Új privát üzeneted érkezett!

Lafi: akkor most mit eszik Hunor? Állandóan váltogatod a tápokat?
Vendég

tejpépet kap, hol folyósan, hol szilárdan, meg nem HA-s tápot, meg bár tudom, hogy 6 hós koráig véletlenül se adjunk semmit, de hozzátáplálunk...a WHO nem ismeri az én fiam gyomrát és kívánságait...mert ha nem ivott 3-féle tápot mostanában akkor egyet sem és mégsem kell....Ezért kérem mellőzni a nem hozzátáplálunk 6 hós koráig csak anyatejet, mert anyatej nincs, nem issza, amit kapott eleve sem lenne elég csak 2 napi teljes étkezésre, a táp meg nem kell, szóval nagy választás nem maradt.
Vendég

http://www.minimano.hu/termekeink/91/96/

Megjött a Haberman! Innen rendeltem, nem tudom mennyivel drágább így mint a Buy-way-ben, de nekem most minden pénzt megért! Ráadásul nagyon gyorsak voltak, tegnapelőtt rendeltem meg! A következő etetés ebből megy már! Volt hozzá pót cumi is!

Migrénem van.............. Hülye hormonok! :)

Zsizsik!
Drukkkkkkkkkkkkk

Hajni!
Gyógyulj meg hamar!

Koriági!
No, ez nagyon jó hír! Végre már! Pihenj jól vidéken, és meglásd, szépen kialakul majd minden! Ölelés!

Monee!
Pénzt kérni egy olyan körön belül, akik azonos problémával küzdenek, ráadásul azok kérik tőlünk, akik a betegségünk ellen dolgoznak, szerintem nem gáz. Ha a tv-ben lobbiznának, talán elfogadom, hogy ellenérzésed van. De egy-egy ilyen "kérés" után, befolyik mindig annyi pénz a számlára, amiből a PCOS Szívügy alapítvány napi dolgait fent lehet tartani! Én a kéréstől függetlenül utalom a pénzt, mikor tudom, de sokaknak ez nem ennyire magától értetődő........ Ezzel nem bántani akarlak, de enélkül a párezer forint nélkül Norka, Rambóka és a többiek már régen nem tudnának másoknak is segíteni, hidd el! Már feladták volna!

Lafi!
Hunor tudja jobban mi kell neki, Te az anyja vagy. És megértelek, én inkább haldoklom kv nélkül, mint kiöntsem a tejet a csapba, a szívem nem visz rá! Megértelek, Hunor fel fog nőni így is, és tudod, nem ettől leszel jó vagy rossz anya............. Hülye duma már megint, de jobb nem jut eszembe! De értesz ugye??????

Most megyek.

Ölelés mindenkinek
Mona
Vendég

sziasztok!

:cry: :cry: :cry: :cry:
levehettek a listáról.
volam uhn. meghalt a kisbabám.

hétfőn megyek kaparásra. :cry: :cry:

Kép

Kép
csillagfény

Csillagfény, annyira nagyon sajnálom!!!!!!

Kép

Kép

Kép
anyoooka

jajj csillagfény :(((((((((( Annyira sajnálom :(((((((((((((((((
Vendég

Csillagfény: ez szörnyű..... :cry: :cry: :cry: borzasztóan sajnálom...... :cry: :cry:
Vendég

Csillag :cry:
Vendég

Sziasztok!
Csillag!
Ez iszonyatos!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sok-sok erőt küldök neked! :cry:

De így még mindig "kisebb" fájdalom, mint később egy beteg baba. Az még neki is rossz lett volna. Együtt érzek veled! Utálom ezt az érzést!!!

Norka!
Én hiszek benned és munkádban!
És bizony vannak még becsületes emberek hazánkban!

