Sziasztok!!!!
Hát a fibernet hosszú sztori...röviden annyi, hogy én rendesen fizetem a számlákat, de állandóan tartozással jött a kövi számla, és már 150 ezerrel tartoztunk állítólag, bementünk bankbizonylattal, panaszt tettünk, de leszartak...majd behajtótól is jött levél...most lemondtuk, egy szép hosszú levéllel, amin én finomítottam, mert párom elég durván írt...a lényeg az volt, hogy az ügyfelekkel nem törődnek, és mit gondolnak ők az egyetlen szolgáltatók a piacon
Móni, édi Ricsi, és az a járgány tényleg nagyon vagány
Azt akartam kérdezni, hogy ti már használtok naptejet a babáknak, mert én pl már hétfőn leégtem, abszolút látszott a dekoltázsom
De én még erre nem gondoltam.
Képzeljétek, ma Szilárd szülinapi zsúrra megy
nemsokára diszkóba...
Szóval tényleg nagyon megy az idő...
Niki, nagyon ügyes Nonó, tényleg nemsokára futhatsz utána
A darabos kaját meg ne erőltesd szerintem se, mert nehogy elmenjen a kedve az evéstől...
Csilla, most már tudod mi lesz a kórházasdival? Tényleg csak úgy lehet szerintem is, hogy mindkettőt egyszerre viszed, kire tudnál hagyni pár hónapos babát, ezt biztos megértik, vagy nem?
Vince most 5kor kelt, szopi, és aztán visszaaludt, és még nem ébredt fel, jó mi?
Megyek , mert Szilárd nyaggat, hogy olvassak neki mesét...szép napot mindenkinek