hónapja nem voltam. :roll:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

hahóóó
Lafi: ne legyen lelkirugid, szerintem Te igazán mindent megpróbáltál annak érdekében, hogy a gyerkőc egészségesen éljen!!! :wink: Nagyot haladtatok előre, orvosi ellenőrzés mellett, szerintem ez jó. Ha nem kéri,akkor nem kéri, megvan az oka mindennek, szereti a szilárd kajókat, ennyi. Csak egészséges legyen ez a lényeg!! Meg olyan ügyes lesz, hogy csk lesünk!!

Mi holnap megyünk próbaúszásra :roll: kíváncsi vagyok,mert a kádban nagyon nyomakodik a kis drága :wink:
Vendég

Tudtok ajánlani valami olyan szállást ahol üdülésicsekkel is lehet fizetni és ha bőg a baba nem vágnak ki mint macskát szarni? Ház lenne jobb esetleg Balcsinál de más is érdekelne. augusztusra. nem találok semmit. A Kolpingba mertem volna elmenni,de hát az brutál drága.(250 000 egy hét.. abból már elmegyek a kanári szigetekre) és hely sincs csak májusban már és szeptember elején. az emberek minek sírnak???????

Kép
ndombi

Ndombi, szeritnem kérdezd meg a balatoni kismamák topicban, nem tudnak-e kiadó házat.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ndombi: ismerős mesélte,hogy mindig kiadó házban vannak és qrva jól érzik magukat!!! Tuti,hogy találsz!!!

Bingii: sikerült a hernyós fotó.. :oops: íme: Kép hernyó, zenél, beszél, világít Kép ha Milán hernyózik... Kép Kép visszafogott mosoly Kép Milu agyon nyomja a nagytesót
Vendég

Blo, nagyon szép Milu, jól táplált és mosolygós!!!!
Vendég

Köszönjük Lafi!
Mindig eszembe jut, hogy Neked is meg nekünk is, koraszülött, anyatejmentes babáink vannak!!!! :wink:

Azt látod, hogy eddig hány szavazatot kapott Hunorka? :roll:
Vendég

Na, most mélyedtem bele abba amit Zsuzsa36 írt.
Amikor elkezdtem Atkinsezni,akkor nagyon sok infot kaptunk a margarinról, az olajról stb.
Sajna már sok mindent elfeltettem a könyből, de akkor nagyon tanulságosnak gondoltam. Atkins-papa ezeket már megírta a 70-es években!!! Ha valaki nem csinálja az étrendjét,akkor is sokat tanulhat!
Vendég

Blogyinka! Az Atkins diéta az amikor délig csak gyümölcs, utána pedig pl húst zöldséggel ? tehát meg van adva, hogy mit mivel lehet enni?stb

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Szia Zsuzsa!
nem, ez nem az...nagyon leegyszerűsítve: szénhidrát szegény diéta
Vendég

Blo, Isten éltesse Milut!!!Ő már megszületett, nekünk még 12 perc... :lol:
Nem látom hogyan áll, de nagyjából sehogy, mert vagy 2 napja nem lehet belépni :evil: írtam is nekik hogy marha korrektek, az eddigieknek lehetett ez a kör meg totál kimarad, remélem, megoldoják és meghosszabbítják ennek a hétnek a versenyzői hetét...
Vendég

[quote="zsuzsa36"]B írta:zsuzsa36logyinka! Az Atkins diéta az amikor délig csak gyümölcs, utána pedig pl húst zöldséggel ? tehát meg van adva, hogy mit mivel lehet enni?stb

Az a testkontroll.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Az iwiwen megatlálható egy Táplálkozás, diéta elnevezésű klub. Itt egy fiatalember segíteni tud nektek, ha táplálkozással kapcsolatos kérdésetek van, nagyon inteligens, értelmes a fiú, sokat tud az egészséges táplálkozásról, és a diétákról is. Azt előre mondom, hogy ha egy diéta nagyon egészségtelen, arról mindenképpen megpróbál lebeszélni mindenkit, de meg is indokolja. Érdemes felkeresni.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Szofi ma nagyon nyügös, csak a kezemben van el(mosi is itt alszik). Pedig délután mennem kéne dolgozni...

