Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,megjöttem munkából. Rögtön benéztem ide és milyen hírek fogadnak! :cry: Betthee, nagyon sajnálom, ez igazán szörnyű. :cry: Megállapították,hogy mi volt az oka? A barátnőmnekis a múlt héten ugyanez történt. Sajna. Most nehéz, de hat hét után jobban leszel. És ha majd az orvos is engedi,megint próbálkozhattok. Ilyen után elég hamar össze szokott jönni a következő. Vigasztaljon most az a tudat, hogy képesek vagytok összehozni egy babát, legalább nem kell egy rakás kivizsgáláson átesnetek.

Kép
flóra 11
 
 


Nekem pedig szörnyen fáj a fejem lányok, ma délutánra a piri is megjött, mint ahogy azt tegnap gondoltam. Hát ez van. Látod Benó, a laptető sem segített. :cry: De a pozitív oldalt nézve,legalább nem kell szurira mennemés talán rendeződik a ciklusom is. Kicsit pihenek a fejem miatt. Aztán még készülünk a Tescoba , ha megjön a párom. Majd jövök.

Kép
flóra 11
 
 


Puszi, majd én is jövök. Jobbulást kívánok! A laptető egy idő után bejön azért, higgyétek el!

KépKép
benó
 
 

 
 

Betthee, nagyon nagyon sajnálom, én is egy nagy ölelést küldök neked és sok-sok erőt! Ne haragudj, de én sem zudok semmi okosat írni. :cry: :cry: :cry: :cry:
Vigyázz magadra! Mi itt vagyunk ha beszélgetnél!

Kép
szilzi
 
 


Flóra, azért ez jó hír, nem kell szuri és próbálkozhattok is újra!

Kép
szilzi
 
 


Hát van benne pozitívum is, igen. És nézzük inkább innen,ugye. :wink:

Hol vagytok,mi van veletek? Voltunk a Tescoban,egy rakás pénzt otthagytam. De kaptam egy baromi jó hátizsákot a fiúknak. Kirándulásokhoz nagyon jó lesz nekik. Tök jó a beosztása,merevített hátulja van és párnázott, a pántok is párnázottak,külön mobiltartója is van,rengeteg zseb, zsebecske,rekesz mindenféle. Tetszik a fiúknak is.

Ja, ma vettem magamnak egy nadrágkosztümöt. Lazac színű,teljesen klasszikus szabású nadrágkosztüm. Auz egyedüli dísze a bal kihajtókáján egy kis hímzés pár szem gyöngygyel. Nem sok rajta, olyan épphogy díszítés.

Kép
flóra 11
 
 


Ja,képzeljétek,tegnap szavalóverseny volt nálunk a sulin.Nagyon jól felkészítettem a kis tanítványomat. Magasan a legjobb teljesítményt nyújtotta. Az első helyen is végzett. Persze egyik kolláganőm nagyon nyomta a saját lányát. Bedumálta a zsürinek,hogy az ő lányának micsoda kiejtése van... bla,bla,bla... Szóval az első helyre pályázott. A kolléganők nem mertek neki ellent mondani,végül megegyeztek,hogy két első hely lesz, de mivel cak egy mehet tovább,akkor az az én tanítványom lesz. Ma reggel már jött utánam,hogy ő a saját lányát akarja bejelenteni,mint továbbjutót. Én nem egyeztem bele.erre ő felkereste azt a tanÍtónőt, aki az egész versenyért felelős és megkérte őt,hogy hallgassa meg ő mindkét csajt és döntse el, hogy ki megy tovább. Ez a kolléganő nem hallgatta meg őket. Jól is tette. Nem ártja magát bele az ügybe.

Kép
flóra 11
 
 


Sziasztok

Először is...

Betthee:nagyon sajnálom ami veled történt.Sok kitartást és erőt kivánok az újra kezdéshez!!!!

