Új privát üzeneted érkezett!

Moni

RICSINEK BOLDOG NÉVNAPOT

MONI sajnálom a mamát
anha

momcsi-nagyon szépen köszönöm.telik az idő.Mégcsak most vártam,h.megszülessen.Annyira kiváncsi voltam,h.kire fog hasonlitani. :wink: Mikor előszőr megláttam,hááát,sosem felejtem azt a pillanatot.Olyan jó érzés volt a kezemben tartani,habár nagyon féltem,hisz olyan kis törékeny volt. :lol:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timi

hát igen Ezek a pillanatok és hogy erepül az idö
anha

Timci!

Boldog hófordulót Atticynek!!! :) Tényleg nagyon megy az idő... :shock: Nemrég még én is cigiztem meg én magam is kölök voltam, és tessék ;)

Tesóka! Nem is tudom, ilyenkor mit lehet mondani... jobbulást, vagy fájdalommentességet mamádnak... Milyen rák? Rendesek vagytok, hogy magatokhoz veszitek.
Azért megpróbáljuk úgy csinálni, hogy tudjatok jönni, szerencsére közel laksz, ha valami van, akkor haza tudsz menni...

Milyen idő van kint és milyen lesz? :)

Ja, Timci! Nagyon ügyes a fiacskád!!! Nemsokára rohanhatsz utána :)

Karcsika mára sem felejtette el a MÁMÁMÁ-t és mikor reggel egy kicsit hasra tettem, akkor féloldalra már felhúzza a fenekét maga alá és tolat ;)

Merre vagytok? :D

Kép
Kép
encu

A babanetes óra nem állt még át ;)

Kép
Kép
encu

Zsuzsa!

Köszi, a Ricsi nevében is :wink: :D

Tesóka!

Édes lehet Karcsika ahogy mámázik :lol: :lol:

Na megint kitört a pánik, megyünk tízóraizni így 11 felé :roll: :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Encu mikre nem figyelsz nekem fel se tünt
anha

Ez a babanetes óra elég gáz, hol így hol úgy jár :? :lol:

Tesóka, rendes vagy :wink: :D Amúgy nem áll meg az életünk ha ide jön, hisz sétálni csavizni ugyanúgy kell a Ricsivel, nem zárhatom be a szobába meg nem is akarom, tehát valószínű a talira is elmegyünk csak rövidítünk egy kicsit. De fogalmam sincs hogy oldom meg a szitut, hisz nekem első a gyerek, az ő igényei.. :roll:
Állandóan változik a szuti, az előbb beszéltem vele és most pl nem is akar ideköltözni mert jobban érzi magát, majd később. Amúgy hasnyálmirigy daganata van nyár óta áttétekkel, abbahagyta a kemót pár hete és most várjuk hogy mi lesz. De tök fura hogy egyáltalán nem visel meg, eddig még egy halál eset sem viselt meg. TErmészetesnek tartom, megszületünk és meghalunk, közte meg éljük az életünket. Ez van. Lehet érzéketlen tuskó vagyok :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa!

Zoénak jobbulást! Érdekes ez a bölcsi-ovi betegséges dolog. Már tök sokszor hallottam, hogy hazaküldik a náthás gyereket, bezzeg a teli tüdőből köhögőt meg beveszik, vagy hasonlók :roll: Ki érti :roll:

Gabó!

Ma úgy tűnik szebb az idő. Remélem Flórának is jobb a napja és tudtok csavizni egyett. :wink:

Niki!

Mi is a hippes kekszett ettük :P Édes lehet Nonó ahogy eteti a kutyusotokat :lol:

Szerintem már nyugodtan el lehet kezdeni a lisztes dolgokat, szépen lassan. :roll:

Az idő engem is érdekel :wink: , szépnek tűnik bentről :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Tali legyen hétfőn, vagy kedden valamikor. A csütörtököt azért nem írom, mert ugye az Gabónak nem jó!
A jövőhét kedd nekem nem jó, mert megyek körmöshöz 3-ra. :lol:

Timci!
Akkor megnyugodtam, hogy még ti sem esztek darabosat! Azt hittem le vagyok maradva, mivel a bébikaják szerint már 8 hósan azt kellenne ennie a babának. :?