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hello!

Blo :) Én kértem a hernyós képet! :) Milu nagyon cukor!

Konkri :) Én igazából nem bánom, ha Bende nappal fent van, mert 1. ilyenkor tud csak tanulni dolgokat, 2. este alszik... Én megpróbálom úgy beosztani a teendőimet, hogy vagy Apa tudjon vele foglalkozni, vagy épp aludjon... Mellesleg negyed órákat egyedül is elvan.

Mostanság Bendegúz azt játsza, hogy 2-3-4 körül felébred, mint aki kialudta magát, és fent akar lenni. Innentől elég nehéz visszaltatni, de azért nagynehezen sikerül. Kaját továbbra is csak 6kor kér.

Olyan rossz, hogy írjátok az uszit. Már mennék én is, de 3,5 hétig még tuti nem megyünk... :evil: És együttfürcsi sincs... :(

Na megyek is, ebédelünk... Délután megpróbálok képeket feldobni! :)

Kép
Kép
sleepin

dorka is nyűgös most bömbölt 1 órát és előtte is nyűgös volt.

Felbasztam az agyam,mert a munkahelyemen a szakfordítóval aki 55 éves és nincs gyereke ,nemis akart,tök jóban voltam.Írtam neki,hogy miért nemhív és nem is ír egy hónapja erre közölte,hogy nem tud jó képet vágni hozzám mert mondtam neki 2 hónapja ,hogy 3 hónapos korig akarok szoptatni.(ami nem jött össze) aztán nem.

Közölte,hogy így reagált a szervezetem és hetekig rágta magát szegény Dorka miatt.

ANNYIRA felbasztam az agyam!!!!! Ha nem ért vele egyet mondja ezt ( teljesen elfogadható,ha tudnék valszínűleg tovább szoptatnék,de akkor így éreztem)

Nem bírtam megállni, bár meg kellett volna,hogy megírjam neki,hogy amikor azt mondta nekem,hogy az örök életében bent lakó kutyáját kipaterolta a kertbe 3 évre egy 25 éves fószer miatt aki vesegyulladást kapott és a további életében pelenkázni kellett(a kutyát) akkor sem ítéltem el ,mert azt hittem a barátom.

Kép
ndombi

Sleepin,
apával is gyakorolhat a nagykádban, nem? :)
Nem olyan sok az a 3,5 hét, addig pont hozzászoktathatná apa a nagy vízhez. Nálunk az együttfüri marhára hiányzott, mindenki csinálta a gyakikat, kivéve Barnit. Ő csak szorosan rajtunk érezte jól magát. tegnap mérgemben totál befűtöttem az előszobát, onnan nyílik a fürdő, így a fürdőben is sikerült 22 fokot produkálni és végre együtt fürödtünk. Annyira gyűlölöm már ezt az albérletet :evil:

Tomi után testkontrolloztam, jól lehetett vele fogyni és a tejcsi sem lett kevesebb, igaz akkor 3 kili plusz volt csak, most meg 10. De tegnap futottam a lányommal! Ő dumált végig, én meg próbáltam túlélni :roll:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

lafi: KÖSZÖNJÜK, ÉS MI IS KÍVÁNUNK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT HUNORNAK!!! ISTEN ÉLTESSE EGÉSZSGÉBEN BOLDOGSÁGBAN GAZDAGSÁGBAN!!! :D :D :D :D
Vendég

Egy kis képriport a mai babaúszásról:
Kép Kép Kép
Vendég

na, ez elmaradt Kép Kép Kép

na, most lövöm le magam, bocs lányok
Vendég

ndombi: ne idegeld magad!!! Ha tényleg a barátod lenne, akkor nem ítélne el ill. ha valamivel nem értene egyet,akkor megbeszélné veled.Legalábbis ezt várná el az ember.
Vendég