Flóra:biztosan szép lehet a kosztümöd.Az nem baj ha nincs túldiszitve, sokszor az egyszerübb a szebb...:)

Benó:igen, vagyok iwiw-en...:)
Kovács Anikó;Miskolc
Igy tuti megtalálsz...:)

tancsu és buckalakó 18+3 :wink:
tancsu
 
 


Flóra, gratulálok a felkészítéshez! Szemét bundázás, mindenhol ezt akarják elérni! :twisted:
Megvagy, Tancsu!
Még aranyosabb vagy az én c. képen, mint gondoltam! :D :D
Képzeljétek, olyan, mintha felfáztam volna, tök fáj mindenem, nem örülök neki. Majd iszom mezei zsurlóteát, az jót tesz.
Tegnap voltunk vendégségben Martonvásáron egy régi barátnőmnél, ott voltunk egy csomó ideig, ittunk bort, meséltem neki rólatok, jó volt, csak baromi későn feküdtem le.
Most hamarosan megyek anyuékhoz, mert jönnek a tesómék, aztán az a tervem, hogy elmegyek könyvtárba a Vivikével.
Ja, képzeljétek, felkerült néhány receptem (ugyanazok, amik ezen az oldalon is fent vannak, de azért megnézhetitek) a Sütigyár.hu-ra, kösz az ajánlást, csajok! :P

KépKép
benó
 
 


Tegnap elfelejtettem végül írni, hogy felhívtam azt a számot, amit írtam nektek is, amit a védőnéni ajánlott, tudjátok, és a fazon, akivel beszéltem, aszonta, hogy 12 ezer forint a beugró, ez egy órás beszélgetés, anamézis meg ilyenek, és utána minden vizsgálat ingyenes. 1-2 hónap múlva elmegyek. Jön valaki? Bár azt hiszem, jobb lenne, ha mindenki magának kérne időpontot, vagy majd leírjátok nekem, hogy mikorra kérjek, amikor el tudtok jönni. Meg hát gondolom, az anyagi szempont is fontos, hogy mikor tudtok erre pénzt szakítani.
Tök jó, hogy mindenkinek van keresztlánya! Vagy legalábbis nekünk: Szilzi, Tancsu meg én. Nekem kettő is, bibííííí!
Többieknek?

KépKép
benó
 
 


Tegnap volt mindgyámegjön érzésem, meg kicsit fájt a mellem is, de lehet, hogy beképzeltem. Az menstruáció előtt nem szokott, de ki tudja, milyen tüneteket vagyok képes produkálni (a múltkori hányás után már nem tudom). Most meg felfázásérzésem van, ez nem jó egyáltalán. Na, elmegyek, majd estefelé jövök, jó? Addig legyetek szorgalmasak, és írjatok helyettem is. Szilzi, ugye, még semmi nincs rohadt pirivel? Tök szeretlek benneteket, olyan függő vagyok, mint állat. Minden vendégségben rólatok mesélek. Ez nem gáz? :wink: :roll: Most már tényleg megyek.

KépKép
benó
 
 


Elnézést az OFF-ért, hátha érdekel Benneteket is:

Sheila Kitzinger (1929), a szüléssel foglalkozó, világhírű kultúrantropológus, aki 1992-ben a magyar szülő nők, születő gyerekek és a bábák szülés körüli helyzetének humanizálására első lépésként megrendezett, Nemzetközi konferencia a születésről című konferencia egyik díszvendége volt, most ismét Magyarországra látogat.

Két előadást tart, egy könyve jelenik meg, amelynek bemutatóján részt vesz, dedikál. Az előadások szinkrontolmácsolással zajlanak. Az április 7-i konferencia akkreditálása folyamatban van szülésznők, bábák, védőnők számára. A belépőjegyek a helyszínen válthatók meg.

2008. április 5. 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Könyvbemutató és dedikálás Libri Mammut Könyváruház, 1024 Budapest, Margit krt. 87-89.

2008. április 6. 16 30-tól 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés helyzete különböző kultúrákban Előadás és beszélgetés
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 1500 Ft

2008. április 7. 9 00-tól 16 30:
A háborítatlan szülésről – kultúrák közötti megközelítés A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Konferencia
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 2500 Ft, illetve annak, aki pontszámot gyűjt, plusz 3000 Ft
További részletek a www.szules.hu oldalon.
judittka
 
 


Sziasztok!

