Új privát üzeneted érkezett!

nono: elfolyt magzatvíz esetén a baba élete érdekében kötelező mentőt hívni és vízszintes helyzetben maradni a köldökzsinór előreesésének elkerülése érdekében.Nyakára tekeredhet ugyanis!A magzatvízem gyönyörű volt,szép átlátszó.
És abba a kórházba vittek ahová szerettem volna.

szösszenet: tünemény Alíz baba!

Klarka most szül??Mennek a drukkok! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Szösszenet!
Megkaptam a meghívót. Köszi. Mindjárt nekilátok az olvasásnak.

Mezsó!
Örülök, hogy megosztottad velünk a történeted. Nem lehetett könnyű, ahogy olvasom, de a kislány mindenért kárpótol. Nagyon szépen fejlődik. Szorítok, hogy minden rendben legyen a veséjével is.++++++
Amint tudsz, tegyél képet is a kisasszonyról. Hisz már 1 hónapos. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Mezsó!
Már vártuk a jelentkezésedet. Örülünk, hogy jól vagytok, és így növekszik a kis Blanka baba. Köszönjük a részletes beszámolót is. Vigyázzatok magatokra, és reméljük minden rendben lesz a pici veséjével.

Én nagyon jól vagyok ma is, semmi jele, hogy szülni menjek. Élvezem a napsütést. Figyeljétek meg, én leszek az, aki a 4. gyerekét is túlhordja annak ellenére, hogy régóta vannak már fájásaim. Csak megszületni nem akar a kis csöppségem.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 

 
 

Mezsó!
Köszönjük a történeted!!! :cry: :cry: :D :cry: Ügyes voltál nagyon, le a kalappal!!! :wink:

Szössz!
Képek.... :cry: :cry: :cry: hiperérzékenységem a tetőfokán... nagyon szép Aliz... úgy szeretnék énis babázni már!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Mezsó - Örülök, hogy jól vagytok!
Elolvastam a storyd, komoly nagyon :)
De hősiesen bírtad :) és mostanra megszépült minden emlék gondolom :) mint ahogy én is feledtem ezt-azt :D

Zsuzsa - Eljön hamarosan a te időd - csodaszép időben fognak érkezni a babák!
Én alig várom az első sétákat :)

Kép
szösszenet
 
 


Neeem Zsuzsa, az én leszek!!! :lol:
Azt hittem, már elsomfordáltál szülni csendben, hogy nem jelentkeztél ma még.... 8)
Vendég
 


mezsó! ezt nem is tudtam, h azonnal mentő ha folyik a víz...no most is okosabb lettem!

Kívánom h ne legyen semmi gubanc a veséjével! És kitartás a kórházi napokhoz!

Köszi h leírtad mi volt a nagy napon!

kerekes! nekem egy hete vannak nagyon komoly jóslóim ( ctg szerint 50-60 , néha órákon át aztán abba marad......) A hasam lassan a bokámat súrolja és soxor annyira fáj h nem bírok mozdulni sem....minden éjszaka szenvedek......dokim szerint nem húzom már sokáig pláne h min 2héttel idősebb a terhességem annál mint ami a terminus szerint lenne, kölök is kezd giga méretű lenni (33.hetesen majdnem 2800gr) szval mostanra vagyunk már 3,5 kilósak az uhu szerint.
Mindennek ellenére én totál biztos vagyok benne h ebből nem lesz semmi májusig....mármint nem lesz meg előbb a kifütyis. Jó lenne mert tiszta szenvedés már ez de szerintem csak játszik anyája idegein és kihúzza a végéig! Okés nekem még csak 2. baba.....de ahogy elnézem ez a babákat nem igazán hattya (No ezt a szót hogy írják???) meg.
Mindenesetre neked már nagyon közel a vége! Kitartás!
Vendég
 


Lituka! Köszönöm szépen :)
Mariann

Kép
marjan78
 
 


Szöszi! Én is lécci-lécci meghívót!!!

Olyan cuki ez a bébike!!!!!

kamilla306@freemail.hu

Mezsó! Remélem minden rendben lesz Blanka babával.
Én is megkönnyeztem a történeted.

