Új privát üzeneted érkezett!

Ági, mostmár újra megnéztelek. Tényleg barna vagy. DE az első képen eléggé szőkének tűnsz és valahogy ez a benyomás maradt meg Rólad. Egyébként én most vörös vagyok. :wink:

Nekünk is volt olyan zoknink, de nagyon beleizzadt a lába még télen is.

Egyébként ne higyjétek, hogy én Életem más körülmények közt nem ette meg volna meg a szöszöket, csak így kínossabb volt. Meg már annyira tudja, hogy nem előttem eszik mert úgysem engedem. :roll:

Vicuska, Téged is megnéztelek, minden kép ismerős volt :lol: . Miért nincs fent Lottiapu? :lol: :wink:
Vendég
 


Bea, azt honnan veszed hogy Alsópáhokot elfogadjuk igazolásnak??? Ott is van internet kávézó :wink:
Egyébként érezzétek szuperjól magatokat!!!
Vendég
 


Csatlakozom a -Vicuska, na hagyj minket kételyek közt- táborhoz. :lol:
Vendég
 

 
 

Ági, Ti mekkorára vágtátok Zita haját? 21 millisre? Mert az Övénk jó a hossza. Én is vettem, holnap forászkodás. Bár lehet türelmetlen leszek és ma megcsinálom, de egyedül vagyok, meg leszek is, és talán jobb lenne kettesben, illetve hármasban.
Vendég
 


Igen, 21 mm-esre vágtuk.

Kép
ági_bp
 
 


hm, kismotorról én azt hallottam h inkább a második év felé közeledve tudják használni - ezért nem gondoltam rá már most. ill végülis gondoltam, de végülis elvetettem. viszont, most h így mobdjátok, lehet h az lesz belőle!! csak hát bébitaxit is kapunk... :roll: nem baj, egyik fent, másik lent!! :wink:

én lehet h eltűnök időnként a kijelzőről, mert szimultán szoktam más dolgokat is csinálni, de ált. többször visszajövök.

Kata, hát ti is elmúltatok 8 hós, 4 hetesek, mégsem vagytok még 9 hónaposak! :shock: :lol: :lol:

sztem annak is megvan a maga szépsége, ha az ember vár és megpróbálja halogatni a tesztelést és inkább akarja "megérezni" h mi van.

enyémnek is kezd nőni a haja lájtosan. ma mondtam apának h lenyírhatnánk. kissé elcsodálkozott az ötletemen. júniusban lesz egy uncsitesói eski, sztem azt azért még megvárhatnánk :roll: , aztán utána birkanyírás. remélem, bejön hajerősítési céllal, mert nekem elég vékonyszálú a hajam és az nem annyira jó. öcsémé bezzeg olyan sűrű, mintha kucsma lenne a fején! jó, már az is túlzás, de vmi kettő közötti megoldás szerencsés lenne. mondjuk olyan, mint apié :wink:

ma elaludt szopi közben!!!! úgy értem, estére. mert napközben előfordultak mostanában is ilyen esetek (pl ma is), de estére asszem utoljára 7 hós korában!! :shock: reggel pedig 6 helyett 7 kor ébredt - sztem azért, mert be volt húzva a sötétítő. erdőre néz a nappalink (és egyben a "szülői háló"), így én ott nem szoktam függönyt húzgálni, mert nem szeretem. de a kísérlet folytatásaképpen ma is behúztam! viszont de. nem aludt semmit. kicsit az a benyomásom h mintha ő is próbálna átállni a napi egy szundira. mármint napközben. általában a két alvás közül az egyik már nagyon rövid szokott lenni, a napokban ezalatt már letenni sem tudtam, ill volt h teljesen ki is maradt a de-i.
Vendég
 


Doo, ha még mindig rossz a a babanetes óra akkor elvileg még a közelben vagy.