Kép
lara26

Csillagfény, nagyon sajnálom :cry: .........
lyutka

csillag, nagyon sajnálom!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Jaj Csillag biztos? Megnézetted több helyen?
Nagyon, nagyon sajnálom... :cry: Nagyon hosszú lesz ez a hétvége számotokra...

Lafi: Ne legyen lelkiismeret furdalásod! Más baba biztosan jó hasznát fogja venni, tehát jót teszel vele! A fiad meg így is fel fog nőni...

Hajtás van így az utoldó napomon... F.sza, jó ha 4-kor le tudok majd lépni :(

Kép

Kép
bettica

Csillagfény én is nagyon sajnálom!! :cry:

kívánom, hogy nagyon gyorsan legyen új kisbabád, és gyógyuljon meg a lelked!!!

Kép

Kép
rejo

:cry:

nem nézettem meg több helyen. 2 doki megnézte, az Uhs, meg az enyém, aki egyébként adjunktus. azt mondták, már elkezdett felszívódni.
és nem is fogom megnézetni, egy kicsit én is érzem, hogy nem stimmel valami. tegnap volt kb 2 csepp nagyon csúny barnás folyásom. egyébként napok óta 3 tisztasági betét kell, és elm,últ a hányingerem is.
szóval nem volt kétség. petezsákot irtak a papirra, meg hogy crl 1 centi. meg, hogy nincs életjelenség.

viszont semmi görcs, menszi, akármi, még rózsaszín se.
tényleg, ha ilyen régen meghalt, nem fogok én hétfőig vérmérgezést kapni?????

utálom, hogy minden ilyen hétvégén történik!!!!!!!!

volt már valaki ilyen műtéten? hogy néz ki egy ilyen?????

brutális rágondolni is. gondolom a műtét is az.

Kép

Kép
csillagfény

Kedves Csillag!

Nekem volt már vetélésem, amit eü-i tisztogatással fejeztek be.... (én is a 11. hétben voltam, úgyhogy tudom, mit érzel.... :cry: )
Rövid procedúra az egész, nem mélyaltatásban végzik, hanem csak kábítanak... amikor felébredtem, semmit sem éreztem.
Testileg nem fájt, inkább lelkileg.... főleg, hogy 8 hónapos kismamákkal voltam egy szobában...
Sírd ki magadból a fájdalmadat, aztán Marci úgy is hamar eltereli majd a figyelmedet!
Gondolj arra, hogy milyen hamar összejött ez a kis borsóka, a következő is ilyen gyors lesz, s azzal a babóval már nem lesz semmi gond!!!!!

Nagyon sok erőt kívánok neked, nektek!
lyutka

Jaj Csillag ez olyan szomorú hír :cry: :cry:
ezoterike

Sziasztok!

Jaj, milyen hírre érkeztem ide..
Csillagfény, annyira sajnálom. Nem is tudom mit mondjak..sok erőt kívánok neked. Nem lehet hogy csak vaklárma? :evil:

Monácska!

Migrénre nekem tökéletesen bevált a komplex B (vitamin). Mindennap szedem. Jobbulást!

Tegnap vettem Dominak egy esernyőbabakocsit. Szuper könnyű, imádom! Ma meg megvettük az autósülést, Pierre Cardin-t, ez tűnt a legmegfelelőbbnek. Dönthető, fejpárnás, kényelmes a gyereknek, az ADAC teszten nem tudom, hogy szerepelt.. :oops:

Kép
babancs

Sziasztok!