De jó nektek, hogy már babáztok!!!!

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Sziasztok!
Egy kis időre én is eltüntem, bár lehet, hogy csak nekem tűnt hosszúnak ez a pár nap, ugyanis nagyon erős gyomorrontásom volt pénteken, de olyan, amiből talán mára sikerült úgy kilábalni, hogy fenti is tudok lenni...
Nem akarom részletezni (főleg azoknak akik vizuális típusak és hányásra hajlamosak) de estétől hajnal 4-ig csak hánytam, hánytam és olyan hasmenés gyötört, mint aki beöntést kapott..Na, tényleg nem részletezem, de olyan kellemetlen volt. Nagyon "összetört" a gyomrom, és közben aggódtam, hogy a babának ne legyen semmi baja, és később kértem, hogy ne most akarjon megszületni, ha eddig kibírta...
A lényeg, hogy szófogadó gyerek, már semmi baj nincs.
Képzeljétek holnapra vagyok kiírva!!!!!!!!!
Holnap 11-re megyek ctg-re, de már előre látom, hogy aludni fog megint, és a nővér meg odáig lesz...

Annyira örülök ennek a sok jó hírnek!!

Felsőa gratulálok Neked és a férjednek a kis Benjaminhoz, nagyon várjuk a további híreket!! Nagyon sok boldogságot, tejcit kívánok!!!

Kiscica és a boldog apuka, köszönjük, hogy jelentkeztetek, nagyon örültünk neki!! Persze várjuk a további részleteket.

Emi, nagyon szép a kishercegnőtök, nagyon jók a képek! Eszméletlen, hogy tudtál írni, olyan jó volt újra látni, és olvasni a soraid!Bizti nehéz volt lelkileg a szülés, de a lényeg, hogy minden a legnagyobb rendben, le a kalappal előtted.

Szösszenet, Alíz baba is csodaszép, jó volt látni a képeket, teljesen meghatódtam. Örülök, hogy ilyen stramm anyuka vagy, és elképesztő, hogy tudsz ránk időt szentelni...
Nagyon szeretném a részleteket is elolvasni, ezért priviben átküldeném a mail címemet, ha még bírod...

Mezsó, örülök, hogy jelentkeztél, nem semmi amit végig kellett csinálnod... Rengeteget szenvedhettél. Örülök, hogy nő szépen, remélem a holnapi vizsgálaton csupa jót mondanak, hát nem lehet kellemes a bentfekvés, kitartás!!!!

Bambi örülök, hogy hazajöttetek, és minden rendben van!! már nagyon vártuk a híreket!! Majd ha lesz időd, energiád írj pár sort!!

Magika, jók a képek, amiket felraktál, jó hogy jelentkeztél!!

Toncsi, Geni már nagyon a célegyenesben vagyunk!
Geni, nekem még mindig heti 2 ctg-m lesz a jövőhéten!
Kíváncsi vagyok meddig várnak a dokik, ha nem akarnak ezek a babák előbújni...

Timi

Kép
tim27
 
 


Szösszenet! Remélem nem haragszol meg rám, de nekem mindig az apukás képek tetszenek a legjobban. Le sem lehet róluk tagadtatni, hogy milyen büszkeséggel fogják a csöpp kis lányukat. Az én párom is ilyen volt mindig, és az ővé volt mindig a fürdetés az első perctől kezdve. Nem is engedte volna át nekem.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Egy kicsit pontosítok:

Akinek már mondta a dokija, hogy be van illeszkedve a baba feje, annak kevesebb magzatvíz is folyik el, azaz a fejvíz, mert a baba feje, mint egy dugó lezár... Ha azonban azt mondta a dokitok, hogy a baba feje fent van, és nagy mennyiségű víz távozik, akkor tényleg vízszintesben (sőt a legjobb a kutyapóz magasan tartott fenékkel) kell maradni, mert a kiömlő magzatvíz előresodorhatja a köldökzsinórt, amit utána a baba feje odaprésel a méhszájhoz, és kész a baj...

Én ettől tartok, mert engem 2 mentős se bírna felemelni ha feküdnöm kéne. De ha jól rémlik nekem már be van illeszkedve a feje.... de rá fogok kérdezni mindenképp.

