Sziasztok!
Panka,
Boldog szülinapot! Pláne, ha kereken XXX!
Bercinek is!
Bella, ha vannak képek a buliról, mutass párat légyszi!
Olvasgattam a névötleteiteket, mert nekünk talán ez az utolsó hét, hogy fiúban és lányban is lehet gondolkodnunk…Hááát, benne vannak a közös kedvenceink mint Tamara, Barnabás, András. (Pedig én valami egészen egyedit keresek, ha már a vezetékneve Kiss. Ugye, Május?
)
Még tovább gondolkodunk: Roli is Geri (mint Gergely) volt még ilyenkor. (Ami persze már csak a vizilabdás srác miatt sem volt egyedi.)
Tényleg Pann! (távoli asszociáció Gergőn keresztül)
Ha van a 19. hétről is ilyen klassz méhen belüli képed, tedd fel légyszi! (Különben álmomban 3 hetes kismami voltál
volt már vonalzód is, valami kisdisznós
)
Timo!
Én is úgy tudom, hogy inkább csak a 7. héttől lehet érezni a tüneteket, emiatt ne aggódj! Én ezidőtájt azért drukkoltam, hogy jó helyen legyen megtapadva, aztán kicsit később, hogy legyen szívhang, majd pedig, hogy azért nehogy ikrek legyenek!
(Hogy milyen lesz 2 babával, azon még bőőőőven ráérsz izgulni….)
Nekem eszem ágában sem volt szándékosan beteg babákról olvasgatni/nézni, viszont, ha belebotlottam ilyen műsorba, akkor érdeklődve figyeltem. Talán csak amiatt, hogy fel legyek készülve rá, hogy bármi benne lehet a pakliban. (Bőven elég volt azzal a tudattal babát várni, hogy a 8 hónapban is történhet baj – mint ahogy 2 ismerősöm is elveszítette a babát a 8. hónapban- ugyanamiatt a nagyon-nagyon-nagyon ritka probléma miatt.
)
Pedig megnyugtatásként indultam ennek a bekezdésnek, de tényleg csak azt akartam írni, hogy csak pozitívan!
Csimplimpi,
Köszi a halas infókat! (Kicsit belém is hoztad a frászt) Roli szerintem már lazacot is kapott (ha jól emlékszem az egyik éttermes élményünkre) meg olajos szardíniát. De majd óvatosabb leszek és jobban utánanézek ezentúl…
Lehet, h csak lemaradtam: most kislányotok lesz, aki Lili (vagy rosszul fejtettem meg a vonalzót
)
Ditke,
Nagyon ügyes a kisfiad! A víz alatti úszással döbbentett meg, a múltkori fán üldögélés sem volt semmi-csak először le sem esett, h milyen furcsa ebben a korban.
Nanica,
Azt a delfinmerülést is irigylem!
Bár én tudnék ilyesmiket a vízben! (Ha jól emlékszem, kb. 12 éves koromban annyi kézenállást csináltam a víz alatt és nyeltem egy csomó vizet az egri strandon, hogy utána 1 napig hánytam.
Na, azóta nem tudom/akarom megfelelően bezárni az orrom belülről.)
Nézegettem a picasas képeket: főleg az uszodások tetszettek! Otthonos tűnt az az uszi, mintha csak ti lettetek volna. És a gyerekek egyengatyója szenzációs!
Lorca,
Örülök, h rendbejött Szabi! Az a szomszédkislány a WC-ben C. Panni kislánya volt?
(Én a porontyot szoktam gyakran olvasgatni-mint ahogy többször már linkeltem is nektek: ott volt már téma, hogy mikortól furcsa együtt fürdeni az ellentétes nemű utóddal-érintőlegesen a felvilágosításról, aztán a WC együttes látogatásáról. Amellett, hogy sok hasznos tapasztalatot is leírnak (jót-rosszat), legtöbbször a kommentek hihetetlenül viccesek. A lényeg, hogy én már alig várom ezt a dumálós-hülyéket kérdezős időszakot, nem hiszem, hogy gondok lesznek a felvilágosítással.)
na, megyek főzni….
K