Erdő mellett laktok, de jó. Nincs sok pók, meg mindenféle élőlény? Egyszer Siófokon nyaraltunk, a férjem céges üdülőjébe egy erdősebb részen és annyi hatalmas, tenyérnyi méretű pók volt, hogy azt mondtam ide még ingyen se jövök vissza. Pedig nagyon szép környék. Csak úgy jártam hogy bementem a fürdőszobába és magamra reteszeltem,(közös fürdő volt) mikor észrevettem, hogy a retesz fölött ül egy hatalmas példány. Én ordítottam Iminek aki jól megijedt, mi van velem de kintről nem tudott segíteni. Életem egyik legnagyobb traumája volt onnan kiszabadulni. Végül egy lavorral ütöttem el a reteszt és a Drága Férjem kiszabadított. Elég idétlen vagyok tudom, de iszonyú pókfóbiám van. :oops:

Doo, nem lesz könnyű időszak ez az átállás. Ha Hanga kicsit tovább alszik mint 6 óra, -nagyon ritkán- akkor Ő is 1x alszik, de este az utolsó egy óra agyrém. Pedig olyankor hamarabb fürdünk.

Na levágtam a haját, cuki lett. És a lényeg, hogy nem foltos. Igaz, nagyon potyogtak a könnyei, mikor bekapcsoltam, de nem mocorgott, tűrte, csak sírt. Pont az ellenkezőjét csinálta törpekorában. Meg is örökítettük videón, mikor mellétettük a villanyborotvát bekapcsolva abbahagyta a sírást, ha kikapcsoltuk sírt, mi bekapcsoltuk abbahagyta, kikapcs-sír. Ezt játszottuk pár percig. Pontosabban teszteltük, h tényleg azért sír-e mert kikapcsolTuk, de igen. Na jó, de ez rég volt.
Vendég
 


Én is itt vagyok! :D

Kép
ági_bp
 
 


Doo, irigyellek, én úgy szeretem a jó kis lagzikat. Nálunk senki nincs kilátásban hogy 1-2 éven belül házasodna. :?

Viki hátha rendszert csinál a esti szopi-elalvásokból és máskor is tudsz ilyen korán jönni. :lol:
Vendég
 


igen, itt vagyok. :) (az én babanetes órám 2 :!: órát késik!! :evil: )
Vendég
 


Szia Ági! :lol:
Vendég
 


Zita alszik vagy még a lábad alatt randalírozik?
Vendég
 


hajni, örülök, hogy jó lett a haja Hanginak! Ez jópofa lehetett kiskorában :lol: olyan jó lesz visszanézni ezeket a videókat. Mi ma azt videóztuk, ahogy áll í fürdőkádban és sikíííít. Örömében. És ha mondtuk, hogy sikíts, vagy csak annyit, hogy jaj de nagyot sikítottál, s meghhallotta sikít szót, akkor újra sikíííított. És közben fülig ér a szája.
Zita nem félt szerencsére a hajszárítól, kapott valami izgi játékot, és azzal bíbelődött. Viszont! Fél a hintától :shock: :( Kaptunk egy szobahintát, még nincs felfúrva (lehet nem is lesz most már) beletettük és ketten fogtuk a kötelet, s kicsit hintáztattuk. na, ez legelőször bejött Neki, aztán a másodiknál elkezdett remegni :shock: aztán nagyon sírni. Tegnap bementük egy játszótérre, betettük egy kishintába, mi nagy lelkesen, hoyg juj de jó, még nem is ült ilyenben..de újra elkezdett ZOKOGNI! :cry: Úgyhogy nálunk hintapara van.

Kép
ági_bp
 
 


hm, nálunk úgy néz ki h három eski lesz idén, de kettőre legalábbis tuti hivatalosak vagyunk. én egyáltalán nem vagyok táncoslábú, úgyh nekem mindegy a dolog.

nem igazán erdő mellett lakunk, de egy fás részre néz a lakás. nincsenek hivatlan vendégek általában - kivéve darázs "szezonban" :? én nem félek tőlük, de azért most már gyerekkel nem tudom, így annyira nem OK a dolog. nem is emlékszem h tavaly mi volt ezügyben.
Vendég
 


Képzeljétek, ma csak egyszer aludt Zita is :shock: :shock: nem tudtuk du elaltatni. Úgyhogy már fél9kor elaludt.

Kép
ági_bp
 
 


hinta para :? szegény Zita! enyém is úgy el tud keseredni teljesen váratlan helyzetekben.
Vendég
 


Doo, nem akarsz Vikónak egy szobacsúszdát a szülire? Én őssszel ha nem lesz játszóteres időszak, majd lehet hogy veszek. Azon az oldalon amit írtam egész tűrhető áron vannak. A múltkor néztem a Tesz-veszen is ilyeneket de ugyanannyiért volt, mint ott, újonnan.
Vendég
 


jaj, a darazsaktól én paráztam nyáron, nehogy megcsípjék Őt. :? :?