Már megint itthon vagyok, ma kicsit korábban,mint tegnap, hál' Istennek. Örülök,hogy letelt ez a hét, valahogy elfáradtam.

Igen tancsu,én is így gondolom,ezért kimondottan örülök neki,hogy alig van egy kevés díszítés rajta.Nem szeretem a csicsás dolgokat.

Benó:Köszönöm az elismerést. Őn is gratulálok a recepteidhez. :wink: Az orvoson még gondolkodom. Milyen vizsgálatokat csinál pontosan?
A tüneteiddel várjuk meg a végét,hogy mi sül ki belőlük. Lehet, hogy nálad bejön a laptető. :D
Nekem kimondottan nincsenek keresztlányaim, de a fiaim keresztanyjának van két lánya és egy fia. Nem én vagyok a keresztanyjuk ugyan, de én úgy veszem őket, mintha keresztgyerekeim lennének.

Kép
flóra 11
 
 


Na mi van itt ma? Egész délután sehol senki? Pedig ma ráértem volna. :cry:

Kép
flóra 11
 
 


Én keresztlányoztam, bocsi!!! Este meg a férjem kattant rá a gépre, nem tudtam jönni. :cry: Ha olyan thriller lesz, amit már láttam, akkor tudok jönni 10 körül. Ráér valaki?

KépKép
benó
 
 


Én itt vagyok. A párom most elszunyált.

Kép
flóra 11
 
 


Ma később visszanézek. Holnap valószínűleg ráérek, mert a férjem már megint versenyre megy, most Pestre. Én meg valószínűleg elmegyek hastáncra, a hastánctanárom mondjuk most szült januárban, de hetente egyszer biztos rá tudja bízni egy órára a kisfiát az apára, most lesz az első a terhessége óta. Majd jövök. Puszi

KépKép
benó
 
 


Szia-szia mindenki....:)

Én most csak bekukk...
Most jöttünk haza a párommal póker-partin voltunk a haverjaival a sörözőben.
Jól esett kicsit kimozdulni.....:)

Benó:mióta hastáncolsz?
Én még a baba előtt jártam,heti 1 alkalommal és nagyon élveztem ám.
Sajna igy hogy közben el is költöztünk, már nem fog menni, itt helyben pedig nincs.
Viszont van 4-5 oktató dvd-m lehet előveszem majd nagy unalmamban...:)

Na megyek is, mert reggel korán kelünk.
Apának van szülinapja, igy megyünk Mskolcra a párommal.
Plusz bevásárlás, munkahelyemre be kell mennem, temetőre, tesómékkal talizunk, stb....
Szóval elég mozgalmas napom lesz.
Remélem este még tudok majd azért jönni...


Szép hétvégét !!!
tancsu
 
 


Mindenkinek szép hétvégét!!!
Bocs, hogy nem jöttem végül vissza, Flóra, ne haragudj, de elaludt a férjem, és nem akartam felébreszteni azzal, hogy bekapcsolom a gépet.
Nem régóta, összesen kb. 1 éve járok hastáncra, de nagyon kezdő vagyok még.
Ennyi minden lesz ma, Tancsu? Én azt hiszem, hastánc után egy kicsit összepakolok, meg csinálok egy sütit (bukta jellegűre gondoltam), mire a férjem hazaér, aztán ennyi. Mi holnap találkozunk a tesómékkal.
Nekem estefelére az a tervem, hogy elmegyünk abba az étterembe, amelyikbe az osztálytalit szervezzük, mert olyan jó szervező vagyok, hogy ott még nem szóltam ám...:oops: És két hét múlva lesz.
Többiek, hogy vagytok?