Móni!
Ricsike már teljesen meggyógyult?
Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánunk Ricsibabának!!!!!!!!!! :D :D

Kép
niki+baba

Niki!

Sztem tök hülyeség, hogy előírják úgymond, hogy mikor mit kellene egyen a baba... Majd ő eldöni szép lassan, nem ? :) Nekem a sógornőm van kiakadva, hogy nem adunk Karcsikának tejen kívül mást.... :lol: :lol:

Tesóka! BOLDOG NÉVNAPOT RICSIKÉNEK!!!!!! :D
Miket kap? :)

Kép
Kép
encu

Aztabetyárosmindenségitneki!!! Miért van lemaradva két nappal az egyik vonalzóm???? :lol: Még ha egy órával lenne.... :lol: :lol: Na mindegy ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Csak kutyafuttában, mert Marci egész nap lóg rajtam, mint kismajom a fán! (most kivételesen alszik, csak el ne kiabáljam)

Niki
Nonónak utólag is Boldog hófordulót!

Timci
Atticynek Boldog Hófordulót!

Móni
Nagyon Boldog Névnapot Ricsi babának!
A mamádat sajnálom :(

Encu
Édes lehet Karcsika!!! Akkor már most nagydumás!!!
Tali: én szerintem már többször írtam, hogy nekünk a hétfő kivételével minden nap délután kettő után jó ...

Zsuzsa
Húúú, én a játszózást teljesen fél 4 fele lőttem be...
Szóval ha az még jó nektek, akkor 3 óra, fél 4 fele elsétálunk arra...

Na, megyek is!!!

szisszka

Zsuzsa

Küldtem privit!

szisszka

Köszi szépen, aranyosak vagytok! :D Máris tolmácsolom a Ricsinek :wink:
Még nem kapott semmit csak felköszöntöttük, nem tudom mikor kapja meg az ajcsit, lehet a hétvégén, talán akkor meg is tartjuk hivatalosan. :roll: Valahogy elterelődött a buliról a szó, betegség meg most a költöztetés. :roll: Kap egy autót meg egy könyvet. A többit megkapta (tricikli, kukac).

Úgy néz ki hogy igen, itt van a nyakunkon a teljes gyógyulás :D Na de nem akarom elkiabálni, már egyáltalán nem köhög, és az orrát is kétszer szívtam ma, de alig jött valami. Ma kell befejezni az orrcseppet is :D Szegény most az orrmandulájával küzd megint, alig kap levegőt horkol, de legalább már jól van, ez meg pár hét alatt visszahúzódik ahogy a betegségek után szokott neki lenni :D

Na ez a mikor mit egyen a baba, hú de rázós téma. A szoptatás sem kispályás de a kaja :shock: :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, nem lehet hogy elírtad a dátumot amikor csináltad a vonalzót? :roll: :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

CSilla!

Tudom hogy milliónyi dolgod van....de annyira, de annyira kiváncsi vagyok hogy mi van veletek!?!?!
:wink:

Ricsi kifeküdt, úgy horpaszt a sátorban :shock: :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na felkelt :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket. :wink: kedves tőlletek.

Niki-a babakáják sokszor abromságokat irnak.Én pl.nem akkor kezdetm neki banánt adni,ahogy Ők kiirják,hanem sokkal késöb,meg szamócát még mai napig nem adok neki,semmilyen fajtából.Ugyhogy ez a darabos kaja is ojasféle.Babája válogatja.Minden babának más az egyénisége. :wink: Nincs miért aggodj. :wink: Lesz idejük eleget,arra,h.a darabos kaját egyék.