Nálunk is az utsó óra már nagyon nyűgi volt-alig akart enni is. A fürdésnél viszont felpörgött-imádja. Csak az a furi, hogy nem az van már, hogy pincsi-pancsizik a vízben, jó néha azt is, de elsősorban áll kapaszkodik a kapaszkodóban, és úgy hepajkodik. Mindig mondom, hogy állni máshol is tud, vízben áztatni magát meg nem. De nem foglalkozik azzal mit tanácsol neki anya.

Mi valami járgányt tervezünk majd szülinapra.

Kép
ági_bp
 
 


ja alvás: Hajni, én ezt nem tapasztaltam ilyen brutálul h akkor olyan nagyon álmos, meg korábban kell letenni. korábban nem is fektetném le, mert akkor megint az lenne h hajnalban már kukorékol... :?
különben érdekes h az én gyerekemmel MINDEN marha nehéz (evés, alvás, etcetera), KIVÉVE reggeli ébredést! naggggyon előzékenyen megvárja, amíg észhez térek és addig szépen eljátszik :shock: :D felébred, én leteszem az ágyról és félkómázok az ágyon, ő meg nézelődik, karattyol, "olvasgat" - mndig van kézközelben egy halom játéka. a napokban másfél :!: :roll: :oops: :shock: órán keresztül várta h kikászálódjak az ágyból. nemtom, miért, de nagyon nehéz volt összeszednem magam :? :oops:
Vendég
 


Néha olyan váratlan dolgoktól meg tudnak ijedni. Vagyis számunkra váratlan. Én nem gondoltam hogy félni fog a hajnyírótól, mert a hajszárítót simán tűri. Sőt ma már lehaverkodott a porszívóval is. Bekapcsolt állapotban dugdosta bele az ujját és nevetett ahogy beszippantotta. Elállt a lélegzetem is ettől a bátorságtól. :lol: . Biztos Zitának is csak idő kell és ki sem tudod venni a hintából.
Vendég
 


jaj, enyém is áll a kádban és dobál ki ezt-azt én meg mondom h HOPPÁÁÁÁ!! és ő erre akkorákat sikongat h hihetetlen! :shock: :lol:

szobacsúszdát egyelőre nem - legfeljebb karira. de én még inkább a kertünkbe gondoltam ilyesmit.
Vendég
 


Doo, ez jó! Másfél órát ott kómáztál, Vikó meg játszott! :lol: :lol: De drága!
Én a reggeli ébredésben azt imádom, hogy annyira gyönyörűséges a hatalmas kipihent szemeivel. :D Egyébként és is előbb iszom meg a kávémát, mint hogy bármi értelmeset tegyek Vele (értsd: tisztába tétel). :oops:

Most a szülői háló és nappali egy irányba néz, vagy a kettő egy és ugyanaz?

Kép
ági_bp
 
 


ja igen, a hajnyírással kapcsolatban nekem az a félelmem h tutttti bőgni fog tőle, és nem ám csak így h potyog a könnye, hanem gondolom hisztérikusan fogja dobálni magát - úgy meg nehéz lesz hajat nyírni... :? meg különben nincs is hajnyírónk. :roll: :lol:

Hajni, csak az a kérdés h te melyik hónapban születtél, mert évre uakkoriak vagyunk. sztem én vagyok az idősb. Bea nem hinném h te vénebb vagy! :o
Vendég
 


persze, a kettő egy és ugyanaz :lol: kétszobásunk van. és ugye van külön gyerekszoba.
Vendég
 


Elképzelem Hangit, ahogy sír és mégis tűri, hogy Anyája kitudjamitcsinál az Ő fején?? :roll: :cry: :) kis hős. A mindennapok hőstettei, ugye?

Kép
ági_bp
 
 


Reggel másfél óra :shock: . Húúúú, eresszük össze egyszer Őket, tanuljanak egymástól. Mit nem adnék érte, ha lenne csak fél órám. Mondjuk nálam már ott a gond, hogy mindenképp fel kell kellnem h kivegyem az ágyából. aztán Ő is eljátszik, de hol fel akar jönni az ágyba hol le akar menni, szóval folyton ficereg, meg nyafog.
Vendég
 


Ági, kávézás dettó. Ez az első. Hiába nem megy másképp.
Vendég
 


Doo, tényleg Nektek van kertetek. Így én is oda tenném. Na talán egyszer nekünk is lesz...
Vendég
 


Doo, ettől én is féltem, elképzeltem a gyermeket félig lenyírt hajjal, mert majd nem tudjuk tovább csinálni. De simán ment.