Csillagfény nem is tudom mit mondjak a sajnálomon kívül!!! :cry: :cry: :cry: RETTENETES!!!Kívánom én is hogy minnél hamarabb gyógyuljon meg a lelked és a gólya járjon felétek hamarosan!
Át tudom érezni a helyzetedet.Nálunk ez tavaly márciusban eset meg,csak még kisebb volt a babóka.
TÉNYLEG BORZASZTÓAN SAJNÁLOM!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
VELED EGYÜTT SÍROK!!! :cry:

Kép

Kép
lecso

lányok ha jár erre valami vegyész vagy kémikus csaj:

a benzilalkohol hasonló vegyület a Na-benzoáthoz meg a benzoát-, benzolszármazékokhoz? (lehet pont ebből lesz? )

csak mert próbálom kideríteni mi ütött ki reggel, és a benzoátokra vagyok érzékeny, és használtam a canesten kenőcsöt, csak erre tudok gondolni, de ebben benzilalkohol a tartósítószer...most nem tudom használhatom-e ma este a krémet....de lehet valami más volt ami kiütött. nemtom

Kép

Kép
rejo

nem hiszem, hogy vaklárma. 2 doki is látta. de gondolom hétfőn még megnézik.
aranyosak vagytok. tényleg jól esik.
mindenesetre az vigasztaló, hogy többen is vannak, akik egy ilyen után teherbe estek még.

áprlis 23-án (kb) megyek tűű dokihoz. nem tudom előtte menjek-e vérvételre, valszinű a hormonháztartásom még nem fog visszaállni. vagy mit gondoltok? az asszisztens azt mondta inkább ne, de a dokihoz menjek, mert már csak júliusra lesz időpont.
csak igy nem tudom mi értelme van. meg azt se, hogy egy magánklinikán egy ilyen esetben miért nem tudnak megoldani egy köztes időpontot.

Kép

Kép
csillagfény

bocsánat, megint én. csak szerintetek ez nem fura, hogy hazaküldenek, és visszarendelnek hétfőre? úgy értem, ha tényleg sürgős a műtét miért nem csinálják meg azonnal, ha meg enm az, akkor mindek az egész?????????
lecso, nálatok hogy volt ez?

félek, hogy egy halott baba van most a hasamban ki tudja mióta, és még 3 napig.
apukámnak volt vérmérgezése, kórházban kapta. nem kívánom a legádázabb ellenségemnek se.

Kép

Kép
csillagfény

csillagfény: Nagyon sajnálom. :( El sem tudom képzelni, hogy milyen lehet elveszíteni egy babát. Remélem nem is fogom megtapasztalni soha és másoknak sem kéne.

lafead: Csak megnyugtatás képpen, én nem voltam hajlandó semmit sem enni!!! Anyumnak nem volt teje és én sem a tépszert, sem a gyüjtős tejet nem fogadtam el. 3 hónapig teán éltem, akkor elkeztek hozzátáplálni és nem lettem még allergiás sem. És szép nagyra megnőttem!! :)
vicky79
Budapest III. kerület

csillagfény: Nem lesz gond, azt írtad, elkezdett felszívódni... nem lesz gond! Akkor azonnal bent tartottak volna! (gondolj bele... általában az van, hogy a 6. héten megállapítják a terhességet aztán az ember legközelebb a 12. heti UH-n megy vissza... közben meg akármikor akármi történhet sajnos:( és ki tudja mikor történt... Ezt sajnos túl kell élni és amikor zöld a lámpa utána azonnal belevágni újra a projektbe! (ja... és nem tudom hány órával az altatás előtt nem szabad a metet szedni... majd a lányok megmondják... talán 24) (Ha viszont furán érzed magad akkor SOS ügyelet... DE minden rendben lesz!!!)

(Sajnos a 12. hétig bármikor bármi megtörténhet... én pl. 2db. betéttel a szebemben megyek mindenhová... és akármit is állapítanak meg majd a 6. héten, a 12. heti UH-ig pont ugyanúgy nálam maradnak majd a betétek... plusz nekem még mindig nincs SEMMI terhességi tünetem és ez ugye elég ...khm... szóval fura... nem a hányingert hiányolom, az Lillánál se volt, de a méhszalagok se nyúlnak -én legalábbis nem érzem azt amit Lillánál- stb. stb.)
Vendég

rejo: Na-benzoát-tratósítószer, a benzilalkoholt parfümökbe, krémekbe teszik. de a benzilalkohol is allergizál!!
(sőt)

csillag, nem hinném, hogy baj lenne. tuti bent tartottak volna. de ha nem tudsz megnyugodni, menj be az ügyeletre, és nézzenek rád megint. megnyugtat.

