sziasztok!
köszönöm a megnyugtató szavakat, mocorgás ügyben!
GABI, neked mihamarabbi gyógyulást, minden téren!!!
babaruhákkal kapcsolatban eddig én is csak pici méreteket vettem, de csak 1-1 db-ot!
a védőoltást én sem fogom lemondani! igenis mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy a babánk egészséges legyen!
amúgy én is oroszlán vagyok, de nem a hisztizős fajta, szóval én bízom benne, hogy Babci is oroszlán lesz, és igyekszem majd nem elkényeztetni!
a találkozóról várom én is a képes beszámolókat!
és remélem, hogy lesz még alkalmunk élőben találkozni, és akkor ott már én is képviseltetném magam/magunkat!;)
a hasamat amúgy még én sem mértem meg, de innen felülről egyáltalán nem tűnik másnak, mint azelőtt... de, ha szemből nézem, akár tükörből, vagy akár más lát, mindenki azt mondja, hogy tökre látszik már az, hogy várandós vagyok.
ja, és a legújabb... az elmúlt napokban ismét tombolnak a hormonjaim. iszonyat sírógörcsöket váltanak ki belőlem apróságok, amiken "alapból" nem is izganám magam, de most meg úgy sírok rajtuk, hogy alig bírom abbahagyni!
nem túl jó dolog...
valószínű, hogy megszűnik a netes kapcsolatunk itt, az albiban, így csak bentről fogok tudni olvasgatni, és aztán már csak az új lakásból! csak kérdés, hogy ott meddigre lesz meg a kapcsolat! szóval nem szeretnék semmiről sem lemaradni!
védőnő: nekem majd csak legközelebb néz szívhangot, azt mondta, addigra már olyan nagy lesz, hogy nem fog tudni elbújni
ez április 28-án esedékes, szóval még odébb van...
ja, és már csak 3,5 hét és vége a melónak!!! nagyon örülök, mert érzem, hogy ez is nagyon sokat kivesz belőlem!
szép hétvégét mindenkinek! jó pihenést!
puszi,
Zs.