De jó nagy a nappali-háló, nem? Emlékszem pocakos képedre (kukkoló koromból :oops: :lol: ) azon kanapé volt látható. Még elfér egy franciágy is a szobában, vagy hogyan oldottátok meg? csak azért mert ha ittmaradunk mégis hosszútávon, lehet hasonló sors vár ránk, nappali-háló tekintetében.

Kép
ági_bp
 
 


na, szia lányok, nekem leragadnak a szemeim :oops: jó éjt!
Vendég
 


ági, majd leírom priviben a lakásunkat. ha elfelejteném, emlékeztess rá! :roll: :wink:
Vendég
 


nekem tanácsos lenne ma hamarabb lefeküdnöm, mert Borsóka lehet korábban kel holnap. :roll: küldjetek el.

Kép
ági_bp
 
 


Doo én júliusi vagyok, oroszlán. És Beát láttam az iwiwen, nem vénebb, de idősebb. Na itt nem írom le mennyivel, de éppen csak egy hajszállal. :lol: Bea, ugye nem baj, hogy leírtam? :roll:
Vendég
 


Látom Doo is távozik. Hajni? Te reggel úgyis első leszel :wink:

Kép
ági_bp
 
 


Jó éjt!

Kép
ági_bp
 
 


Ági, Doo privibe összebeszéltetek, hogy itthagytok mindketten???
Jó éjt!
Vendég
 


jajjjaj, Hajni, dehogy beszéltünk össze, dehogy hagyunk itt!!! :roll:
amint látjátok, én "indultam el" elsőként, oszt még mindig itt vagyok... jaj, ez is annyira jellemző rám... :evil: és ezt már unom is!! :?

na de a lényeg, amiért visszasompolyogtam: ezt írta mailben Timcsi -

"Szia Dóra!
Üdvözlök minden babanetes csajszit és bocsi, de azóta sem tudtam/tudok jelentkezni, így neten keresztül..
Ráadásul elfelejtettem a babanetes jelszavamat így már belépni sem tudok...
Ha lehet add már át mindenkinek az üdvözletem..! Köszi!!!
Amúgy jól vagyunk, Kevinnel és velünk is minden okés..
Remélem mindenkivel minden rendben van...
Puszi nektek!"
Vendég
 


Csak vicc volt nem vagyok ennyire paranoiás.

Tök jó, hogy írt Timcsi. Akkor üzenjük Neki hogy regizzen újra, és JÖJJÖN.
Vendég
 


Na ahhoz kepest, hogy ma nem volt itthon Oliver, es nem volt csaladi program, megsem tudtam napkozben jonni... :oops: Delelott itt volt anyosom, ugyhogy amig o jatszott Bercellel, en foztem 2 hetre elore ebedet neki (Bercelnek, nem az anyosnak... :)) Amig aludt, en is alukaltam, aztan levittem a jatszoterre meg boltba, aztan hipp-hopp este is lett.. :oops:

Agi: tenyleg barna vagy, de azert orulok, hogy Hajni is szokenek nezett, igy nem csak en egek... :shock: :D
"Mindig mondom, hogy állni máshol is tud, vízben áztatni magát meg nem. De nem foglalkozik azzal mit tanácsol neki anya. " - ezen szetrohogtem magam... :)
Szegeny Zita, kar hogy nem tetszik neki a hinta... de szerintem ha par nap mulva ujraprobaljatok, lehet hogy jobban bejon majd... :roll:

Hajni: gratula a foltmentes hajnyirashoz, rakj fel kepet az uj serorol!!!!!!!!!!!!!!! Kis edes Hanga, elkepzelem ahogy megadoan sirdogal mikozben nyirjak a buksijat... de az eredmeny biztos tetszett aztan neki! :) Nalunk a legutobbi hajnyiras ugye majdnem katasztrofaba fulladt (felenel majdnem abbahagytuk) annyira sirt meg remegett Bercel...
Nem birod a pokokat? Hehhe. :) En a kigyoktol vagyok rosszul, de nagyon... szerintem ha hozzam erne egy kigyo, en abban a pillanatban szornyethalnek az undortol, ugyhogy megertelek... :roll:
valamelyik nap azon gondolkoztam, hogy tok jo lenne azt megvalositani, hogy a Dodi szeressen minden kis allatot, meg ne feljen toluk, de egyszeruen nem tudom elkepzelni magam, amint nagy lelkendezve ugralok, hogy: "neeeeeezd ott egy kis cuki varangyosbeka! Vagy vmi csuszomaszo... fuuuuuuuuj... :oops:

