csillag én is ezt akartam írni, biztos nem lesz semmi bajod ettől a két naptól.
sógornőmnek a 13. héten az uhun mondták ugyanezt mint neked. neki pszichésen az volt a félelme, nem engedi a műtétet, mert nem vérez, nem görcsöl, nem érzi hogy gond lenne, nehogy egy élő babát szedjenek ki belőle...úgyhogy mikor kérdezték megcsinálják-e neki most a műtétet, vagy megvárja míg magától elindul, ő az utóbbit választotta. pár napot várt, de elengedték.
Tuti nem a diéta miatt van. én nagyon szidom a diétát terhesen, sok mindent tud okozni, de első trimeszteri vetélést valószínűleg biztos nem. van aki semmit nem eszik az első három hónapban, van aki vészes terhességi hányással kórházba kerül, fogy jó sok kilót, szóval sztem valami baja volt a bébnek...
sajnálom! de az elcsépelt szöveg, tényleg jobb így mindegyikőtöknek! unokatesóm is vetélt, a második és harmadik gyerek között, szóval azért ez általános dolog, elég sok nőt érint! Tudod természetes szelekció...
és nagyon szurkolok a következő babaára, amilyen hihetetlen gyorsan összejött ez a baba, a másik is ugyanígy fog, meglásd!! ennyi szurok mellett!
rami ezer éve nem írsz egy sort sem, imélemre nem válaszoltál, remélem nálad nincs baj...egy sort írhatnál!