Kép

dimet

(fú de xarul vagyok... lenyomtam 1 liter paradicsomlét és fél liter narancslét... fú... a férjem meg ahelyett, hogy sajnálna itt röhög rajtam...)

Ja... és most licitálok egy méregdrága babahordozó izére... majd berakom a képét ha megvan... anno láttam valakinél és beleszerettem de No-ból senki se hajlandó nekem Mo-ra postázni :( Szerintem zseniális az egész... mondjuk aki ügyes házilag is meg tudja csinálni... (hát én nem vagyok az sajna)
Vendég

Sziasztok!

CSillag drága!
Tudom elcsépelt a mondta és a szavak, de hidd el annyira nagyon sajnálom. Itt bőgök a gép előtt. Teljesesn együttérzek veled, annak ellenére, hogy még nem estem át ilyenen. De még belegondolni is szörnyű....... :cry: :cry:
Nem is tudom, mit kívánjak Neked/Nektek........ Tudod, hogy Veled/Veletek vagyunk és minden rendben lesz!
Sok erőt és kitartást!

hajni...
Budaörs

Huhh lányok, asszem beindult a szervezetem, mert kegyetlenül rámtör 3-3,5 óránként a hipó. :shock:

hajni...
Budaörs

Csakegy: Én a tamponokat a 14. héten vettem ki a táskámból :lol: Valahogy megnyugtatott, hogy ott van és olyan volt nekem, mint amikor az ember azt mondja, hogy ha valamit nem rak be a táskájába, akkor tuti szüksége lesz rá... Szóval pszichésen kellett...

Csillag: Egyet kell értsek Csakegyel, ha baj lett volna akkor azonnal bent tartanak. Ha lázad lesz vagy görcsölsz, akkor azonnal irány a kórház... Szerencsétlenül jött ki neked ez az egész, post ezzel a hétvégével :( Remélem hamar túl leszel rajta hétfőn és tényleg nem sokára újra bele vethetitek magatokat a próbálkozásba...

Kép

Kép
bettica

Kép

dimet

Na megvan... 5100 pénz volt (fú de szívom a fogam...) (naaaa... ki tudja mire jó ez?:) ) (khm... övtáska és egy kis hungarocell...)

Kép
Vendég

csakegy: mikor megláttam az ugrott be, hogy 2in 1 mert felcsapod a derakadra az övtatyót és még a gyerkőcöt is ráültetheted :D

hajni...
Budaörs

hajni : és tényleg :)))

http://www.easy-kinderideen.de/e-010-040__easyrider/e-010-040_easyrider.html

(anno egy nagyobb gyerekes lányom láttam ilyet aki imádta mert emellett nem szakadt le a dereka amikor naponta ezerszer fel kellett kapnia a gyerkőcöt... így meg szépen ráültette és csak tartani kellett... semmi kötözgetés, semmi csomózgatás. Nagyon szeretem az Ergónkat de ha csak 10mp-re kell felkapnom a gyereket akkor annál is csak a derékszíjra szoktam ráültetni csak arról lecsúszik... (a férjem meg a mobilja tokjára ülteti:) Akkor már jobb megoldás ez az övtáska... (na meg tényleg meg lehet otthon is csinálni egy régi övtáskából... csak nekem most semmi lelkierőm nem volt hozzá... a derekam meg leszakad amikor naponta 200* fel kell kapnom Lillát... így majd max. ezzel rohangálok a lakásban:)
Vendég

ez egy tuti találmány! praktikus
majd referálj róla milyen. Hmmmmm milyen szép szót irtam: referálj, nemhiába gyógyulok na. De asszem minnyá bedőlök az ágyba mert bevettem az antibogyit és tökre kiütött tennap is.

hajni...
Budaörs

hm....ez tényleg jónak tűnik. tetszik.

zssss már kétszer felkelt :? köhögött. és felébresztette :(

Kép

dimet

szegény Zsuzsi :( Megfázott? Jobbulást neki!