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ricsikének sok boldog névnapot kivánunk!!!! :wink:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

A kérdésre, hogy milyen két kismanóval itthon csak azt tudom válaszolni, hohy izgi! :lol: Az első napokban kicsit problémás terület volt a pocak, de kikoplaltuk, most már minden rendben van! Elfelejtették mondani, hogy a zárón lévő illetve a kórházban adott mennyiség csak vicc! Dávid evett Debrecenbe 80-100 anyatejet és nem volt baja tőle. Hazahoztuk és én elkezdtem etetni 90-100 tápszerrel. Kicsit tele lett a hasa és fájt tőle... :oops: :oops: :oops:

Ma voltam vissza Debrecenbe Dáviddal. Vele minden rendben, majd május 28-án kell menni legközelebb kontollra ha minden rendben lesz addig.
Bálint is ma volt vissza a Péterffy-be. A kedves orvos beutalta a Margit kórházba Fejlõdésneurológiai vizsgálatra. Állítólag egy hétig bent kell maradnia. Dávidnak is mennie kell, de nem volt ott, így nem egyeztetett neki időpontot. A poén az a dologba, hogy állítólag nekem is bent kell maradni arra a hétre. Na: ha én Bálinttal vagyok, ki lesz Dáviddal? Majd ha Dáviddal megyek be egy hétre ki fog Bálinttal maradni? :? :x :? :x :? :x
Ha hallottatok már erről a vizsgálatról, vagy ismertek valakit, aki végigcsinálta légyszi szóljatok! (Őszintén szólva eddig csak rosszat hallottam erről a bentmaradós hétről... :roll: :roll: :roll: :roll: )

Kép Első esténk...
rnecsi

Csilla!!!

Nem vagytok semmik!!! Le a kalappal!!! :D
És a fiúk ééééééééédesek!!!!!! Bizti minden rendben lesz! Ja, és ez a hét bentmaradás annyira semmi lesz ám az eddigi cécók után, meglátod :) Nem viheted magaddal mindkét manókádat? Máshogy hogy oldanád meg? Mondanám, hogy bízd valakire, mert ugye a párod dolgozik... Csak nem tudom, mennyire mernéd másra bízni a csöppségeket.... (Én napközben esetleg be is vállalnám, Viktor meg elvinné délután vagy nemtom... :oops: Próbálok agyalni...)

Mindenesetre ha tudok segíteni, csak szólj!

Mekkorák a fiúk? :)

Kép
Kép
encu

Ja, és Csilla! Kicsit soknak tűnik nekem is a 90-100gramm tápszer... Karcsika most eszik egyszerre annyit és ő 7,5 kiló... De majd kitapasztalod :)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Csilla!

Édesek a fiúk :D
Nekik is boldog hófordulót, így utólag! :wink:

Nem lehetne felhívni a margit kórházat, hogy ilyen esetben mi a teendő? Vagy elvinni másik fiút is ahhoz a dokihoz aki adta a beutalót és ad neki is?vagy még valami eszembe jutott, most nem mentek el és mikor mentek a másik gyerkőccel az új időpontért akkor szépen bejelented, hogy biza kettő kell mert nem tudtad megoldani a másik gyerek felügyeletét.

Van margitkórházas topik, nézz be oda hátha akad valaki aki tud infót mondani erről :wink:

A grammos etetéshez nem értek, csak ml-ben tudom hogy mennyit szopott a Ricsi :oops: De ha túletettem a táppal, akkor kihányta. Úgyhogy szerintem annyira nem volt az sok :roll:

Tesóka!

Jó az új vonalzód! De még mindig máshogy járnak, nem? :roll: 8)

Sokat sírt még Karcsika? Nem fagytál meg, hirtelen úgy elkezdett hűvösödni :?

Nagyon helyes krapek és tud integetni!!!! :shock: :shock: :D :D :D azt hittem betojok, haláli :wink: :D :D :D

Itt voltak délután a rokonok, nem is volt megbeszélve, de tök jó volt :D Majd holnap teszek fel képet, letámadta az uncsitesót a Ricsi az meg csak lesett és eldőlt. Olyan volt mint a neogranormonos reklám :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Nem üvöltött utána érdekes módon ;) És még el is aludt! Pont kit voltak a Barbiék, amikor mentem haza és odagurultunk, és Szilárd örömkiáltásaira sem ébredt fel, csak nyitogatta a szemeit :)

Várjuk a képeket!!