Mezsó, még 1x gratula nektek, és tényleg jó lenne képeket látni Blankáról!!!

Szöszi, könnyekig meghatódtam a babafotók láttán, énisénis szeretnék :) itt az én címem is: schusy@tvnetwork.hu

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Szössz, köszi! :D Hát igen, erre számítok a nővérektől (bár a múltkori ctg-n, amikor nem találták B baba szívhangját, még a kórházi bentfekvésem alatt halál bunkó nővérke is tök kedves volt..és megismert :D remény mindig van...)

Zsuzsa, én is ki akartam egészíteni a magzatvizes témát, de megelőztél :D (Pláne, hogy anno nekem fél 2-kor folyt el szinte az összes, de csak reggel 6-kor indultam el a kórházba taxival, és semmi gond nem volt...mert a babó feje lezárta...ez azért fontos!)

Kép
babyteve2
 
 


Szerencsére nyugis délutánunk van ... Alíz most éppen 3 órája alszik!!!!! (mondjuk szopizott 30-40 grammot úgy 10 perc alatt .. ezt a kis cici-vámpírt :D)
Elküldtem a meghívókat ..
Remélem nem macera nektek, hogy így lodom meg .. de legalább vhogy közzéteszem :)

Timi - Mennek nektek holnapra a drukkok!

Pumpóka - Remélem már nem sokáig egyben :) A hormonok működnek, ha jól látom :D :lol:

Zsuzsa - Apás fotók - legjobbak!!! :) Én is imádom őket :)

Nono - Ezek szerint te is finishben :Ö ODa is megy a drukk!!!

Visszaolvasni nincs időm .. táblát viszont láttam.
Minden újdonsült Anyucinak gratulálok!!!

Babafotókat!!!

Kép
szösszenet
 
 


Celesztina: A Calcium Sandoz nekem sem jött be (kihánytam egyszerűen), a doki CalciviD-et írt fel nekem, és mióta szedem alig görcsöl egy picikét a lábam (első héten 2x1-et szedtem, azután 1x1-et).

Pumpóka, Zsuzsófi: Drukkolok nektek, bár én sem siettetném a babámat és egyetértek Nonoval, de ti tudjátok, hogy érzitek magatokat.

Emi: Sajnálom, hogy ilyen anyósod. Félek, hogy az enyém is hasonlóan fog viselkedni, és majd itt fog trónolni nálunk és osztja a jótanácsokat. Az első két hétben igazából senkit sem látok szívesen, és ezt a rokonoknak-ismerősöknek meg kellene érteniük és min. megkérdezni az anyát, hogy mikor jöhetnek babanézőbe!!!

Szösszenet: Bájos babaképek, tényleg olyan megható látni az apukájával! Ha elküldöm priviben az emilcímem, küldessz meghívót nekem is (bár én még csak kb. 2 hónapja írogatok be ide)? Nagyon érdekelne a te szüléstörténeted is!!!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


zsuzsófi! Most néztem utána és azt írták h ha nagyon sok víz jön ki akkor nincs beilleszkedve a baba feje és akkor azonnal vágja magát hanyatt a kismama mert tényleg előre eshet a zsinór. Ha nagyon kevés víz távozik akkor az van amit te is írtál és csak a fej által a többitől aránylag elzárt víz távozik és nem eshet elvileg előre a zsinór.
És akkor most jönne a kismama sok hülye kérdése! Honnan tudom h mi a sok és mi a kevés víz? És ha se nem sok se nem kevés hanem olyan közepes mennyiségű a víz? Akkor dőljek hanyatt biztos ami biztos? és ha kevés víz jött ki akkor mennyire biztos h nem esik előre a zsinór.....de nem sokkolom itt a topikot a millió kérdésemmel ami kapásból felmerült!......
Vendég
 


[quote="bolygó"]
írta:
bolygóSzösszenet: Bájos babaképek, tényleg olyan megható látni az apukájával! Ha elküldöm priviben az emilcímem, küldessz meghívót nekem is (bár én még csak kb. 2 hónapja írogatok be ide)? Nagyon érdekelne a te szüléstörténeted is!!!

