Na ahhoz kepest, hogy ma nem volt itthon Oliver, es nem volt csaladi program, megsem tudtam napkozben jonni...
Delelott itt volt anyosom, ugyhogy amig o jatszott Bercellel, en foztem 2 hetre elore ebedet neki (Bercelnek, nem az anyosnak...
) Amig aludt, en is alukaltam, aztan levittem a jatszoterre meg boltba, aztan hipp-hopp este is lett..
Agi: tenyleg barna vagy, de azert orulok, hogy Hajni is szokenek nezett, igy nem csak en egek...
"Mindig mondom, hogy állni máshol is tud, vízben áztatni magát meg nem. De nem foglalkozik azzal mit tanácsol neki anya. " - ezen szetrohogtem magam...
Szegeny Zita, kar hogy nem tetszik neki a hinta... de szerintem ha par nap mulva ujraprobaljatok, lehet hogy jobban bejon majd...
Hajni: gratula a foltmentes hajnyirashoz, rakj fel kepet az uj serorol!!!!!!!!!!!!!!! Kis edes Hanga, elkepzelem ahogy megadoan sirdogal mikozben nyirjak a buksijat... de az eredmeny biztos tetszett aztan neki!
Nalunk a legutobbi hajnyiras ugye majdnem katasztrofaba fulladt (felenel majdnem abbahagytuk) annyira sirt meg remegett Bercel...
Nem birod a pokokat? Hehhe.
En a kigyoktol vagyok rosszul, de nagyon... szerintem ha hozzam erne egy kigyo, en abban a pillanatban szornyethalnek az undortol, ugyhogy megertelek...
valamelyik nap azon gondolkoztam, hogy tok jo lenne azt megvalositani, hogy a Dodi szeressen minden kis allatot, meg ne feljen toluk, de egyszeruen nem tudom elkepzelni magam, amint nagy lelkendezve ugralok, hogy: "neeeeeezd ott egy kis cuki varangyosbeka! Vagy vmi csuszomaszo... fuuuuuuuuj...
Doo: kar hogy nem lehet ide videokat felrakni, megneznem a lanykat sikongatas kozben!
Eskuvo: majus 16-an lesz a legjobb baratnom eskuvoje, en leszek a tanu!
Tok vicces, mert aznap van Oliver szulinapja, most lesz 30 eves, es ezert en meglepi-bulit akartam neki szervezni. De hat ugye az aznap lenne poen... viszont az eskuvon sok kozos baratunk ott lesz, ugyhogy mondtam Olivernek, hogy tessek, tok nagy bulit szerveztem neked, szavad sem lehet... nagy torta is lesz meg minden... es egy csomo baratjat "meghivtam", senkinek nincs ilyen jo kis "szulinapi" bulija...
masfel ora? hogy felkelj? uuuuuuuutallak!
Na jo, az esti ringatasokert cserebe ennyi jar neked...
Vicuska: Az en szavazatom: VEGYEL TESZTET, VEGYEL TESZTET, VEGYEL TESZTEEEEEEEEEEEEET!