Hú, Milu!, micsoda izomzat. Blo, ebből a kölyökből úszóbajnok lesz. Gyönyörű a kishapsi. :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Iszonyúan fáj a szívem az uszi miatt :(
Most mondtam a férjemnek h fürödjünk legalább együtt vele... azt mondta majd... mondommikor majd???... mire ő: hát ma már nem :)
Végülis vehetnénk egy medencét is és felállítjuk az emeleten :)
Vagy a nappaliba (mert ki a fene hordja fel a vizet), végülis a Kozsónak is van medence a lakásában :)

csajok: ki találta fel a játszószőnyeget??? az nem gondolt rá, hogy a játékokat úgy kéne felrakni, hogy a gyerek el is érje??? hát megreformáltam :) napról napra ügyesedünk és fogunk és megküzdünk egy rongypelussal is :) és szájba vesszük... és rötyögünk, ami még mindig csuklással végződik :)
Marcus át fordul oldalra, de 90%ban jobbra, ez nem baj?

nappali alvás: ha esetleg volt hogy aludt nappal, attól még aludt éjjel is :) azért el tudok lavírozni a miniatűr alvásaival, nem nagyon van kupi nálunk... viszont a Marcus mellett a betokosodás elleni "hobbym", hogy miniatűr költségvetésből hogyan tudom szebbé varázsolni a lakást, és néhány mozzanat nem igazán megy mellette :) a napi teendőim pedig nem szeretném akkor végezni ha itthon van a férjem, szeretem ha mire hazajön rend van és kész a kaja... és ha akar akkor játszon a gyerekkel, persze akar is, de nem akarom az összes szabadidejét a gyerekkel lekötni. én azért vagyok gyesen, mert az én munkám most a gyerek, persze emelett a házimunka és szerencsére még néhány apróságot és tervem is meg tudom valósítani. persze néha kap a férjem is feladatot :wink: :lol: hiába, az én vágyam, hogy úgy nézzen ki a lakás, mint a lakáskultúrában... de ez a pasikra ált nem vonatkozik :) így nehezen tűri a terveim :)

Blo: háááááát mind a 3 pasi szuper!!!!!

Kép
Kép
Kép
konkri

Tökjók a babauszis képek!! Nem sírt mikor lelcsoltátok? Hogy bírta?

Hogy zajlik pontosan? Hová jártok?

Kép
ndombi

Blo, mit aggódsz, ez a gyerek nagyon szépen fejlődik, kis husi!!!!És ti kopaszok vagytok már???

Mi ezerrel kopaszodunk...a kiságyban mintha macsakaszőrök lennének....alig van haja....eltűnt az a széáp feketet hajkorona :cry: viszont a fekete szemünk zöldül....még bizakodok, hátha kivételesen az apjától is örökölt avlamit: kék szem és az anyjátóél fekete haj..............húúú de jó pasi lesz majd akkor (így is az :oops: )
Vendég

Blo! Olyan kép nincs amin te vagy Miluval?

Kép
Kép
Kép
konkri

Boldog 4 hot Milannak es Hunornak.
De edin pancsikol Milan baba.En is akarok Adammal.Sajna nalunk ilyen lehetoseg nincs. Kép Kép Kép
Mi csak igy pancsolhatunk

Kép

Kép
marcsitita

Hello!
Hol is kezdjem?
Lafi: mi még mindig kopaszok vagyunk!!!! :D Most látni valami pehelyfélét a fejtetőn..... :lol:
Konkri: igen, jól látod a helyzetet!! Rólam nem csinálhatnak képet, mert ronda és csúnya és kövér vagyok és méág sorolhatnám. Nem csak most nem csinálhatnak, sosem! :roll: Ha véletléenül meglátok egy képet magamról, akkor széttépem. :? Biztos van benne egy kis defekt

Köszönjük a gratukat!!!!

Marcsi. hány cent Ádámka? Szép hosszú lábai vannak :lol: 8) :oops:
Vendég

Majd jövök még, csak be vagyok havazva... be kell segítenem Anyumnak a melóban :cry:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?