Köszi :)
Persze, küdd csak!

(ébredezünk!)

Kép
szösszenet
 
 


szösszenet! Nekem még korai a drukk! Én csak holnap töltöm a 36. hetet! Nem akarom kilakoltatni csak szenvedek a sok fájástól! De mint említettem sz.tem csak anyája idegein játszik h minden több órás jóslófájásnál feltehessem a kérdést: akkor most ez az???? Aztán úgy vagyok vele ha ez az az jobban fog fájni, ha meg nem megint elmúlik 2-3 óra múlva, ed addig lelkesen figyelem az órát h hátha mégis ez az ami......aztán a végén nem is tudom h megkönnyebbülve e vagy inkább csalódottan veszem tudomásul: nem ez még nem az... :)
Vendég
 


épp tegnap délben volt egy kb 2-órás óra figyelős műsorom mivel eléggé fájt és 5 percenként jött a fájás teljesen rendszeresen.....de aztán úgy voltam vele h sem a magzatvíz sem a nyákdugó nem távozott...biztos csak jósló...így is lett....2 óra múlva abba maradt és csak a sima 2olyan mintha kővel lenne tele" érzésem maradt meg és a baba is aktívkodott.
Mivel már volt 3 téves riasztásom és beloholtam a dokimhoz hogy na na na na???????Ez az???? És semmi, ezután úgy gondolom h azt tuti észreveszem ha szülök és nem rohangászok...

Bár a családot felbolygattam az tuti! :D Aztán mindenki tök csalódott lett.....
Vendég
 


Nono, hát jó kérdés :) Nekem mindkétszer repesztve volt a burok, ergo feküdtem benn a klinikán :)

De sztem mindenképp jobb olyankor lefeküdni. A baba feje előtt 1-2 dl-nél több víz tuti nincs! De érdemes rákérdezned vizsgálatkor hogy be van-e illeszkedve.

(egyébként jó vagyok hogy fejből ugyanazt mondtam, amit utána olvastál :))

Nekem tuti az lesz hogy ha nincs beilleszkedve, akkor kihívom a mentőket, és megkérem a mentőst, ugyan nézze már meg, mi van odalen(bent) mert nem szeretném cipeltetni magam velük :)

De sokkal jobban szeretnék 5 perces fájásokkal, álló burokkal bemenni a saját lábamon a kórházba... de hát ez nem kívánságműsor :)

Szöszke, elolvastam, jót bőgtem, köszi szépen hogy megosztottad :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Szösszenet: Köszike, elküldtem a privit! :)

Nono: Sajnálom, hogy már most fájásaid vannak és kétségek közepette örlődsz. Nekem ismeretlen még az a fájdalom, sőt a keményedés is. Szép, hogy ennek ellenére még nem akarod kilakoltatni (a saját érdekében) a kislegényt, pedig nem lehet könnyű.

Jó ezeket tudni a magzatvíz-témával kapcsolatban. Nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen veszélyes tud lenni! A köldökzsinór csavarodásától így is félek!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Na, sikerült ismét kibőgni magam Szössz történetén is.... ma már többet ne irjatok anyucik, holnapra is maradjon zokognivaló!!!! :oops:

Nono, ezzel a magzatviz-témával valahogy hasonlóan érzem magam, nem tudom, mi a sok, mi a kevés.... :roll: mivel nekemis repesztették mindkettőnél a burkot. Abból meg csak annyi maradt meg, hogy a szülésznő lepedőt cserélt alattam, meg hogy hirtelen valami baromi kellemes meleg lötyi távozott belőlem és hihetetlen jó érzés volt, mintha megkönnyebbültem volna... (csak ami utána jött fájás, az már minden volt, csak megkönnyebbülés nem...)
Úgyhogy ha esetleg elfolyna a vizünk, nem tudnám, mennyinek kell lenni... hiába nem első gyerek... :roll: viszont azzal énis úgy vagyok és voltam is, hogy ha a viz megy el, akkor mentő!!!! Ha fájások, akkor esélyesebb a taxi, persze minden a helyzettől és az időponttól függ...
De ezekkel a jóslókkal már énis úgy vagyok, néha annyira fáj, hogy nem tudom, ez már az, vagy sem??? Aztán számolom, várok, és múlik.... ezért jobban szeretném, ha a vizünk menne el, mert az tuti szülésbeindulás... onnan már nincsen visszaút!!!! :wink:
Én sem szeretnék még egyszer potyára futni a szülőszobára, hogy 5 perceseim vannak órák óta, aztán ctg és vizsgálat után mosolyogva közlik, akár haza is mehetek... :(
Vendég
 