Doo: kar hogy nem lehet ide videokat felrakni, megneznem a lanykat sikongatas kozben! :)
Eskuvo: majus 16-an lesz a legjobb baratnom eskuvoje, en leszek a tanu! :) Tok vicces, mert aznap van Oliver szulinapja, most lesz 30 eves, es ezert en meglepi-bulit akartam neki szervezni. De hat ugye az aznap lenne poen... viszont az eskuvon sok kozos baratunk ott lesz, ugyhogy mondtam Olivernek, hogy tessek, tok nagy bulit szerveztem neked, szavad sem lehet... nagy torta is lesz meg minden... es egy csomo baratjat "meghivtam", senkinek nincs ilyen jo kis "szulinapi" bulija... :)
masfel ora? hogy felkelj? uuuuuuuutallak! :roll: Na jo, az esti ringatasokert cserebe ennyi jar neked... :)

Vicuska: Az en szavazatom: VEGYEL TESZTET, VEGYEL TESZTET, VEGYEL TESZTEEEEEEEEEEEEET! :)

zetus8
 
 


Sziasztok!Jó reggelt!Megint az első.

Köszönöm,hogy ennyire izgultok és kiváncsiak vagytok az eredményre?Én is,de nem szeretnék csalódni sem.Na meg most egy kicsit gondolkozom....Ha igen már idén decemberben szülök.. :shock: még egy kissé meredek.Nem azért mert nem szeretném,csak furi :roll:

Szeretnék képeket is látni!Hanga kishajáról!Zita és Vikó fürdős kacagásairól!

Az én lányom azokat a játékokat nem szereti amibe-rá kell ülni!Hintát kivéve azt szereti nagyon.de a baby taxi,babykomp,pu-pu teve.....Nem sír csak 3 másodperc után le akar szállni róla.Ezek teljesen feleslegesek,mondtam a múltkor apának is rakjuk el(babykomp)erre ő majd később használja!Hát szerintem ez a járás előtt lévő stádiumba érdekes egy gyereknek :wink:

Kávézás dettó!De én általában a család előtt kelek!Most is alszanak még!Nagyon korán fekvő - kelő vagyok!
Ma is megyek takarítani az albit :evil: :cry: Tegnap valahogy nem ment a munka,így ma be kell fejeznem mert holnap festés!

KépKép
vicuska
 
 


1.1.1.

KépKép
vicuska
 
 


Azért ha a kígyóktól félsz még mindig jobb a dolgod, mont nekem mert mégiscsak kevesebb rphangál belőlük az utcán. A másik amitől rosszul vagyok a giliszta. a múltkor sötétben esőben mentünk el otthonról és az utcsai lámpák alat azt láttam hogy tele van velük a járda, de nem láttam hogy melyik gally és melyik girnyo. Végigmentem köztük, de, azt hiszem ehhez hasonló lehet a pánikroham amit akkor kaptam.
Nekem is mondja Imi, nehogy erre tanítsam Hangát, de tényleg, fogjam meg Vele???

Vicuska, lehet én vagyok tompa, de mit jelent a 1.1.1?

Izgulok Érted :lol: ! Takarítás :? . Nem is Neked kéne takarítani, Te ne cipekedj semmivel. És ne hypozz meg vegyszerezz!
Vendég
 


na de akkor a terhesség alatt ki takarítson?! :shock: ti nem csináltatok ilyesmit a várandósságotok alatt? én nem vagyok nagy takarítónő, de azért néha kellett fürdőt takarítani... :roll: :oops:
persze, azért Vicuska, csak óvatosan!!
Vendég
 


Jaaj, annyira szigorúan nem gondolom, hogy nem lehet takarítani, de én terhesen nem használtam hypot meg egyéb savas, marós tisztítószereket. Nem is bírtam, felfordult a gyomrom a szaguktól. Még az Clintől is émelyegtem, de azért az üvegasztalt csak letöröltem. :lol:

Ez az én gyerekem nem akar elaludni. Ma most tettem le először, de hallom, hogy nagyon jót játszik az ágyába. Na mindegy, majd csak elalszik.