(Lilla is most ment át egy kisebb náthán... azóta is figyelem mert néha a fülét fogja üvöltés közben... de úgy tűnik, hogy csak akkor ha hulla fáradt és azért üvölt... mert elalvás előtt sokszor a fülét szokta birizgálni... remélem legalábbis, hogy most is ez a gond... a kisasszony ugyanis már vagy 3 napja bojkottot hirdetett és nem hajlandó délután aludni... így este 6-ra már hulla fáradt)

(ja... egyébként ha mázlija van valakinek akkor 2e-ért is talál ilyet, pont tegnap vett valaki egyet annyiért... csak sajna mocskos nagy mázli kell hozzá... nekem meg épp pechszériám van)
Vendég

ja,ja. hörghurut. :( de láza nem volt. nem vészes.
zsuzsi is mostanság elkezdte a fülét birizgálni elalváskor. de ő nem üvölt :)

Kép

dimet

Lilla sem elalváskor üvölt este (olyankor már besorakozik és beköveteli magát az ágyába:) a délutáni alvás HELYETT üvölt (mondjuk a délelőttöt cserébe majdnem teljesen végigalussza) (berakjuk az ágyába, hulla fáradt de ki akar jönni... kivesszük, akkor is üvölt, mert álmos... kóborol a lakásban és almát követel... de nem lehet egész nap etetni a gyereket csak, hogy nyugton maradjon:) (ma kb. 2 egész almát megevett a reggelin, ebéden, vacsorán és a köztes kajálásokon kívül:)
Vendég

Zsuzsinak egyébként adsz valami gyógyszert? (homeós stb?) vagy simán elmúlik?
Vendég

Csillag!

:(:(:(:(:(:(
(Nem olyan régen esett hasonló rossz dolog Lucáékkal. Az ő helyzetükből én arra következtetnék, hogy Neked biztosan nem lesz bajod a baba miatt, mert ha lenne, nem hagytak volna így az orvosok. Luca Angyalka babájának megállították a szívét, de ott van a pocakjában, abban a 12 hetes állapotában ahogy volt, mégsem jelent Lucára vagy a Tesóbabára nézvén semmi ilyen vérmérgezéses kockázatot. Ők már így maradnak hármasban amég a Tesóbaba meg nem születik.)

Monácska!

Mondtam én hogy lehet hogy általánosítás... és ettől mert én így gondolom, Norka nem rossz ember és nem "szégyen" hogy pénzt kér a feladatokra.

Csakegy!

Pár tampon nálam is volt az elején, a teszt mellett. Ha megkotornám a tatyóm, szerintem lehet hogy most is találnék benne egyet. :D Remélem már nem lesz szükség rá... :roll:

Hogy én mekkora egy állat vagyok!
Holnap délelőtt nem érek majd rá, így azt gondoltam, hogy a jelenleg 2 felnőtt + 2,5 gyerekes (1 szerzett gyerek, 1 unokatesó gyerek és egy majd 18 hetes gyerek) háztartásunknak megfőzöm a holnapi és a vasárnapi ebédet ma este. Sok legyet egy csapásra. Már eleve vesztett helyzet volt, hogy fél 7-kor áltam neki... de ha valami jótündér felvilágosított volna, hogy a sütőben, tepsiben sülő krumpli egy óra alatt sem sül meg, akkor már rég aludnék. Húsleves, sült husik a hűtőben pihennek, én meg malmozok a félig sült krumpli felett így negyed 12 tájban... Állat vagyok, nah, nem tudok mást mondani. :roll:

Jó éjt mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

drágák vagytok, köszönöm.
most csupa önzés vagyok.
kis mensziszerű görcsikék, semmi egyéb. egy csepp vérzéske se semmi.

remélem lesz nemsokára tesóka.

lehet, hogy amiatt az idióta diéta miatt volt?????????
mondjuk tény, hgy örültem, ha lement valami, a chval nem nagyon foglalkoztam.
ha igen, legközelebb előző nap ki fogom dekázni a chkat, és lenyomom, akármi is lesz.