Barbi!

Nagyon ügyi Szilárd és végre megimerhettem a férjedet is ;)

Na, megyek, hátha tudok még aludni :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Ja, a vonalzóm meg simán hülye ezek szerint..... 8)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tesóka!

De sokáig fent voltál :shock:
A telihold zavar téged is? Utálom, ilyenkor alig bírok aludni, általában csak forgolódom :evil:

Tényleg jó álmos lehetett Karcsika :D

Niki!

Kölesgolyó, bióbuláta is nyugodtan adható már Nonónak. Próbáld ki hátha az tetszik neki, nem rossz az íze és az is nyálra jól oldódik és akár harapdálhatja is :wink: A Ricsinek bejön és a finommotorikát is jól fejleszti, lehet vele csipegetni :D

Barbi!

Jó volt a tegnap? :wink: :D :D 8)

Megyek mert a Ricsi csapkodja az ajtókat :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!!!

Tegnap bekötötték a telefont, t-online-unk lett, meg t-home tv, leszámoltuk a fibernetet :lol: Éljen :lol:

Encu, milyen szépen aludt Karcsika a kocsiban...ilyet is rég láttam :wink: Bocsi, de Szilárd elég hangos gyerek, ovodai ártalom...nekem is fáj tőle a fejem estére :oops:
Éjjel miért nem alszol???

Móni, utólag is boldog névnapot Ricsinek!!!!

Timci, Niki, boldog hófordulót a babáknak :D

Mennem kell, mert nemsokára vendégeink jönnek...és iszonyú kupi van :oops:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi-köszönöm szépen!
Csilla-még egy kicsit tartsatok ki aztán vége minden vizsgálatnak,és békében nyugodtan és egészségben fogtok élni.Nagyon ügyesek vagytok!És még tegyél föl képeket a fiukról.Nagyon aranyosak.Hogy tudnak alukálni,h.egymás mellett vannak?Vagy külön ágyuk van? :roll:

Teszek föl pár este készitett képet. :wink:

Kép
Mostmár egyedül is megy.
Kép
He he,már figurázok is közbe
Kép
Megkostolom a kiságyat
Kép
Nem akarok még aludni
Kép
Játszunk még egy kicsit,jó?

Kép
Tévedtem,mégsem...

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Mindenki!

Én akartam volna aludni, csak etettem.... :)

Kép
Kép
encu

Kép összebújva :P

Kép az ufobike

Kép A mama egyetlen kinyílt tulipánját ma reggel lekardozta :lol:

Kép Apa tegnapi meglepetése :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

A sörösdoboz csak játékként funkcionál, nem alkeszek a kölkök :wink: 8)

A mai huncutsága a Ricsinek: lekardozta a tulipánt és megevett egy jácintott :lol: :roll:

Tesóka, akkor értem miért bagolykodsz :wink: azt hittem önszántadból :roll: :wink: :P
És melyik vonalzó a jó? :lol:

Timci, jók a képek! Aranyos Atticy, ügyesen áll :D
A forgóját még nem kezdte el tépni?
Az utcsón igazi keménycsávó Atticy, milyen képet vág :shock: :lol: :lol:

Barbi, leszámoltatok a Fibernettel :lol: Nem voltatok vele megelégedve? :roll: Néha mi is tépjük a hajunkat :twisted:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Csilla jo volt látni még ha csak futtába is

Hát ez a fibernet engem is idegesit

:evil:
anha

Lányok

Mind két fiu nagyon édi

Irigyelek is titeket de már nem sokáig bibi :oops:
anha

Sziasztok!