KépKép
benó
 
 


Na, jó, akkor most lelécelek, majd visszatérek hastánc után a buktakészítés közben (majdnem buckát írtam, hahahahaha, ez Tancsuék miatt van!!! :D :D :D :D ). Olyan hájas vagyok, szörnyű! Így menjek? Pfíííííííííííííí! Áááááá, és még talán a lábam is szőrös? És fél óra múlva kezdődik! Na, jó, húzok, puszi mindenkinek!!!

KépKép
benó
 
 


benó: Tegnap én is szörnyen álmos lettem. Párszor még megnéztem, hogy van-e valaki, aztán bedobtam a szundit. :D
Láttalak a fényképeken, nem vagy hájas. Egyébként a hastánchoz kell a has. Egyébként mit akarnál táncoltatni? :D Ehhez a tánchoz egyáltalán nem jók a gebe lányok, csak a szép gömbölyded idomok a csábítóak, hidd el. A párom is néha tesz apró célzást,hogy fogynom kéne, de csak akkor,ha én mondom,akkor helybenhagyja. Egyébként nem meri. De aztán mégis olyan szeretettel és hévvel csipkedi a "hájacskáimat" én meg kimondottan szeretem. :lol:

Kép
flóra 11
 
 


tancsu: Póker? Söröző? És még panaszkodsz, hogy unatkozol! :D Na,jó, tudom ez csak egy egyszeri alkalom volt. A helyedben én is unatkoznék. De nekem kimondottan jól is esne egy kis unatkozás. Itt nálunk állandóan történik valami. Ha más nem, akkor a három fiam felváltva hozzák a haverokat. így egész nap mint a Gergely-járás. Meg aztán gondolj bele, ennyi férfinak naponta főzni,mosni vasalni. Őrület. Néha jó lenne ebből a mókuskerékből kilépni és csak úgy unatkozni! :D Olvasáshoz,kézimunkához hozzá sem jutok. Pedig mikor befejeztem az egyetemet azt hittem, hogy most mennyi időm lesz. Most pedig nem tudom,mikor volt időm tanulni. :lol:

Kép
flóra 11
 
 


tancsu: Miért nem csinálsz magadnak terhességi vonalzót? A noivonal.hu lehet csinálni.Kérünk egy vonalzót, hogy követni tudjunk téged! :wink:

Kép
flóra 11
 
 


Itt vagytok? :D

KépKép
benó
 
 


Na, jó, ha nem, hát nem. Majd írok én. :D
Tehát: elmentem hastáncra, tök jó volt, csak nagyon sokat röhögtem, annyira elfelejtettem mindent a csaknem 1 év alatt (a tanár terhessége alatt nem táncoltunk). Utána felmentem az egyik, 60 éves hastáncostársamhoz, aki egyedül él, van barátja, de gyereke nincs, kivették a méhét :shock: :shock: :shock: , és a hobbija a szép és kalandos élet (kirándulások stb.), és nagyon ízléses a lakása. Aztán a táncostárs levitt anyuékhoz, és elmentünk anyuékkal + a kislányokkal (mert itt aludtak náluk) Martonvásárba, a Beethoven-parkba, ahová elég gyakran el szoktunk menni sétálni, olyan gyönyörű. Mindig ott fényképezkednek a házaspárok az esküvő előtt. Most is láttunk egy szép fehér ruhát a távolban. (Mi is itt voltunk tavaly. :D :D :D :D :D :D )Fáj is a szívem érte, újra felvennék egy bazi nagy, gyönyörű ruhát és vonulnék benne. Az se baj, ha nem lát senki, csak érezzem, hogy rajtam van. Na, majd egyszer ezt is kipróbálom. Nem igaz? Most nem rajtam a sor, hanem a két menyasszonyunkon! :D :D :D :D Aztán hazavittük a csajokat, elmentem vásárolni és most itt vagyok. Most kel a tészta a buckához, akarom mondani, buktához! :D :D :D Ja, és írtam egy e-mailt egy babanetesnek, mert olvasgattam ide-oda, míg rátok vártam, és azt találtam, hogy baromi olcsón szereznek hcg és lh (ovutesztet), és lehetne tőlük rendelni. Majd tájékoztatlak benneteket természetesen.