bolygó! nem a fájásokkal van a legnagyobb problémán hanem h ezalatt is el kell látnom Szo-t v ha épp a játszótéren vagyunk is rohangásznom kell utána. De szerencsére csak egy hete tart ez az állapot. Még hősiesen tűröm...mimás tehetnék. Akkor sem akarnám kilakoltatni ha 40 hetes lennék, mert szerintem általában a babák tudják mikor van itt az idő. Bár doki szerint idősebb a terhesség és a 34. hét után már gond nem nagyon lehet....kitartok és remélem azért április végén jön csak ki....addig maradjon csak bennt...doki szerint a baba nagyon jól érzi magát én meg hogy nem?....háát az az én gondom!
Vendég
 


Szösszenet!
Köszi, hogy megosztottad velünk a szüléstörténeted. Nagyon megható! :cry: :)
Nem volt könnyű az elején, de nagyon ügyes voltál! :D
Örülök, hogy ma már csak boldog perceket kell átélned a gyönyörű kislányod mellett! :D
Már írtam... de annyira édes Alíz a kis sapkás képen! :D Az a kedvencem. Olyan, mintha már fél éves lenne, olyan értelmesen néz és mintha mosolyogna is. :D

Tim!
Sajnálom a rossz perceket, órákat. Jó, hogy már jobban vagy! Nemsokára babázol te is. Kitartást!

Ezt a magzatvizes dolgot eddig én sem tudtam. :roll:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Sziasztok,
Sajnálom, hogy még nem tudok több életjelet adni magamról, illetve nem tudtam visszaolvasni még mindig, de a képekért átpörgettem az oldalakat.

Gratulálok minden kisbabához, remélem mindenkinek legalább akkora az öröme, mint a mi családunknak.
Nagyon édes a kisbaba, örömködünk, sőt bevallom, sokszor könnyezzünk is a boldogságtól az apukájával.

Az adatokat nézne a mi babánk súlyra nagyon kicsi, remélem, hogy már nem fogy, hanem erősödni fog. (Most irigylem azokat, akiknek van mérlegük.)

Sajnos nem nagyon megy neki a böfizés, így elhúzodnak az ébrenlétei, de az első éjszakája itthon nagyon istenes volt. Jól viselkedett. Azt hiszem nálunk az este 6 és 10 között időszak a "síránkozós".

Fogok bővebben is írni, de a mai napon itt voltak a szüleim. (Rengeteg kaját hoztak :lol: :lol: :lol: .) Nagyon boldogok ők is, aranyosak voltak.

Szöszke,
Örülök, hogy személyesen is megismertelek, jó volt 1 "ismerőst" látni bent, bár sokat nem tudtunk beszélgetni. De biztos, hogy még találkozunk. Aliz baba élőben is csuda jó fej és helyes, mint a szülei. Dobsz nekem is 1 meghívót? E-mailem szerintem tudod.
Ja, Neked ennyi időd van netezni, írni? Ezek szerint Aliz tényleg olyan nyugis, mint ahogy a csecsemőosztályon sokszor meglesve láttam.

Kiscicával nem találkoztam, pedig ő is bent volt.

Hú, megyek, tudjátok 6 óra utáni síránkozás...

1Bambi

Bocs az önzésért, hogy csak rólunk írtam, de kérek egy kis időt Tőletek.