Ma mondta apa, hogy Nonónak kint van az 5. foga is!!!! :shock: :D
Én észre sem vettem eddig :oops: , pedig nem most jöhetett ki, mert már picit nőtt is. :lol:
És képzeljétek, a mi ágyunk szélére ha lerakunk valami érdekes tárgyat, akkor a másik végéből áttotyog érte! Eddig ezt nem csinálta! :lol:

Csilla!
Tündériek a babócák!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Timci!
Nagyon édes Atticy!!!! :wink:
Miért akarod eladni a járókát? :roll:

Móni!
Ricsike olyan a 2-3 képen, mint egy kis varázsló, ahogy fogja a fadarabot! :wink:
Nagyon klassz a kis ház!!! :wink:
De az első képen a legcukibb!!! :lol:

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Akkorát sétáltunk, hogy csak na! Ki is vagyok nagyon, folyamatosan eszek, mióta hazaértem :D:D:D

Nemtom melyik volnalzóm jó,majd vasárnap kiderül ;)

Nagyon édesek a képek!!!!!

Kép
Kép
encu

momcsi-nagyon édi ricsike.És az a bicaj,hát kiakadok,mit ki nem találnak. :shock: :lol: Szegény mama.Mit szolt,h.volt nincs tulipán? :roll:

Niki-nem marad meg benne,és már kinőtte.Vettünk neki kirakható szines álatkás szivacs szönyeget,ugyhogy azon mászkál.Igy gondoltam eladom a járókát.Miért kérdezed? :roll:

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Niki-Nononak 5 fogaaaaaaaaaaa van? :shock: Hu,nem semmi.Atticy-nak még mindig csak 2. :lol: Picikét látszik,h.nőni fog neki hamarosan a fölső kettő,de nem tudom mikor.Nagyon ügyes.Atticy is már kezdi körbejárni a kiságyát.És ha nem sikerül hirtelen fölállnia,kiabál az erölködéstől,olyan zabálnivaló. :lol:

momcsi-köszönöm szépen.Hát az az utolsó kép,az már lefekvés elödt 3 percel készült.

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!!!!

Hát a fibernet hosszú sztori...röviden annyi, hogy én rendesen fizetem a számlákat, de állandóan tartozással jött a kövi számla, és már 150 ezerrel tartoztunk állítólag, bementünk bankbizonylattal, panaszt tettünk, de leszartak...majd behajtótól is jött levél...most lemondtuk, egy szép hosszú levéllel, amin én finomítottam, mert párom elég durván írt...a lényeg az volt, hogy az ügyfelekkel nem törődnek, és mit gondolnak ők az egyetlen szolgáltatók a piacon :wink: :lol:

Móni, édi Ricsi, és az a járgány tényleg nagyon vagány :D

Azt akartam kérdezni, hogy ti már használtok naptejet a babáknak, mert én pl már hétfőn leégtem, abszolút látszott a dekoltázsom :roll: De én még erre nem gondoltam.
Képzeljétek, ma Szilárd szülinapi zsúrra megy :shock: nemsokára diszkóba... :lol: Szóval tényleg nagyon megy az idő...

Niki, nagyon ügyes Nonó, tényleg nemsokára futhatsz utána :D
A darabos kaját meg ne erőltesd szerintem se, mert nehogy elmenjen a kedve az evéstől...

Csilla, most már tudod mi lesz a kórházasdival? Tényleg csak úgy lehet szerintem is, hogy mindkettőt egyszerre viszed, kire tudnál hagyni pár hónapos babát, ezt biztos megértik, vagy nem?

Vince most 5kor kelt, szopi, és aztán visszaaludt, és még nem ébredt fel, jó mi? :D Megyek , mert Szilárd nyaggat, hogy olvassak neki mesét...szép napot mindenkinek :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Csilla!
Nagy-nagy gratula és szupi, hogy itthon vagytok!
A fiúk tündériek!

Barbi!
Én pár napja bekenem Flóra arcocskáját napvédővel!
Szerintem is erős már a nap!
Fibernet.... Nos igen! :evil:

Niki!
Nonó nagyon ügyi, lassan már tényleg elindul, ha a kiságyban megteszi! :wink:

Móni!
Ricsi milyen édes, hogy bújik!
Szupi az a házikó mi is néztük, szerintem imádni fogja!