Csajok én már teljesen ki vagyok idegileg ettől a hajléktalanságtól. Éjszakánként forgolódom, Hangihoz nincs türelmem, állandóan veszekszem mindenkivel. Már majdnem megegyeztünnk a telekről de én beijedtem az építkezéstől. Most nézünk néhány házat is mielőtt döntünk, tegnap is voltunk, holnap is nézünk egyet. Persze fantasztikus lenne, ha minden olyan lenne, ahogy mi elképzeljük, megtervezzük, de nem látom a végét. Mindenki azt mondja sokkal több lett a vége, mint ahogy nekiindultak. Én meg sajnos nem tudok plusszban majd még 3-4 milliót leakasztani. az időről nem is beszélve. Abban sem nagyon bízom, hogy találunk olyan embereket akik, máris és azonnal tudnak mindig jönni. Ráadásul már szezon van, gondolom ilyenkorra már lekötik a jó szakembereket. Jaj annyira bízom ebben a holnapi házban... Bocs, hogy megint nyafogtam :oops: , de néha jó panaszkodni.

Na megyek rásegítek erre az alvásra. :wink:
Vendég
 


És Marci- Kisangyalnak boldogságos hófordulót.
Vendég
 


De keveset írtataok! :(
Hajni, megértelek, hogy aggaszt a helyzetetek. Szerintem a helyedben mindenki így lene vele. A bizonytalanság a legrosszabb. Építkezni tuti szupi lehet azért, mert tényleg Ti álmodjátok meg a házat, és az lehet a hab a tortán, ha valaki álmodozhat ahogy akar...és ha nem gáz, ha kicsit többöl jön ki. De ahogy írod is, nektek s/nem így megy, utólag gondolom nem lehet szólni a hitelező banknak, hogy kellene még egy kis suska :roll: mocskos anyagiak! :evil: :twisted: Remélem úgy alakul, hogy jó lesz Nektek, akár ház lesz, akár építkezés. Egyébként én mindenkitől azt hallom, ha építtetsz is, ott kell állni felettük, hogy úgy legyen megcsinálva ahogy kell. De talán még így is nagyobb az esélye, hogy jobb lesz, mint egy készen vett ház. Bár párom uncsitesójáéknál, akik építtettek, még így is összegányolták a járólapot-és ez baromi dühítő. Minden újépítésű háznál gáz, ha jönnek ki a hibák. Egy barátnőmék társasházba mentek, nem kevés pénzért, s most megy a huza-vona az építtetővel, annyi a hiba. Szóval nehéz jól dönteni, mindenhol ott van a pakliban, hogy nem lesz tökéletes, márpedig az embernek az a vágya, nem, hogy ha már belevág, akkor a tökéleteset találja meg, és azért hozzon áldozatokat. Szerintem ha van elég bátorságotok-időtök és nagggyon jó lenne ismerős megbízható építtető, akkor jobb az építkezés. Személy szerint én is félnék belevágni.
na, jól kisegítettelek, mi? :? :wink:

Kép
ági_bp
 
 


Többemberes Marcinak boldog hófordulót! :wink: :wink:

Kép
ági_bp
 
 


Nekünk extra nyűgös éjszakánk volt. Ismét bebizonyosodott, hogy ha csak egyszer alszik napközben, akkor estére ugyan hulla fáradt, de ez nem éppen pozitív irányba befolyásolja az éjszakai alvását. Komolyan, már azt mondtam fél 4kor, hogy inkább aludjon el 11-kor, mint fél9-kor, de akkor aludjunk is! Végül köztünk aludt :shock: ami nem szokás, mozgolódott még, azt mondta, hogy "háp" és "bu" aztán felkúszott a párnára, rátette a fejét :shock: :shock: és úgy aludt. De már 7 előtt felkelt. Aztán délelőtt fél órát aludt :shock: :shock: INSZOMNIA!!!
Végül most 3 előtt elszundizott, remélem alszik egy jót.

Kép
ági_bp
 
 


Tudom, hogy nem szabad Apa telefonját megrágni...

Most már mindegy! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.18 16:18-kor.

Kép
ági_bp
 
 


Köszönöm a sok aggódást :lol: De a nagy takarítás közben megjött :? Most nincs időm többet írni-ugyanis a lányom úgynézem ballábbal kelt fel.

KépKép
vicuska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?