Kép
1bambi
 
 


pumpóka! nekem Szo-nál 3 héttel szülés előtt jöttek ezek a téves riadók és fájások, barátnőm szintén így volt vele, úhogy úgy gondolom most is kb 3 hétig fog tartani....nekem kb 1 hete van szval 2 hetem még ennek alapján tuti van és akkor leszek 38 hetes+ ha hozzáadom h doki szerint 2 héttel idősebb a kölök akkor végülis kihúztam 40 hétig. Aztán majd meglátjuk...de nem könnyű...egyre kimerültebb vagyok és Szo-t ellátni sem kismiska.....
Vendég
 


Képek készültek, de még a gépben van mind. Majd pár napon belül rakok fel.
Most még a cégem felé kell egy csomó mindent (elszámolások, jelentések, stb.) leadnom. Mindenfélét, amit a szülés helyett terveztem 2-ára.Király!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
1bambi
 
 


bambi! dejó hogy itt vagy!!!! dehogy önzés h csak magadról írsz! mi szülésre sorban állók szerintem lelkesen olvassuk a babások írásait! és nem utolsó sorban irigykedünk, hogy miis mi is mi is!! :D
Vendég
 


Bambi, Mezsó,
nagyon örülök, hogy jelentkeztetek!!!!

Bambi,
fényképet kérünk minél hamarabb!!

Mezsó,
hú, milyen nagy már a babád!! Gratulálok, nagyon szépen fejlődik! Szoírtok, hogy a veséje is rendbe jöjjön!

Szöszke,
küldök privit. Engem is érdekel a szüléstörténeted :wink:

Aztán, majd jelentkezem az enyémmel is ternészetesen :roll:

Kép
emi29
 
 


Hát CSajok .. nálunk idill van .. Alíz szopizott, és mosz ismét alszik :D
Anyu szerint az elején ezt csinálják .. esznek, alszanak :lol: :lol:
Csak ha fáj a pocijuk, akkor sírnak .. ezek szerint nem hasfájós ..
Tegnap este mondjuk hisztizett órákig .. ki tudja mi vár ránk éjjel :)
De most élvezzük a nyugit...
Apuci gitározik, én netezem, eszem és gyönyörködöm a lányomban ... olyannyira, hogy le is fotóztam :)

Íme:

"Itt még Apa mellkasán szopi után, hátha büfizek .. de nem .. bealudtam hamar :D"

Kép

"Ideiglenes kuckómban (hordozható kiságy, ami Anyuci mellé van felállítva, hogy szemmel tartson)"

Kép

"Álmomban mosolygok .. elégedett 4 napos baba vagyok"

Kép

Kép
szösszenet
 
 


Bambi!
Örülök, jogy jelentkeztél! És hogy jól vagytok! :D Nehogy azon aggódj, hogy mindenkinek reagálj. Mi örülünk, ha az anyukák már tudnak magukról írni pár sort. Hiszen most minden percben feladatuk van. :wink:
Nagyon várom a képeket! :D
További jó babázást!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Mezsó: hú, köszi a sztorid, nagyon érdekes, mármint szívesen olvastam!
A magzatvíz-elfolyás és kötelező mentőhívás ugyan picit megijesztett, mert én másik városban szülnék, mint ahol lakom és így nem hiszem, hogy oda vinnének, de kocsival/taxival 15-20 perc az úűt, szerintem gyorsabb is, mintha a mentőre várnék...
Drukkolok, hogy a vesetágulat mielőbb rendbe jöjjön és elkerüljétek a műtétet!!! És ügyes vagy nagyon, hogy annyi órán át bírtad a fájásokat, tudom, hogy nem lehetett könnyű.


Bolygó: köszönöm a kalcium-infot, ezt a CalciVidet csak receptre lehet kapni?

Szösszenet: küldtem pü-t -de látom, már írtál is, mindjárt olvasom :D

Kép Kép
celesztina
 
 


Emi!
Várom a te történeted is. És bármennyi kép is jöhet mellé Liliről. :wink: :D

Szösszenet!
Tündéri ez a kislány! :D És ezek szerint már tud mosolyogni, akkor nem csak úgy tűnik, hogy mosolyog a sapis képen. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Gumimaci,

tessék :)

Az első percek:
Kép

Ekkora a lábam :)
Kép

Az első fürdetés:
Kép

Fürcsi után:
Kép

Kép
emi29
 
 