KépKép
benó
 
 


Milyen rohadt hosszú ez a ciklus! :twisted: Már baromira unom és a vonalzót is, pedig nagyon szép! :wink: Gondolom, Szilzi is unja már a katicákat! :lol: :lol: Mé' nem jöttök, na????!!!!!

KépKép
benó
 
 


Ja, persze én nem voltam bazi nagy, gyönyörű ruhában, mint tudjátok, keresztlány abroncsa stb. Bénaaaaa tökfej!

KépKép
benó
 
 



Jó illata van a buckának! Nyami! Remélem, finom is!

KépKép
benó
 
 


Flóra, láttam, hogy itt vagy! Nem tudsz jönni? :cry: Képzeljétek, úgy csináltam a buckát, hogy a tésztacsibés recept alapján elkészített tészta feléből négyzeteket vágtam, abba bele sütésálló lekvár :arrow: összeteker, a többi tésztát kinyújtottam téglalap alakúra, a közepére egy csíkban lekvár, feltekertem, és úgy be a sütőbe. Ez a lustaság eredménye: újfajta bucka. Szerintem tök jól néz ki.

KépKép
benó
 
 


Szia benó! Én egész délután a gépnél ülök. Az iskola honlapján dolgozom. Sokat fényképeztem még karácsonykor,meg most tavasszal is néhányat. Szeretném az oldalt kicsit felfrissíteni. De sok a munka vele. Már belefájdult a fejem. Azt hiszem kicsit felállokm és valami mást csinálok.

Kép
flóra 11
 
 


De ha írsz, válaszolok. Itt leszek a közelben. :wink:

Kép
flóra 11
 
 


Már nincs felfázásérzésem, pedig nem ittam teát, és fáj a mellem, de lehet, hogy a szerdai tornától, mert előtte már régen voltam, és lehet, hogy izomláz.

KépKép
benó
 
 


Szia, szia, nem láttalak! Örülök neked! :D :D :D Te csinálod a honlapot? Az jó nehéz, nem? Mit főztél ma?

KépKép
benó
 
 


Én el sem tudom képzelni, milyen nehéz lehet 4 pasira főzni, mosni, takarítani meg mitttudomén mit kell még velük tenni! Vásárolni velük meg ilyenek, gondolom. Elhiszem, hogy nincs időd semmire. Viszont írni van, mi? :D :D :D :D Én most egy olyan hülye félelmetes könyvet olvasok, váááá! Szerintem 20. század végi német szerző tollából származik, és olyan kafkás. Ismered Franz Kafkát? Szereted? Emlékszem, 3.-os voltam a szakközépben, amikor valami miatt nyertem/kaptam a Kastély c. művét, amiben az ember akárhogy készül, nem tud eljutni a kastélyhoz, ami pedig a faluban van, látszik is stb.... És nem bírtam elolvasni, mert idegesített, hogy nem megy neki. De aztán úgy álltam hozzá legközelebb, hogy na, jó, akkor nem, és így már baromi jónak tűnt! Na, ez a könyv is ilyen, és közben rettenetesen nyomasztó, és legszívesebben megmenteném a szereplőket, akik az Isten háta mögötti kihalt, őrült település foglyai lettek...

KépKép
benó
 
 


Itt vagyok. Csak megmostam a hajamés csináltam magamnak egy capuccinot,mert már belehülyültem a honlapba.

Kép
flóra 11
 
 


Hát benó,majd meglátjuk mitől fáj a melled. Lehet,hogy csak azért,hogy mensi előtt vagy. Nem akarlak hitegetni,inkább jobb meglepődni,nem? :wink: Most nekem is fájtak a melleim mensi előtt,még mindig fájnak is.

Kép
flóra 11
 
 


Ne is hitegess, teljesen igazad van! :D Én állandóan új tüneteket produkálok a menstruáció előtt (hol a hátam, hol a fejem stb. fáj).