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!

Jó reggelt,jó hétvégét!!!

Csillagfény nálunk csütörtök este 10 körül derült ki(akkor elkezdtem barnázni és irány a kórház).Ha nem lett volna olyan késő akkor bent tartottak volna,de mivel már aznap éjszaka nem csináltak semmit már velem,így másnap reggel 7-re kelett menni .Elkezdték az előkészületeket.Vérvétel,ekg,laminálás(mivel nem volt hüvelyi szülésem és ha ez nem töténik meg akkor az a kövezkező szülésnél akár koraszülést is okozhatott volna)Igaz a műtőbe csak délután 3-kor kerültem be.
Így utólag visszagondolva hamarabb gyanus lehetett volna.Akkor már kb 1 hete nem volt hányingerem,pedig előtte szenvedtem tőle.

Mégegyszer nagyon sajnálom és gyors lelkifelépülést kívánok neked és családodnak !!!!

Kép

Kép
lecso

Ja!Amit írt Csakegy abban is van valami!Ha tényleg valami gondodt okozna biztosan hétvégén is megcsinálnák!

Kép

Kép
lecso

csillag én is ezt akartam írni, biztos nem lesz semmi bajod ettől a két naptól.

sógornőmnek a 13. héten az uhun mondták ugyanezt mint neked. neki pszichésen az volt a félelme, nem engedi a műtétet, mert nem vérez, nem görcsöl, nem érzi hogy gond lenne, nehogy egy élő babát szedjenek ki belőle...úgyhogy mikor kérdezték megcsinálják-e neki most a műtétet, vagy megvárja míg magától elindul, ő az utóbbit választotta. pár napot várt, de elengedték.

Tuti nem a diéta miatt van. én nagyon szidom a diétát terhesen, sok mindent tud okozni, de első trimeszteri vetélést valószínűleg biztos nem. van aki semmit nem eszik az első három hónapban, van aki vészes terhességi hányással kórházba kerül, fogy jó sok kilót, szóval sztem valami baja volt a bébnek... :cry: sajnálom! de az elcsépelt szöveg, tényleg jobb így mindegyikőtöknek! unokatesóm is vetélt, a második és harmadik gyerek között, szóval azért ez általános dolog, elég sok nőt érint! Tudod természetes szelekció...

és nagyon szurkolok a következő babaára, amilyen hihetetlen gyorsan összejött ez a baba, a másik is ugyanígy fog, meglásd!! ennyi szurok mellett! :wink:

rami ezer éve nem írsz egy sort sem, imélemre nem válaszoltál, remélem nálad nincs baj...egy sort írhatnál!

Kép

Kép
rejo

Csillagfény :(
Légy nagyon erős és csak előre szabad nézni !!!

Semmi gondot nem okoz, hogy várakoztatnak.

Tőlem az orvos anno megkérdezte, hogy várjunk-e amíg magától megindul a vetélés, vagy legyen műtét. Én a másnapi műtét mellett döntöttem, bár mikorra műtőbe kerültem, már el is ment a baba. A laminária után erős görcseim lettek.

Abban is biztos vagyok, hogy nem a diéta az oka...

Megmondom őszintén, nem látom értelmét a vérvételnek.. Ősszel a biokémiai terhességem utáni ciklusban elmentem, de nagyon szar lett az összes hormon, magas prolaktin, progi, stb. Várj legalább 1 ciklust. Kedden megyek Tűű-höz, nem biztos, de lehet így fel fog szabadulni a május 20-i időpontom. Ha így lesz, szívesen felajánlom neked !!! Dobok majd egy privit kedd este, jó ?

