Emi az újabb merénylő....
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Lili is nagyon édes!!! Jajj én de irigy vagyok!!!!
Viszont most kibuktam és bocsánat előre is a kiborulásért, de ez most fejbevágott....
Anyámmal beszéltem az előbb telcsin... erre mondja, hogy akkor ha vmi történik, akkor már jön Öcsém barátnője (Andi) velem a szülőszobára (most gyógyult meg teljesen,mütéte volt,eddig azért nem tudott volna) és neki nem kell készenállnia... ezt nem igazán értettem először, mert alap úgy volt megbeszélve, hogy Zoli és Andi lesz bent velem, Anyu pedig a gyerekekkel, ha úgy jön ki.... erre most anyám, hogy akkor Zoli itthonmarad és Andi simán készenlétben van... hát lányok én azt hittem elbőgöm magam... gyorsan elhadartam, hogy Zoli lesz az, aki biztos velem lesz és ha ő (anyu) nem vállalja a gyerekeket, akkor megkérem Andit (akinek már emlitettem nemrég és sokkalta megértőbbnek bizonyult, mint a saját anyám, hogy a férjemet akarom magam mellett tudni)....
És miután elmagyaráztam muternak, hogy nagyon elbeszélt mellettem, vagyis abszolút nem odafigyelt, amit mondtam neki... hebegve közölte, hogy hát ő nem tud készenlétben lenni még ki tudja meddig, mert dolgozik és fáradt, ha nem alszik, stb.... no de ki mondta neki mégis, hogy ne aludjon??? Akkor én se aludjak meg Zoli sem vagy mi van ezzel??? Nyugiban pihenjen meg élje a mindennapjait, aztán ha hivom, akkor megmondja, tud-e jönni vagy sem..... komolyan, biztos, hogy nagyon érzékeny vagyok, de ez most annyira rosszulesett, nem is tudom, hogy gondolhatta, hogy pont Zolit fogom kihagyni belőle, akire a legnagyobb szükségem lesz??? És ezen görcsölök mióta, hogy remélem, időben hazaér, vagy be a kórházba, ha elindul a kicsilány... és erről annyit beszéltünk már anyámmal... erre meg most ilyeneket ad elő nekem... háát, most komoly, azon gondolkodom, hogy valahogyan megoldom (anyósommal vagy mittoménkivel) a gyerekek elhelyezését addig és fel sem fogom hivni, csak ha megszületik a pici.... nem kell a segitsége, nem kell, hogy utána azt hallgassam, hogy ő milyen fáradt.... nem mellesleg, igazából ha én nem viszem hozzájuk a fiúkat, akkor nem látja őket, csak ha mennek arra a retkes telekre, de akkoris csak azért, mert útbaesünk kifelé menet... jaaaa és nekik van kocsijuk... no comment...
Na, bocsánat az OFF-ért, de most ez nagyon szivenütött, hogy még ezzel is kezdhetek foglalkozni, kire mikor tudom hagyni őket, amikor ebből a szempontból töknyugi voltam...
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)