Szöszke,

Az a mosolygós kép nagyon komoly! Meg kell zabálni olyan édes a kislányod :)

Kép
emi29
 
 


Szössz, merénylet ilyen képeket feltenni a bébiről... :lol: annyira édes!!! :cry: (persze tegyél csak sokat, meg mindenki....) :wink:

Bambi! tőled is várjuk a képeket... :) az meg, hogy nem tudsz visszaolvasni és nem reagálsz, szerintem egy teljesen érthető dolog!! senki nem is fogja elvárni tőled, sem a friss hazatért anyuciktól (de még a régebbiektől sem, tudjuk jópáran, egy újszülött mellett sokszor pisilni nincs idő, ha mégis, akkor a gyönyörködésükben "ütjük el"!!!) :wink:

Nono... nekem ez azért új, mert Atisnál egyáltalán nem voltak jóslóim, Barnusnál pedig egypár az utsó kéthétben, de nem ilyen órákig tartó görcsök, ráadásul rendszeresek... úgyhogy én nemtudom, mennyi van még hátra...
Vendég
 


Emi!
Gyönyörű a kislányod! :D Olyan kis formás! :D És azok a pici kis talpak... :D
Úgy látszik élvezi a fürdést. Te fürösztöd?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Szösszenet: Köszi, hogy megosztottad a szüléstörténetedet! Nagyon megható volt, el is bőgtem magam rajta! Jó kis nyugis baba lehet Alíz, látszik, milyen elégedett.

Celesztina: Nem csak receptre lehet kapni! És nem csak Ca, hanem D-vitamin is van benne (ami segíti a Ca felszívódását).

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Emi az újabb merénylő.... :lol: Lili is nagyon édes!!! Jajj én de irigy vagyok!!!!

Viszont most kibuktam és bocsánat előre is a kiborulásért, de ez most fejbevágott....
Anyámmal beszéltem az előbb telcsin... erre mondja, hogy akkor ha vmi történik, akkor már jön Öcsém barátnője (Andi) velem a szülőszobára (most gyógyult meg teljesen,mütéte volt,eddig azért nem tudott volna) és neki nem kell készenállnia... ezt nem igazán értettem először, mert alap úgy volt megbeszélve, hogy Zoli és Andi lesz bent velem, Anyu pedig a gyerekekkel, ha úgy jön ki.... erre most anyám, hogy akkor Zoli itthonmarad és Andi simán készenlétben van... hát lányok én azt hittem elbőgöm magam... gyorsan elhadartam, hogy Zoli lesz az, aki biztos velem lesz és ha ő (anyu) nem vállalja a gyerekeket, akkor megkérem Andit (akinek már emlitettem nemrég és sokkalta megértőbbnek bizonyult, mint a saját anyám, hogy a férjemet akarom magam mellett tudni)....
És miután elmagyaráztam muternak, hogy nagyon elbeszélt mellettem, vagyis abszolút nem odafigyelt, amit mondtam neki... hebegve közölte, hogy hát ő nem tud készenlétben lenni még ki tudja meddig, mert dolgozik és fáradt, ha nem alszik, stb.... no de ki mondta neki mégis, hogy ne aludjon??? Akkor én se aludjak meg Zoli sem vagy mi van ezzel??? Nyugiban pihenjen meg élje a mindennapjait, aztán ha hivom, akkor megmondja, tud-e jönni vagy sem..... komolyan, biztos, hogy nagyon érzékeny vagyok, de ez most annyira rosszulesett, nem is tudom, hogy gondolhatta, hogy pont Zolit fogom kihagyni belőle, akire a legnagyobb szükségem lesz??? És ezen görcsölök mióta, hogy remélem, időben hazaér, vagy be a kórházba, ha elindul a kicsilány... és erről annyit beszéltünk már anyámmal... erre meg most ilyeneket ad elő nekem... háát, most komoly, azon gondolkodom, hogy valahogyan megoldom (anyósommal vagy mittoménkivel) a gyerekek elhelyezését addig és fel sem fogom hivni, csak ha megszületik a pici.... nem kell a segitsége, nem kell, hogy utána azt hallgassam, hogy ő milyen fáradt.... nem mellesleg, igazából ha én nem viszem hozzájuk a fiúkat, akkor nem látja őket, csak ha mennek arra a retkes telekre, de akkoris csak azért, mert útbaesünk kifelé menet... jaaaa és nekik van kocsijuk... no comment...
Na, bocsánat az OFF-ért, de most ez nagyon szivenütött, hogy még ezzel is kezdhetek foglalkozni, kire mikor tudom hagyni őket, amikor ebből a szempontból töknyugi voltam... :cry:
Vendég
 