Puszillak !
Niki
mniki

Most látom ,hogy laminálást írtam a laminária helyett :oops:
Bocsi

Kép

Kép
lecso

Niki köszönöm! Ideális lenne a május 20. Ha át tudod adni, akkor meg én valakinek átadom az április 24-et.

Kép

Kép
csillagfény

Csillag!

Rettenetesen sajnálom! :(
Még belegondolni is rossz, h. min mehetsz most keresztül!
:shock:
Én is ettől rettegek.
Annyira messzinek tűnik még a 8 hetes UH! :shock:

rambóka

rambóka: milyen gyakran mész UH-ra? (csak a 8 hetes miatt kérdezem... mert itt a 6 és a 12 a szokás... sejtheted milyen szépen telik a közte lévő 6 hét)

Na... ma szépen telt a napom... 8-kor kómásan felkeltem, Lillát etettem, benyomtam egy banánt... aztán nem tudom mikor Lillát megint leraktuk aludni, én vissza az ágyba 12-ig! Lilla akkor felkelt, férjem megebédeltette (elbukta a tízórait szegény) és akkor elvonultam ebédelni... benyomtam majdnem 20 deka olivás kenyeret (nyami:) meg egy bögre ovomaltine-t... (pofon a GI diétának....)... lelkiismeretfurdalásomban egy órával később ellőttem az ucsó vércukorcsíkomat (fú, venni kéne)... 7.0 volt a cukrom.

Szerintem ez nem katasztrofa. Amit ma műveltem ahhoz képest tűrhető. (főleg, hogy ez egy 60 perces cukor volt, nem 90-es plusz tegnap este hülye fejjel elfelejtettem bevenni a metet.)

Az mondjuk zavar, hogy néha csekkolom kell majd a cukrom meg nem szabad majd össze-vissza zabálnom... (mostanáig is méricskéltem de 5.4 fölé soha nem ment... mondjuk elég random módon méricskélek).

Ja... és találtunk egy tök jó gabonafélét ami tele van minden jóval viszont csak 36 körüli a glikémiás indexe:) Quinoa a böcsületes neve:) Asszem sokszor fogunk ilyet enni mostanában... (Lillának is ízlett:)
Vendég

Ja... Lilla most is alszik. Ha felkelt megpróbálom megmérni a lázát. Gyanúsan sokat alszik. (venni kéne egy fülhőmérőt... még annyi ideig sem marad meg a hátán, hogy a lázát meg tudjam mérni... mert a pelenkázás az már profi módon megy miközben ácsorog de a lázmérés már húzós kategória)
Vendég

Hali lányok!

Azoktól szeretnék kérdezni, akik méregetik otthon a cukrukat. Kinek milyen vércukor mérője van? Csak mert szeretnék én is venni egyet, de nem tudom, hogy melyiket. Az Accucheck-re azt mondja a kollégám (aki cukros), hogy jó a lándzsája, de drága a tesztcsík bele. A magyar szúrókája meg első használatra szétesett neki. Ő most a kettőt kombinálja. Mikor írja fel a háziorvos receptre a mérőt vagy a csíkokat?

Mi a véleményetek arról, hogy állítólag a met szedés után ismételt vérvételnél az a javulás jele lehet, ha az éhgyomori értékek javulnak? Mert nekem azok kevesebbek lettek. Lehet a rossz 120 perces eredmény amiatt, hogy a szervezetem nagyon hozzászokott a methez? Mert a végén nem vettem be aznap reggel.

Bocsi a sok kérdését és azért, hogy gyerek nélkül bepofátlankodom...De a hegy nem megy Mohamedhez, akkor Mohamednek kell mennie a hegyhez :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?