Háj Cocám!
Mennek a drukkok neked, hogy 146 nap múlva a babahírt olvashassuk
Köszönöm kérdésed. Bogim 2009től megy iskolába, nem akartam még beadni, hadd legyen még egy évet felhőtlenül boldog és gondtalan gyerek!
Utána úgyis jön a kötelezettség és a korlátok....
Viust holnap viszem MRI-re, a neurológus prof agysérülést gyanít a háttérben ezért megyünk. Óriási mákunk volt mert június 9re volt időpontunk, de valaki lemondta a holnapit így megkaptuk az időpontjukat! Csak nagyon be vagyok carva, hogy mit fognak látni
A fejlődése eléggé el van maradva, kb 18 hónapos gyerek szintjén van. Kurvakemény vele
És nem látványos az előrelépés a fejlődését tekintve, sőt stagnál....
Most kapott új gyógyszert (lórugás adagot) meg az előzőnek emelték az adagját. Várom a hatást ill a csodát
Mit bánom én mit csak jöjjön!
Néztem a neten az őssejtkapszulát, ki akarnám próbálni, de amíg nem hat az új gyógyszere addig nem merem (még kb 2 hónap mire a teljes adagot bevezetjük, most napi 2x 1/4-nél tartunk, és 2 hetente emelük az adagot 3x1-ig), mert ha jobb lesz nem tudom melyiknek a hatására lesz jobb......
Szóval így állunk, elég car ami azt illeti.... De hát ez van, megtanulunk együtt élni a dologgal, és az MRI után okosabbak leszünk....
Bocs hogy offoltam....