Na halligalli!
Szép napsütéses idő, szóval csak pozitívan!
Judit, Grétinek jobbulást, reméljük gyorsan felépül, tegnap nagyon kis bágyadtka volt.... Nagyon letört? Vagy milyen aközérzete?
Járóka szupi! Szabin látszott, hogy észrevette, ez nem a régije, és egyből birtokba vette, megkapirgált rajta minden egyes mintát!!
Kati: rosszulléteket nehéz lehet elvilseni, főleg egy örökmozgó kisBence mellett! Én azt is hallottam, hogy ha életképes, "erős" a magzat, akkor nagyon meg tudja "dolgoztatni" az anyukát. Ez nem jelenti azt, hogy ha nincs ropsszullét, akkor gyenge a baba. Én is szenvedtem, gyakran hánytam is, addig, míg meg nem mozdult a pocimban Szabi. Telejsen váratlanul jött rám, reggel, délben, éjszaka... De a szülőágyon nem volt egyszer sem hányingerem!
Balwinjudit! Végre írsz, Annaluci akkor ugyanúgy kiszúrja azokat, amik nem neki valók...
A laminált padlón Szabinak is össze-vissza-keresztbe áll a lába, ott küzd ezerrel. A tapadókorongos zokni meg sz...rt sem ér rajta, legalábbis szerintem...
Ezt a pelus nélküli dolgot én is olvastam a Kismamában, csak lestem!
Az bizti, hogy olcsóbb, de hogy Szabi 2 hetes korában még csak az hiányzott volna, hogy "figyeljem a jelzéseit, amikor pisilni akar..." Nekem ez magas....
Erika, apa miért vétózta meg a köv. babót? Csak ideiglenesen, ugye?
Ja, ha Szabika mosógépet cipelt volna haza, annak naon örültem volna, lassan cserés lenne a miénk, így meglephetne igazán a gyerek eggyel!
Erika, nehéz döntés, az biztos... Sztem mindkét állás olyan, hogy a te segítségedre, tudásodra van szüksége az embereknek, attól függetlenül, hoyg a rács melyik oldalán vannak...
Szami, irigy-irigy az új mosógépért! Aztán győzd a vasalnivalót is, ha ennyire beindultál mosás ügyben!
Anna, mi is csak a hintán szoktunk szóraskozni, eddig 3 játszón voltunk itt a városban: a "Bikajátszón", a Zagyva-híd lábánál; a TP-on, meg az Ispánon, a házak között. Mindhárom helyen van babóhinta!
A köv. talit talán egy játszón kéne megszervezni!
Milyen gatyót vettél?
Szilbee, Ednek boldog 30. szülinapot, ő sem lesz már fiatalabb, ahogy Peti szokta volt mondani...
Jó hepajozást!
Na ennyi..."röviden"....