KépKép
benó
 
 


Kaffkát ismerem,persze. Nem olvastam túle talán semmit,de a suliban tanultunk róla. Nekem is volt egy hasonló élményem könnyvvel kapcsolatban. Déry Tibortól a G.A. úr X-ben. Na ez egy akkora baromság. Már csak azért olvastam végig,hogy vártam,hátha kimennek abból a hülye városból,ahol nem nő fa meg semmilyen növény. Nagyon idegesítő a nyelvezete is a könyvnek,teljesen kihozott a sodromból.

Kép
flóra 11
 
 


Én azt hiszem, azt el se bírtam olvasni! De azt, amit én írtam, azt megéri. Meg A per... tőle, azt nagyon szeretem, bár az is roppant idegesítő, ilyeneket beszíva kellene olvasni :D :D :D :D :D Akkor tök normálisnak gondolná az ember!

KépKép
benó
 
 


A sulinak nem volt honlapja. Én szeptembertől vagyok ezen az iskolán.Októberben csináltam a sulinak egy honlapot. De nagyon siettem vele,nagyon összecsaptam. Jött hozzánk az inspekció egy hetes ellenőrzésreés akkor csináltam gyorsan,hogy jobb értékelést kapjon a suli.

Kép
flóra 11
 
 


Milyen rendes vagy a sulidhoz! Igazán becsülendő! Te mit nem tudsz!

KépKép
benó
 
 


Milyen buktákat sütöttél? Én egyébként ma csak lecsót főztem. A szombat nálam olyan,hogy a fiúk elmennek az apjukkal a nagymamához,persze ebéd után. De legalább ott vacsiznak. A párom pedig minden szombaton megy a szüleihez, mindig van mit segíteni. így szombat délután általában egyedül vagyok.

Kép
flóra 11
 
 


Hát,hogy mit nem tudok? Sok mindent, de sok mindent viszont tudok. :D Most pl. anyagot gyűjtök, hogy tudjak a sulinak sulilapot kiadni. :lol: Megcsinálni egyszerű,ha van anyag. Itt csak az anyaggyűjtéssel van probléma.

Kép
flóra 11
 
 


Szegény, és az jó neked? Vagy ez a kikapcsolódás, mi? :D

KépKép
benó
 
 


Egyébként igen, sokat kell ennyi férvivel törődni. De szerencsémre a párom olyan,hogy segít mindenben. Élelmiszert nem kell vásárolnom,mióta együtt vagyunk, elintézi a bevásárlást. Főzni is tud,de ez rám maradt. Amióta itt van maximum salátát csinált. Viszont mindig elmosogat, berak a mosógépbe és ki is tereget, sőt még vasal is. Igaz,csak néha. De ez már nagy segítség,mert eddig minden rám maradt. Nekem még így is ott a napi főzés, takarítás, tanulás a fiúkkal, mert én szoktam nekik segíteni. És persze hetente legalább 2x még így is én mosok,teregetek meg vasalok. Ebből rengeteg van. Főleg mikor a nagyfiam megjön hétvégére a koleszből. :)

Kép
flóra 11
 
 


Hát,talán más,mint a hétköznapok. Ekkor szoktam takarítani, mosni, vasalni, vasárnapra megfőzni. Ma persze minden elmaradt, aztán már csak lippogok,hogy lassan jön a párom és mit szól majd,hogy mit csináltam egész nap?

Kép
flóra 11
 
 


De hát te dolgoztál ma! A honlapot csináltad! Bár, gondolom, kapsz érte két puszit a suliban, mi?

KépKép
benó
 
 


Közeledünk a laptetőhöz! Írjál!!!
Ez tetszik a legjobban (a zenéje is gyönyörű):
http://www.youtube.com/watch?v=5VydDjfU ... re=related

KépKép
benó
 
 


Ja, persze! Habár nem panaszkodom, igazán megbecsülnek ezen a sulin, nem úgy,mint az előzőn. De a párom már szerintem kevésbé értené meg,hogy miért részesítem előnyben a sulit a házimunkánál.
Na, de most gyorsan elpakoltam valamités felsöpörtem.

Kép
flóra 11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?