Pumpóka!
Sajnálom... :( . Azt hittem eddig, hogy anyukádra teljes mértékben számíthatsz. Még jó, hogy van más lehetőséged is. Azt megértem, hogy a párodat ott akarod tudni magad mellett.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Sziasztok!

A hétvégére elutaztunk, úgyhogy még olvasi is esélytelen voltam, hát jól le is maradtam. :)

Visszalapozgattam, álomszép kisbabákat láttam, mindenkinek sok szeretettel gratulálok!
A szüléstörténeteket is nagyon jó volt olvasgatni, közsönjük, hogy megosztottátok velünk!

A finiselőknek kitartást, a babázóknak boldog pillanatokat, a hozzám hasonlóan várakozóknak pedig minden jót. :lol: Nekem továbbra is borzasztóan gyorsan repül az idő :( , amit nagyon bánok, mert imádok pocis lenni!

Szép estét!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Sziasztok lanyok!

Bocsi, hogy nem reagalok meg senkinek, de el vagyok havazva nagyon.

Katalin, rendkivul jo mostanaban.

Eszik, alszik, kakil.

Ejjel egytol reggel 8-ig aludt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Van egy par uj kepem.

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég
 


Magika!
Nagyon jók a képek! És olyan aranyos az utolsó kép! A pici lány és a nagyfiú... :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Nono: Egy gyerekkel nem csodálom, hogy még nehezebb, pihizni is alig tudsz. Remélem, kivárja azt a 38-40. hetet.

Emi: Annyira édes Lili! Nagyon szép kicsilány!

Bambi: Örülök, hogy jelentkeztél, légyszi képeket, szüléstörténetet, ha ráérsz!!! :)

Pumpóka: Sajnálom, hogy pont anyukád így áll a dolgokhoz! Nekem is önzőnek tűnik a viselkedése.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Magika: Nagyon aranyos képek! Mi is van a body-jukra felírva pontosan? Addig el tudtam olvasni, hogy "Tesóm eladó".

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Bolygó!
Én is sokáig néztem, talán ez:
Tesóm eladó
Bármilyen ajánlatot elfogadok. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


bármilyen ajánlatot elfogadok :) Ha jól láttam....

LÁnyok, teljesen kivagyok :( Szegény hugomnak holnap reggel les za felvételije, és nem tudjuk hogyan jut el :( Ugye se vonat, se bkv, és tőlünk 12 km a suli :( Most komolyan szegénynek hajnali 6-kor el kell indulnia, és végiggyalogolni a városon????

Persze a suliban se lehet senkit elérni, hogy tényleg így megtartják a felvételit, mikor rengeteg a vidéki?

És persze ilyenkore nincs senki aki segíteni tudna :(

Jah és a páromnak is csak du lesz fizuja emiatt, az meg hgoy mit eszünk estig????

Jah és nekem is mennem kellett volna a strepto eredményéért, hogy meglegyen még szülés előtt :(
De mondjuk ez a legkevésbé fontos, valszeg megtudom telón is...

áááá kivagyok.... miért is nincs autónk :(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


ma már 2x vagy 3x enyém a laptető.... lehet sokat ülök itt???

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


[quote="zsuzsófi"]m írta:zsuzsófia már 2x vagy 3x enyém a laptető.... lehet sokat ülök itt???

Zsu


Aranyos vagy! :lol:

Gumimaci, Zsuzsófi: Ha már ketten ugyanazt látjátok, biztos az! Tök édi és vicces! :lol:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Na, jó éjszakát mindenkinek, főleg a kisbabáknak! Meg persze a sok anyukának-anyukajelöltnek! :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?