Encu!
Jól tetted, hogy akkorát sétáltál.Végig aludta Kiskarcsi?
Jól aludt az éjjel, tudtál aludni?

Képzeljétek!
Flórának az ágyát átalakítottuk kisággyá, kiszedtük a rácsokat!
Most úgy alszik el este, hogy a nyakamat átöleli ,majd lefejtem és kiosonok!
Körbepárnáztuk az ágy körül, mert még össze-vissza gurul, de úgy néz ki jól szuperál!
Tegnap voltam fönt a piactéri fittformában és mindenkinek ajánlom aki jó helyet keres!
Kedvesek, tiszta a hely és megfizethető, mert a battafitben már úgy szóltunk, hogy takarítsanak már föl és jó drága is!!!
Én kangoo-n voltam hát asszem most rendesen izomlázam van, de nagyon jó volt!!!

Kép
gabriel79

Zsuzsa!
Megakartam kérdezni, hogy már nem fáj a pocid ugye?
Jövőhéten mész Uh-ra vagy csak dokihoz?

Kép
gabriel79

Jó reggelt!

Barbi! Nem csodálom, hogy tele volt a hócipőtök... :shock:
Velünk az ELMŰ csinálja ugyanezt, aztán meg kapjuk az értesítőt utalványról, és küldik vissza a pénzt... (jobb esetben)..

Gabó! Mi nem aludtunk jól, fél8tól 2ig aludt Karcsika, aztán beverte a fejét az ágyába, mert annyira elmászkált, akkor átjött hozzám, és 2óránként kelt anyázni... :roll: :lol: Nem vagyok túl kipihent... És ma még vendégek is jönnek, főzünk ezerrel...

Mennék sétálni..de így... ;)

Merre vagytok? :)

Kép
Kép
encu

TEgnap ellenőriztem mindkét vonalzómat....és még mindig ilyen hülyék.... :P

Kép
Kép
encu

LÁtom mindenki szombatokzik ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Timci!
A járókát, csak kíváncsiságból kérdeztem! :wink:
Bizony-bizony, már 5 foga van! :lol: :lol:

Barbi!
Nem erőltetem már a darabos kaját! :wink:
Nagyon Sok Boldog Névnapot Vincének!!!! :D

Gabó!
Nem a kiságyba csinálja, hanem az ülőgarnitúránál mászkál! :wink: De már várom nagyon, hogy totyogjon!!!! :lol:

Mi szerencsére most jól aludtunk! :wink: Az éjszakai tápiról sikerült leszoktatni, teával. Viszont most a teáról kell valahogy, mivel egy éjszaka alatt rengeteg teát megiszik. :? Most megpróbálom másik teát adni, ami nem instant, tehát semmi cukor ne legyen benne, és azt ihatja! :wink:

Encu!
A babafalvás vonalzód a jó nem??? :roll:

Kép
niki+baba

Szia

Gabi jövöhét Csütörtökön megyek este negyed 7-re lesz vizsgálat meg uh

mert ez már a 7 honap lesz

lassan itt a vége .; és itt a nyár is :lol:
anha

Sziasztok!

Barbi
Vincénak utólag is Boldog Névnapot!

Encu
Boldog hófordulót az 5 hónapos nagyfiadnak!!!

Most megyek is főzni, mert délután forma 1 :P

szisszka

REggelt...

Mi megint nagyon szarul aludtunk... :(

Szisz! Boldog hófordulót Marcinak!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Most bezzeg mindkét vonalzóm jó ;) Ki érti....? :roll: :lol:

Kép
Kép
encu

Encu

Köszönjük!

Sajnálom, hogy rosszul aludtatok, mi sem túl jól egyébként!
De gondolom ez az össze-vissza idő, megviseli a babókat! Reggel akkora köd volt, h ki sem láttam az ablakon!!! :shock:

Egyébként Marci tök nyűgös, egész nap "vinnyog", nekem meg mindjárt szétrobban a fejem... a főzésben sem tartok sehol, pedog már mikor neki kezdtem :shock:

szisszka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?